İlk defa bir erkek arkadasim var ve sey uzak mesafeyiz işte biz 😪 o kalmalı gelecek daha önce de 2 defa geldi ve günlük zaman geçirdik ve şu an aslında olduğum en çok kilodayım gerçekten 80 90 degil daha fazla bu aradaVe İleri gitmeme şartıyla biraz yakinlasacagiz belki ama ben iste pek ozguvenli değilim vücudumda ilgili ve işte böyle vücutta biri olarak neye dikkat etmem gerek hiç bilmiyorum cevremde de pek böyle biri yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayEvet seni bu konuda çok iyi anlayabiliyorum özellikle diyorsun ki böyle bir durumda karşı taraf beni ya beğenmezse diye düşünüyorsun Ama olaya şu açıdan bak sen hangi tür bir erkekle berabersin yani şu anlamda diyorum eğer karşı taraf Gerçekten böyle balık etli şişman seviyorsa sorun yok ki şu anda günümüzde sana ciddi anlamda söylüyorum Ne şişman kızlar bile cinselliğin dibini yaşıyor olaya Bu açıdan bak çok zayıf bir kadın Aslında tercih sebebi olmuyor çoğu erkekte yani orada karşı tarafın nasıl bir tipten hoşlandığı önemli
05 Yorumla
Soran10 ayEvet aslında 2 defa görüştük ve yanındayken hep siyah ya da korse giydim. Veya ona özel ayıp fotoğraf atarken hep en güzel çıktığım açı ile attım.. altında çıplak kalmaktan endişe ediyorum bu yuzden.. o da bu arada cok zayıf ve ya da kaslı biri degil. O da kilolu biri ve beni seviyor da.. iste
- 10 ay
Yok yok sen canını hiç sıkma tamamen senin görüştüğün kişi nasıl bir vücut tipinden hoşlanıyor bu önemli ama tabii şimdi Gerçekleri söylemek gerekirse Belki adam ince seviyor Ona sen belki şişmanla gelebilirsin o konuda çok yorum yapamam ama ne istediğine bağlı olan bir şey şahsen ben Buradan biriyle zamanda sanal görüntülü yapmıştım aşırı zevkli verdi
Soran10 ayBen şişmanım yani bunu biliyor ve canlı da gordu.. sonuçta sevmese benle durmazdi dimi
- 10 ay
Bencede 🥰🥰
- 10 ay
Hem sana vişey daha dicem ama burada olmaz
En İyi Cevaplar
10 aySeni bu şekilde sevmiş özgüven eksikliğine gerek yok içinden ne yapmak gerekiyorsa onu yap ama ne derece yakinlasacaksiniz bilmiyorum seks olucaksa bir kaç şeye ihtiyacın var gibi
00 Yorumla
10 ayİlk cinsellikte ki utanma varya, o kadar tatlı utanma ki, benimde sevgiliminde ilk utanması dün gibi aklımda. Tarif edilemez bir şeydi gene o duyguyu yaşamak isterdim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
10 aySorun çıkmaz rahat ol o olacakları tahmin ediyordur
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayseven her türlü sever
40 Yorumla
10 ayYakınlaşmasan? Kilolu olduğun için demiyorm uzak mesafe elbet bir gün bitecek ve pişman olacaksın
58 Yorumla
Soran10 ayCiddi bir ilişkiyiz evlenmeyi düşünüyoruz neden öyle dedin 1 yıl oldu neredeyse
- 10 ay
Allah mesut etsin, evlilik sonrasına bırakın ya bazı şeyleri :)) heyecanı kalsın hem dimi
Soran10 aySadece biraz öpücük ve sevismek
- 10 ay
Kaç yaşındasın bilmiyorum da gelin ata binmiş ya nasip demiş ya çok güvenmeyin bence ikili ilişkilere
- 10 ay
Senin kafan karisik kizinda kafasini karistiracaksin yaw 😅
- 10 ay
@Gircimik1 valla helal olsun böyle bir kadın düşmanlığını kadından başkası yapamazdı. Ayrıca herkes dış görünüşe bakmaz kaldıki baksalar da şişman seven de çok merak etmeyin siz
Gizli Üye(18-24)10 ayseni çok iyi anladım bitanem bende balık etliyim bende bu endişelere düşmüştüm alt göbeğim var biraz falan işte nasıl olcak edecek diye ama çok seviyoruz birbirimizi erkek arkadaısmla bana kendimle barısmayı öğretti herşeyimi o kadar seviyoki seven insanın gözğ görmiyo öyle şeyleri cidden temiz ol yeter
512 Yorumla
Cevap sahibi10 aybir değilizdir ama aynı sonuca cıkıyoruz temiz bakımlı oldugu sürece fizik sadece bi güzellik faktörü seks aslında beyinle birlikte güzelleşir vucud yapısıyla değil ki seven insan bunlara takılmaz göbeği 3 e katlanıyo yok bacakları kolları çok kalın bilmem ne bunların hepsi hikaye ben eski bi partnerimde yaşadım bunların hepsini obezdi resmen 193 130 kilo falandı sikide kücüktü ama 1 gün bi kusuru gözüme batmadı çünkü bu faktörler gözüne geliyosa sevmiyosundur diğer türlü zevk alırsın ki seviyosan zevk artar yani estetik bi problem olabilir benim içinde öyleydi diyorumya alt göbeğim var ve hani estetik görünmüyo ben hala daha rahatsızım gündelik hayatta az olsa bile ama erkek arkadasımın yanında hic utanmıyorum açıyorum diyorum yine burada bizimle falan gülüyoruz o diyo göbeğini yerim aşk böyle bişey kilo mevzuları sadece ergenlerin aptal kalıpları
Cevap sahibi10 ayhic nedenide yoktu çocukluktu benimkisi de haklısın erkekler daha cok önem veriyor ı estetik görüntüye bilmiyorum ya zor bişey allah yardımcısı olsun o durumdan muzdarip değilim şekilli bi vucudum var sadece balık etliyim spora yazıldım 5 kilo verdim erkek arkadasım yalvardı bırakmam icin sporu bıraktırdı böyle seviyomus beni 71 kiloyım ama 65 falan duruyorum spor geçmişimden
Cevap sahibi10 aytesekkürler öyle yani bi 6 kilo falan versem süper olcak insallah veririm salona yazılıcam tekrardan bide öyle sevgilim olsa gözüm dısarı kaymazda çok üzücü bi cümle sadece fiziken olan bi sey mi yani çok şükür yüzüm de güzel ama kişiliğin szin icin bi önemi yok mu mesela görünüsü sayma kişilik özelliği olarak gözünün dısarı kaymaması icin bi kısın nasıl olması lazım
- 10 ay
O cümlenin devamını getirsem iyiydi. Birine sevgilim demişsem gözüm zaten dışarı kaymaz artık. Bütün kadınlara fizik açısından baksaydım ve nihayetinde benim partnerim bahsettiğimiz şekilde balık etli olsaydı. Geri kalan tüm kadınlar benim için dünyadan silinirdi. Şimdi yalnış izlenim bırakmayalım. Öyle biri değilim aslında
Cevap sahibi10 ayyok eminim öyledir ama birde soru sordum “vazgeçilmez” olması icin sevgilinin hangi kişilik ya da karakter özelliklerine sahip olması gerekiyor
- 10 ay
Bence kadının biraz kıskanç, aşırı sahiplenici, erkeğinin üstüne titreyen, günlük hayatının hafif denetim altında tutan, güzel yemek yapan, küçük şeylerle mutlu olabilen, saygılı ve kibar, arada ufak çatışmalar yaşatan ve mütevazi olanı vazgeçilmez. Hatta kadının vazgeçilmez olması için bu özelliklerin yarısı bile yeter
Dünyanın en büyük abazası olabilir mi peki arkadaş. Büyük yokluk bence bu. Adam senle sevişmeyi göze almışsa ver de rahatlayın
11 Yorumla
Soran10 ayTesekkurler.
