Hic tanimadiginiz biriyle seks konuşup hic bilmediginiz biryere gidermisiniz?

Gece siteden ara ara konustugum biri vardi genelde siyasi mevzular uzerine konusurduk iliskim vardi bittiydi neden bittigini sordu cinsellik yuzunden dedm konu bu sekilde acildi o eski anilarini ben eskileri anlattim ama kinu istemsizce cinsel zevke donusmeye basladi bazi seylerden tahrik olmaya basladik. Bana soru sordu Şu an beni istedimi canin diye evet dedim. Yakiniz gel dedi kac gibi dedim 2 saat sonra yani 6 da dedi. Bende 6 olmaz saat 10 olsun barievden cikamam dedim. Oda olmaz durdukca istegin gider yaptigina pisman olursun dedi bende hayir dedim oda olmaz ozaman baska zaman bnimde islerim var toplantim var bayadir bekledimiz kisielr gelcek 6 ay ugrastik ama inan senle sevismeyi isterdim dedi. Baya bozuldum bisey de yazmadim demin yazmaya basladi cevarp vermedim. Bana gel diyen kendisi ikiletmedim bile canim onu ole istediki dhaa once hic iliski yasamamis olmama ragmen onunla yapmayi istedik heycanli geldi daha hic gormemis olmam falan ama beyfendide ki lukse bak saati begenmemis erken olsa is yerine daha gec gidermis sevistikten sonra. Ben tribe girmekle hatami ediyorum Şu an onu canim istesede yazmayi istemiyorum
Hic tanimadiginiz biriyle seks konuşup hic bilmediginiz biryere gidermisiniz?