Bence aşk denilen şey yatakta duyulan aşırı şehvet ve insanlar bunu aşk zannediyor doğru değil mi saçma mı bu düşünce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Cok yanlış. Özetlemeye calisiyim. Aşk birlikte olmadan yaşanan duygu. Yani genelde zor olan uzak olan acılı olan. Masallardaki büyük aşklara bak. Hiç birisinde temas bile yok. Seks ise aşktan bağımsız bişey. Aşıklar bir araya gelebilirse onun adı birliktelik olur. Mesela sevgili nişanlı evli ya da son yılların modası FB. Aşıklar sevisemez anlamı çıkarma burdan. Sevistikleri anda ilişki boyut değiştiriyor. Halk arasındaki tabiri aşk evliliği hatta çocuğa bile aşkın meyvesi derler. Umarım anlatabildim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir açıdan doğru. Aşk, bir insanı sevmekten çok hormonların coşmasıyla ona karşı duyulan tutku, istek. Aşk mı hormonları coşturuyor, yoksa aşk coşan hormonların sonucu mu ondan emin değilim. Sevgi duyduğun insana karşı, sevgiye başka duygular da eşlik eder, ama aşık olduğun insanla tutkuyla seks yapmak istersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Düşüncen hiç saçma değil, çok da güzel soru.
Bu senin dediğin şey şehvet eğer haklı olsaydın insanlar aşk acısı çektiğinde eskorta gider sıkıntı yapmaz boşa şiir yazmaz başını belaya sokmazdı herhalde değil mi o kadar basit değil işte bunlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
+1 yılSeks bittiğinde de o adama tahammül edebiliyor muyum diye bi sormak lazım o zaman 🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Duygu ve aşk varsa seks duygulu olur. Bunun haricinde duygu olmadan seks olursa bu ksrsilikli ihtiyaç karşılamak olur.
00 Yorumla
+1 yılEskiden erkekler sevgili olana kadar beklerdi şimdi daha ilk tanışmada yürüyorlarmış bir sürü soru var öyle ne yapmalıyım diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseks dediğin 1 saatlik bir şey, kalan 23 saatte onun huzur dolu kollarındaysan aşk budur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bizi hayvanlardan ayıran şeyin farklı bir yapımız olmalı. Ama bence de sence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok haklısın, aşk anlık arzu heyecan, sevgi ise ömür boyu sürecek bir duygu... Anlık çekimin oldugu herkese asık olup seks yapma isteğin gelse de o kişiyi ömür boyu sevmeyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAynı fikirdeyim ve seninle de aşk yaşamak isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeksin sadece aşk olduğunu düşünüyorum ben de🙂
28 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel.
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback sevdiğin , muhtaç olduğun ve sadık kaldığın tek beden... Hayvani duygular , ihtiyaç ve arzu yüklü hisler... gibi gibi hepsi birbiriyle ayrılmaz bütün
- +1 yıl
Uyumun olduğunda aslında seni tamamlayan eksik kalan yarın. Senin içindeki hem duygusal fiziksel boşluğu dolduran seni kaplayan parcan oluyoe aşkla olursa.
Aşkla birleşince kendinden geçip başka bir alemde hissettiğin bir tecrübe. Güven sadakatle sevgiyle beslenen bir şey oluyor o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback evet güzel özetedin. Değişik bir şey oluyor. Tanımlayamayacağın kadar farklı duygularla tanıştırıyor. Aşk saf bir duygu değilmiş aslında ne kadar saf temiz seversen sev bir o kadar da kirli duygularla yüklü olabiliyormuşsun. Seks diyince aklıma sevdiğim adamın merhameti , şiddeti dahi geliyor çok kapsamlı ve değişik... Öyle neyse yine aklıma geldi vicdansız herif😂
- +1 yıl
Ahaha napti kalbini mi kırdı adam 😅😂
Aşk soyle bir şey bence. Bir stereoid gibi herseyi katlıyor. Sevgini, istediğini, arzunu, şiddetini, romantizmini haliyle yer şey daha yoğun aşkla olunca.
Seks deyince erkekler merhametten çok acımasız olurlar ama😅
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback güven , şiddet ve merhamet bağlantılı bir üçlü bana göre. Kalbimi çaldı gitti napsın daha... Suçu da yok gerçi , kendi kendime kapıldım ben:)
- +1 yıl
Ayy o çok kötü ya anlarim seni😅 en kötüsü aşık olduğuna dokunamamaktir. O hisler kalır içinde mal gibi 😅
Sana katılıyorum, güzel düşünüyorsun. Bağlantılı kesinlikle - +1 yıl
Galiba eskilere daldın sen 😅😀
Gizli Üye(25-29)+1 yıl(%20) Seks (%80) hayat arkadaşlığı =aşk.
yani baya farklı düşünüyoruz. Tutku ask demek değil çünkü...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kesin bilgi yayalım arkadaşlar ben seks esnasındaki kondomum 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sadece cinsel obje icin kullanırlar baska şse yaramazsın. Sanırım böyle düşünüyorsan
00 Yorumla
+1 yılbir şeyleri paylaşmak bana kalırsa da. Ha sadece yatakla sınırlı değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet mantıklı bir düşünce bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Saçma çok saçma. Şehvet ayrı aşk ayrı
00 YorumlaSadece seks olsa aşk olmazdı ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılArzulamak ve defalarca kez ortamı, hazzı yaşamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma bu günümüz ergen kafasının bir ürünü artık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin aklın fikrin orada galiba.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok.
00 Yorumla
+1 yılDoğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılıyorum aşk seksten ibaret
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz