Gece siteden ara ara konustugum biri vardi genelde siyasi mevzular uzerine konusurduk iliskim vardi bittiydi neden bittigini sordu cinsellik yuzunden dedm konu bu sekilde acildi o eski anilarini ben eskileri anlattim ama kinu istemsizce cinsel zevke donusmeye basladi bazi seylerden tahrik olmaya basladik. Bana soru sordu Şu an beni istedimi canin diye evet dedim. Yakiniz gel dedi kac gibi dedim 2 saat sonra yani 6 da dedi. Bende 6 olmaz saat 10 olsun barievden cikamam dedim. Oda olmaz durdukca istegin gider yaptigina pisman olursun dedi bende hayir dedim oda olmaz ozaman baska zaman bnimde islerim var toplantim var bayadir bekledimiz kisielr gelcek 6 ay ugrastik ama inan senle sevismeyi isterdim dedi. Baya bozuldum bisey de yazmadim demin yazmaya basladi cevarp vermedim. Bana gel diyen kendisi ikiletmedim bile canim onu ole istediki dhaa once hic iliski yasamamis olmama ragmen onunla yapmayi istedik heycanli geldi daha hic gormemis olmam falan ama beyfendide ki lukse bak saati begenmemis erken olsa is yerine daha gec gidermis sevistikten sonra. Ben tribe girmekle hatami ediyorum Şu an onu canim istesede yazmayi istemiyorum
Cevabın nedir?
Merhaba öncelikle rahatsız ettiğim için kusura bakma bu mesaja olumlu ya da olumsuz lütfen dönüş yaparsan çok sevinirim erotik shop sahibiyim ihtiyacınız olan bir ürün varsa bilgi verebilirim ya da elinize ulaşmasını sağlayabilirim bayanların çekindiği bir nokta olduğu için özel mesajla yazıyorum bunu size gönderimlerimiz kargo ile yapılmakta ve kalın kutularla kargolanmakta kutunun içerisinde ne olduğu kargo firması dahil bilmezler çünkü ürün içeriği hediyelik eşya olarak yazmakdadır verdiğiniz siparişleri ister evinize ister kargo merkez şubelerine yollayabiliriz tekrarlıyorum ürün içeriği kesinlikle bilinmeyerek gelecektir elinize her hangi bir şey hakkında bilgi almak isterseniz lütfen yazın
02 Yorumla
Soran+1 yılEve urun sokamam ailemleim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna benzer bir şey yaşamıştım :) swarm'da biriyle tanışmıştım bir süre konuşmuştuk sonra buluştuk işte arkadaşının düğünü vardı beni davet etti o zaman buluştuk dönüşte bir parkata oturalım mı biraz yoruldum dedi gecenin bir yarısı oturduk parkta ufaktan elleşme ve öpüşme olmuştu. sonra kalktık giderken bir apartmanın karanlık bir köşesi vardı oraya geçtik iş biraz daha ilerlediydi ve 2. buluşmamız otelde olmuştu :D
16 Yorumla
Soran+1 yılBidaha gorustunuzmu
Cevap sahibi+1 yılelbette bir kaç sefer daha buluştuk sonra nişanlanacağını söyledi bir daha rahatsız etmedim ve nişanlı şu an
Soran+1 yılAranizda duygusal bag olusmadimi hic
Cevap sahibi+1 yılduygusal bir bağ için bir şeyler düşünmedik hiç. sadece anın tadını çıkarmak istedik. zaten nişanlanacağı biri olduğunuda bilmiyordum belki öyle bir şey olmasaydı zamanla olabilirdi. kısa bir şey olunca herhangi bir duyguya yer kalmadı. üstüne birde nişanlanıyorum ben deyince sürpriz oldu :)
Soran+1 yılAnladim☺ cunku bende duygusal bisiler olsun istemem ama ten tene degince sanki istemsizce olur diye kafama takildiydi
Cevap sahibi+1 yılbu kişiyle alakalı. mesela birini sadece bedenin arzular bir başkasını ruhun. bir kişinin yüzüne bakıp içim gidiyorsa ona karşı duygusal bir şeyler hisetmemem mümkün değil vücuduna bakıp içim gidiyorsa sadce iç güdülerimden kaynaklı bir şey bence. en azından bende öyle. bazen herhangi bir bağlılık olmadan özgürce ilişki en güzeli kıskançık hesap verme gibi sorunlar yok. arada cıkıp takılıyorsun cafeler sahiller eğlenceler vs vs sonra yok dün nerdeydin neden aramadın falan gibi şeyler yok. hem arkadaş hem partner.
+1 yılSonra pişman olursun seni saat kadar umursamamis sence şeyini tatmin ettikten sonra umursarmi bildigin objesi olursun bide boyle biri için bakirliginden namusundan olursun
62 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin hayor aslinda cok yazdi sabaha kadar hatta ne dedi ise gitmem lutfen neni yanlis anladin gibisinden konustu ama icim sogudu basitlikle suclayabilirler beni bu umrumda degil ama gurursuz degilimdir:)
- +1 yıl
Birşey degil 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığın insanların evine gitme hayatım ne olursa olsun sonra başın ağrır
510 Yorumla
Soran+1 yılEv degildi canim kiralik biryermis ailesiyle yasiyormus evde olmaz demisti
- +1 yıl
Olsun ne belli gittin baktın başka kişilerde var başın ağrır
Soran+1 yılHaklisin bikmiyorum benide aslinda kizdiran bu oldu ben ona guvenmis ikiletmiyorum bile kendisi saati bahane etti beni kizdiranda bu oldu bir an kendimi cok kotu hissettim.
- +1 yıl
En iyisi olmuş bahanesi olmuş buda işte
Soran+1 yılCogu yorumlarinizi okuyorum bu tur konularda siz oyle diyosaniz oyle olmustur tesekkur ederim ilginiznicin
- +1 yıl
R. Ederim yani ne diyeyim ki doğru olan gitmemen.. Mesela gittin video ya aldı intenete koydu ifşa oldun ne olcak o zaman altından nasıl kalkacaksın
Soran+1 yılAslinda kisa surede insanlar taninmaz ama cogu muhabbetimizde fazla duzgun biri gibi duruyodu ama insanlara guvenememk lazim. yine de dedigin gibi olabilirdi
- +1 yıl
Dikkat et hayatım
Soran+1 yılTesekkur ederim canim😙
- +1 yıl
R. Ederim ne demek her zaman :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tanımadığı birine bile trip atan varlığa Türk kızı denir.
51 Yorumla
Soran+1 yılHahah guldurdun 😂
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Tam Türk kızı. Tanımadığın kişiyi arzuluyorsun +Trip atıyorsun+ kararsızsın + ruhunda kıyametler kopuyor. bir istiyon bir istemiyon. Deli cesareti var.
Sana bir şey demiyorum. verceksen ver vermicek isen verme.
""Madem yüzme bilmiyorsun neden çıkarsın ağaca ""
ama sonra , ama sonrası var.10 Yorumla
+1 yılBilmem olabilir neden olmasın? Karşımdaki kadının beni cinsel anlamda ne derece etkileyeceğine bağlı. Gizli bir kaçamak yapabiliriz. :* Çok hoşuma gider! Seks konuşma benim için artık çok sıradan bir hal aldı her önüme gelenle konuşuyorum ama kendi zevkime göre birini bulamadım yok.. :)
10 Yorumlayazma bence ok yanı sonucta anlık bır zevk bu madem cok ıstemıs fedakar olsaymıs asla dusme tamam sakın
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki☺
Deli cesaretine hayran kaldım valla 😊 Adamında davranışına şok oldum 😊
215 Yorumla
Soran+1 yılOnun davranisida beni sok etti
Soran+1 yılEvet aslinda bende kendime sasirdim ama sanirim fazla etkilendim ya da bilinmemezlik falan bana fazla heycanli geldi
Soran+1 yılEvet fazla tahrik etti kafamdaki profile fazla uyuyodu
Soran+1 yılFoto olarak gordum instgram vs diger hesaplarini vermisti. Ama seks ile konustugundaki o sert acimasiz profile uymamasi beni uzedebilirdi ama anal falan yapacam cok harika olcak demisti sen bagirsanda cikmayacak icinden gbisinden seyler soledi bilmiyorum icim huyla ndi sanirim
- +1 yıl
O zaman seni isteklendirmek için söylemiş siyasi politika muhabbetide biraz hikaye gibi geldi şimdi bak :) Yavas Yavas nabız ölçmüş galiba bide siyasi görüşünü merak ettim ( aman canını yerim siyasi dedim yanlış anlama kanka :) bende senin gibiyim hiç ilişki felan yaşamadım :D yanlış anlama sordum diye 😂 )
Soran+1 yılSitede oldugum sure zarfi icinde hep bu tur konular hakkinda konustuk biz onunla cokta zeki birisiydi aslinda. Komunistim ben
- +1 yıl
Valla sürekli o konuları konuştuğunda sonradan olayın sexe dönmesi vay efendim seni söyle yapacam böyle bağırtacam demesi bunların sonradan gün yüzüne çıkarmasından belli zaten zeki oldugu 😊 Her düşünceye saygı duyarım siyaset üzerine tartışmayı çok severim kendimde siyaset bilimi okuyorum ama heralde seninle hiç siyaset tartışamazdık :) tam zıt siyasi görüşümüz 😊
Soran+1 yılSiyasi bilimleri tercih etmedigim. icin cok uzlmustum bende☺ sizin gorusunuz nedir
Soran+1 yılSag gorus bu ulke icin henuz hazir bir zemin degil daha gelismis bir toplum degiliz ki ekonomiyi savit tutup zirvede kalsak. Tabiki hergoruse saygim var benimde☺
- +1 yıl
Şuanda ülkede olan olaylara ve hükümete bakılırsa geçmişle baz alındığında değerlendirecek ve en azında. mantıklı şekilde desteklenecek Onlar var :) ekonomiyi sabit tutmak için öncelikle ülkedeki ekonomiye etki eden etmenleri ortadan kaldırmak lazım dışa bagımlılık azalmadı sürece ekonomi sabit tutulamaz bu sadece bizim ülkemiz için değil her ülke için geçerli :) bakıldığındada geçmişe nazaran dışa bagımlılık gün geçtikçe dahada azalıyor :)
+1 yılBuradan konuştun 2-3 saate arzuladın hiç kimseye vermediğini bir anda ona vermeye kadar verdin :D :D Başka sonra ne oldu?
116 Yorumla
Soran+1 yılSonrasi bisey olmadi iste toplantiya gitti lukse baksana
- +1 yıl
Pazar günü toplantıya?
Soran+1 yılYardim vakfi toplantisiymis
- +1 yıl
Libidosu yükselmiş bir erkek toplantı falan tınlamaz :D Hele ki yeni tanışmış birisi ile ve o kadar yükselmiş :D
Soran+1 yılSonradan ozurler diledi benim kizdimi farkedince gitmem lutfen yanlis anladin haklisin istedigin saatte gel lutfen falan dedi ama cevap vermedim basitliginde dibine vurmamayim dedim
- +1 yıl
Oldu artık o zaman canı istediğinde çağırsın istediğinde göndersin :D Arkadaşın özgüveninden biraz da bana yollasın söylesene.
Soran+1 yılOzguvenden midir yoksa onun icin gercekten dahami onemliydi toplanti bilemedim ama madem topalntin var hic cagirma
- +1 yıl
Diyorum ya ben bu konumda olsam o toplantıya 1-2 saat geç giderim ya da gitmem yalan mı yok :D Hele ki öyle yükselmişken kimse bunu ileriye atmaz. ya da bu her türlü gideri var ileride de gelir ikna ederim mi dedi acaba :)
Soran+1 yılBuyuk ihtimalle tekrar getirebilcek kapasitem var diye dusundu
- +1 yıl
Çok enteresan böyle bir anı yaşama hayali ile yaşayan insanlar var ahahsdh :D
Soran+1 yılBenimde basima ilkkez geldi dusun yani sevgilim oldugunda bile biseyi istemiyordum ama sanirim icimdeki kapali bastirdigim bazi noktalara fazla hitap etti ki ben hc ikiletmeden evet dedim. Dusun daha tam anlamiyla temiz bile degilim ama onemli olmadigini soledi nomalde bu halde kendime kendim bile tahamul edemem ama o an umursamadim
- +1 yıl
Çok tuhaf gerçekten :) Bunca yıldır internet kullanırım girmediğim sohbet sayfaları siteler kalmadı yüzlerce binlerce kızla tanıştım konuştum ama konuştuğum gece hadi gel tamam cevabı ya da sorusu olmadı hiç :D
Soran+1 yılBenimde ilk ve son evet diyisim😂
- +1 yıl
ahaha olsun en azından iyi tarafından bak olaya :)
Soran+1 yılAynen hayatimda bir ani olarak kalir 😂
- +1 yıl
Evet kötü bir anı olmaktan yırtmışsın daha ne :D
hiç tanımadığım birisi ile seks konuşup yaptım ama oteli ben yarlamıştım. seks konuşmadığım ve hiç tanımadığım birinin evine gittim ve gece seks ile bitmişti oda buna girebilir sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanirsam bidhaa grustunuzmj
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haklısın.. Bu ne ya... gelirsen s. kerim gelmezsen sen bilirsin Demis resmen 😅
Sanki kadın o da erkek sen :))13 Yorumla
Soran+1 yılAha iste bak beni bir sen anladin harbiden oyle lukse bakarmisin adamdaki
Cevap sahibi+1 yılBence peşine düşme.. düşersen seni basit sanar ve değerin azalır. . k. çi kalkmış belli ki.. az kendine gelsin birakda
Soran+1 yılBiraktim yaziyor ama cevap vermiyorum aslinda okadar guzel mubabetlerimiz oluyo du ki siyasel politika uzerine bir anda dunku konusma herseyi cope atmis gibi oldu
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kendi içinde doğallığı olan bir gelişme ancak oğlan içine etmiş.
16 Yorumla
Soran+1 yılAyne oyle olsu
Soran+1 yılToplantisi varmis
Soran+1 yılBidahacanim istemez
+1 yılZamanlariniz uyusmamis buda sizde asabiyete neden olmustur
122 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle zaman uyusmadi ama ozaman madem neden gel diyosun demk
- +1 yıl
Cok. hirpalama bu konuda kendini bence. Herseyde bir mesaj vardir. Gitmemen belki daha iyi olmus senin icin. Kim bilir neler olacaktida olmadi
Soran+1 yılHaklisin sanirim nedense senin yorumlarini seviyorum :)
- +1 yıl
Cok sık denk geldik sanirim
Soran+1 yılHaddinden fazla denk geldik :)
- +1 yıl
Tanisiyormuyuz bari?
- +1 yıl
Heyyy cevap bekliyorum:)
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
Iyi bakalim..
Soran+1 yıl☺☺😊
- +1 yıl
Merak ettim kim oldugunu
Sakincasi yoksa yazsana ozelden
Soran+1 yılHayir utanirim ☺
- +1 yıl
Olmazki boyle ama
Soran+1 yıl☺☺ ama oyle
- +1 yıl
Ben merakli biriyim ve israr ediyorum pls
Soran+1 yılBence dusununce aklina gelecek bir isimdir cok zorlancagini sanmiyorum bu konuda:))
- +1 yıl
Valla gelmedi kimse. Ozelden kimseyle konusmadim pek. Sen soylesen ne olur yaw
Soran+1 yılSoylemem 😌😌
- +1 yıl
Iyi bakalim sen kazandin. Ama uzdun beni
Soran+1 yılDiger yorumlarda alirim gonlunu :)
- +1 yıl
☺oyle olsun
Soran+1 yıl😌😌😌
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Canın yazmak istemiyor ama ruhun ateşler içinde yanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKismen
Biri şunu sevsin bir zahmet, en azından yabancıya gitmesin 😉
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Yazmaayagina kadar gelmis firsati kacirmasaymis :) :)
14 Yorumla
Soran+1 yılSorma lukse bak ikiletmiyorum bile semt olarak yakiniz diye ama beyfendi saari begenmedi
Soran+1 yılSorma ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk iyi bağlamış hemen verecek duruma gelmişsin git ver hadi
35 Yorumla
Soran+1 yılGel dedi geleyim git dedi gideyim tekrar gel desin gideyim mi okadar da degil
Cevap sahibi+1 yılTrollsün cinsellik yüzünden ayrılmışsın sevgilinden hiç yapmadım diyorsun sonra bir adam gel diyo gelirim demişsin filan hikaye yazarken dikkat et bir daha eksiklerin var
Soran+1 yılCinsellik yuzunden ayrildik 1 aydir cikiyoduk her konusmanin sonu seks ile bitiyodu ve demekki arzulamamisim erkek arkadasimi bundan dogal ne var
Cevap sahibi+1 yılSenin içindeki çekim duygusu tetiklenmiş sen gidip vereceksin, ne yaparsan yap bana ne
Sen hiç yapmadım diyorsun yani bakiresin elin adamı gel diyo gidecem ama saat filan toplantı hikayesi iyi ki çıkmış gittiginde bir odadan 2 adam daha çıksa seni zorla becerse sonra daha kötüsünü yazmıyorum bile o yüzden aklını başına al sana bir şey olsa üzülecek bir ailen var sonuçta
Soran+1 yılHaklisin ben biseyi yaparken sonunu cok fazla dusunen biriyimdir ama bu sefer dusunmedim ailesiyle yasiyodu oyuzden evde degil baska kiralik biryerde buluscaktik
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstek geçebilir. Sabah 10 mu demiştin sen? İkinizin tribi de yanlış bence.
11 Yorumla
Soran+1 yıl10 demistim
İstiyorsan yap hiç uzatma derim ama bundan sonra öyle tavırlar sergilemicekse tabi bunuda şöyle yapmadan
10 Yorumlaozaman ugrasma bırak bana saat ver ben geleyım senı mutlu ederım
10 Yorumla
+1 yılohaa basit kızsın belli
72 Yorumla
Soran+1 yılBasit olan neresi
- +1 yıl
Aynen
+1 yılOha be ilk defa cevap veremedim :) yorumsuz
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😢
- +1 yıl
Yani hiç tanımadığın biriyle ilişkiye girmeyi nasıl canın istiyo ve ayrıca o madem hem soruyo hem. niye kabul etmiyo :D yani gemide filmindeki bacım kız nasıl bakire olur gibi bişey oldu bu :D
Soran+1 yılYa sorma madem is toplantin var bana hic sorma canin Şu an cektimi diye mal sanirim bende anlamadim ama ben daha malim orasi ayri mevzu
- +1 yıl
Ya bari bir daha yapma valla iş acarsın basına :)
Soran+1 yılKacti heycani zaten bidaha yapmam😂
- +1 yıl
bir daha yine yaparsın bak bundan eminim :) yapma kendine sahip ol
Soran+1 yılYapmam ger erkek kafamdaki profile uymuyor o farkliydi farkli olmasi etkieldi😂
- +1 yıl
Ya bu ne kafası kurban olayım bong mu içtin sen :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl24 saat beklerim. Hıamm..!
15 Yorumla
Soran+1 yılIzmirde degilim olsa gelirdim beni tahrik ediyosun
- +1 yıl
Kapılarımı açardım sonuna kadar zaten.
Soran+1 yılOzaman izmire geldigimde arayacagim
- +1 yıl
Hayırlısı.
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Canın istiyosa gururu bırak tadını Çıkart ben olsam öyle yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basitsin öl dese yine zevkten ölcek durumdasın
34 Yorumla
Soran+1 yılGaliba kismen olme fikride beni zevke getiriyor
Cevap sahibi+1 yılBasit kız olmak zoruna gitmiyor mu
Soran+1 yılBasit degilimdir aslinda komik gelebilir ya da yalanmis gibi ama inan yasadigim cevrede fazla ca saygi duyulan biriyim buyuzden kendi zevklerimi hep arka plana attim erkek arkadslarimla bile biseyi yasamazdim adima herhangi leke gelir diye cunku yasadigim ortam geregi fazla duzgun olmam bekleniyor benden. Belkide bidaha asla onu gormeyecek olmak beni etkieldi
Cevap sahibi+1 yılBu zamana kadar kendini güzel yetiştirmişken hiç bilmediğin birinin peşinden gitmek aptallik değil mi sence? Basit gözükmek hemde bu şekilde. Kendine hakim olmanı diliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye güvenmem. İnsanlar nasıl biriyle konuşup yatıyorlar anlamam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnteresan ya insan bir anda nasıl nefse yeniliyo 😀
10 Yorumla
+1 yılEgo tavan yapmış sanki. Boşver gitme
14 Yorumla
Soran+1 yılEgosundanmi salakligindanmi amlamadim
- +1 yıl
Boşver en güzeli hiç yapmamak. Anlıyorum isteğin var ama bunu sanalla başkasıyla hallet derim ya da gerçekten çok aşırı istiyorsan da git yap yani ne diyim. Daha sonra keşke yapmasaydım dersen hiç gitme. Zaten ikilemde kalmışsın gitme boşver. Tavsiyem böyle birşey yapıcaksanda 1-2 kere reelde görüş sonra yap. Hiç olmazsa görmüş tanımış olursun. Böyle körü körüne gidicen
Soran+1 yılAslinda iste benide hani tanimiyorum ya neyin bekledigini bilmemek heycanladirdi. s aslinda onunla dger turku siyasal politik konusmalarimizi seviyodum acaba diyorum dunu hic olmamis sayaraktan mi konussam yoksa toptan mi konusmayi kessem
- +1 yıl
O yazmadığı sürece sende yazma canım. O yazsın sonra sen cevap verirsin. Bakalım konuşması ne türde olacak 😉 Eğer direk cinselliğe dalarsa seni kullanmak istyor derim.
