Cinsel Yaşam Cinsellik yaşamaya hevesli değilim neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Cinsellik yaşamaya hevesli değilim neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
kımsesız15 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Çünkü senin libido seviyeme azgınlık seviyeni zirveye çıkartacak kimseyi bulamadın o yüzden olabilir mi sağlam bir erkek bulamadığın için 0 0 Yorumla
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Belki aseksüel, belki se lezbiyensin bunu anlayacak olan sensin belki de sadece travman var. 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hormonlarıb düşğk olabilir. ya da dogru insan olmuyordur hayatında 0 0 Yorumla
Murat-demir Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 42% 10 ay Senin yaşında aslında bu isteğin tavan olması lazım 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Penis ve vajina temasından sonra fikirlerin değişecek emin ol. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmak zorunda değilsin olumsuz etkileyen şeyler olmuştur hayatında 0 0 Yorumla
Selçuk_01sk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 10 ay Bende senin gibiyim olsa da kodum olmasa da havasındayım 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşamadığın için olabilir 3 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Herkes istemeyebilir sonuçta. 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. uygun partner bulamadın 0 0 Yorumla
BalıkErkeği94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Rabbim öyle yaratmış demek ki seni 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yaş kaç içindeki duygular mı öldü 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay ara sıra herkeste düşüş olur sıcaklardandır. 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne zamandır böylesin yaş kal 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes birbirinin aynısı olacak diye bir kaile yok 0 0 Yorumla
Sevda-Turkey Takip Et Xper 5 Yaş: 20 10 ay Ben de senin gibiydim evlenince olay değişiyor 5 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Aseksüellik 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kapkaradır 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aseksuelsindir 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tetcih 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Aseksüelsindir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Korkuyorsun dur ondan 2 11 Yorumla Murat-demir 10 ay Neyden korksun ki Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sana ne avukat mısın sen ben ona yazdım sen ne salça oluyorsun Yorumla Murat-demir 10 ay Sen niye o kadar yukseldin ki bu öfke nedir Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sevmiyorum ben soru sorana yorum yaptım sen neden yazıyorsun şenlik ne durum var Yorumla Murat-demir 10 ay Tamam haklısın susuyorum uzatmiyorum Yorumla Banker_Bilo 10 ay Hanımefendi, cevabınızın altına yorum yapılmasına öfkeleniyorsanız yoruma kapalı cevap yazabilirsiniz. Yorumla Banker_Bilo 10 ay "Neyden korksun ki?" diye basit bir soruya bu kadar öfkelenmeniz normal değil, hatta ayıp... Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sende Murat Bey'in avukatisin herhalde size ne oluyor diyorum ben kıza yorum yapıyorum size ne oluyor diyorum illa sert mi soyleyelim Yorumla Banker_Bilo 10 ay Mesele birinin avukatı olmak meselesi değil... Yoruma açık cevap yazılıyorsa gelen yoruma çektirmeye gerek yok. İstersen yorumu silebilirsin. Biraz medeni olun, kezban kezban davranmayın. Yorumla Banker_Bilo 10 ay *çektirmeye = çemkirmeye Yorumla Cevap sahibi 10 ay Medeniyeti sizin gibi hanzolardan öğrenecek değiliz Yorumla
Sensizolmaz61616161 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 10 ay Yas kac senin 0 4 Yorumla Soran 10 ay 20 yaş Yorumla Sensizolmaz61616161 10 ay Hic sevgilin oldu mu Yorumla Soran 10 ay Olmadı Yorumla Sensizolmaz61616161 10 ay Niyeki Yorumla
Durıulsu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Uyarılmamışsındır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çünkü senin libido seviyeme azgınlık seviyeni zirveye çıkartacak kimseyi bulamadın o yüzden olabilir mi sağlam bir erkek bulamadığın için
Belki aseksüel, belki se lezbiyensin bunu anlayacak olan sensin belki de sadece travman var.
Hormonlarıb düşğk olabilir. ya da dogru insan olmuyordur hayatında
Senin yaşında aslında bu isteğin tavan olması lazım
Penis ve vajina temasından sonra fikirlerin değişecek emin ol.
Olmak zorunda değilsin olumsuz etkileyen şeyler olmuştur hayatında
Bende senin gibiyim olsa da kodum olmasa da havasındayım
Yaşamadığın için olabilir
Herkes istemeyebilir sonuçta.
Herkes istemek zorunda dgil
uygun partner bulamadın
Rabbim öyle yaratmış demek ki seni
Yaş kaç içindeki duygular mı öldü
ara sıra herkeste düşüş olur sıcaklardandır.
Ne zamandır böylesin yaş kal
Zevkini bilmiyorsun ondan
Herkes birbirinin aynısı olacak diye bir kaile yok
Ben de senin gibiydim evlenince olay değişiyor
Yaşasan ne oluyor sanki..
Aseksüellik
Hevesin yokmu
Kapkaradır
Gayet normal herkes hevesli olmazki
az tatsan seversin
Aseksuelsindir
Tetcih
Aseksüelsindir
Korkuyorsun dur ondan
Neyden korksun ki
Sana ne avukat mısın sen ben ona yazdım sen ne salça oluyorsun
Sen niye o kadar yukseldin ki bu öfke nedir
Sevmiyorum ben soru sorana yorum yaptım sen neden yazıyorsun şenlik ne durum var
Tamam haklısın susuyorum uzatmiyorum
Hanımefendi, cevabınızın altına yorum yapılmasına öfkeleniyorsanız yoruma kapalı cevap yazabilirsiniz.
"Neyden korksun ki?" diye basit bir soruya bu kadar öfkelenmeniz normal değil, hatta ayıp...
Sende Murat Bey'in avukatisin herhalde size ne oluyor diyorum ben kıza yorum yapıyorum size ne oluyor diyorum illa sert mi soyleyelim
Mesele birinin avukatı olmak meselesi değil... Yoruma açık cevap yazılıyorsa gelen yoruma çektirmeye gerek yok. İstersen yorumu silebilirsin. Biraz medeni olun, kezban kezban davranmayın.
*çektirmeye = çemkirmeye
Medeniyeti sizin gibi hanzolardan öğrenecek değiliz
Regl sonrası istek?
Rahibemisin
Tipik Tr kizi
Yaş kaç
Yas kac senin
20 yaş
Hic sevgilin oldu mu
Olmadı
Niyeki
Uyarılmamışsındır