Cinsel Yaşam Sıcak havalarda cinsel ilişki zor oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Cinsel ilişki yaşamak Sıcak havalarda cinsel ilişki zor oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sıcak değilde nemli havalar sorun aşırı terleme oluyor 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu saatlerde ter icinde kalarak ve asik oldugunla yapinca muk 0 2 Yorumla Soran 10 ay Çok sıcak olur öyle Yorumla AnkaradaBirYalniz 10 ay Klima? Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayır , ya klşma , yoksa da biraz yapışık pozisyonlardan uzak duruyoruz 😆 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ay evet. Sıcaktan nefesin kesiliyor, ter içinde kalıyorsun. 0 0 Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 10 ay Daha güzel oluyor keşke şu an biriyle uzaktandq olsa tecrübe etsem 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence de yaa, zaten bunalmışsın birde yamında biri, terliyorsun🥴🤦♂️ 0 1 Yorumla Cebeufuk 10 ay Sen ne dersin: En iyi sevgili nerden bulunur? ↗ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Yeni evliyim merak ettiğim şeyler varsa cevaplarım 0 2 Yorumla Soran 10 ay Zor muydu senin için ilk olan Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yaz bana detaylı anlatayım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Oluyor ama canim cok istiyor asko ya dayanamıyorum erkeksizlige 0 6 Yorumla Soran 10 ay Hiç mi dayanamıyorsun Cevap sahibi 10 ay Hafta 1 anca duruyorum sicakta libidomu arttırıyor ya Soran 10 ay Evet sıcak hava arttırıyor Cevap sahibi 10 ay Sen ne kadar surede istiyorsun peki asko yoksa ben mi cok istekliyim ya :) Soran 10 ay İstediğini bulabiliyor musunBen de 1 hafta Cevap sahibi 10 ay Yani buluyorum bazen denk gelmiyor düzenli yaptığım erkekler var onlar yetiyor ya bana sendr benim gibisin sicaktan böyleyiz ya
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Sıcak havalarda daha ateşli oluyor canım 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Denemek isterdim biri olsa amasyada 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşamadığım için bilgim yok😅 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Klima var niye zor olsun 😄 0 0 Yorumla
Haboryum Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 106% 10 ay Klima var at hırsızları fakirlere vermeyin 0 0 Yorumla
Önerulu1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Evet ama klima olursa sıkıntı olmuyor 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olmaz diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen yaşıyormusun. Zor oluyor mu? 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi yapana sormak lazım :d 0 0 Yorumla
MinyonSvenDev Takip Et Xper 7 Yaş: 36 10 ay Evet özellikle anal 🫠 0 10 Yorumla Soran 10 ay Diğeri daha zor olut bence Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Hayır tabiki minik beni bile zorluyor 😃🫠 Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Bence sicakta zor sjdj Yorumla Soran 10 ay Nasıl seni zorluyor? Yorumla Soran 10 ay 2. Yorumun için yazdım Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Yani gerilme olunca girerken istemsizce zorluyor bizimkini 🫢 Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Anladım minik 🥲 Yorumla Soran 10 ay Kaç aylık ilişkide oluyor? Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Yani f*ck de oldu eski sevgililerim de oldu net bir süre yok Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Sen denedin mi Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha tatlı 0 2 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla Kmlparistanbul 10 ay Sıcakta daha çok yükseliyorum istiyorum Yorumla
cicinho01 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 10 ay Yazışarak yapmak daha iyi oluyor denedin mi hiç 0 2 Yorumla Soran 10 ay Hayır Yorumla cicinho01 10 ay burada mısın Yorumla
madnessx720 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 10 ay yok daha iyi oluyor 0 2 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla madnessx720 10 ay sıcaklar daha da ateşlendiriyor Yorumla
Sorabilirsinizbana Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Daha zevkli olur 0 2 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla Sorabilirsinizbana 10 ay Sulu olur istekli olur insan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Evet çok Zor 3 3 Yorumla Soran 10 ay Yine de istiyor musun Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet Yorumla MinyonSvenDev 10 ay Yapiyor musun peki Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kolay 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. e klima var 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır sence 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Neden zor olsun ki. 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel oluyor baya 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence zor değil 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kılima var 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çözümü oluyor 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oluyor 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor ama zevkli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Sıcak değilde nemli havalar sorun aşırı terleme oluyor
Bu saatlerde ter icinde kalarak ve asik oldugunla yapinca muk
Çok sıcak olur öyle
Klima?
hayır , ya klşma , yoksa da biraz yapışık pozisyonlardan uzak duruyoruz 😆
Ay evet. Sıcaktan nefesin kesiliyor, ter içinde kalıyorsun.
Daha güzel oluyor keşke şu an biriyle uzaktandq olsa tecrübe etsem
Bence de yaa, zaten bunalmışsın birde yamında biri, terliyorsun🥴🤦♂️
Sen ne dersin: En iyi sevgili nerden bulunur? ↗
Yeni evliyim merak ettiğim şeyler varsa cevaplarım
Zor muydu senin için ilk olan
Yaz bana detaylı anlatayım
Oluyor ama canim cok istiyor asko ya dayanamıyorum erkeksizlige
Hiç mi dayanamıyorsun
Hafta 1 anca duruyorum sicakta libidomu arttırıyor ya
Evet sıcak hava arttırıyor
Sen ne kadar surede istiyorsun peki asko yoksa ben mi cok istekliyim ya :)
İstediğini bulabiliyor musun
Ben de 1 hafta
Yani buluyorum bazen denk gelmiyor düzenli yaptığım erkekler var onlar yetiyor ya bana sendr benim gibisin sicaktan böyleyiz ya
Ter olayı kötü
Hayır çok güzel oluyor
Terli terli çok zevk alıyorsun
Jakuzi, duş ya da klimayı açıp yapınca hiç de zor olmuyor
Sıcak havalarda daha ateşli oluyor canım
Denemek isterdim biri olsa amasyada
Olmaz aksine daha güzel bence
Bizim millet çölde bile yapar a.. mk
Yaşamadığım için bilgim yok😅
Klima var niye zor olsun 😄
Klima var at hırsızları fakirlere vermeyin
Evet ama klima olursa sıkıntı olmuyor