Ya bakireyim ve bunu istiyorum temizliği nasıl olmalı. Ve alıştırma yapıyorum bir şeylerle.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBence temizlik işi boş ya gerçekten. Anal yapan buna katlansın derim işte tuzu biberi bu işin o zaten. Ha neyse ayrıca çok yaparsan o delik genişler ve bunu yavaş yavaş alıştırman gerekli. Plug tarzı bir şey alsan hatta öncesinde daha iyi olur ve aşırı derecede kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş yapacaksın yoksa bir süre oturma konusunda sorun yaşama ihtimalin var 😅. Ha senin orada zevk noktan yok bu arada unutma işte aşırı zevk almazsan şaşırma ama o esnada önden de okşaması lazım seni ki işte zevk alasın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAnal temizlik evvela sıvı gıda ile hafif tok hal olunur sonra lavabo ihtiyacı komple giderildikten sonra ister anal temizleme aparatı ister duş hortumu ile anüsten içeri ılık su doldurup dışarı boşaltım yapılır bu işlem taaki berrak su gelene kadar yapılır sonra normal duş alındıktan sonra mide rahat ise anal birliktelik için anüse bol kayganlaştırıcı jel sürülerek parmak veya plug ile açılması alıştırma yapılır ama partner ile olacaksa oral rimming ve klitoris yardımıda uygulanır sonrasında ise acele etmeden yavaş yavaş giriş yapılır biraz alışması sağlandıktan sonra rahatça büyük zevk ve keyfle zorlanmadan anal birliktelik kolayca deneyimlenir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. anal için temizlik ve hazırlık şart. bunun için de lavman dedigimiz ucu ince ve senin dışkılamanı saglayan jel. ile dolu tup seklinde bi ilactir. lavmanin ucunu anal bolgene sokuyorsun ve tupu bagirsaklarina bosaltiyorsun. buz gibi bi his gelir, herhangi bi zamanda yapma wc nin musait olmasi gerekir cunku 5 dk icinde kosa kosa wc ye gidiceksin lavmandan sonra. lavmani sık tutabildigin kadar tut, sonra wc ye. iyice dışkiladiktan sonra duşta da detaylıca yika. bu islemden once 6 saat yemek yeme, bu islem bittikten sonra 1 2 saat sonra iliskiye girmeni tavsiye ederim.
04 Yorumla- 1 yıl
O zaman biz 10 da buluşcaz sabah geceden duşta temizlik yaparım sabah kalkıp hafif şeyler yerim yoğurt vs. Katı şeyler yemem. Sonra giderim 8 gibi kalkıp lavman yaparım olur mu sonra tekrar duşa girerim
- 1 yıl
cok ideal saat. gece yemek yemiyosun zaten. aksam 8 den sora yemek yeme. 12 ye dogru lavmanini yap. mis gibi aklan paklan. gece ve sabah yine gelir ufak ufak wc ye cık. en son dusunu al kendini de oksa biraz o kasilmalar da senin bagirsaklari bosalticak. istersen kendini bosalt yani. sonra yikayiver çık.
- 1 yıl
Öyle yaparım sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılValla
Anal öyle bir şeydir ki
İlk deneyimin iyi olursa ömür boyu zevkle yaparsın
Kötü olursa senin için adını duymak bile kabus olur. Onun için ilk anal seks bu konuda uzman olmayanla yapılmaz benden söylemesi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılyapma iğrençtir.
00 Yorumla Anal bağımlısı olursan, tuvaletini tutamaz hale gelirsin.
Larva temizliğini yapman lazım, anal ilişkiden önce bir şey yememen lazım.
Kayganlaştırıcı kullan.
Ama aklın varsa yapma. Çünkü, hem zararlı, hem de ileride çok sıkıntı çekersin. Anal bağımlılığı, doyum noktasında çoğu kişide eksiklik hissetmeni sağlar. Bir süreden sonra grup olayına ihtiyaç duyarsın ve bağlanma duygunla hislerini kaybedersin.
34 Yorumla- 1 yıl
Sadece 1 kere yapıcam bişey olmaz çok zevk veriyor bana
- 1 yıl
Dün gece salatalıkla yaptım 19,20 cm vardı baya kalındı. Baya zevkliydi bebek yağıyla
- 1 yıl
Penis salatalık gibi olmaz derideki hücreler, tuz oranı, anüse girince canını yanışı, sonrasında eğer zevk noktasına gelirse kendini tutamazsın, sürekli yaparsın.
- 1 yıl
İşte salatalık çok zevk verdiyse sîk daha çok zevk vermezmi. Bide böyle götümden yapınca amcîğım fışkırdı ciddiyim bembeyaz döller bile aktı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılyani lavman ve veya su ile temzilemen lazım bu çokz or değil ama pis olucak biraz bunu yapabilir misn dış temizlik ayrı tabiki kıl felan kalmaısn
15 Yorumla- 1 yıl
Kıl olmicak hiç ama temizliği sadece lavman ve çok şey yememmek olabilirmi
- 1 yıl
çok yememek zaten gerkli son 6 saat feelan çok yemek yemem su ağırlıklı beslen lavman almadan banyoda kendi basına duş başlığını çıkartarak yapabilirsin sokmuyacaksın başlığı çıkart o bölgeye daya su zaten içeri girer can yakmaz saplık bozmaxz
- 1 yıl
Tamam sonra parmaklayıp bakarım kirlimi diye ama bilmiyorum
- 1 yıl
bakmana gerek yok 7-8 kere tekrarla zaten çıkan çıkar çıkmayan da sorun olmaz popiş düt osuruğuna katlanır :D
- 1 yıl
ya ama merak eidyoruz :D
Gizli Üye(36-45)1 yılBebe yapı beya vaselin kullan kayganlık için. Eczaneden lavman seti al ve onu yap
12 Yorumla- 1 yıl
Ne kadardır
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum
Her çılgın bakirenin ilk deneyimi gôttür Nerimancım
20 Yorumla
1 yılSonuç peki alıştırma sırasında kendini hazır hissedebiliyor musun birde bu konuda partnerin çok önemli tecrübesiz bir partner seni cinsellikten soguta bilir haberin olsun
05 Yorumla- 1 yıl
Çok tecrübeli
- 1 yıl
Tecrübeli biri ise problem olmaz ama lakin kaliteli jel vs alın jelsiz kesinlikle yapmayın veya bebe yağı da kullanabilirsiniz 😉
- 1 yıl
Bebe yağı olcak
- 1 yıl
Evet peki sen alıştırma yapıyorsun sanırım şimdilik kendinde alıştırma yaparken ne kullanıyorsun
- 1 yıl
Salatalık ama dün gece ne kullandım üf görsen kocaman slaatalık 20 cm vardı kapkalın
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani çok kasma kendini bide çok katı tüketme bide cidden işte yani ve doğru pozisyonda yap
10 Yorumlalavman bulamazsan şırıngayla popon sokup suyu fışkırt çıkar oda temizler zaten yotumları okudum 20 cm ile alıştırma yapmışsın devaaaam :D zevkine balk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYırtılır , yırtılır 👍ve anüs yırtığı lazer ameliyatı ile yapıyorlar bi tek. Basur da olursun, tutamazsın dışkını ayrıca..
07 Yorumla- 1 yıl
Yırtılmaz herkes yapıyo 1 kere yapıcam sadece
- 1 yıl
Peki 👍 altına bez bağla 👍 devamlı dışkı çıkacak emin ol ki. 👍 bağırsak içinde dışkı olur içine girecek adamda midesiz olur zaten o kokuda.. 👍
- 1 yıl
Tamam dayı 👍🏻
- 1 yıl
😂😂😂 dayı olamadım maalesef. 👍 profilde ki ýaşım yanlış yazıldı en baştan 👍
- 1 yıl
Yazış tarzın dayıma benziyor dayı👍🏻👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Sana iyi yırtılmalar Hamdi abi 👍
- 1 yıl
Yok, senin dayın Elmalı' nin yaylasında şu an sıcaklardan dolayı Hamdicim.😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDikkat et makat yırtılması yaşama sonra estetisyene gitmek zorunda kalırsın eczaneden kayganlastirici al derim doktor tavsiyesi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk deneyim ve anal karşındaki umarım anlayışlı bir yaklaşım sergiler bunun hakkında benden bilgi alabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vajina iç dudakları arasında sürtünerek yap daha iyi. Ama sevgiline güvenmen gerekir. İstersen pozisyonu da anlatırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Olmaz bişey , g*tveren olduğunu sadece bir avuç insan bilecek. Devam...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılpartnerine bağlı, yavaş ve kyganlaştırıcı ile, birde hijyen kısmı var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılYani bunun icin karsi tarafdq dikkat etmeli bence ilk olucakmis ve hassaas davranmali.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIstiyorsan sorun yok partberinde bencil degilse iyi gecer.
00 Yorumla
1 yılanal mı ya önden yap ya da hiç yapma anüs yırtılması olursa hayatın kararır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPartnerin işi bilen bir erkekse bişey olmaz çok keyif alırsın anal olduğu için hamilelik riski yok içine boşalabilir
03 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle çok tecrübeli
Cevap sahibi1 yılO zaman rahat olabilirsin
- 1 yıl
Baya bak salatalıktan çok zevk aldım salatalık 20 cm vardı kapkalındı uzundu bayağı. Soktum en başta acıdı ama sonradan böyle çok alıştım hep hıphızlı yaptım aşırı iyiydi çok zevk aldım vajinadan daha zevk verdi bana. Bebek yağıyla yaptım
Gizli Üye(25-29)1 yılLağma kullan temizlen ilişkiden önce pek bişey yeme
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. önce alıştırman lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirde arkası otoban olanlar çıktı artık evlenmek çok zor bakiremi nasıl anliycagiz arkadan veriyorlar kızlar
02 Yorumla- 1 yıl
Söylerim kocama korkma
Cevap sahibi1 yılKocan olursa
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapma desek faydası yok
14 Yorumla- 1 yıl
Zevki var.
- 1 yıl
Ben dün salatalığı yaptım hiç bôk yoktu
Gizli Üye(25-29)1 yılBu konuda kendinden eminmisin
43 Yorumla- 1 yıl
Baya bak salatalıktan çok zevk aldım salatalık 20 cm vardı kapkalındı uzundu bayağı. Soktum en başta acıdı ama sonradan böyle çok alıştım hep hıphızlı yaptım aşırı iyiydi çok zevk aldım vajinadan daha zevk verdi bana. Bebek yağıyla yaptım
Cevap sahibi1 yılİyi güzel devamm
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok uzun iş boş ver analı vajinal en iyisi
00 Yorumla
1 yılÖyle mi nasıl alıştırma yapiyorsun
00 Yorumla
1 yılErkek alıstırsa iyi olur hemen yapmasın
00 YorumlaAnal tehlikeli uzun vadede önden yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 900 cevap paylaştı. Niye olsun ki genişledikçe altına s.. sin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılBir kez daha düşün. Pişman olma
14 Yorumla- 1 yıl
İstiyorum baya
- 1 yıl
Sen bilirsin tekrarı gelirse ilerde altını tutamaz hale gelirsin
- 1 yıl
1 kere yapıcam
- 1 yıl
Anal senin kan senin damar senin karar senin
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Yaglican
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeyle yapıyorsun mesela bnde istiyorum
635 Yorumla- 1 yıl
Salatalık kalın
Cevap sahibi1 yılSalatalık gibi nimet dışında neyle olabilir
Cevap sahibi1 yılO olmaz yuvarlak bsy istiyorum
- 1 yıl
Hayır o çok zararlı salatalık yap tövbe et bişey olmaz
Cevap sahibi1 yılOnun dışında
- 1 yıl
Kanka vibratör al daha iyi
Cevap sahibi1 yılOnu aile evinde kullanamam
- 1 yıl
Saklarsın. Olmazsa şey yap ya bir tek yumuşak olarak salatalık kalıyo bide patlican boş ver yap bebek yağı sür
Cevap sahibi1 yılAcıdı mi hiç yaptığınfa
Cevap sahibi1 yılHmm başka neyle yapabilirim
- 1 yıl
İlk başta şta acıyo ondan sonra zevk üstüne zevk dene
Cevap sahibi1 yılHmm nasıl temizlenir
- 1 yıl
1 saat bişey yeme
Cevap sahibi1 yılTemam
Cevap sahibi1 yılYa salatalık dışında başka bsy olsa daha iyi olir
Cevap sahibi1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi1 yılEvet djejdjejej
- 1 yıl
Sallama değil la valla haftaya cumartesi otelde yapıcaz sabah 10 dan başlayıp
Cevap sahibi1 yılOnu da utanmadan söylüyorsun yanj
Cevap sahibi1 yılSakla kendini kocana sakla yapma gerçekten kimse için değmez erkekler işini görmek için kullanır seni zamanı gelince de bakıre kızla evlenmek ister
- 1 yıl
Kesin minik bide
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç deneme bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zevk almazsn duracak biri mi peki
013 Yorumla- 1 yıl
Evet ama alıcsm eminim dün çok şey soktum vajinadan daha zevk veriyor
- 1 yıl
Böyle 20 cm 18 i falan
- 1 yıl
Evet bilmiyorum bi an alıştı en başta olmasa bile sonradan baya hızlandım
- 1 yıl
Evet ama bilmiyorum baya yanıyorum acıyı hissetmiyorum bile sadece zevk
- 1 yıl
Bebek yağı sürdüm
- 1 yıl
Öyle olcak zaten
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyapma normalini yap nasılsa bekaret gidicği
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsorularına baktım da zavallısın sen çok zavallısın
babasına it diyen kız çocuğu anala başvuracakmış aferim kızım devam et bu yolda yakınz amanda esc*rt sitelerinde buluruz seni zavallı çocuk
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşı kaç tecrübeli mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bilenle yaparsan iyi olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbaşka işin mi yok
01 Yorumla- 1 yıl
İş değil ihtiyaç
1 yılAcıklı bir son
00 YorumlaNeyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSüperrrrrr
00 Yorumla Yavaş yavaş iycene sulandirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılZararlı
11 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire misin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOfffffffff şimdi daracık tır orası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe olarak
00 YorumlaDaracıksa yandın
06 Yorumla- 1 yıl