Cinsel Yaşam Fazla istekli olmak bıktırır mı? MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Güncellemeler10 ay @KızlarSoruyor cinsel yaşama alır mısınız Fazla istekli olmak bıktırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Beni bıktırmaz tabi ki de 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Aldım sjsjsHer şeyin fazlası sıkıntı 3 2 Yorumla MekanınSahibiHande 10 ay Teşekkür ederim 😂 u _Süveyda 10 ay Rica ederim 😀
Dominant1adam Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence fazla istekli kadın candır.. Hergün istese bile bıkmam 2 0 Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Böyle saçma sorular masterlara serbest.. başka üye sorsa hemen kaldırılır alakasız cinsel paylaşm diye 0 1 Yorumla MekanınSahibiHande 10 ay Tamam Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani genelde istekli bir adamım fakat sürekli bunu dile getirmem. Her şeyin fazlası zarar bana göre. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı. Bıktırabilir, karşısında ki partnere göre değişir. İki barut yan yana tutuşur. Biri ateş diğeri korsa biraz zorlaşır ya da daha beteri 🤣 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yoooo dostum, yoooo... Fazla istekli kadınlar canımız... Hatta ikinci bir erkeği isteyecek kadar istekli ise öper başıma koyarım... 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Bir yerden sonra evet 0 2 Yorumla MekanınSahibiHande 10 ay Kanka deneme yaptım cinsellik sorarsam görüş gelir mi diye görüyor musun damladılar😂 Yorumla Günesinkadini 10 ay Aşkım zaten bunların aklı sadece cinsellikte boşuna mı bu kategori de fenomen oldum 😅😅 Yorumla
blueeyes98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 10 ay Ben asla sıkılmam aksine hoşuma gider kölesi olurum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. beni başkasını bıktırmaz da başkasından bana ne? 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Doz aşımı bir yerden sonra sıkar 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biktirmaz hayran bırakır 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayirr daha çok mutlu olur larsitaraff 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır asla bıkmam da konuşacak kimse bile yok ki 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence bulunmaz nimet 0 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Biz böyle iyiyiz. Sen istediğin kadar sor 😅 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. kadınlarda isteksizlik çok 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir yerden sonra evet 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırısı zarar tabiki 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. her şey dozunda olmalı 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zamansız evet 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bıktırmaz 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bıktırır 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biktirmaz amasyada 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadının mı? 0 0 Yorumla
Durıulsu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Karşılıklı olursa bişi olmaz tekse sıkınto 0 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla bıktırmaz 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence bıktırmaz 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben isterdim 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Yoo biktirmaz bence 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir cok gzuel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Beni bıktırmaz tabi ki de
Aldım sjsjs
Her şeyin fazlası sıkıntı
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim 😀
Bence fazla istekli kadın candır.. Hergün istese bile bıkmam
Böyle saçma sorular masterlara serbest.. başka üye sorsa hemen kaldırılır alakasız cinsel paylaşm diye
Tamam
Yani genelde istekli bir adamım fakat sürekli bunu dile getirmem. Her şeyin fazlası zarar bana göre.
Bıktırabilir, karşısında ki partnere göre değişir. İki barut yan yana tutuşur. Biri ateş diğeri korsa biraz zorlaşır ya da daha beteri 🤣
Yoooo dostum, yoooo... Fazla istekli kadınlar canımız... Hatta ikinci bir erkeği isteyecek kadar istekli ise öper başıma koyarım...
Bir yerden sonra evet
Kanka deneme yaptım cinsellik sorarsam görüş gelir mi diye görüyor musun damladılar😂
Aşkım zaten bunların aklı sadece cinsellikte boşuna mı bu kategori de fenomen oldum 😅😅
Ben asla sıkılmam aksine hoşuma gider kölesi olurum
beni başkasını bıktırmaz da başkasından bana ne?
Doz aşımı bir yerden sonra sıkar
Yok bea 50 ye kadar takıl işte
Biktirmaz hayran bırakır
Hayirr daha çok mutlu olur larsitaraff
Yok ya neden bıktırsın
Hayır asla bıkmam da konuşacak kimse bile yok ki
Bence bulunmaz nimet
Biz böyle iyiyiz. Sen istediğin kadar sor 😅
kadınlarda isteksizlik çok
Neden bıktırsın ki
Benım cok hosuma gıder
Bir yerden sonra evet