+1 yılWow neler oluyor öyle canın istiyor demek yaş kaç
15 Yorumla- +1 yıl
sana ne 😤
- +1 yıl
@DeliKizderBana kıskandı Benim aşkım 😉
- +1 yıl
😲😤😥😔 hepsi sana gelsin al bir de bu hih 😣🤐😮😪😫😓
Soran+1 yılNe diyim Alah bozmasin nesenizi😄
- +1 yıl
Amin inşallah ❤
Adam korktu ya da tirsti ;)
Sen İstanbul'da misin?00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂 kahkaha attim yaa
10 YorumlaHatasız kul olmaz. Affet herifi
10 YorumlaMemleket neresi acaba 😃
19 Yorumla
Soran+1 yılIstanbul:)
Soran+1 yılSen nerdesin
Soran+1 yılFazla uzakmis
Soran+1 yılGuzel insanlar hep uzakta oluyor nedense bende hep ole dusunuyorum
+1 yılburada onu çok yapıyorum
10 Yorumlaİlginç hiç senin gibisi denk gelmedi.
10 YorumlaYazdıkların saçmalık
50 Yorumla
+1 yılGüvenirsem, kafama yatarsa giderim.
10 Yorumla
+1 yılGittim bu sitden bir bayanın yanına ;)
10 Yorumla
+1 yılgiderim napcak kopartacak değil ya :D
10 Yorumla
+1 yılToplanti varsa sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılİstiyorsam bekler koymadan bırakmazdım.
10 Yorumla
+1 yılben o gün ise bile gitmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHyr tabiki. allaha sukur o tip bir erkek olmadim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver senin gibilere tokmakçımı yok 😂😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Yas kaç cok merak ettim.
08 Yorumla
Soran+1 yıl23.
Soran+1 yılYapmayacahim
Soran+1 yıl20 dk mesafe varmis yakindik azincada hayir diyemedim
+1 yılSeni cezbeden durum o zaten değil mi ;)
10 Yorumla
+1 yılKonuşuyorum ama girişmedik
10 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi değil.
10 Yorumla
+1 yılSoyle bir hatun bukamadik bee😁😁
10 Yorumla
+1 yılGiderim tabi ya gitmemmi :)
10 Yorumla
+1 yılcok keyıflıydı ve ozel
10 Yorumla
+1 yılBurdan oldu konuştuk tanıştık ve buluştuk.
00 YorumlaEvet giderdim Seksi seviyorum çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma be değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen bana gel de her saat gelirim valla :P
10 Yorumla
+1 yılburda gıden cok
10 Yorumla
+1 yılbenimde çok canım istedi, gelirmisin :)
00 YorumlaHayir
10 Yorumlatabiki.
10 Yorumla
+1 yılne anlatıyon sen ya
32 Yorumla- +1 yıl
Bakkala lolipop almak için gidecekmiş anası izin vermemiş
- +1 yıl
@MersinLyMKA hahahha
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. giderim evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılgiderim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla - Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hic tanimadiginiz biriyle seks konuşup hic bilmediginiz biryere gidermisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler