10 aysabah yapılan seks bambaşka çünkü uykunun o yarı uyanık hali varken tenlerin birbirine dokunuşu sanki içindeki o tatlı susuzluğu gidermek istercesine derin ve acımasızca oluyor nefeslerin birbirine karışıyor gözlerin henüz tam açık değil ama arzun dorukta bedenin o narin hassasiyetiyle her dokunuş daha kıymetli daha özel oluyor sabahın serinliğinde ısıtıyorsun birbirinizi günün ilk ateşi gibi alevleniyorsunuz gece ise tam bir fırtına çünkü günün bütün birikmiş istekleri, saklı kalan tutkular, gizli kalan fısıltılar bedenlere yansıyor dokunuşların cesur daha hırçın, öpüşmeler derin daha kıvrak oluyor gece karanlığında her fısıltı, her nefes, her dokunuş bir sır gibi sizi içine çekiyor gece seksinde kayboluyorsun zaman duruyor, dünya kapanıyor sadece siz varsınız ve aranızdaki o deli ateş sabahın masumluğuyla gece ateşinin vahşiliği arasında kalmak… hangisi daha güzel diye sormak zor çünkü ikisi de farklı bir tat veriyor biri huzurla yakarken diğeri tutkuyla yakıyor ama ikisi de öyle çıplak, öyle gerçek ki insan kendini bırakıyor orada sadece sen ve o anın ateşi kalıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aySabah yapılan seks günün enerjisi gibi taze ve sıcak. Gece yapılan ise karanlıkta kaybolan sınırlar gibi daha derin, daha tutkulu. İkisinin de tadı bambaşka. Biri uyandırır, diğeri uyutmaz😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
İkisininde yeri ayrı zamana yere kişiye göre değişir ama sabah dinlenmiş dinç ve güçlü uyanır insan onun tadı ayrıdır
22 Yorumla- 10 ay
teşekkür @fantezzii
Gizli Üye(25-29)10 aySabah ezanindan sonra hava yavas yavas aydinlanirken yapilan sevisme cok guzel bide uykudan uyanacaksin uykulu uykulu seviseceksin harika bisey
87 Yorumla- 10 ay
En son ne zaman yaşadın bunu
Cevap sahibi10 ayÇok oldu hatirlamiyorum
- 10 ay
Sabah akşam yapacak durumdasın o zaman 😆
Cevap sahibi10 ayEvet...
Cevap sahibi10 ayAhahahh
- 10 ay
Kalktı kalktı off
Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. İkisininde yeri ayrı ama sabah yapılan seks başkadır güne partnerinin tahriketmesiyle başlarsan güzel bir gün geçırırsin
10 Yorumla
10 aygece ya da akşam keyifli oluyor , belkide alışkanlık olabilir, gündüz yaptığımda çok keyifli ama neden bilmem akşam sanki daha rahat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sabah helede şu an off varya biz erkekler aşırı sert uyanıyoruz siz düşünün
10 Yorumla
10 ayAkşam vereceksin ateşi arkadan sabahta önden söndüreceksin ateşi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İki taraftan biri ne zaman yükselir karşı tarafa ne açılırsa. Zamanın önemi yok. Önemli olan mutluluğu tutkuyu hazzı bulmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayİkisinin de verdiği keyif ayrı güzel bence. Yine de sabah seksini bi tık daha tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGece aniden yapılan bence bu gece bianda eşim yüzümde otururken buldum kendimi sadece oral ve rimming le havalara uçtuk ikimizde 🙂 halaa etkisindeyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySabah öğle akşam bu arada
75 Yorumla
Soran10 ayAsko bende öyle düşünüyorum belki de bekarım diye güzel geliyor 😂
Cevap sahibi10 ayEvlensem günde birkaç kez isterdim zaten ilk hafta işe gitme falan olmaz ohh
Soran10 ayAsko dur şimdi gelecekler tanışalım mi felan 😂
Gizli Üye(30-35)10 aySabah ereksiyonu çok güçlü olduğu için sert sevişme daha iyi oluyor. Hem penis demir gibi sert hem ben hoyrat sevişmeyi altımda ezmeyi seviyorum
10 YorumlaLibidon ne zaman yüksekse o zaman yapilan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
10 ayikisi de güzeldir diye düşünüyorum
10 Yorumla Sabah sporu daha iyi ne seksi be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayİkiside ayrı tatlı
00 Yorumla
10 ayBence gece yapılan sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisinin de ayrı ayrı güzellikleri oluyor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 aySabahtan akşama kadar yapılan seks
00 Yorumla Sabah daha zevkli ve güne dinamik başlarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. saati hiç fark etmez her an güzel...
00 Yorumla
10 ayGündüz daha iyi bence
00 Yorumla
10 ayYeter ki yapta gecesi sabahı öğlesi yok bu işin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySabahın tadı başkanbi şeyde yok.
00 YorumlaSabah erkekler daha verimli olur
00 Yorumla
10 ayhacı her türlü gece yapılan diyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aygece
20 Yorumla
10 aySabah
10 Yorumla
10 ayHer zaman seviyorum
10 YorumlaSabah badka
00 Yorumla
10 ay7/24
00 YorumlaGece daha ateşli
00 Yorumla
10 ayİkisi de
00 Yorumla
10 aySabah
00 Yorumla
10 ayİkisinde de olsun
00 Yorumladirekt seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayYapılan zamansız
00 Yorumla Seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabah
00 Yorumla
10 aySen yalda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySabah 5 ile 7 arası olan
00 Yorumla
10 ayGece
21 Yorumla
10 aysabah
00 Yorumla