Cinsel Yaşam Bu sıcakta cinsellik yaşamak zorluyor mu? 1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 217 Zorluyor mu sizi Bu sıcakta cinsellik yaşamak zorluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Klima açsınlar zorluklara çözüm olarak 0 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Hiç denemedim bu sıcaklarda zorlamaz ama ya gamyoncu insanız ne zorluklar yaşıyoruz bu peeeh bu bişey mi 🤣 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. her şeyin bir metodu var, az efor sarfedeceğin pozisyonlar tercih edilirse iyi ve uzun süre devam eder 0 0 Yorumla
cemcemilay Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 11 ay açıkcası klima oldugu için sorun olmayacaktır. Performans etkileyen bir durum yok böyle güzel sıcakları da seviyorum 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ortamda eğer klima yoksa kan ter içinde kalıyoruz. Birazcık kaygan bir zeminde seks yapmak gibi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Su içmekten fırsat bulursam seks aklıma düşer elbet. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Terledikçe daha keyif alıyor insan cinselliği yaşamak adına zorlamıyor daha motive ediyor beni. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayır yaşanmak istedikten sonra serinleme şekli çok fazla 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yatakta bacağı değsin kaçıyorum bu aralar kjdfhgdfskgh 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zina bu aralar yasak bana,İşte öyle bir şey.. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 3 gündür cinselliğe ara verdi herkes ialskdşas 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Klimam var ammım serinde 13 2 Yorumla Aşk_tanrısı_eros 11 ay Serin serin güzel olur Yorumla HadiBurdanYak 11 ay Yalanci Yorumla
Oscar_Piastri Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 101% 11 ay Klima veya vantilatör güzel çözüm oluyor 0 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Klima varken hiç bir sorun yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zorlasada verdiği haz herseye deger 0 0 Yorumla
JulioSezar34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Klima ve havuz oldu mu hiç zor olmuyor :) 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sizin orada klima icat edilmedimi daha 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Serin serin güzel olur 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Klimanın icadı yaklaşık 100 yıl önceydi :) 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır ama klima ya da vantilatör açılmalı 😀 0 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Neyse ki öyle dertlerim yok 😒 0 0 Yorumla
Thırdate35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Klimalı ortam da iyi gider soguk masajdan sonra 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Klima yoksa zor o işler😂 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır daha çok istek artıyor 0 2 Yorumla gizembenim 11 ay Niye sokaktakilerden mi 😏 Yorumla Zuzummm06 11 ay Hayır havadan djsjjs Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. klima gö. tüme üflemezse imkansız 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaşamadığım için zorlamıyor) 0 0 Yorumla
ciddiye Takip Et Xper 3 Yaş: 32 11 ay kıvılcım çıkııyor of ya 1 2 Yorumla eyup110111 11 ay Kıvılcım mı Yorumla Mertmehmttd 11 ay Cıkar tabi.. yandınn mıı Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. yaşasın klima 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Neden zorlasin ki. 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zorlar 0 0 Yorumla
avaka_do Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Baska isiniz yok mu 0 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Niye zorlasin 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Cok güzel olurrr 0 0 Yorumla
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Fakir misin askim? Klima var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yo klima icat edildi 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yooo çok güzel 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. Yaşayabilsem takmam 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Yoo niye zorlasin ki 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Zorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Klima açsınlar zorluklara çözüm olarak
Hiç denemedim bu sıcaklarda zorlamaz ama ya gamyoncu insanız ne zorluklar yaşıyoruz bu peeeh bu bişey mi 🤣
her şeyin bir metodu var, az efor sarfedeceğin pozisyonlar tercih edilirse iyi ve uzun süre devam eder
açıkcası klima oldugu için sorun olmayacaktır. Performans etkileyen bir durum yok böyle güzel sıcakları da seviyorum
Ortamda eğer klima yoksa kan ter içinde kalıyoruz. Birazcık kaygan bir zeminde seks yapmak gibi hissettiriyor.
Su içmekten fırsat bulursam seks aklıma düşer elbet.
Terledikçe daha keyif alıyor insan cinselliği yaşamak adına zorlamıyor daha motive ediyor beni.
hayır yaşanmak istedikten sonra serinleme şekli çok fazla
yatakta bacağı değsin kaçıyorum bu aralar kjdfhgdfskgh
Zina bu aralar yasak bana,
İşte öyle bir şey..
3 gündür cinselliğe ara verdi herkes ialskdşas
Klimam var ammım serinde
Serin serin güzel olur
Yalanci
Ortamda klima yoksa aslaa 😅
Klima veya vantilatör güzel çözüm oluyor
Klima varken hiç bir sorun yok
Zorlasada verdiği haz herseye deger
Yaşamıyorum, en son dogarken bıraktım
Klima ve havuz oldu mu hiç zor olmuyor :)
Sizin orada klima icat edilmedimi daha
Serin serin güzel olur
Klimanın icadı yaklaşık 100 yıl önceydi :)
Hayır ama klima ya da vantilatör açılmalı 😀
Neyse ki öyle dertlerim yok 😒
Hayır daha zevkli oluyor
Klimalı ortam da iyi gider soguk masajdan sonra
Daha da istekli oluyorum ben
Hayır zorlamıyor
Klima yoksa zor o işler😂
Henüz bugüne ait bi deneyimim olmadı
Hayır daha çok istek artıyor
Niye sokaktakilerden mi 😏
Hayır havadan djsjjs
klima gö. tüme üflemezse imkansız