- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayHerkesleşen, herkes gibi olan, herkesle olan.
Herkes gibi bakmam ki, herkesin beğendiğini beğeneyim. Bu konuda biraz değişiğim 😄 ben kusur severim, sevdiğimin kusurunu severim o beni tahrik eder, beni ona çeker.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayArzulamam... Yani güzellik ve yakışıklılık bana göre göreceli... Yani bana herkesin güzel / yakışıklı dediği güzel / yakışıklı gelmeyebiliyor aksine itici bile geliyor... Arzulama meselesi de benim için bu şekilde... Onu herkesin arzulaması değil benim içimde bir yerlere dokunabiliyor olması önemli... Yani hissettirmesi birşeyleri, bir kıpırtı oluşturması... Benim için özel hisler uyandırmalı... Beynime, renkli zihnime önce işlemeli gibi... 😅😅😅
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
10 ayBen bir arıyım ama benim çiçeğime özel her bahçede gördüğüm çiçeğe konmaz her Özden olmam ilgimi de Çekmez çiçek dediğin bana özel olmalı bana özel koklı özünün sadece bana vermeli ben sadece onu Uçurtmalı sadece ona konmalıyım yoksa neyleyim o çiçeği göreceksem bir sonraki sefer başka bir arıyı
10 Yorumla
Herkesin arzuladığı bir kadın açık saçık giyinen bir kadındır bütün malzemesi meydandadır o yüzden ilgimi çekmez en fazla içimden off seksi kızmış der geçerim hayatıma asla giremez yani. O yüzden kadınlar açık giyinirsem erkekler beni sever diye düşünüyor ama büyük bir yanlış içindeler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sadece arzulamak da değil herkesin giydiğini giymem, yediğini yemem, gityiği yerlere gitmem, almam vs. haliyle onu da yapmam.
Hatta siteye de uyarlayalım, aynı soruyu sormam, aynı cevabı vermem, benzer şeyler paylaşmam vs.
Her zaman "özel" bir şey ararım...
Dünyada 8 milyar insan var yaklaşık yarısı kadındır. Şu soruyu sorarım hep, "Neden o kadın? Ne farkı var?" 😀
12 Yorumla
Soran10 ayBen bu soruyu finifanilo etiketinde sorduydum ama buraya gelmiş sence düzeltilmesine lüzum var mı😂 kalkmasa barisuu ndjdjd
Aynı şekilde düşünüyorum.
Davulcu altından davul alır, ben yine zurnacıda bir şey bulmuşsam ona giderim😀
10 ayHayir aksine, sasirtirim insanlari, ama yuksek seviyede libidoyu rahatca kaldiran kadin fazla yok, halbuki ne demek istedigimi en iyi onlar anladi…
Bir gun klima altinda isimlerimizi tam bilmeden bir macera yasayip gormek isterim..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
10 ayKıymeti kalmıyor, değeri bitiyor. Belki de en iyi karar. Çünkü duygularını öldürüyor, olmaması geren şeylerin bile olmasının kapısını aralıyorsun.
10 Yorumla Olay aslında hisler o an hissetmişsem umurumda olmaz ama genel olarak ben farklıyı severim , özgün ve eşsizi. Kendimde bile herkesten farklı olmak isterim. Benim aldığım parfümü , kıyafeti , eşyayı sonradan yanımdakiler , yakınımdakiler beğenip almasın bana özgü olsun isterim. O yüzden arzuladığımda özgün olmalı işte.
10 Yorumla
10 ayAlt tarafı seks zevk moruk ne cevheri hazinesi bizim tıpkım kadar cinselliği bu kadar kafa yoran edebiyat yapan yoktur
10 Yorumla
10 ayHayır arzulamam. Bana ait olmayanı istemsizce arzularım ama bir başkasına ait olan birni arzulamak kendime yaptığım büyük saygısızlık olurdu..
10 Yorumlaİsteyen istediği kadar arzulasın benim olduktan sonra..
Halka açıksa siçtirip gitsin20 Yorumla
10 ayArzularım çünkü herkesin arzuladığı sadece benim olsun isterim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
8 ay-hayır, hatta herkesin arzulandığından uzak dururum bunun açıklaması var bende.(bana kalsın)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Herkesin arzuladığını arzulayacaksam bu dünyada niye yaşıyorum gerek yok ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
10 ayBir kimseyi kimin ne kadar arzuladığını nasıl bilebilirsiniz ki?
10 Yorumla O kadar cevap yazdım . Ya olmaz ya silindi hepsi ... aşırı rahatsız oldum.
Hayır diyeyim.10 Yorumla
10 ayPek değil ya ben genel manada kimseye benzemem her şeyde kendi fikrim vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayHerkesin istediğini arzuladigini gerçek anlamda arzulamam ama egomu tatmin etmek için tavlarim 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
10 ayElde etmenin hazzını bikmiyorsun bence 😅
110 Yorumla
Soran10 ayElde eder sonra da yine ender olanın peşine giderim ben 😀
Kendini bilmek önemli, neyden haz alıyorsan eninde sonuna ona gidersin😂- 10 ay
Ender kim 😅
Çirkinlere gün doğdu, iyi ki varsın 😅
Soran10 ayiyi ki varım valla😂😂
Tip, boy, bunlar geçici. Erkeklerin çoğu 30 yaşında kelleşir ve göbeklenir.
Geriye romantizm ve tutku kalır😀
- 10 ay
Tut ki dediğinde haklısın, kel ve göbekli olmayanı kaçırmış olma hissi 😅
Romantizm raflara konmadan bitiyor ama yine de sen bilirsin 😅
Soran10 ayBitmez, o Türk erkeklerine özel bir durum, düğünden sonra romantizmi bitirmek falan🤣🤣
- 10 ay
Avrupa'ya açılan yüzümüz sen misin 😅
Soran10 ayDünyadan saçılan yüzüm ben🤣🤣🤣
- 10 ay
Senin yüzünden kışa dönen güzüm ben 😅
Soran10 aySeveriz valla bu sıcaklarda çıkın çıkın dönün 🤣🤣
- 10 ay
Pişmanlığınızı görmeden dönüşü yok, özürsüz affı yok ne bugünün ne dünün 😅
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. La Casa De Papel'i bile yıllar sonra izledim, ilk çıktığı zaman herkes izliyor diye.
00 Yorumla
10 ayArzulamam herkesinkinj.
30 YorumlaGönlüm kime düşerse onu isterim
30 Yorumla
10 ayBenim karım sadece bana soyunabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKendini herkesten ayırırsan hiç bişey olmaz nerde çokluk orada yaverin sol d*şş*
10 Yorumla
10 ayHerkesin hayali ol ama kimsenin hikayesi olma.
10 Yorumla
10 ayÇok olan ucuz olur.
10 Yorumla
10 ayHayir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Arzulamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHayır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Arzulamam amasyada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaHayır
10 Yorumla
10 ayO klozetteki mahlukat ne yapıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayHayır.
10 Yorumla Sadece seks için
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat