Partnerinizle tartışmalarınız, küslükleriniz, tripleriniz seks hayatınızı etkilemeli mi yoksa seks ayrı hayat kargaşası ayrı mı?

Partnerinizle tartışmalarınız, küslükleriniz, tripleriniz seks hayatınızı etkilemeli mi yoksa seks ayrı hayat kargaşası ayrı mı?

Bence etkilenir çünkü bu bir görev ya da zorunluluk değildir. yapılması gerekmiyor. o an sinirli olunur tartışma çıkmıştır ya da sevdiğin kişiye kırılmışsındır darılmışsındır ve birlikte olmak istemeyebilirsin gayet normal bir şey.
ama yine de kişiye göre değişir isteyen seks yapar istemeyen yapmaz. zaten o kadar derdim arasında cinsellik düşünecek değilim ben. ama eşim isterse kırgın bile olsam yaparım onu kırmamak için ki bende zevk alırım zaten.
her şeyden önemlisi saygı olmak zorunda bence.
Seks, günlük hayatı hem fiziksel hem de duygusal açıdan etkileyebilen önemli bir unsurdur. Düzenli ve sağlıklı bir cinsel yaşam; stresin azalmasına, mutluluk hormonlarının artmasına ve partnerle duygusal bağın güçlenmesine katkı sağlar. Ancak dengesiz, doyumsuz ya da aşırıya kaçan cinsel alışkanlıklar ise dikkat dağınıklığına, yorgunluğa ve sosyal ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Kısacası, seks hayatı ile günlük yaşam arasında bir denge kurmak genel yaşam kalitesi için oldukça önemlidir.
küslükler tartışmalar tripler etkilemez etkilememeli de
ancak iş yeri stresi tüketilen gıdalarda hormonların tavan yapıp bağışıklık sistemimizi bozması uyku sorunu beslenme şekilleri maalesef yanında bir sürü sorun getiriyor
Ben başkasını bilmem ama bende kesinlikle etkilenmez. O gün yumruk yumruğa kavga da etmiş olsam umrumda olmaz ama günlük hayatın seksten etkilenir. Seks sonrası muhteşem bir insan olurum 🤣
Cevap
32Cevap
Seksi bırak insanın kendisi etkileniyor
Etkilenmeli.
Erkeklerin cinselliğe olan bakış açısı bizden farklı olduğu için bizi bu konuda anlamayabilirler😀
Kimse başına gelmeden tam manasıyla bilemez.. Eğer karşı taraf size vurmuşsa, size şiddet göstermişse, canını acıtmışsa, kalbinizi kırmışsa...
Kusura bakmayın ama o adamın altına yatılmaz...
Adam "seks yaptık demekki kırılmadı bana" diyerek kadının gönlünü almaz, kadının da kalbinin kırıklığı giderek artar...
Önce çiçeğin kalbini alacaksın, sonra da altına alacaksın...
Yoksa o ilişkinin sonu ayrılıktır...
😂😂😂
Eheheh🙏
@OrganIQ Senin yorum doğrudan gönül alma ile ilgili değil, tripler ve tavırlar ile ilgiliydi. Negatif pozitif olgulardan söz edip durmuşsun. Bu yorum ise tamamen farklı bir şey anlatıyor. Senin yorumun eksiği değil, farklı bir bakış açısı sunulmuş uydurma jsj
Siz arkadaş mısınız yoksa ona göre mısır alıcam😂
Hayır, tanımıyorum beyefendiyi düşmanım sayılır. Sadece görüşe atlayınca müdahale edeyim dedim. Sizi rahatsız mı ediyor?
O beni rahatsız edemez🤣
Sum mu olduk mus mu olduk bilmem ama, her türlü ortada organ gitti jsjsj
Erkeklerde onları anlamadığımızı, günlük hayatta olanın orada çözülüp yatağa taşınmaması gerektiğini söylüyorlar. Onun yeri burası değil ya da yatakla terbiye edilmez gibi bazı şeylerin arkasına sığınabiliyorlar.
E cevabı belli zaten madem öyle yatağa girmeden gönül al olsun bitsin 😄
Ben masum masum çalışıyorum. Makineyi izliyorum başıma iş açmayın emi sjjs
@OrganIQ yaw he he en "sözüm meclisten dışarı" Sensin he tamam 😂😂😂
Negatif anlamda etkilememeli. Evet bunu yapmak bazen çok zor olabilir. İnsanlar duygusal canlılar ve etkilenebilirler. Fakat negatif etkilenmemesi daha sağlıklı.
Hatta onun yerine pozitif etkilenebilir 🤣
Mesela trip attı diye, küsemeyeceğini göstermek için veya tartışmada belki normalde karşı tarafın düşüncesini aslında kabul etse de bunu söylemeyip sekste baskın olarak kendi düşüncesini ona kabul ettirip seks sonrası onu haklı olduğunu söyleyerek daha da renkli durumlara getirilebilir jdjdjd
Gün içinde yaşanan her şey bir bakış, bir dokunuş bir laf gecenin gidişatını belirler Mesela tüm gün onunla mesajlaştıysan küçük imalarla, ses tonuyla seni yavaş yavaş hazırladıysa O beklenti içini titrete titrete büyür. Eve geldiğinde üstünü çıkarırken gözlerinin içine bakması o yorgunlukla bile seni kucağına çekip boynuna bir öpücük kondurması İşte o an, seks artık bir ihtiyaç değil, bir patlama noktasına dönüşür. Tüm gün zihnini meşgul eden, altını ıslatan o hayal Gerçek olduğunda artık dilinle değil, nefesinle konuşmaya başlarsın. Üzerindekileri çıkarmadan seni duvara yaslaması, pantolonunun üzerinden seni okşaması, nefesini ensende hissettirmesi günün tüm yükü o anda erir gider. Sabah birlikte içilen kahvenin sıcaklığı gibi başlar her şey. Ama gecenin içinde, o kahve çoktan tenin üzerinde kaynar bir hale gelir. Günlük hayatın her parçası, bir ön sevişme gibidir. Çünkü bir kadını sadece çıplak bırakarak değil, gün boyu arzulayarak soyarsın.
Soru küslüklerle bağdaşmalı aslında, çok güzel detaylı bir anlatım ama küsülecek şeyler yaşanmışsa?
Bu işi profesyonel olarak yapmıyorsak (değişik bir ifade oldu kabul ediyorum 😂) etkilenmemesi mümkün değil sanki..
-meli/-malı zorunluluk durumlarını olmaya zorlamadan, doğru analiz etmeli bence..
İnsan kendini de, partnerinin huyunu suyunu da bilirse etkinin yönünü de {(+),(-)}belirleyebilir diye düşünüyorum değişik hanımefendi 🤩
Çok güzel dediğiniz sofistike hanım, hayran kaldım
Sorunuz ilham oldu efenim. Hayranlığımız karşılıklı 🤩🙏
Evet , değişik bir ifade 😉😃😃
Hafif bir çekişmenin, tartışmanın veya tribin sonunda o gerilimi cinsel yaşantıya verebiliriz... Yani o enerji birikimi, gerilimle daha zevkli bir seks yaşanabilir...
Günlük hayattaki olumsuzluklarda bence evin kapısından girildiği an dışarıda bırakılmalı... Evde aynı gerginlikleri anlatmaya ve uzatmaya devam edersek zaten bitmezler... Çünkü tekrarlamnmış olur bu durum... Sonuçta bi çözüm yok yaşanananı tekrar tekrar anlatmak var...
Harika bir yorum
Tavırlar , sözler , üslup. Bunların içinde kalbi inciten yaralayan , insanın onurunu yıpratan hiç eden , yoksayan... vb durumlar karşısında olumsuz etkilenmemesi mümkün değil. Hatta öyle zamanlar olur ki... derin detaylarla sıkmak istemedim. Bu durumlara karşılık olarak, gün içinde pozitif iletişimler bunun yanında birbirini etkileyen daha çok arzu duyulmasını sağlayan iletişimlerde ileri saatlerde cinselliğe çok etkili ilerleyişler katar.
Etkilenmemeli ama maalesef etkileniyor. Küsken seks yapmak zor oluyor ama barışma seanslarının daha bir tutkulu daha bir ateşli olduğu kesin 😉Seks ve hayat ayrı olmalı ama bazen duygular devreye giriyor, insanız sonuçta.
Şimdi bir normal sevisme var birde tabak çanak fırlatmalı kavga ettikten hemen 5dk sonra sevismek var ikincisi önde
Seks hayattan bağımsız düşünülmemeli, hayatın ta kendisi olmalı. Günlük duygu durumları, duygusal yoğunlukları partnerler arası aktarılabilmeli.
Cebinde 5 kuruş para yoksa borcun varsa nasıl seks yapmak ister ki insan
ya hakkatten bence etkilememelş ama nedense etkilşyor , yemek yemeyi etkilemiyor seviş e etkileniyor , bence etkilenmemeli
Etkilenir elbette duyguyla yaşıyoruz ama kendi lehimize çevirmek de bizim elimizde bazen 😏
Etkilenir tabii, seksi ayrı bir evren olarak görecek kadar büyütmeseniz keşke😌
Bunlar seksi etkiliyorsa siz iyi bir çift değilsiniz demektir
Neden etkilenmesini bence eşler hakkında sexs birlikte olunması lazım
Etkilenmemeli dicemde insan psikolojisi bunu yapması çok zor
Ayrı tutabilen profesyoneldir. Ancak birçok insan bunu başaramıyor. Günlük hayattan etkileniyor
Hayır aksine etkilenmeden devam etmeli yataga aslı kötü girilmemeli
Etkilenir. Ruhun üzgün kırgınken ne bilmem nesi allasen.
Hayır tabiki o yatağa geçildiği andan itibaren farklı kişiliklerde olunması lazım
etkılenmemesı gerektıgını dusunuyorum ama maalesef etkılıyor
Üzgün oldugun zeman sınırlı olduğun zaman seks olmaz
Etkilememeli, yoksa ben o oyunu bozarım 😏
Mecbur etkiliyor nasıl. etkilemesin
İster istemez etkilenir tabi
İster istemez etkiler
Onların hepsi ile daha etkili bir seks yaşarım
Küslük dediğin yatakta biter.
Hayır yatakta olan yatakta kalır
Etkileniyor ister istemez tabi.
Etkilenmezse ayıp eder.
Kafa rahat değilse erkeğin s*iki kalkmaz.
Etkileniyor
Aynen
İkisi ayrı bence
Etkilenmeli amasyada
Etkiler tabi
ayrı
Etkilenir ki
Hayır etkilememeli
Kusunce daha çok tahrik oluyorum
Yatakta küslüğe ara verilir düşmanca sevişilir
Etkilemez
etmemeli tabii ki yatağa küs girilmez