Selaam,
Seksin saati olur mu hiç? Güneşin doğuşu ile dünyanın en güzel tatlısını yemek.. Nefesinin nefesine değmesi kadar güzel bir başlangıçtan daha güzel ne olabilir?

Selaam,
Seksin saati olur mu hiç? Güneşin doğuşu ile dünyanın en güzel tatlısını yemek.. Nefesinin nefesine değmesi kadar güzel bir başlangıçtan daha güzel ne olabilir?

sabaha kahvaltı niyetine sevişmek demek dudakların daha uykulu daha yumuşakken tenimin üzerinde gezmesi demek parmakların göğüslerimde dolaşırken yavaşça uyanmam demek nefesin boynumda ısınırken içimde büyüyen o arzu ile yavaş yavaş sertleşmem demek sabahın serinliğinde bedenimizin ısınması dudakların arasında dilinin dokunuşlarıyla titremem gözlerimin yarı kapalı seni çağırması ve o yumuşak ama ısrarlı dokunuşlarınla kalçamın senin eline kavuşması demek derin derine nefes alırken bedenimizin birbirine karışması seni içime çekişim her hareketinle daha da hızlı atan kalbim o an açlık değil sadece açlığın en ateşlisi, tutkuyla yanış demek sabahın o ilk ışıkları arasında inlemelerim ve seni çağırışım günün en ateşli kahvaltısıdır sabah sevişmesi ruhumuzu ve bedenimizi ateşler daha fazlasını isteriz o an her şey mümkün olur kalıcı olur ve güne tutkuyla başlamak demektir
öyle hayal ettiğin gibi sabah sabah nefeslerimiz birbirine değsin dersen hayal kırıklığına uğrarsın çünkü sabah uyanınca insanın ağzı at nefesi gibi kokar. eğer vizyonlu kişilerseniz sevgilinizle sabah sabah öpüşmezsiniz veya suratına doğru nefes vermezsiniz. her şey sandığınız kadar toz pembe olmuyor. pratikte bu işler bambaşka. ağzınız kokar, kuru ağızla oral yapmada zorlanırsın, yapsan bile tükürüğün pis kokusu bacak arandan burnuna kadar gelir. benim tercihim sabah uyanınca sarılıp sırnaşmak, kalkıp beraber kahvaltınızı hazırlayıp yemeğinizi yemek, yemekten sonra temizlenmiş bir ağızla sıcaklığı artırıp sevişmek
teşekkürler mutlu sevişmeler dilerim 😂
Dinlenilmişliğin, beynin relax olduğu nadir anlardan olduğu için yapılabilir tabi.
İnsanlıktan çıkmadan, zaman, mekan gözetmeksizin seks her an yapılır
🎈🙏
Cevap
20Cevap
Karşılıklı istek olursa her öğün sevişilir ister yemek niyetine ister tatlı niyetine
Hem yemeğimi yer hem sevişirim
Okadar da ballandırmasaydın hiçte öyle değil çok abartmışsın
Cinsel etkılesımlerın saati olmaz saat belırleyenler cinsel hayatı memuriyetle karıstırmıs zihniyette kişilerdir.
Evet sevişilir iki taraf karşılıklıysa neden olmasın.
Evet ama klima olmalı bu sıcakta çekilmez artı bir duşa girilir sonra 😂
Yani yılda 1 olacak bir durum abatmayin bu kadar. ha tabi hep elinin altında biri varsa
Sonuçta o da kahvaltı hshshahaahshshxhd
Olmaz. Nefes kokusu. Capakli gözler. Sabah mümkünse görüşmeyelim:)
En sevdiğim şey öyle uyandırması nişanlımın
Sevişilir tabii zevkli de olur
Yapılır yenir yani yeriz
Aniden gelen dokunuşlar beni ürkütür
Tabiii , o enerjiyi nereden bulacağız o da var
Ağız kokusu olur hayır tabiki
seviş gitsin be dostum zamanı yoktur bunun
Bana hiç güzel gelmiyor la
Hemde nasıl sevisilir varya
En güzel sabah olur zaten 😂
Evet ama sevdiğim adamla
Hayal iyi şey
Ağız kokusu olur ya. Kahvaltı sonrası belki.
Mümkündür
Hayır
hem de nasıl
İyi olabilir
Bayılırım
Saat olmaz
sevisilebilir
Sevişilir
Olmaz..
Fırsat oldukca her öğün
Güzel olur bence
Mantıkslı