Fb ile ilk anal deneyimimiz olucak hiç istemediğim birseyi istedim ve okuduklarıma göre lavman filan yapılıyormuş onun hakkında hiç bilgim yok lavman hariç başka napabilirim onu alamazsam yalayıp öyle orayı yumusatacagini söyledi ve hijyenime önem vermem için uyardı napmam gerek 5 dakika filan yapacağını söyledi dayanamam diye çok aciyormu bir zamandan sonra zevke donucegini söyledi bunun yapmış arkadaşlar tavsiye verebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eczaneden lagman alıp recetesine göre kullan kalın bagirsagi boşalt içine su al 3-5 kere boşalt kalın bağırsak tertemiz olsun sonra anal krem ya da şu bazlı kayganlastirici ile o bölge kaslarını önce tek parmakla sonra 2 parmakla kaslarını yumusatsin sonra wlete kayganlastirici sürerek sen gir dedikçe gıdım gıdım girip yavaş yavaş gitgel yapmali birden sert basar girerse çatlaklar ve sinir kopmalarina sebep olur oda büzen kasların devre dışı kalmasına ve anal buzmenin zayiflamasına sebep olur. Hasar çok olursa gaz tutamaz hale bile gelir bu durumunda tedavisi olmaz dikkatli yapmak gerekir mümkünse yapmamak oral boşaltmak daha iyi olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAnal seks deneyimi öyle sıradan oldu bittiye getirilebilecek şey değil. Öncesinde tuvalet ihtiyacınızı giderip, içinizi iyice boşaltacaksınız. Sonrasında tepeden tırağa bir güzel yıkanıp, tertemiz olacaksınız. Bebe yağı, su bazlı kayganlaştırıyı ve geciktirici krem hazır da bulunmalı. Madem deneyimli partneriniz zaten gerekeni de yapacaktır. İsteğinize ne kadar saygı duysam da, doğru yapılmadığında acıdan başka bir şey de duymayacağınızı bilin derim.
00 Yorumla
1 yılKatı gıda tüketmeyi 4-6 saat öncesinden bırakman lazım en erken o da. Bitki çayı içerek tuvalete çıkmalısın. Lavman kullanma zaten. Anal temizleme pompaları var içine su doldurup sıkıyorsun onu onunla yapabilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılLavman yapmazsanız ikiniz de bakteri kaparsınız 1 gün önceden katı gıdayı kesmeyi dene bir de lavman seti al yani yapmazsan bakteri kaparsınız hastalık olur. Kayganlaştırıcı felan.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılLavmani banyoda yapacaksin. Odanda falan yapıp batırma ortalığı. Yan yat bir bacağını karnına çek oyle yap. Kutuda yazar zaten. Çok acı duymak istemiyorsan durekx çilekli kayganlastirci al. Oyle vazelin falan olmaz. Birde anestol krem al. İlişkiden yarım saat 45 dk önce sür. Acını yarı yarıya azaltır.
056 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 teşekkür ederim 🙂
Cevap sahibi1 yılDaha detaylı yazamıyorum ama burada. Artık olduğu kadar 😉
Cevap sahibi1 yılAnladığına göre sende bu konularda iyisin belli.
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 anladim. sorun değil. Zaten lavmanin bakirelikle alakası yok farkli delikler 😊😉 iltifatın için de teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 😉🙏 aklina takılan bir şey var mı peki
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 🙂 bu yasta illa vardır.
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 bak böyle hissetmen bile başlı başına bir konu başlığı. Ne yaşadın ki o yasta hissediyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 düşüncenin olmamasına garip. Çünkü bu sadece ruhsal olan bir durum değil. Bedenselde olan bir durum. Üşengeçlik ne için 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 enteresan. Sen peki okul iş? Ne yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 neyi hallediyorsun 🙄
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 tamam da hangisi iste 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 okuyormusun?
Cevap sahibi1 yılCalisiyormusun? İş yani meslek? 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 üniversite mi?
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 bölüm ne.
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 o bölüme arayacağım kendimi 😅😅 ya ne yapacağım sordum sadece. Kimyasal öğretmen mi kimyager falan mi geçiyor aklından
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 inşallah. Ama sabah üşenmeden kalkıp okula gidebilecekmisin 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 usengecim dedinya. Sanirim ondan ayrica konunun önemi yok. Önemli olan senin genç yaşta böyle hissetmemen..
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 herseyin hayırlısı tabi ki de... orasi ayrı konu. sen sen satrak birine benziyorsun. Bu karamsarlık ne onu anlamak istedim sadece.
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 rica ederim 😉
Cevap sahibi1 yılIcine kapanık birimisin?
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 bu yanan poseydonun atesi değilse ne? 😀
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 içimde yanan bir ateş mi var diyorsun 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 bende sana yapmistim zaten 😉
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 saka işte 😉
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 hah şöyle. Yüzün gülsün biraz 😉
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 aferim sana 😉🥰
Cevap sahibi1 yılAilenle mi yasiyorsun? Okul icin başka şehirde falan mısın?
