- 20 gü
Hiç uğraşma bence bu kişiyle çünkü ilk buluşmada bu o anlık yükselmeyle bazı şeyler olmuştur daha sonra seni görüp ilk olduktan sonra soğuyacak senden ve bir daha istemeyecek. Sende üzüldüğünle kalacaksın. Ya hiç yapma ya da yeni biri bul ona olduğun gibi kendini kabul ettir. Bu kişi sadece anlık zevkleri için seninle birlikte olmak isteyen birine benziyor. Uzak mesafe ilişkisinde bu gibi yükselmeler sextinglerde normal bi durum bu
05 Yorumla- Soran20 gü
Neden öyle düşündün... ama beni hep sevdiğini hatta ilk buluşmadan önce bir ton olsam da beni seveceğini söyledi. Ben onu çok seviyorum o da beni istiyor. İlk buluşmada da o öptü. Benim çok hoşuma gitti onunda gitti ve buluşmamızda sonra kiloyla ilgili hiçbir ima yapmadı. Kötü bir şey de demedi. Onla ileriye taşımak ben de istiyorum cinsel olarak tek taraflı değil. Ve sexting yaparken de fotoğraf atıyordum. Bildir göbeğim ve kollarım hariç hep dikkatli bir şekilde attım fotoğrafları ama sonuçta canlı da gördü kilomu.. offf ne yapacağım az soyunarak
- 20 gü
Sen ne dediğimi çok iyi anladın bence bunlar tamamen uzak mesafe hevesleri kendini kandırma
- Soran20 gü
Cidden öyle mi düşünüyorsun
- Soran20 gü
Beni olduğum gibi kabul etmese neden devam etsin ki offf
- 20 gü
Emin ol öyle buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam gerçekten ama gerçekten çok üzüleceksin anlık heves ve zevk için buna değmez kendine mastürbasyon yap daha iyi ciddi söylüyorum bu kadar isteğin varsa ama asla o hataya düşme çok ciddiyim yoksa banane bana bi faydan mı var hayır sadece iyiliğin için diyorum hepsi bu seni tanımadan ben düşünüyorum bunları sen hiç mi kendini düşünmüyorsun
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(45 üstü)20 gü
Buluşmaya acele etme, diyet vs yaparak kilo verebilirsin. Sonra karşındakine hayal kırıklığına uğrayabilir. ve senden uzaklaşır. Aslında zevkin kilo ile alakası yok, sadece görüntü öyledir.
Aynı hazı alabilirsiniz. Ama tavsiyem doğrulara gitmek ve de en azından biraz kilo vermek.
Sonra istediğin kadar ileriye de gidebilirsin.02 Yorumla- Soran19 gü
Ama sonuçta şişman olduğumu gördü ciplakken durum daha mı farklilasir? O benim ilk ilişkim kafam çok karışık cidden
- Cevap sahibi19 gü
Gürdü ise zaten seni biliyor, hiç önemli değil, bende denedim ve o an hiç aklına gelmiyor, iki tarafta mutlu oluyor.
Sonrasında belki konuşurken çare bulabilirsiniz.
- Gizli Üye(36-45)21 gü
İnan bunu dert etme erkekler kilolu kadınlara da ilgi duyar yahu. senin kilolu oldugunu bilmediğini mi düşünüyorsun. korsede olsa o da olsa bu da olsa görmuyor mu sanıyorsun.
Yanına git ve bunları düşünme bazen oluruna bırakman gerek geri döndüğünde bedensel hiç bişi sorma o kendisi yorum yapacak00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Keşke bunları hiç yapmasaydın, olduğun gibi neyse o şekilde gösgerseydin kendini veya madem böyle bir hissin var hiç başlamasaydın.
Fakat madem oldu artık yapacak bir şey yok. Nasıl olsa bu halini görecekti. Vereceği tepki ve ilişkinin devamı tamamen onun karakteri ve tercihleri ile ilgili.
24 Yorumla- Soran21 gü
Biz daha önce canlı da buluştuk beni gördü hatta dudagimdan bile öptü öpüştük yani.. siyah giyindim ve içime korse giydim başka şey yapmadım. Ama tamamen çıplak kalmak utanç verici ozguvenim bu kadar yüksek değil.. ama yapmakta istiyorum bir şeyler
s
21 güBak utanç verici olduğunu zaten sen kendin yazıyorsun yani psikolojin bu. Bunu değiştirmelisin.
Kilonun olması utanç verici bir şey değil. Kilo alınıp verilebilen bir şey. Birkaç ay sonra korseli haline bile gelebilirsin.
Önemli olan onun ne düşüneceği zaten. O yüzden sen kendi durumunu ve psikolojini ayarla sonra olan olsun.- Soran21 gü
Neden beni engelledin
- 21 gü
Yaw siz niye hep evlenmeden sevişiyosunuz müslüman değilmisiniz
31 Yorumla- 21 gü
(Muhtemelen kaldırılır ama) Avrupa birliğine girmek için fuhuşun suç olmaktan çıkarılması büyük bir hataydı.. Toplumun geldiği hale bakınca anlaşılıyor
Madem bu kadar taktın, ne diye korse falan uğraşıyosun.
Spor + diyet 2-3 aya istediğin gibi olursun.
12 Yorumla- Soran21 gü
Açıkçası kendimi bildim bileli kilo problemi yaşıyorum 10 kilo verip 20 alıyordum 20 alıp 15 veriyordum kpss sürecinde 25 kilo aldım ve maalesef veremedim..
Samimi içten ol, hiçbişe olmaz. Korkma bu durumda. Hatta bu konuyuda sil. Seni panik yaptırmasın. Sakin ol yeter
00 Yorumla- 21 gü
Eğer seni seviyorsa ne olur falan hiç umursamaz hatta bazı yerlerinin büyük olması erkeklerin hoşuna gider
00 Yorumla O da mükemmel değildir emin ol. İyi bir seks için önce kendini sevmelisin bence acele etme
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Kişi karşındaki insanı gerçekten seviyorsa hiçbir şekilde kusur aramıyor. Utanmak yerine kendin olarak özgüvenli bir şekilde dur. Seni seven zaten seni olduğun gibi kabul edendir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Seviyorsa umrunda olmaz 120 kg manitayi kan ter içinde zorlanarak ayakta kucakta s*ktim her yeri bıngıldadikca kendimden geçtim zevkten ilk şişman sevgilimdi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Yani bence zayıflamadan yapma. Bir de kilolu olunca haliyle daha çok toksin oluyor vucutta ve ağır kokuyor ter. Zayıfla önce.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı. erkekler için bu tip şeler önemli değil sen verdikten sonra
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)21 gü
Sevgilin seni öyle kabul ettigine göre sorun yok ablasi
00 Yorumla - 21 gü
belki de bunu sorun etmeyecektir. üzülmemelisin
00 Yorumla - 20 gü
senı oldugun gıbı kabul eden bır sevgılın olsa daha ıyı degıl mı bu kadar kasıntılı bır hayat yasamaktan daha ıyı degıl mı?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Neden yani neden? Seni olduğu gibi sevmesini neden engelliyorsun mesela niye zorlaştırıyorsun çok saçma beğenmezsede beğenmesin illaki hayatına birisi girecektir seni seven dert etme bu kadar
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Açıkçası bunları yapıyorsan o kadar çok kilolu değilsin ve balıketli olmana rağmen kilonu sorun ediyorsundur..
14 Yorumla- Soran21 gü
Boyum 166 90 kiloyum...
- Cevap sahibi21 gü
Bana o kadar fazla görünmedi açıkçası. Tabi kilonun nereye yayıldığı da önemli bedende.
- Soran21 gü
Guncelde bunu açıkladım
- Cevap sahibi21 gü
Açıkçası bunu spor, egzersizle değiştirebilirsin. Ve hani kalçaya yayilsa o kadar sorun olmazdı kilo da bu noktada karşındaki kişi sorun etmese bile sen kendi sorun edersin yani...
- 19 gü
şimdi bu değişir ama foto olsa çok daha iyi yorum yapardım
00 Yorumla - 19 gü
Partnerin bu konuda ne düşünüyor? Belki de seni çok çekici buluyordur. Şansını denemelisin. :):
00 Yorumla Sakin ol bence bunu sana açıklar dik. amabntkpet
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)21 gü
Sevgilik haram ve günah birbirinizi begeniyorsanız evlenirsiniz gerisi zinadır. maalesef
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. senleyse zatem utanicak bisi yoktir
12 Yorumla- Soran21 gü
O ne demek
- 21 gü
Hiç takılma, seven böyle sevsin...
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Rahat ol bende öyleydim ama. Cidden beğendi beni
56 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
@phhml016 sen değil by
- 21 gü
Boy kilo nasıl acaba sizin
- Cevap sahibi21 gü
@Jony_Shins guzel
- 21 gü
Yok ölçü olarak merak ettim kaç kilosun boy nasıl
- 21 gü
ağırlık çalışmanı tavsiye ederim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Bunu ondan saklama ya eğer öyleysen bilmeye hakkı var seni seviyorsa bırakmaz zaten
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Akışına bırak, düzelir
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)22 gü
Bence utanma olduğun gibi kabul etmeli seni seviyorsa
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)19 gü
Ben kilolu seviyorum ne yapayım böyle bingil bingil off yukseldim
02 Yorumla- 19 gü
Bence sevgilisi de kilolu seviyor
- Cevap sahibi19 gü
Banada öyle geldi
- 20 gü
Bakiremisin sıkıntı olabilir
00 Yorumla - 20 gü
Belli edip sevişmek istediğini söyle bence
00 Yorumla - 21 gü
Sevişme zaten kullandırma kendini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 22,1b cevap paylaştı. O görüp begendiyse sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı. Boy ve kilon nasıl?
00 Yorumla- 22 gü
Boy ve kilon nedir?
02 Yorumla- Soran21 gü
166 90-92
- 21 gü
Sana zayıflamaya ilgili bazı önerilerde bulunucam. Nerde yaşıyorsun
- Gizli Üye(25-29)18 gü
Yapmaaaaa! evlen sonra yap
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)19 gü
Fark etmez bence
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)22 gü
boş ver oanda hiçbirseyin önemi yok
01 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
Büyük meme güzel severim
- 21 gü
bunu ona anlat ben utanıyorm de
30 Yorumla Seven öyle sevsin takılma
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. olduğun gibi görün
30 Yorumla- 21 gü
Belki daha çok hoşuna gider
00 Yorumla - 14 gü
Ya seni odacıkta bırakıp giderse?
01 Yorumla- Soran14 gü
Neden öyle dedin.. cidden üzüldüm biz opustuk o öptü beni ve hoşuna gittiğini soylemisti
- 17 gü
Kaç kilosun ki
00 Yorumla - 20 gü
Sevgilin bilmiyormu senin kilonu
10 Yorumla - 22 gü
O seni soyar merak etme
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)21 gü
Buluşma ne zaman. Loş bi ortam olsa olur
02 Yorumla- Soran19 gü
Loş bir ortam nasıl elde edebiliriz ki bende direkt açık bi her olsun istemem
- Cevap sahibi19 gü
Nerde sevişme ihtimali var
- Gizli Üye(36-45)22 gü
Kilonu sakladin mı ondan?
02 Yorumla- Soran21 gü
Evet.
- Cevap sahibi21 gü
Kaç kilosun peki. Boy kaç?
- 17 gü
Kadının etli butlusu kocasını eder en mutlusu
00 Yorumla - 18 gü
cansın
00 Yorumla Rahat ol :) baska seyler dusun:)
00 Yorumla- 19 gü
kac kılosun kı sen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kilo ver?
00 Yorumla- 20 gü
Kilolarla sevişme daha zevkli bence
00 Yorumla - 21 gü
Akışına birak
00 Yorumla Takılma Bi şeye kafana göre yaşa gitsin
00 Yorumla- 22 gü
Zayıflamaya basla bir an önce
00 Yorumla - 22 gü
Vucudunla barış
00 Yorumla Karanlikta yap onu ezzz
00 Yorumla- 19 gü
Bence utanma
00 Yorumla - 17 gü
Zayıflamayı dene
11 Yorumla- 17 gü
Ayrıntıyı yeni okudum tövbe estağfurullah derde bak ya elin adamıni memnun edecem diye düştüğü durum daha acı iğrenç
- Gizli Üye(18-24)21 gü
Keşke daha önce söyleseydin canım
10 Yorumla - Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi