Cinsel Yaşam Kolay orgazm olan kadın mı, zor orgazm olan kadın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Hangisi sizi daha mutlu eder? Güncellemeler10 ay ilk defa bu kadar ikiye bölündü herkes genelde hemfikir olurdu ama ahlsjdşeskdld Kolay orgazm olan kadın mı, zor orgazm olan kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hangisi “iyi” değil, hangisi “seninle uyumlu” önemli. 1 2 Yorumla Soran 10 ay bilir kişimiz geldii 🫡 Yorumla Ara_Sıcak_26 10 ay Hangisiyle oynayacağını bilen için her ikisi de büyüler Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Kolay tabiki ikincisi üçüncüsü tekrar tekrar yapilir 2 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kolay olmalı bence kolayın bi tık üstü de olabilir ama zor olmamalı tatmin edilebilmeli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Çok orgazm olup pes etmıcekse ızlemek guzel oyuzden erken olsun tek seferde 2 3 toplam 6 kez orgazma doyar 😀 2 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. kolay orgazm olması beni daha rahatlatır , yani erken boşalma tribine girmem i, zaten kadın prgazm olsada devam eder oda benim zaten hoşıiuma gidiyor , uzadıkça uzuyor hikaye 🤭 0 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 10 ay Bilmem partnerin sana yasattigi ile alakali kisa süren oldu uzun sürende aldigi hazi yeterli bulan diyelim 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hemen sulanirsa çok iyi 2 2 Yorumla Soran 10 ay yani kolay orgazm olandan kastım da o Zecx-40 10 ay Çabuk sulanan çabuk orgazm oluyor
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zor orgazm olan kadın yoktur beceriksiz kabiliyetsiz bilgisiz erkwkten kaynaklı bir durum bu 0 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Orgm rolü yapmayan kadın 1 1 Yorumla Soran 10 ay bu da bi bakis acisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Sizin üst üste orgazm olma yapınız var bence kolay daha iyi çabuk olursun defalarca olursun 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiside iyidir yaladıkça orgazm olur 3 2 Yorumla Soran 10 ay ama birini sececeksiniz iste Yorumla eyup110111 10 ay Kolay orgazm olan kadınınki güzelse onu alıyım akıta akıta yaparım Yorumla
mitralyöz09 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Su saatten sonra zor olanla isim olmaz. 1 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Kolay olan daha çok hoşuma gider 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kolay ı tercih etmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Kadın. Ben bi kere olana kadar üç kere oluyolar 1 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen bakiresin dimi Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşır olmadığı surwce ikisde özel ve zwvkli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Kolay bence uzun sürmesi daha az orgazm olursun ya da hiç olamazsın 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kolay olmalı 1 0 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Zoru başarmaktır 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zor severiz 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kararında uyumlu 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. geç olsun benim gibi 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. İkisi de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Sence? 1 2 Yorumla Soran 10 ay ben soruyorum burada 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Tmam söyle hadi sence erkeğin hangisi iyi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Hangisi “iyi” değil, hangisi “seninle uyumlu” önemli.
bilir kişimiz geldii 🫡
Hangisiyle oynayacağını bilen için her ikisi de büyüler
Kolay tabiki ikincisi üçüncüsü tekrar tekrar yapilir
Kolay olmalı bence kolayın bi tık üstü de olabilir ama zor olmamalı tatmin edilebilmeli
Çok orgazm olup pes etmıcekse ızlemek guzel oyuzden erken olsun tek seferde 2 3 toplam 6 kez orgazma doyar 😀
kolay orgazm olması beni daha rahatlatır , yani erken boşalma tribine girmem i, zaten kadın prgazm olsada devam eder oda benim zaten hoşıiuma gidiyor , uzadıkça uzuyor hikaye 🤭
Bilmem partnerin sana yasattigi ile alakali kisa süren oldu uzun sürende aldigi hazi yeterli bulan diyelim
Hemen sulanirsa çok iyi
yani kolay orgazm olandan kastım da o
Çabuk sulanan çabuk orgazm oluyor
Zor orgazm olan kadın yoktur beceriksiz kabiliyetsiz bilgisiz erkwkten kaynaklı bir durum bu
Orgm rolü yapmayan kadın
bu da bi bakis acisi
Sizin üst üste orgazm olma yapınız var bence kolay daha iyi çabuk olursun defalarca olursun
İkiside iyidir yaladıkça orgazm olur
ama birini sececeksiniz iste
Kolay orgazm olan kadınınki güzelse onu alıyım akıta akıta yaparım
Su saatten sonra zor olanla isim olmaz.
Kolay olan daha çok hoşuma gider
Zor orgazm olan
Ben kolay ı tercih etmem
Kadın. Ben bi kere olana kadar üç kere oluyolar
Sen bakiresin dimi
Bunun tersini sana soralım 😆
Hangisi bana yazacak?
Aşır olmadığı surwce ikisde özel ve zwvkli
Kolay bence uzun sürmesi daha az orgazm olursun ya da hiç olamazsın
Kolay olmalı
Zoru başarmaktır
Zor severiz
Zoru severim.
Zor olan
Kolay
Kararında uyumlu
Bakirim şimdilik kolay olan olsun
kolay olan
Kolay orgazm olan kadın
Sen hangisisin?
Kolay
Hiçbiriiii
🤨
Ne oldu
geç olsun benim gibi
Kolay olması daha iyi gibi
Kolay
İkisi de
Sence?
ben soruyorum burada 🙏🏻
Tmam söyle hadi sence erkeğin hangisi iyi?
Kolay
Ortası
Kolay
Kolay tabiki
Kolay tabiki