- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayDoyurucu seks için aşık olmaya veya romantik hisler yaşamaya gerek yok... Çatır çatır fikişebilmek için gereken şey karşılıklı cinsel çekim (sexual tension). İsviçreli filozof Ronald de Sousa aşkın felsefesini incelediği "Aşk" adlı kitabında aşkın yarattığı beklentilerin ve sorumlulukların, cinsel ilişkiden alınabilecek azami zevkin önünde bir engel olduğunu yazıyor.
01 Yorumla- 10 ay
Sadece şehvet ve arzu ile de seks yapılır. Demek değildir ki, sadece şehvet ve arzu ile seks yapıldığında duygu yoktur, çünkü şehvet ve arzu da son derece güçlü duygulardır. Duygusuz seks, sadece boşalmaya odaklanılan ticari sekstir.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seksi yaşamak için bir çekim gücü olmalı ama aşık olmak gibi bir duygu halinin olmasında pek gerekli olduğunu düşünmüyorum. Seksi bazen zevk için insan yaşar bazen de ihtiyaç için mental olarak rahatlamak için daha huzurlu ve mutlu olmak adına yaşayabilir.
09 Yorumla
Soran10 ayben duygusallık olmadan yaşanan seksteki mantığı anlayamıyorum halen
Soran10 ayikintaraf bunu nadıl istiyor peki erkek ister neysede kadın bunu neden kabul eder
- 10 ay
Niye erkek nasıl isterse diyorsunuz? Erkekler bu kadar duygusuz insanlar mı? Kadinlar istemiyor mu sizce f*ck arkadaşlığı? Sadece onun için görüşen hem bayan hem erkek arkadaşlarım var. Erkekler üzerinden duygusuz, zevk peşinde koşan, saygısız kişiler olarak düşünmek haksızlık olur. Her iki cinste bu şekilde ilişki yaşayabilir ya da seksi duygu yüklü kimi çekim gücü bir şekilde yaşıyor. Seksi aşk için mi yaşanıyor? İhtiyaç amaçlı mi isteniyor? Herkesin görüşü bu konuda farklı oluyor.
Soran10 aynedemek ☺️
Soran10 ay🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayaşk önemli benim için
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Asıl, olan aşka, olanı yoksa diğerinin, mastürbasyon dan farkı yok
10 Yorumla
10 ayAşkın kömürü bana göre, ama aşksız yapılan seks anlık zevktir sadece
10 Yorumla
10 ayaşk seksin sihridir. Seks güzeldir ama işin içinde aşk oldu mu tuzu tadı olur.
10 Yorumla
10 ayDuygu yoksa seks tat vermez
10 YorumlaAşk yoksa seks anlık zevk
10 YorumlaSeksde duygu olmalı sevisme olmalı
10 Yorumla
10 ayAsk yoksa eger ha seks yapmissin ha mastürbasyon degisen bisey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayAşk tutku olmalı
12 Yorumla- 9 ay
Sana ulaşamıyoruz üzücü ❤️🩹
Soran9 aydm den konuşmuyorum maalesef
Ask yoksa olmaz ne anlami kaldi o zaman
10 Yorumla
10 aySadece sx
10 Yorumla
10 ayİkisi birlitke çok daha iyi
10 Yorumla
10 aySeks bir zevktir
02 Yorumla