Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nude atmayan biriyle sohbeti devam ettirip ettirmemek tamamen kişisel tercih ve beklentilere bağlıdır. Bazı insanlar, samimi ve derin bir iletişimi ön planda tutar ve karşısındakinden böyle bir şey beklemez; onlar için önemli olan saygı, güven ve karşılıklı anlayıştır. Diğer yandan, bazı kişiler ise sohbetin veya ilişkinin ilerlemesi için daha açık, fiziksel paylaşımlara da ihtiyaç duyabilir. Burada önemli olan, kendi sınırlarınızı ve ne istediğinizi iyi bilmektir. Eğer nude paylaşımı sizin için sohbetin doğal bir parçası değilse, bunu açıkça belirtmekten çekinmeyin. Karşınızdaki kişinin de buna saygı gösterip göstermemesi, ilişkinin sağlıklı bir zeminde ilerleyip ilerlemeyeceğine dair önemli bir işaret olabilir. Sonuçta, her türlü iletişimde karşılıklı rıza ve rahatlık esas olmalıdır; nude paylaşmayan biriyle de değerli, anlamlı ve keyifli sohbetler kurulabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)10 ayHiçbir sevgilime nude atmadım şimdiye kadar. İsteyeni de engellerim bu konuda netim. Tüm kızlar böyle olsa sorunumuz çözülecek de işte ne diyeyim herkesin kendi seçimi
111 Yorumla- 10 ay
Engellemek yerine, hiç bir zaman neden istediğini sorguladınız mı?
Nude atmıyorsa demek ki rızası yok ve bir nedenlerden ötürü sınırlarını koruyor. Saygı duyulması gerekiyor. Neyse ki öyle bir tecrübem olmadı, gerek de yok.
80 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayBende tam tersi bu tarz şeyleri hiç sevmem. Erkeklerin eline koz vermeyin, ertesi gün evlenecek olsanız dahi hatta kocanıza bile özel görüntülerinizi vermeyin. Dijital materyal bunlar hacklenir telefon kaybolur mağdur olursunuz, yapmayın. 🙂
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes nude atacak diye bir kural mı var var da biz mi bilmiyoruz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayNude atmak sıradan bir eylem, olay ve davranış, paylaşım değildir. Bunun için çok sevmek, duygu, tutku, güven ve dibine kadar aşk lazım. Ama nerdeeee? Bu devrin kız ve kadınları sadece adam kafeslemek için nude atar...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evet ettiririm her şey cinsellikten ibaret değil
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayKızlarla cinsellik konusmuyorum ama eger konusmam ilerler yakin hissedersem sorunlarimi anlatiyorum sadece be öyle bir iki tane var konustugum kendileri bana cok yakinlar
10 Yorumla
10 ayNe saçma ilişkiniz var ne saçma şeyler, sen insanmisin nude misin? Nude olmZsa hiçbir değerin olmadığının anladığında kaç yaşında olacaksın acaba
00 Yorumla
10 ayBunlar ettirmez 6 ay degil 4 senelik flört bile olsa isterler nude isteyen adamla anında bloke edip gideceksin yoksa onlyfansci yaparseni
10 YorumlaAtan sal. aktır net sonra lavuklar o atılanlarla tehditler ediyor kızı her pisliğe zorluyor ne gerek var
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayTabiki ettiririm , neden bana nude atma zorunluluğu olsun ki karşımdaki kişinin, herleyden önce insanın kendi yüzü kendi vücudu kendi özeli.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBazen "nute" fotoğraf her şeyi bozabiliyor. Hayalindeki, düşüncendeki vücut çıkmıyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
10 ayYa halen abuk sabuk fotoğraf isteyenlere anlam veremiyorum. Her boku sevgililikten önce veya sonra yapıyorsunuz evlenince heyecanı kalmıyor.
00 Yorumla
10 aynude ney ya sonra tehdit edilince ah canım vah canım
60 Yorumla
10 ayBir iki kere atmışsa sonra sohbet devam ediyorsa iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 10 ayNiye etmiyim zaten sırf onun için konusandan kime ne hayır gelir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayKafa dengi ise muhabbetin sarıyor da arkadaş olmak için nude atması şart değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kafa dengi olursa devam ederim tabi sıkıntı yok her şey nude değil ki ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayKonu cinsellikse sarmaz ama başka şeyler konuşulur tabi
00 Yorumla
10 aynude önemli. nudesiz bir sohbet ancak tuzsuz hıyara benzer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç kimseden nude istemem atmamda görmek göstermek isyen reelde görüşür😉👍
00 YorumlaSeven insan, eder. Niye etmeyim yahu? Ne saçma bir düşünce!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. konusma amacina ve begenip begenmememe bagli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 6 aylık flörtmü olur 😃 flört dediğin maks 1 ay sürer. Nude işi kişilerin samimiyetine kalmış
00 YorumlaEvet zaten kimseden nude istemem. Atarsa kendi bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 723 cevap paylaştı.
10 aySohbetin amacina bagli bu 😅
82 Yorumla- 10 ay
Atmazsa engeller misiniz yani 😅
Gizli Üye(45 üstü)10 ayNıde nedir ya aq Google yi aç milyonlarca resim var kimsenin seks objesi olmanıza gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay6 aylik flortune foto atmiyirsan erkeksindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDevam ederim nude değil normal atsın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayettiremem valla ben net insanım direkt partner gözüyle bakıyorum
00 Yorumla
10 ayBenden istiyorsa eğer arıyorsam oda atmalı.
Ben sohbet uygulamarin da bile karşılıksız kızlara atıyorum benim için bir şey değişmez gerçi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEttiririm tabi ki ve ona daha fazla saygı duyup, daha fazla severim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYalnızca ayak atsın, başka hiçbirşeye gerek yok, gene atmazsa asla.
00 Yorumlanude isteyen adamdan adam olmaz zaten gercekten biriyle gelecek dusunen biride ondan nudemsi tarzımsı bisiler istemeeeezzz anında engel
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayAmaç sadece sexting değilse ettiririm.
918 Yorumla- 10 ay
Yaşın doğru mu
Cevap sahibi10 ayDeğil
- 10 ay
Kaç yaşındasın?
Cevap sahibi10 ay40.
- 10 ay
Bekar mısın
Cevap sahibi10 ayEvli
Cevap sahibi10 ayGerek yok tşkler
- 10 ay
Nerde yaşıyon
Cevap sahibi10 ayDünyada
- 10 ay
Olur mu milff
- 10 ay
40 yaşında biriyle sexting aşırı iyi olur be
Cevap sahibi10 ayÜff yine mi sen, burada da karşima çıktın ya bravo👌
- 10 ay
Seninle hiç konuşmadım ki yenş açtım burayı sen kimsib
Cevap sahibi10 ayDaha önce başka hesapla burada olmuş olabilir misin?
10 ayZaten atmasını istemem atanla da işim olmaz seviyorsam kafa dengiyse ben o kişiyi tanımak için sohbet ediyorumdur.
00 YorumlaNude isteyen birinin sevgisi ne kadar doğru olabilir ki
10 Yorumla
10 ayBir insan seni özel bölgelerin için kullanmaya çalışmış hiç uğraşma onunla ne yaparsa yapsın
10 YorumlaEderiz birbirimize güvendikten sonra cinsellik olsa daha iyi ne yapayım nudeyi
00 Yorumla
10 ayNiye ettirmeyeyim ki sonuçta konuşmak anlaşmak diye bişey var
00 Yorumla
10 ayCiddi ilişki düşünüosam ki sanalda biri ile zor ettirmem düşünürsem ettiririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayUyumluysak devam ederim
Sesine yetiyor bazen03 Yorumla- 10 ay
Sen devam eder miydin
Soran10 ayEderim
- 10 ay
Peki konuşmalarınızda cinselik oluyormu
10 ayAt diyene tekmeyi basarım
10 Yorumla
10 ayYeter ki konuşsun sohbet etmeyi severim
00 YorumlaKrterim nudr mi tabi ettirrim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ederim, atsın diye ısrar da etmem zaten
00 YorumlaKonuşmasın şöyle cesur bir kız Nude atmadı ya
00 Yorumla
10 ayNude saplantılı değilim
00 Yorumla
10 ayDeğişir duruma göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kafa dengi ise devam ettiririm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
10 ayEvet ne olacak
00 Yorumla Sana mı atmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şart değil nude bende.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
10 ayEvet nude benim için bir kriter değil.
01 Yorumla- 10 ay
Zaten görünce garip oluyorum o nasıl bir awk vnvbvhngb çok arada bir yani milyonda biri iyi olan geliyor onun dışında çöp ben tırnağımı sol ucunu bile vermem
Gizli Üye(25-29)10 ayGüven işi bunlar ama yanlış bişey olduğunu düşünem olursa da saygı duymak gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayYani neden ettirmeyeyim de buluşuyorsak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. bir süre sonra sıkabilir
00 YorumlaNeden ettirmeyeyim ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayDrrdi skismekse demek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her şey nude olmuş be pühh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNude olmadan sohbet olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayNe zaman atmayi düşünüyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDevam ettirin, onun amacı evlilik değil
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası