Kızlar Bir Adım Öne Farelerde yüzde 99 etkili olduğunu belirten bilim insanları, bu yılın sonunda insanlı klinik deneye başlayacaklarını belirtti. Bilimsel çalışmada; erkek farelere 4 hafta boyunca ağızdan verildiğinde hapı oluşturan doğum kontrol bileşiği, sperm sayısını önemli ölçüde azalttığı belirtilerek gözlemlenebilir herhangi bir yan etkiye rastlanmadığı ifade edildi. Fareler, bileşiği almayı bıraktıktan 4-6 hafta sonra tekrar normale döndüğü vurgulandı. Erkekler için doğum kontrol hapı üretildi! Erkekler sizce kullanmalı mı?
Erkekler için doğum kontrol hapı üretildi! Erkekler sizce kullanmalı mı?
Bence oldukça güzel bir şey normalde sorudaki açıklama kısmını okumamı bunu okudum mükemmel bir şey hiçbir şekilde hamile kalma gibi bir sorun olmaz ama şöyle bir şey aklıma takıldı sperm sayısını azaltıyor diye bir şey okudum acaba gelen sıvıyı da mı azaltıyor Ama yinede iyi olmuş eşitlendik artık her zaman kadınlar olacak değil birazcıkta erkekler alsın aşağıda çoğu cahil erkek yorumları okudum ama olsun eğer böyle bağırmalar çağırmalar başladıysa demekki iyi bir şey
Bir yığın çomar kendilerini belli etmişler. Hiçbir mantıklı argüman sunmadan, "Errrrrrkegliğimiz elden gidiyeah" diye çığırarak karşı çıkmışlar. Bir de, "Ne işe yarayacak ki, lazım değil bu." diyen zihinsel noksanlar var ki onlar herhalde 40 çocuk yapmak istiyorlar da bu yüzden bu şekilde konuşuyorlar.
Kadınlar net bir şekilde onlarda çalışan doğum kontrolü yöntemlerinden kötü etkilenebiliyorlar, Kimsenin kötü etkilenmeyeceği bir yöntem bulurlarsa, ilacı kullanan erkek olsun/kadın olsun fark etmez, bu insanlığa faydalı bir iştir.
Ben şu anda bu ilaca fazlasıyla şüphe ile yaklaşırdım ama mantıklı sebepler çerçevesinde: - 99% koruma iyi bir oran gibi görünüyor ilk bakışta ama biraz zorlasan 1% şans ile 1-2 yıla kalmaz, mercimeği fırına verirsin. Berbat bir koruma oranı eğer gerçekten öyleyse. - Farelerde çalışan bir şey insanlarda çalışacak diye bir kural yok, çok büyük oranda insanlarda çalışmıyor farelerde mucize yaratan ilaçlar. - Kısa dönemde iyi gibi görünen şeylerin on-yıllar sonrasında potansiyel yan etkileri ortaya çıkabiliyor, yeni çıkan ilaçlara özellikle şüphe ile yaklaşmak mantıklı.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
5 yıl önce erkekler için d. k haplari olsa asla kullanmazlardi kadinlara kullan diye baski yapmak kolay diyordum. Beylerin yorumlarini okuyunca fazlasiyla hakli oldugumu gordum. Bizim erkeklerin şeyine aman bir sey olmasin. Bir tek o sekilde erkekler cunku.
Kadınlar onca yan etkiyi ceksin ama kendilerine bir sey olmasin. Kadinlara gelince hap, spiral bilmem ne kullan yumurtaliklarini tuplerini falan baglat. Kendilerine gelince ne saçma şey. Ingiliz kocasi olan bir kadin arkadasim var turk. Ilk hamileliginde ikiz kızları oldu. Ikinci hamilelik dusunmeselerde bu sefer ikiz ogullari oldu. 4 cocuk artik yeter diyerek kadin adama bir sey demedigi halde adam gitmis tuplerini bağlatmis. Bizim ülkede boyle yapan görür musun? Daha ilaca karsi cikiyorlar ne gerek var diye.
Yahu bizimkiler kondomu zor takıyor kullaniyorlar hicbir yan etkisi yok bunu mu kullanacaklar? Her seyi kadin yapsin, kadin korunsun aletlerine, spermlerine bir sey olursa ölürler. Bunlar grip olunca bile buyuk bir salgına yakalanmış gibi davranıyorlar. Neyse ben yabanci bir erkekle beraberim, nişanlıyım turk kızlarına Allah sabir versin. Bunlari yaşamamak için yabanci tercihim zaten. Adama bir kere kondom kullan demedim kendisi korunuyor en baştan beri. Bana da çıkıp bir kere bile sen korun demedi. Arada takmasan mi diyorum olmaz hamile kalmani geçtim cinsel hastalıklar için kullanmamak olmaz diyor. Medeniyet, akıllı olmak her turlu baska bir sey.
Saçma sapanca bir şey. Erkeği kadınlaştırma projesi..
Yahu erkek kadın sisteminin aynı değil Saçma sapan insan kadınlar sırf regl yüzünden erkeklerin kadın olmasını bile ister ula o zaman lezbiyen olsun dünya değerini bilin erkek kadın cinsiyetin
Kadınlar değil erkekler kullansın ne güzel olur. Bizim tüm hormonlarımızı, regl düzenimizi bozuyor. Reglleri yok bir şeyleri yok bir hap atıversinler. Bozulacak bi dengeleri yok nasılsa.
@gulleak Sen kimsin kardeşim ne alaka ya? Sana dediğimi nereden çıkarttın? Yoksun ortada mevzun bile yok insanların canı sıkılıyor herhalde biri a dese üzerine alınıyor.
Mevzu seni alakadar etmez. O buraya yazdı kaldırdım yazdığını yukardan hala sallıyor. Bildirimi geliyor ama engelledim görmüyorum. Senlik bir şey yok uza.
Biri yorum atıyor ve uğraşıyor olsa, sen engellediğin için görmediğini ona söylüyorsan, engellememiş olanların bu kişinin yorumlarını görüyor olması gerekmez miydi? Ben uğraşan birini görmüyorum, büyük ihtimalle kendi kendine konuşmuşsun.
@gulleak Hala anlama kapasitesi olmayan kız, şahsın bana söylediği yorum yukarda duruyor. Buradan edemediği defalarca kaldırdığım için kendi şahsi yorumunun altından devam ettiriyor. Bende engellenmiş kişinin yorumu olarak gözükmüyor. Sende gözükür. Sadece sen kavgayı bilmediğin ve dedikoducu teyze gibi geldiğin için yukarda konuşulanın bizim mevzunun devamı olduğunu bilemiyorsun.
@gulleak Seni neden ilgilendiriyor bu? Benim çevremin derdi seni gerdi galiba. Onlar halinden memnun kızım kendi mutsuz hayatına bak. Her şeyim var benim.
Can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdılar. Hiçbir erkeğin böyle bir sorunu yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence güzel bir ürün erkekler kullanmalı. Kimin kullandığının önemi yok ama annelik vazifesini yapacak olan rahmin en az şekilde kimyasal almasını sağlar