Havanın sıcağı seksi daha mı hararetli ve tutkululu hale getiriyor yoksa seks isteğini tamamen ortadan mı kaldırıyor?

Havanın sıcağı seksi daha mı hararetli ve tutkululu hale getiriyor yoksa seks isteğini tamamen ortadan mı kaldırıyor?

Aşırı sıcak havalar sevişme sırasında harareti genellikle arttırır, çünkü vücut zaten çevresel sıcaklık nedeniyle yüksek bir ısıda çalışmaktadır ve cinsel aktiviteyle birlikte bu ısı daha da yükselir. Cinsellik, kalp atış hızını artıran, kasları çalıştıran ve enerji tüketen fiziksel bir eylemdir; bu da vücudun daha fazla ısınmasına neden olur. Özellikle sıcak ve nemli ortamlarda, vücut ter yoluyla kendini soğutmakta zorlanabilir ve bu da kişide yorgunluk, halsizlik ya da isteksizlik yaratabilir. Bu nedenle sıcak havalarda cinsel istek azalabilir ya da daha kısa ve düşük tempolu bir deneyim yaşanabilir. Öte yandan, bazı çiftler için ter, çıplaklık ve yoğunluk erotik bir atmosfer de yaratabilir; bu tamamen kişisel algı ve rahatlık düzeyiyle ilgilidir.
Arttırıyordur ya çünkü zaten sıcak, daha da sıcak olur😂 Ter üstüne ter olur, vıcık vıcık oh😂😂
Cevap
53Cevap
ikisi de olabilir güzeldir sıcak da sevişmek
Arkadas yeter ya dakika basi seks gonderisi yeter la
Sicakta gonderiler bile fazla geliyo bi de harbiden sekssiz 2 dk duramiyonuz mu?
Halkim sanki guzel yakisikli da bi seksleri eksikti
Apış kafalaı halkim cidden ulkeye dair butun umidimi yok ediyonuz
Abazanlik milletin basina vurmus edebiyat kasan mi dersin spiderman gibi duz duvara tirmanan mi dersin halka bak abooow
Fena halde terletiyor vıcık vıcık yapıyor bu yüzden araya bı havlu koymak şart oldu 😂😂
🤫😂😂😂
Kimse bana temas etmesin mümkünse. ÇOK SICAK
Sıcak hava vücudu yoruyor ancak, tenin tende bıraktığı o ıslaklık, terle karışan dokunuşlar… Harareti düşürmek bir yana, doğru kişiyleyse yangına dönüşür🔥
Bu cehennem de kimse bana dokunmasn
Hadi gidelm kutuplarda filan sevişelm
Görseldeki adam gibi kaslı olacak bende sıcak hava dinlicem.. mümkün değil🙈
:)). Ağzını sil
@Donjuanlardan1donsuz 😂 yakalandim
🤣🤣
Suçüstü 🙃😁akarken sular
@Donjuanlardan1donsuz
Tanisan var ya hic ummazsın benden böyle bi sey. Bi agir basliyim görsen🙈
burada icimdekini rahat söyleyebiliyorum, hep o uslu kiz olmak zorunda olmadigim bi yer, sende sucüstü yaptin😂😂
🤣🤣🤣🤔🤔🤣🤣🤣 ..
Fazla merak uyandıran söz:)). Görsem :)). . Dediğin kadar varmısın bilelim :)) ;).
Suç üstü ise teslim ol🙃
@Donjuanlardan1donsuz cok uyaniksin sen😂 o söz lafin gelisiydi😆
Yok canım uyanıklık değilde :)) öyle geldiyse böyle de gider. :)) dikkat etsin laf. Gelesi var onun
@Donjuanlardan1donsuz kimse gelmesin herkes oldugu yerde dursun😂😂😂😂
Biz burdayız da sen nerdesin:)) ;) :))
Suçüstü yaptım bak kaçış yok 😁🤫👀 ;)
eller yukarı..
Kacış yok 😂
😂kadına bak bee
Sıcak ya yapıs yapış hoş olmayabilir yani bide çabuk yorulursun zaten
su gibi oluyor çarşaf resmen ve yanına bir damacana su koymadan sevişemeyecekmişsin gibi bir his oluyor :D
Aşırı sıcak havalarda böyle görseldeki gibi olmamalı yani şartiyer daha da yakar çıplak olmak daha mantıklı
İsteyen kişiye sorun etmez o ten birbirini istiyorsa sıcak olması sadece işlemi uzatır ondan sonra kucağa al duşa götür orada devam et
Aşırı sıcak iyi değil azıcık soğuk olacak veya püfür püfür esecek zaten iş üstünde yeterince ısınıyor ortalık 😅
Valla sıcakta seksi geç yanıma yaklaşamaz 😂😂😂
Taniki doğanın sıcağı ateşi bir yanda vücut ateşi bir yerden yakıyor
Sıcak ve iş
Bakterilerin ürediği bir tende sevişmekte iğrenç ç olsa gerek
seviştiğiniz yerde klima olup olmamasına bağlı olarak değişir
Soğuk bira molası vererek uzun saatler sevişebiliriz no problem
Bu sıcakta kimse kimseye yakın temasta bulunmasın ya pisleşmeyin. Yalnız fotoda kadının çoraplar çok iyi ha (yine de serin havada yapışın)
Sevişmekten kaçınılması gereken havalar 😂
Dün burdan biriyle seviştik kız 3 kez duş aldı 😅😅
Sicaktan degil de bisey bulastiysa diye korkusundan olmasin hahaha
Ne bulaşcak ya 😅
Sevişme sırasında hareket artıyor ama rahatlayınca düşer
Bilmiyorum da. Çok sicakk, bayılcamm🙄
Biz aynı soruyu sorsak iki dakika sonra kaldırılırdi. Şu ergen modların bu tarz soruları yetmezmi acaba
Çok haklı bir yorum bazı modlar ne yazık ki mod yapılmayı hak etmiyor
@Benimolsadecebenim bu sanki çıldırmış gibi hergun seks de seks başka bir şey yok paylaşıp duruyor
Soru sahibini tanımıyorum ama platformun bu tarz sorular sorma etiketini almış olabilir o yüzden de bu kategori içerisinde paylaşım yapıyor olabilir
@Benimolsadecebenim cinsellik fenolari var işte abartıkca abartıyorlar milleti gaza getirmek için daha 20 yaşında zannedersinki o işin 60 yaşındaki profu 🤣
Şimdiki çoğu 20 yaşındakisi ne yazık ki öyle o işin profu olmuş deneyim tecrübe sahibi abisi 😀
@Benimolsadecebenim öyle sanıyor o prof nedir görmemişte ne diyelim devam etsinler mesleklerine 🤣
Ortadan Kaldirmiyor Ama Sicak Olduğu İcin Performans düşe Bilir
Artiyo bence ama soğuk duş altında harika oluyor
Sevişmek her zaman tutkuluu olmalı her yerde her koşulda
Sıcakta sevişmekten nefret ediyorum
Arttirir bence amaayada
Kişiye bağlı kimisinde istek azalabilir
Arttırır bemce
Hemde nasıl arttırıyor
Su kaynatabilirsin dikkatli ol
Arttıreıyır klşma bar ama
Çok sıcakta sevismenin tadı olmuyor maalesef.
heryer sırıl sıklam o derece yani
Canımı sıkıyor sıcak hava
harareti arttırıyor
Ben daha çok yukseliyorum
Arttırıyor, hatta dizler kayıyor, şap şap artıyor
Klimalı ortam şart kfkg
terlersin beden soğur
Etkisi olmuyor sadece beraber duş
Sırf onun için klim taktırılır
Terli terli hic bana göre değil
Hamamda bile sevişirler.
Fotonun güzelliği şaka mııı