Siz ilişki yaşamayı abla
El ele tutuşsun sonra geri gönder enişteyi
Adamı hayal kırıklığına uğratma01 Yorumla
Soran10 ayNeden öyle dedin...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayşişman kaıdnlar yatakta ejderha olur tecrübe ile sabittir
04 Yorumla
Soran10 ayNasi yanii
- 10 ay
çok atak çok hareketli ve doyumsuzlar
Soran10 ayYani bu daha iyi mi
- 10 ay
hemde nasık
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayKorkacak çekinecek hiçbir şey yok kilolu olman bence hiç sorun değil rahatlıkla istediğini yapabilirsin
00 Yorumla Kilo ver, hem estetik hem sağlık için hem de performans için
Bu olması gereken, kendini böyle kabul et diyenlere aldırma00 Yorumla
10 ayÖncesinde yediğine dikkat et tatlı şeyler ye ki akıntın o üründen koksun ağır kokmasın
02 Yorumla
Soran10 ayTamamdır güzel şeyler yerim normalde de pis kokmaz hijyenime çok dikkat ederim
- 10 ay
Hormonsal etkiler var detaylı anlatırım ama yoruma yazamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayŞu anki eşimle sevgiliyken 110 kiloydu. Gayette iyi sevişiyorduk.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayEvet, işkembe nin sevişmeye uygun olmayan bir yapısı olduğunu duymuştum.
00 Yorumla
10 ay3-4 bira iç hafif cakir keyif ol ve içinden geleni yap
00 Yorumla
10 aySeks herşeyi unutturur takma kafana o an ole olucak ki sen bile şalırıcan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. İstese de ileri gidemez zaten jatokat, nasıl ulaşacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sevgilin gorusunce bilecek zTen ama utanma ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Güzel temizlen, duşunu güzel al ve kendine biraz güven boy kilon kaç acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayZayıf biriyim, 94 kilo sevgilim vardı cinsellikte yaşıyorduk bir sıkıntı olmadı bu konuda, boy kilo kaç senin merak ettimde
011 Yorumla
Soran10 ayBoyum 167 100 kiloyum maalesef. Kilo pek orantılı degil. Bacaklarım ince ve popom küçük ancak göbeğim ve memelerim baya büyük.
Cevap sahibi10 aySevgilimde zaten göbek ve memelerden almıştı kiloyu, ama seks sırasında gayet zevk alıyorduk ikimizde ve sorun yaşamadık. Blr sağlık problemin var mı veremiyor musun kilo
Soran10 ayMaalesef tiroit var genetik ayrıca insülin direnci var. Cok zor kilo veriyorum. Cok ağır. Bi noktadan sonra yemek yemeyi sevdiğim icin hakim olamıyorum ve bitiyor. 3 4 aya tüp mide ameliyatı olacağım
Cevap sahibi10 ayGeçmiş olsun, istediğin forma kavuşursun umarım ne diyim. Yinede dikkatli ölçülü beslen derim ve havada sıcak en az 30 dakika yürü iyi terlersin yağ yakmaya yardımcı olur. İlk cinsellik mi olacak senin yoksa deneyimin var mı
Soran10 ayİlk opucugum bile ona ait.. sadece öpücük oldu 22 yaşındayım ilk baya ve cok tesekkurler. Çalıştığım icin dediğin pek mümkün olmuyor maalesef;(;
Cevap sahibi10 ayRica ederim prenses ) Eve yürüyüş bandı alabilirsin mesela alan varsa. Ama dikkat et derim her seviyorum diyene inanılmıyor artık kullanılıp atılan çok insan var maalesef
Soran10 ayAçıkçası sanmıyorum.. öyle biri olsa da onu o kadar seviyorum ki bundan pişman olmam
Cevap sahibi10 ayBen uyarıyım seni yinede sonra üzülen sen olma. Merak ettim fiziğini yanlış anlama kiloyu çok kafaya takıyorsun diye
Soran10 ayCok kiloluyum cidden sey yapmayalim
Cevap sahibi10 ayBir şey demedim ki kilona, sadece görmek istedim kızma
Cevap sahibi10 ayBana kızdın mı noldu
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence yapma seni cinsellik icin kullaniyor amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayUtanacak bir şey yok rahat ol karşılıklı istek varsa hiç sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKeşke bana denk gelseydin ama yanlış kişilere yöneliyorsun ama gögüsler çok büyük mü yoksa orantısız şişman mısın
04 Yorumla
Soran10 ayGöğüsler çok büyük ama maalesef orantısız şişmanım. Bacaklarım ince popom küçük. Belim kalın goguslerim büyük ve göbeğim var baya...
Cevap sahibi10 ayOff çok iyi ama orantısız derken şunu dedim bazı şişmanlar var gögüsler küçük popo büyük oluyor onu dedim göbeğin yandan gebe gibi belli eder mi
Soran10 ayEder göbeğim cidden büyük. Dedim ya bacaklarım ince Selülit falan yok tas gibi popom da kucuk. Memelerim de büyük yuvarlak ama göbeğim cok fazla resmen tüm yağ orada ve kollarımda
Cevap sahibi10 ayFiziğin iyi ama kötü değil popon bacakların da kalın olması lazımdı ama kaç kilosun
Gizli Üye(25-29)10 ayO seni daha önce görmüş beğenmiş o yüzden utanmana gerek yok
30 Yorumla
10 ayOlay sadece vücut değil askim tabi o daha ön planda ama yüz güzel olmadıkca sadece seks olur zaten yüzün güzelse ölür biterler dokunmaya kıyamazlar
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayyapma, ileri de gitme o seviyeye de gelme. Niye kendini değersizleştiriyorsun? Ayrıca sağlığın için kilo ver.
00 Yorumla
10 aySenı gördüğüne göre o sorun etmiyor ama tavsiyem biraz zayıfla kendi sağlığın için ayrıca kilolu olman kadın ya da erkeğin kilolu olması daha doğrusu sekste buyuk sorun hem temas hem efor konusunda sorunlar yaşanır
01 Yorumla- 10 ay
Mesaj atamıyorum puanım yetmiyor sen atarsan cevap verebirim sanırım
Gizli Üye(36-45)10 ayöncesinde biraz tecrübe edinirsen ikiniz de gayet iyi zevk alırsınız. oral, rimjob vs. tarzı şeyleri iyi öğren çöz ve yapmaya çalış. bak o zaman o erkek nasıl seni. ikiyor gör :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayŞişmanlar bana daha çok zevk verdi yeter ki tempoyu pozisyonu ayarla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYaaa kilo cinselliğe engel mi salla gitsin. Seni seven her türlü sever 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHiç bişey olmaz merak etme iyi olur kötü olmaz. Öyle bulmuş daha ne istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBenim sevgilimde kiloluydu biraz. Ve benim evde buluşup sevişmeye kadar gidince onu öyle kilolu gördükten sonra soğudum. Yatağa uzanmıştı göbeği dümdüz duruyordu ister istemez insan soğuyor
08 Yorumla
Soran10 ayGercekten öyle mi, baya üzüldüm
Soran10 ayYani benden soğuyabilir.. gecelik giyinip cikartmayim
Cevap sahibi10 ayKilon ne kadar bilmiyorum ama bence şu soyunma isini daha sonra ya bıraksan daha iyi olur
Cevap sahibi10 ayBelkide oda kilolu seviyordur ayrıca insandan insana değişir
Soran10 ayBen çok kiloluyum. Üzerimde gecelik olacak onu hiç çıkarmam yine gobek her türlü belli olurfa
Cevap sahibi10 ayDediğim gibi bazı kadınlara kilo yakışıyor daha çekici oluyor belkide sende öylesindir bilemiyorum. Şans diyelim artık
Soran10 ayOyle degilim
Cevap sahibi10 ayBu karşıdakinin bileceği bir şey ama
10 ayErkek arkadaşinla ne yaşayacaksin evlenirken yaşayacagini başlasiyla yaşa ortada kalirsin bakire olmayan kadini kim ne yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKanka zaten iri göğüs falan seviyorlar çekinme hiç hele ki sana aşıksa ve yanına geliyorsa
35 Yorumla
Soran10 ayAşık ve geliyor ama bi tek göğüsler iri degil
Cevap sahibi10 ayBiliyorum olsun ben kilo verdim çocuk beni benden hemen sonra evlendi wkxmwksnwns
Cevap sahibi10 ayKiloluyken kısmetim daha açıktı şimdi yazan efen çok pek yok Kadınlar arasında uydurduğumuz zayıflık mankenlik algısı var Erkekler sevmiyor Hatta arkadaşım bile kilo alsan güzel kızsın diyor
- 10 ay
İnsanlwr tutturnuslar sismanlik falan diye. Asicik gobegi olani tasliyorlar. Cok haklisin
Cevap sahibi10 ayDe mi erkek gözünden bakıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Bence izin ver, bir de iyice yikan baska bir sey yapma
00 YorumlaDikkat et altında ezilmesin, daha gençsin hayatın hapislerde geçmesin :dd
00 YorumlaŞişman kızla yatıp kalkıp ayrılacak yazın yanına da yaklasilmaz ama mide sağlam demek ki😂
00 Yorumla
10 ayPozisyonunu güzel ayarla doggy mesela guzel olur mutlu edersin benimde vardi bi tombisim 😉
00 Yorumla
10 ayYaani şişmanlar yapamaz diye bir şey yok tadını çıkarın başlasın Meksika dalgası
00 Yorumla
10 ayBence zina etme
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySeni cinsellik için seviyorsa sevmesin zaten bacım kilon yüzünden kötü hissetme
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAdamı ezcek ölcek adam
02 Yorumla
Soran10 ayO da kilolu
- 10 ay
Ooff devlerin çarpışması 😀🫶❤️
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. oral seks buna dahil mi
08 Yorumla
Soran10 ayYaparim onu
Soran10 ayHayir :(
Soran10 ayHayır :(
Soran10 ayHesabin kapalı gizli
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Oral soloyu uzun tut...
02 Yorumla
Soran10 ayNeden
10 ayİleriye gidebilme durumu yok gibi zaten rahat ol
04 Yorumla
Soran10 ayNasil yani
- 10 ay
Yağ katmanları malum
Soran10 ayÇok kötüsün.
- 10 ay
Adamı altına alma nefessizlik gidiverir
10 ayRejim yapın kilo veriniz
03 Yorumla
Soran10 ayZaten ameliyat olacağım 3 ay sonra
- 10 ay
Ameliyat çözüm değil
- 10 ay
Geçmiş olsun neden ameliyat olacaksınız
10 ayAman dikkat et Adamcağız altında ezilmesin
01 Yorumla
Soran10 ayLütfen böyle söyleme o da kilolu biri..
10 ayİşin şok zor ya
06 Yorumla
Soran10 ayNiye öyle dedin
- 10 ay
Kilolu olunca sevişmek de zor
Soran10 ayAma neden...
- 10 ay
Kilolardan dolayı işte nedeni belli
Soran10 ayTamam da ne alakası var cozemedim
- 10 ay
boş ver
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Çok dikkatli ol derim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aykendini partnerinin ellerine bırak bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sisman sekilde sevmiş
10 YorumlaVücudun temiz olsun gerisi önemli değil
00 YorumlaBiraz kilo kilo o vermen lazım lazım kilo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senden faydalanıp terkedecek
00 Yorumla
10 ayoy oy nerde senin gibisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
10 ayİyi yanından bak goguslerin daha büyük
00 Yorumla bişey olmaz şişman sevenler bile var özellikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey akışa bırak tadini çıkar
00 YorumlaBoşalmaya bak suların aksın utanma bolca yalasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayŞişmanlar seks yapmasın
01 Yorumla
Soran10 ayÇok kötüsün
Gizli Üye(25-29)10 ayGöbüş var mı göbüşşş
03 Yorumla
Soran10 ayÇok var
Cevap sahibi10 ayHarbi mi nasıl bir göbek bu şişkin yuvarlak mı
Cevap sahibi10 ayBoyun kilon ne
Gizli Üye(30-35)10 ayBekaretini mi vereceksin? İlk mi?
04 Yorumla
Soran10 ayVermeyeceğim ama ilk opucuvum bile ona ait ilk baya
Cevap sahibi10 ayYaşlar kaç
Soran10 ay22 27
Cevap sahibi10 ayNe yaşamak istiyorsun peki gelince? Anal?
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Baya şişman bir kadınım. Sevgilimle cinsellik yaşayacağız ama çok utanıyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler