Cinsel Yaşam İstekli olmak neden yoruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Uykudan uyandırdı ya bu halim beni İstekli olmak neden yoruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Sextingsever01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aynen ben de öylee yaaa uykumda aşırı istek ile uyandım bazı yerler hareketlenmiş😅 uçuş pozisyonyn da 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahh Yorumla Soran +1 yıl Azaltalim askim Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet bazen benide uyardığı okuyor uyanıyorum taş gibi o saatte mastürbasyon şart değilse uyku tutmuyor başka ne yapabiliriz keşke o durumda biri ısinlansada hakkını versek bizde kobranın keyfini getirsek Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tatmin olmadan başka şeye dikkatini veremediğin için olabilir mi? veya isteğini bastıramamaktan? 0 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Offf ne hoş. Keşke her kız senin gibi olsa. Böyle biriyle konuşup aklından geçen her detayı bilmek duymak istiyorum 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aslında çok iyi bişey tabi değerini bilirsen 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorar da sizinki biraz farklı bir durum imiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle yorgunluğa her zaman varız. :) Ama uykudan uyandiracak kadar ne yaşıyorsun merak ettim doğrusu. 😅 0 0 Yorumla
Trueemage Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Abi bu tarz kızlar nerede aletten kan gelecek artık alev aldı bize denk gelmiyor ajdkdl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben her gece uyanıyorum zaten sırf bu yüzden 5 3 Yorumla senbennn34 +1 yıl cokmu sulaniyor Yorumla CAGRI16 +1 yıl Yanmissin sondurenin yokk Yorumla Şehzade81 +1 yıl Kıyamam. Öyle zamanlarda beni ararsan yardımcı olabilirim Yorumla
AloneAngel_A_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Uykudan uyandiracak kadar mi ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla AloneAngel_A_ +1 yıl Garip Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Senin bence boşalıp uyumaya ihtiyacın var 0 3 Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Şimdi 🤣🤣🤣🤣 KS erkekleri sana yardımcı olmak için seferber olurlar Yorumla Soran +1 yıl Aşko Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Aşko 🤣🤣🤣🤣 ne zaman aşko olduk Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl beni yormuyor seviyorum istekli olmayı hahahaah 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Rahatlayamadigin için 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet ya çok kötü o his 0 0 Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. İnanır mısın benide uyandırdı 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani uykudan uyanmam ama uyumadan yapar yatarım 0 0 Yorumla
Esmermehmet_89 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl İçindeki oforu bosaltmadigindan oluyo gayet normal 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ufff 😋 0 0 Yorumla
Romantikadamx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aynıyız şuanda 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahh harbiden mii Yorumla Romantikadamx +1 yıl Evet aşırı istekle uyandım uyutmadı Yorumla Romantikadamx +1 yıl İyi ki rüyalanmadım Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cok zor oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aynen ben de öylee yaaa uykumda aşırı istek ile uyandım bazı yerler hareketlenmiş😅 uçuş pozisyonyn da
Ahh
Azaltalim askim
Evet bazen benide uyardığı okuyor uyanıyorum taş gibi o saatte mastürbasyon şart değilse uyku tutmuyor başka ne yapabiliriz keşke o durumda biri ısinlansada hakkını versek bizde kobranın keyfini getirsek
Tatmin olmadan başka şeye dikkatini veremediğin için olabilir mi? veya isteğini bastıramamaktan?
Offf ne hoş. Keşke her kız senin gibi olsa. Böyle biriyle konuşup aklından geçen her detayı bilmek duymak istiyorum
Aslında çok iyi bişey tabi değerini bilirsen
Yorar da sizinki biraz farklı bir durum imiş
Böyle yorgunluğa her zaman varız. :) Ama uykudan uyandiracak kadar ne yaşıyorsun merak ettim doğrusu. 😅
Abi bu tarz kızlar nerede aletten kan gelecek artık alev aldı bize denk gelmiyor ajdkdl
Ben her gece uyanıyorum zaten sırf bu yüzden
cokmu sulaniyor
Yanmissin sondurenin yokk
Kıyamam. Öyle zamanlarda beni ararsan yardımcı olabilirim
Uykudan uyandiracak kadar mi ya
Evet
Garip
Senin bence boşalıp uyumaya ihtiyacın var
Şimdi 🤣🤣🤣🤣 KS erkekleri sana yardımcı olmak için seferber olurlar
Aşko
Aşko 🤣🤣🤣🤣 ne zaman aşko olduk
beni yormuyor seviyorum istekli olmayı hahahaah