Cevap sahibi1 yıl@Flowere2 şehrini sormadim ismini sormadim. pek özel sayilmaz ama sen bilirsin. Sorun yok. 😉
Gizli Üye(18-24)1 yılyani lavman heralde en klasik en populer olanidir ama tabi farkli yontemler var illa da o sekilde yapmak zorunda degilsin tercih meselesi kanka
44 Yorumla
Soran1 yılNe yapicagim hiç fikrim yok
Cevap sahibi1 yılcok mu acelen var acil mi ne zaman ki
Soran1 yıl2 gün sonra
Cevap sahibi1 yılsart mi mecburmusun yapmaya ya. Ama anlatirim tabi yaz bana istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 990 cevap paylaştı.
1 yılLavman temizlik için yumuşatmak için değil. Yalayarakta yumuşatmak komik olmuş 🙄😁
21 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Acımıyor öyle merak etme doğru pozisyonda doğru tempoda aşırı zevk alırsın bir yandan da elin vajinan da olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yıleğer istemiyorsan hazır değilsin ve illa acıyacak, 5 dk demesi de büyük yalan, boşalana kadar ve tekrar da isteyecektir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılFiziğine bağlı kalça genişse ve biraz dolgunsan daha kolay olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılOyle
1 yıldeliği açılması için tıpalar var onları kullan acısız olması için de vazelin bol bol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılYalayarak yumsatmak güldüm bu mümkün değil tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zevkli. Vazelin kullan. Detaylı anlatmak isterim sana
00 YorumlaFb yi nasıl ayarlıyorsunuz
310 Yorumla- 1 yıl
Lazım mı
- 1 yıl
fb neyyyyy
- 1 yıl
Fener bahçe
- 1 yıl
fenerbahce ne alaka burfa
- 1 yıl
Sordun ya söyledim fenerli sevgili
- 1 yıl
ha tm.. kardesim
- 1 yıl
Şaka yapıyorum f*ck buddy yanu seks partneri demek. Gizli seks partneri. Mesela kız seni merve diye kaydeder sen onu tesisatçı haydar usta diye kaydedersin belki evlisindir belki sevgilin vardır ya da ailenle vs dolaşırken karşılaşırsınız 2 yabancı gibi takılırsınız ama lazım olduğunda cinsellik kız yazar boruları tamir etmiştim ücretini ödesene gibi şifreli bir şey eş görür adam der çeşmeyi tamir etmişti parasını istiyor gibi yazarsın yarın getiririm yarın ama seks olacak demektir. ya da kıza yazar erkek babası felan görmesin diye bize ders çalışmaya yarın gelsene diye gelirken sevdiğin uçlu kalemini felan getir denilir ya da matematik kitabını mesaj şudur seksi geceliğini giyde gel ya da dantelli iç çamaşırını gibi. Baba anlamaz tabi. Özetle gizli seks partneri demek. Ha ap açık yapanda var o ayrı.
- 1 yıl
anlafim.. kardesim. kusra bakma bilmiyomfa bu tarzlari
- 1 yıl
Valla bende bilmiyordum bu sitede öğrendim
- 1 yıl
😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBol bol kayganlastirici kullanılmalı
02 Yorumla
Soran1 yılBana krem getir dedi
- 1 yıl
Krem olmaz. İyi valla kremi de sana getirtiyor. Sen istiyorsan eğer temizliğini yap. Kokularını sürün. Önce biraz alıştırma yap. Mutlaka iyi bir kayganlastirici olmalı. Hemen girilmez. Önce yavaş yavaş alıştırma ve açma yapılır. Sonra icinde girince de yavaş yavaş hareket edilir. En sona iyice açılınca zaten belli olur o zmaan hızlı olur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Jel alsın, girsin işte, kalın mı
01 Yorumla
Soran1 yılOrta
Gizli Üye(36-45)1 yılLavman içinde ki b*oku temizlemek için ıyyy
22 Yorumla
Soran1 yılNe iy tam olarak yaparken bk çıkmasından temizlemek daha iyi
Cevap sahibi1 yılİyi eczanelerde satılıyor makatan kendin yapiyon bana doktor bağırsak ağrısı icin vermişti icine bildiğin su koyuyon makatan sonra tuvalete koşturuyor ve bağırsaklar tertemiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılCanın çok yanacak tatlım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKanalizasyon idaresine haber verin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBedensel zararlı yapma bence
20 YorumlaŞimdi nerdesin
00 Yorumla5 dk yı atlatabilirsen çıkarmadan zevk alırsın
00 Yorumla
1 yılBence vazgeç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLavman becetemezsin tek başına
02 Yorumla
Soran1 yılNapicagim peki
Cevap sahibi1 yılVaktin varda gel anlatim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç yapma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYarinmi yapilacak
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaptinmi
Gizli Üye(25-29)1 yılBenlede fb ol😅
00 YorumlaFb ne
02 Yorumla
Soran1 yılseks arkadasi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı