Erkekler penisleri kalkarken ya da kalkınca hissediyorlar mı acıyor mu ya da sızlıyor mu nasjl bi his ve kalkması istemsiz mi oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ereksiyon olunca tabi ki hissediyorum penis ucunda yutkunma gibi oluyor sünnet derisi ucunu okşuyor gibi oluyor gıdıklanıyor özellikle sünnet derisi içinden ucu açığa çıkarken çok hissediyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)10 aykalkinca anliyorsun tabi. sadece sabah mesela cisini geceden tutarsan rahatsiz eder. gidip isersen rahatlarsin.
bir de cok nadir toplum icinde istemeden kalktgi oluyor. elimi cebime atip yana yatiriyorum sakliyorum. Kuslar dagalar böcekler falan diyorum00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
10 ayKızlar erkeklerin penislerini okşayıp boşaldığını görünce hemen bırakıyor. Çok yanlış bir durum işte o an daha çok ereksiyon alıyoruz ve boşalınca 10 saniye okşamaya devam etmeniz gerekiyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne sanıyorsun penisin vücuttan bağımsız bir organ olduğunu mu? :D Sen elin kolun kasların hareket etse hissetmez misin? Aynı şey işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBiz islandigimizi fark ediyorsak onlarda onu fark eder
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Acı sizi yok bir anda gelişiyor ve bir taş kadar sert hale bürünüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Penisin hareketlenince hissediyorsun tabiki.
Acıma vs, olmaz zevk hissedersin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayTabi ki hissediyoruz. Ama işte zor durumda bırakıyor. Olmadık yerde sertleşiyor. Dışarıdan belli oluyor. Düzeltemiyorsun falan problem yani
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ayAcı ya da sızlama olmuyor. Sadece çok fazla uyarılınca testislerde doluluk hissedilmeye başlanıyor. Durum böyle olunca çok fazla ıslaklık hissi oluyor ve boşalmak gerekiyor. Günü kötü etkiliyor yani kısaca
Soran10 ayZamanla kendi kendine inmiyor mu yoksa illa bişeyler mi yapmak lazım
Cevap sahibi10 ayİniyor ama bir şeyler yapılda daha sağlıklı olur
10 ayTabi ki de hissediyoruz hatta benimki şu an aciyo taktik lazim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani kocaman bir kabarıklığı kim hissetmez. Bunu sen bile hissedersin
00 YorumlaAcıma sızlama yok ama uzun süre ereksiyon halinde kalıp boşalmazsam alt takım ağrıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayee tabi ki hissediyoruz. kazık gibi sertleşen bir yerin olsa hissetmez misin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayCinsel görüntüler etkiliyor, sürtünme hissi oluyor.
Ezsen bile önemli değil o an ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayElbette fark ediyorsun, acıması için bi sıkışma durumu yoksa neden acısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHissediyorlar mı ne demek?
Kemik gibi 18cm bir şey önümüzde duruyor nasıl hissetmeyelim. Saklamaya çalışmak da cabası zaten hiçbir yere sığmıyor. pantolondan çok belli oluyor eşofman giyince sallanıyor
00 YorumlaDolgunkuk hissi, tâbi ki hissediliyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstemsiz ve haz tsunamisi şeklinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 aySızlamıyor ama taş gibi oluyor geriliyor
00 Yorumla
10 ayBazen istemsiz oluyor acıma olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAcımaz tabi hissediyorum
00 Yorumla
10 ayMerak edecek başka bir şey bulamadın mı :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Direk kalkıyor
00 Yorumla
10 ayHiç bir şey olmuyor kalkıyor işte
00 Yorumla
10 ayTabiki
00 Yorumla
10 ayWvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAlarm veriyor😂
00 Yorumla
10 ayBükersen acır.
00 Yorumla