Cinsellik yaşarken haz alamıyorum, neden olabilir?

Yaklaşık 6 aylık evliyim, eşimle ilk birlikteliğimiz çok acılı oldu, uzun uğraşlar sonrasında yapabildik ve ondan sonraki bir 10 sefer falan her denememizde kanama oldu ve hiç sonunu getiremedik. Zamanla acı dayanılır şekilde azaldı ama muhakkak her seferinde acı duyuyorum. Bazen acı çok hafifliyor ancak tamamen boşluk hissi var, hareketi hissediyorum ama asla güzel bir şey hissetmiyorum. Normal şartlarda bu mümkün değil az da olsa bir şey hissetmem gerekir. Hala acılı olmasından dolayı olabilir mi? Bir de sanırım ilk deneyimin ve sonrakilerin çok acılı olmasından dolayı kendimi asla rahat hissedip anda kalamıyorum, o an sanki ne yaptığımızın bile farkında değilmişim öyle robotik hareket ediyormuşuz gibi hissediyorum. Eşim bir şeyler hissetmemi çok istiyor, farklı şeyler deniyor ama olmuyor. Onun bir şeyler hissetmesini ve onunla böyle bir şey yaşıyor olmayı seviyorum o yüzden 6 aydır devam ediyor bir şekilde. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ben de bir şeyler hissetmek istiyorum, sadece onu memnun etmek için olsun istemiyorum, nasıl bir his olduğunu merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Cinsellik yaşarken haz alamıyorum, neden olabilir?