10 ayAaa bu çok iyi bir şey işte... Zaten neden hep kadınların korunması bekleniyor ki... Yani tamam prezervatif var ama erkeklerin çoğu bunu kullanmayı sevmiyor... Neymiş efendim sıkıyormuş, hissetmiyormuş... Doğru seçmeyi bilmiyorlarki şimdi burada erkeklere sorsak çoğu prezervatifin bedeni olduğunu bilmez 😂😂😂 Yurt dışında kadınlara özel de prezervatif yapmışlar mesela... Ya da kadınlar için yok spiral, yok aşı, yok komple yumurtalık kanalını düğümletme... Yok ertesi gün hapı yok düzenli gebelik önleyici hap... Bir çok korunma yolu hep kadın temelli ve bu çok sinir bozucu...
Mesela hasır yeri gelmişken bir bilgi daha vereyim rahim kontrolü için kullanılan ördek kafasına benzeyen o aleti bi erkek tasarlamış ama kadın anatomisine hiç uygun bir şey değil ve bu 2025 yılına geldiğimiz 2 kadın mühendis kadın anatomisine daha uygun, bir alet tasarlamışlar...66 Yorumla- 10 ay
Bedeni mi varmış 😂 cinsel deneyimi olmayanlar bilmez nereden bilsin. 🤦
Yine de güven vermiyor bu hap muhabbetleri geri çekilme yöntemi daha makul. - 10 ay
Yok ya deneyimi olanlarda bilmiyor, geri çekilmeyi korunma sayanlar var... Veya ne bilim ille kadın korunsun banane diyenler var
- 10 ay
Bedeni şöyle var yani ülkemizde zaten çok fazla çeşitli değil ancak yanlış hatırlamıyorsam paketin yanında veya arkasında nominal genişlik yazıyordu, tabii kutuların ön yüzünde XL ifadesi de olabiliyor 😅
- 10 ay
Bu bilgiyi ne yaparsam artık 😂ahahah teşekkürler tatlım aydınlanma yaşadık. Okusun onlar da öğrensin şimdi. Herkes bedenini kullansın kamu spotu 😂
- 10 ay
😂😂😂 Tabii ki herşeyi kadınlara yıkmasınlar, Bilgi şart 😇
- 10 ay
Kesinlikle 🤞😃
En İyi Cevaplar
Bu ciddi sorunlara yol açabilir bence ilk 2 sene zaman tanınmalı. Ben kullandırmazdım. Zaten kisim var doğum kontrol kullanırım yan etki vb çözülene kadar.
515 Yorumla- 10 ay
Hormonsuz bir ilacmis aynı etkiyi gösterir mi bilinmez.
- 10 ay
Kadınların kullandığı ilaçların da yan etkileri var yalnız. Bu etkiler herkeste aynı şekilde görülmez muhakkak.
- 10 ay
Doğum kontrol hapı normalde de tedavilerde kullanılıyor. Hormon takviyesi yaptığı için düzensizleştirip sonra adeti düzenliyor. Kisleri küçültüyor. Kilo alımı sağlıyor. Çok büyük yan etkileri yok dediğim gibi normalde tedavi içinde kullanılıyor zaten. Kadınlar erkekler kadar sorun yaşamaz bence. Çünkü zaten vücudumuz düzenli bir yenilenme yumurtlama durumunda.
- 10 ay
Gerekli araştırmaları yapmışlardır diye düşünüyorum. Kimseye zorla ilaç vermezler ilerleyen zamanlarda konuyla ilgili daha detaylı aydınlanır insanlar da.
- 10 ay
Çoğu ilacın araştırmaları ve deneyleri yapılsa da yeterli olmuyor. Şikayet üstü kaldırılan veya tekrar geliştirilip üretime alınan ilaçlar çok fazla. Önceden bir ilacın yan etkilerini tespit etmek için 5 10 sene insanlarda gözlem yapılması gerekirken şu an 2 3 senede görülüyor gerçek yan etkiler. Biz biraz bu konuda deney tüpü gibi oluyoruz maalesef. Bunun net bir çözümü yok çünkü diğer türlü tespit tamamen gözlemlenemiyor.
- 10 ay
Evet Diane ile ilgili de sorunlar olmuştu. İnsanların konuyla ilgili bilinçlenmesi de bir çözüm yolu.
- 10 ay
Çok haklısınız. Ben genel olarak ilaç kullanımına sıcak bakmıyorum. Antibiyotik vs de kullanmıyorum insanların bedeninde kalıcı hasar bırakıyorlar.
- 10 ay
Ahhh benim gibi düşünen birisi 🍀🙃 Keşke işini hakkıyla yapan ziraat mühendisleri olabilseydi. Ülke yönetilemiyor ki oraya da gelebilsinler. Üzücü ve çözümsüz konular.
- 10 ay
Doğru insanlara fırsat verilse demek istediğim aslında o yüzden yönetilmesi şekline gönderme yaptım. Umarım çoğalırlar.🍀🙏
10 ayPiyasaya sürdüklerine göre yıllardır yan etkileri denenmiş bir ilaç bence çok güzel bir şey.. çünkü kadınlar erkeklere göre çok çok hassas oluyorlar ve yan etkileri biz erkeklere göre daha fazla taşıyorlar.. kadınların fizyolojik yapısı ayda bir çektikleri içtikleri ilaçlar vesaire düşündüğümüzde bir nevi erkeklerle paylaşım ilacı olmuş bu..
Umarım istisnasız tüm erkekler taşı eline altına koyarlar ve bu hapı kullanırlar.. hatta eşler kendilerine hatırlatmadan böyle bir şey kullanacaklarını söylerlerse çok daha olumlu dönütler olacaktır kendilerine:)
29 Yorumla- 10 ay
✨🍀
- 10 ay
İnsanların sağlığını tehlikeye atacak bir sonuca mahal vermez umarım.🙂 Onun dışında ben tamamen sentetik ilaç kullanımını doğru bulmuyorum. Fitoterapi daha doğru aradığımız her şey doğada var.🍀🦋
- 10 ay
Evet böyle bir şeyin illaki alternatifi var doğada.. belki onu kullanmalarına da vesile olur her olumsuzluktan bir olumluluk.. 🕊️
- 10 ay
Umarım 🍀
- 10 ay
..🍀
- 10 ay
Dün cevap verecektim bu tüm sorulara ancak klavye uygulamasında bir sorun çıktı güncelleme sonrası sabah Yeni düzeldi öyle yazabildim.. tüm klavyem bayağı bir saçmalamıştı çünkü 🤭
- 10 ay
Saygılarımla🍀
- 10 ay
Sorun değil efenim zorunda hissetmeyin 🌸
- 10 ay
🤭🍀...🕊️
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
10 ayHayır kullanmam.. Zaten kullanmama gerek yok.. Genç arkadaşlar kullansın ama :))
16 Yorumla- 10 ay
Hazır sorusu gelmişken.. Çocuk sahibi olmak istemeyen ya da çocuğu olmuş ama eşine spiraldi vs ile işkence etmek istemeyen. Erkek arkadaşlar.. Vazektomi yöntemini düşünsünler derim.. ortalqmq 25 dakika süren 1 saat civarı sonra yürüyerek eve gittiniz basit bir operasyon.. Koruma yöntemi için kimseyi zorlamayacak basit bir yöntem.. Bu konuda biraz erkeklerin sorumluluk alması taraftarıyım özellikle evli ve çocuk düşünmeyen insqnlar içn :))
- 10 ay
Sperm kanallarının bağlanması işlemiymiş erkekler için. Ne kadar düşünceli biri 😬 Kadınlar için de yumurta dondurma işlemi varmış kadın doğum doktorları çocuk sahibi olmak istemeyen kadınlara öneriyor yurtdışında aktifmiş. Benim farklı bir sorunum vardı bana bile önerdi açık artırma gibi.😂 Umarım hemcinsleriniz de sizin kadar düşüncelidir.
- 10 ay
Valla ben çevremde yaklaşık herhalde 7-8 kişiyi yönlendirdim.. burada da soran olursa denk gelirsem özellikle evli erkelere tavsiye ediyorum.. Çokta basit bir islem.. Sadece vucut kendini yenileyebildiginden arada 6 ayda 1yilda bir gibi kontrol ettirmek lazım o bile sağlık açısından iyi oluyor vesile kontrollere :))
- 10 ay
Doktorların da önermesi tavsiye etmesi önem teşkil ediyor efenim 🙂
- 10 ay
Teşekkür ederim :))
- 10 ay
Ricalar efenim 🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle şu korunma yükü kadınlardan alınmalı. Gelelim gerçekliğe, erkekler bunu kullanmaz erekte olamama, boşalamama korkuları buna izin vermez. Umarım dünya o evreye evrilir.
12 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle, yorumlar da onu gösteriyor. Bu yöntemle olmasa da bu farkındalığı olması da kâfi.
- 10 ay
Bu çözüme ulaşılmalı artık dünya o kadar da gelişmiş olmalı. İki kişinin dahil olduğu olayda tüm yük kadında olmamalı
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
10 ayHep önlemi kadın alacak diye bir şey yok birazda erkekler dikkat edip önlem alsın..
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayHayır çünkü ihtiyacım yok şu an için.
10 Yorumla
10 ayBu haberin instagram yorumlari cidden felaketti tüm erkekler yazmış ki ya sorun olursa ya bir daha çocuğum olmazsa sperm uretemezsem hormon bozukluğu olursa yan etkisi olursa psikolojik etkisi olursa diye kaygilanip kullanmayacagini yazmış ama kadınlar için kullanilan yontemlerde ayni sorunları teşkil ediyor adet düzensizliği ağrı ya da tekrar çocuk sahibi olamamak vs vs... Fakat hiçbir erkek (hiç değilse yorumlardakiler ) yine bunları düşünmemiş ve kadına yıkmaya devam etmiş zaten bu olaya bence hiçbir kadın guvenmemeli içtim der içmez sonra birden bire nüfus patlaması yaşarız
20 YorumlaAçıkçası mantıklı bir seçenek gibi görünüyor çünkü sorumluluğun sadece kadınlara yüklenmemesi gerekiyor. Eğer güvenilirliği kanıtlanmışsa ve yan etkileri kontrol altındaysa neden kullanılmasın ki? İlişkide denge önemli, bu da o dengeyi sağlayabilir. Ama yine de herkesin kendi vücuduna ve sağlığına göre karar vermesi gerekir. Ben olsam önce etkilerini araştırır, sonra birlikte karar verilmesi gerektiğini düşünürdüm. Sonuçta bu konu tek taraflı değil, iki kişiyi de ilgilendiriyor.
10 Yorumlaİlaç güvenilir çıkarsa neden olabilir. Kadınların omzuna yüklenmiş bu işin biraz da bizde olması mantıklı. Ama şu an hemen al kullan mantığında değil de ne olduğunu belli olana kadar ve sonuçlarını görene kadar.
49 Yorumla- 10 ay
şu an için zaten kullanımda mıdır bilmiyorum. Aynen bu gibi konularda bilinçli olmak en doğrusu.
- 10 ay
Ben öyle okudum sorun yok 😂 klavye sorunsalı 😂
- 10 ay
Alın efenim ikinciyi, üçüncüyü zararı mı var hangisinin klavyesi daha uygunsa onu kullanırsınız 😂
- 10 ay
Sabah birini , öğlen birini , akşam diğerini kullanırsınız 🤦
Bence çok mantıklı ve güzel bir buluş olmuş.
Kadın doğum kontrol yöntemleri kadınlara acayip kötü etkiler bırakabiliyor. Hızlıca kilo alma, hormonel bozukluklar ve hatta bazen depresyon.
Bu yüzden cinsel ilişkide erkeklerin korunması çok daha mantıklıdır. En genel olan erkek doğum kontrol yöntemi kondom, tamamen zararsız mesela.
Eğer kendiniz korunmaya hayır diyen bir erkekseniz cinsel ilişkinin peşine de düşmeyin.20 Yorumla
10 ayBen ikinci sezeryanimi ve ameliyatımı oldum. Benim öyle bir kaygım kalmadı artık kim ne yapıyorsa yapsın 😄
55 Yorumla- 10 ay
İkinciden sonra üçüncü çocuk için riskli diyorlardı sanırım bu sebeple değil mi
- 10 ay
Valla bilmiyorum abla sordular bana bağlatmak istiyo musun diye olur dedim eşim de zar zor kabul etti oldum çok şükür
- 10 ay
En doğru kararı vermişsiniz ikisinin sağlıklı mutlu ömrü olsun , size kol kanat gersinler ve güzel yetiştirin..
- 10 ay
Kesinlikle 🙂 Elimden geleni yaparım umarım kendileri de iyi ve faydalı insan olmayı görev edinirler
- 10 ay
Umarım 💕🙏
Cinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Ben güvenmem açıkçası ya bu kısırlaştırma politikasıysa ve doğum oranını düşürmek için oynanan bir oyunsa nufus 1050 de 65 milyona düşecek zaten o riske girmeye değmez
17 Yorumla- 10 ay
İnsanların bu konuda bilinçli olması gerekmez mi. ? Sizce ezbere mi yaşıyorlar?
- 10 ay
Maalesef evet bazı durumlarda mecbur bırakıldılar ama çoğu bilinçsizce davranıştan.
- 10 ay
Ben de onu diyorum 😬🙄
- 10 ay
Ne yapalım sıcaklardan kim kime saracak şaşırıyor 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
10 ayKocam kobay olabilir nereye şey ediyoruz başvuruda bulunuyoruz.🤣🤣🤣
32 Yorumla- 10 ay
😂😂
- 10 ay
🤭🤭
Ay hele sükür👏🏼 2 sn zevk icin bütün sorumlulugu kadina veriyolar
32 Yorumla- 10 ay
Yeni çıkması zaten sorun öyle değil mi?
10 ayAmelyatla sanırım bişey yaptırıyordular erkekler istediği zaman açtırıp normal duruma gelebiliyorlarmış filan ama bilemedim
Ben ilaçtan yana değilim kadın için de erkek için de yani yapmasın istemiyorsa ndjjdjdj
20 Yorumla
10 ayMükemmel zorla ağzına tıkmak lazım madem et ete değecek diye zırvalıyorlar kullanacaklar. Bizim haplar tüm vücut dengemizi bozuyor biraz da onlar çeksin ceremesini.
30 YorumlaŞöyle düşünüyorum doğum kontrol hapları bildiğim kadarıyla yıllardır var riskli olmadığı tesbit edildi ama şu an erkekler için böyle bişey ortaya çıkması tehlikeli diye düşünüyorum bu yıllarda ortaya cıkan herşeyde sıkıntı var
10 YorumlaKanka bunlar kullandim der kullanmaz sonra aaaaaaaa bebek sjjsjsdn
15 Yorumla- 10 ay
Sürprizlere gebe olurlar diyorsun 🤪
- 10 ay
Ahaha o nasıl bir cümle 😂
- 10 ay
Sakin ol şampiyon
10 ayBence de kullansinlar ya her seyin derdini kadinlar cekiyo hem bunlarinki hormonsuzmus.
12 Yorumla- 10 ay
Bunu kullanacklara top diyen beyinsizler var 😂 zaten toplar erkek erkekege cocuk olmayacagi icin geyler ve o iliskiyi tercih ediyolar hatta anal da bu sebeple yapiliyo ve bana gore 2si de igrenc.
- 10 ay
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. burdurmak gibi moda varken bu ilaca para vermem, burdururm , Vazektomi yeni moda. Kızlar erkekelre sormalı vazektomi yaptırdın mı. Vazektomili erkek isteriz korunmayız derseler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. artık erkekler hap kullanacak. hep dusunmusumdur neden erkek için yok diye o da oldu artık
30 YorumlaBenim için büyük bir mucize. Sonuç olarak kadının hapını düzgün kullanacağına ne kadar güvenebilirim ki?
10 Yorumla
10 ayHı hı tabi, her b. ku kadınlar yapsın, siz elinizi taşın altına koymayın. Yok kısır olurlarmış da yok oyunmuş da projeymiş de.. biz nası yutuyoz o hapları? Kadınlara depresyon dahil her yan etkiyi yapıyo o haplar, o zaman sesiniz çıkmıyo ama!
10 Yorumla
10 ayOha 😄 doğum kontrol hapını 17 yaşındayken kullanmıştım herhangi bir yan etkisi olmuyor 1 ay kadar falan kullandım zaten. Erkeklerin de kullanması aşırı tuhaf geldi 🙄 bunlar yakında doğum da yaparlarsa ben evliliğe okeyim 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Nüfus azaltma projesi tıkır tıkır işliyor insanların çoğu gırgıra almış mevzuyu fakat 5-6 yıl sonra farkına varacaklar her şeyin
10 Yorumla
10 ayTuhaf bir şey
Ben bu riski alıp kullanmam😂
Allah korusun ya öyle kalırsa ooo düşünmesi bile kötü no no 🤣🤣10 YorumlaNesli devam etmemesi gereken çok erkek var kullansınlar
20 YorumlaBazı erkeklerden gerçekten nefret ediyorum. Yorumlar çıldırttı 🥊
20 Yorumlaİlgi alanımda değil. İhtiyacı olan kullansın ama sanmıyorum erkekler kullanmaz.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hep kadın hormonu mu Zarar görecek azda bizim şeyimiz zarar görsün
10 Yorumla
10 ayGerekliyse kullanılsın..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
10 ayGörsel harika ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ahaha
10 Yorumla
10 ayBir bu eksikti erkek hap kullanmadan da yöntem bilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kesinliklik güven olmaz bunlar kisir yapmak icin insanlari amasyada
12 Yorumla- 10 ay
Kadınlara da riski var kadınlar kullanıyor biraz da siz elinizi taşın altına koyun
Sitedeki top havuzuna duyurulur toplar içindir bu mesaja cevap verilemez.
B003
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Adet gecikme durumu da yok çok iyi
31 Yorumla- 10 ay
Bence de artık erkekler çeksin ceremesini.
Ne demek dusunuyor musunuz? Mike mike kullanacaklar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı.
10 ayToplar manidar olmuş 😬😅
21 Yorumla- 10 ay
Ahahah 😂
10 ayKadının kullanmasi yeterli illah ikisi kullanacak diye bir şey yok
12 Yorumla- 10 ay
Bebiş sağlıklı mı?
- 10 ay
Bebeğim düştü eşimin vitaminsizliginden vitaminleri düşmüştü
10 ayYa tamamen kısır olursak
14 Yorumla- 10 ay
Nasipte varsa kısmetse..😂
Bana niye soruyorsunuz ben mi çıkardım 😂 - 10 ay
Kime yazayım akşam akşam😄 korktum bian
- 10 ay
Korkmayın sakin...
Bişey yok bişey yok 😂 - 10 ay
😄🙏
10 ayBence bu çözüm değil hadi partnerini kandirirsa, hapı yuttum deyip yutmadiysa ve içine boşalirsa hep riski var güven olmaz bence
10 Yorumla
10 ayBen duymadım, pek mantıklı gelmiyor prezervatif ile devam
10 Yorumla
10 ayahaha birazda onlar kimyasal alsın
20 Yorumla
10 ayKondom kullanıyorum yıllardır ama deneyebilirim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
10 ayBen eşimin kullanmasını istemem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayBu tür önlemleri kadın almalı. Erkek değil
10 Yorumla
10 ayBen kesinlikle kullanmam.
10 YorumlaYa kalıcı olursa insanoğlunun nesli tükenir
12 YorumlaGerek yok ya saçma şeyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Hayır kullanmam ihtiyacım yok
10 Yorumla
10 ayHer türlü ilaç kullanımına karşıyım.
10 YorumlaNe yani bebek doğuramayacak mıyız simdi
14 Yorumla- 10 ay
Siz doğurursunuz beyefendi dert etmeyin
- 10 ay
Cevabı veren sizsiniz nasıl olacağını size sormak gerekir
10 ayPrzrvtf kullansak :)
118 Yorumla- 10 ay
Tercih meselesi 🤷
- 10 ay
O da plastik ya :(
- 10 ay
:)
- 10 ay
Arada bir sinyal veriyorsunuz 😂ne oldu?
- 10 ay
Güncelleyince gülücük attım, atmayım mı?
- 10 ay
Güncellemede gülücük atılma mantığını bilmiyordum öğrendim ok 😂
- 10 ay
Bak, bir şey daha öğrendin.
Aferin, insan yaşasın ki neler öğrenir neler? - 10 ay
... .
- 10 ay
... da neler anlatır neler?
- 10 ay
Kesinlikle...
- 10 ay
Profildeki Çivril Gölü müydü?
Oraya gideceğim bakalım. :) - 10 ay
Görsel pinterest alıntı ama evet öyle bir göl doğa aşığı birisi olarak sevdim. Birgün gerçeğini çekmek nasip olur umarım.
- 10 ay
Umarım...
- 9 ay
Kullanırım çıkarsa :)
- 9 ay
Hayrını görün efenim
- 9 ay
Teşekkür ederim. Sen de senin partnere zorla içirirsin artık :)
- 9 ay
Partnerim olursa bu konuda zorlamam o zaten yapması gerekeni yapar. 👍
- 9 ay
Hımmm.
Şanslı olacak.
Yok daha neler 😂😂
10 Yorumla
10 ayPrezervatif varken ne gerek var ki ona
10 Yorumla
10 ayMüthiş bence , birazda erkekler önlem alsin
42 Yorumla- 10 ay
@Kubra1582523 güvenebilir misin peki
- 10 ay
@SertKaan güvenemem ama erkegin de önlem alması fikri bile güzel hep kadınlara yönelik şeyler var
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gerek duymuyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ben bu hapa guvenipte rahat olamam balona devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı. Ne yani bu hapı kullanan erkekler boşalmayacak mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aysabah akşam pompa artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 765 cevap paylaştı.
10 ayhic bana gkre degil asla
00 Yorumla
10 ayKullansınlar olan hep kadına oluyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı. Olabilir valla hcnfm
20 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası