Yaklaşık 6 aylık evliyim, eşimle ilk birlikteliğimiz çok acılı oldu, uzun uğraşlar sonrasında yapabildik ve ondan sonraki bir 10 sefer falan her denememizde kanama oldu ve hiç sonunu getiremedik. Zamanla acı dayanılır şekilde azaldı ama muhakkak her seferinde acı duyuyorum. Bazen acı çok hafifliyor ancak tamamen boşluk hissi var, hareketi hissediyorum ama asla güzel bir şey hissetmiyorum. Normal şartlarda bu mümkün değil az da olsa bir şey hissetmem gerekir. Hala acılı olmasından dolayı olabilir mi? Bir de sanırım ilk deneyimin ve sonrakilerin çok acılı olmasından dolayı kendimi asla rahat hissedip anda kalamıyorum, o an sanki ne yaptığımızın bile farkında değilmişim öyle robotik hareket ediyormuşuz gibi hissediyorum. Eşim bir şeyler hissetmemi çok istiyor, farklı şeyler deniyor ama olmuyor. Onun bir şeyler hissetmesini ve onunla böyle bir şey yaşıyor olmayı seviyorum o yüzden 6 aydır devam ediyor bir şekilde. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ben de bir şeyler hissetmek istiyorum, sadece onu memnun etmek için olsun istemiyorum, nasıl bir his olduğunu merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
+1 yılMerhaba, ilk zamanlarda yaşadığın ilişkinin zorlu bir süreçten geçmesi, ilk ilişkinin aşırı ağrılı digerlerinin de sonrasında kanamanin devam etmesi seni psikolojik olarak çok fazla etkilemis. Her ilişkide sonucun bu şekilde olması seni korkutuyor, ya acı duyacağını ya da kanama yaşayacağını düşünerek ilişkiye giriyorsun, buda hqzza odaklanmanin önüne geçiyor. Aslında bir süre ara verip, tam olarak genital rahatlama yasadiktan sinra tekrar ilişkiye girmeyi deneyebilirsiniz, tabi bu kez zorlamadan, aşırı tahriş etmeden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sabret i ilişkileriniz acii ous ve bu her seferinde öyle olacak korkusuyla acılı oacak korkusuyla girdiğin için açıda duyduğun için bir şey hissetmiyorsun bu acı tamamen gecicek ve yerini zevk haz alicak Esin on sevismeyle seni kıvama getirip sirisikam hazırladığı da daha çabuk atlatırsın heycan arzu istek bir birini tetikler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz ilişkiye girince muhtemelen kocan kısa sürdürüyor içinde çok uzun kalmıyor hızlı değilde yavaş yavaş yaparak uzun süre kalmalı bu süreçte başka yerlerindende zevk vermeli sana öyle yapıyormu ve birde zevk veren pozisyonlar var farklı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşin eliAbete devam o zaman :) sen bu haldeyken iş yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılUfak oynaşmalarla başlayın. Sonuca odaklanmayın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken bazı kadınlarda hemen haz alacak diye bişey yoktur zamanla sende o duruma geleceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIlk olarak kendini kasmamalisin on sevismeyi deneyin seni rahatlatsin ilk olarak ama ne olursa. olsun kasma kendini rahat birakmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi rahatlatmak için ne yapabilirim anda kalmak açısından?
- +1 yıl
Ön sevismenizi uzun tutun ve kendini sal ilk sen bosal rahatla yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Ya da kayganlastirici kullanın
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
nasıl olmalı sence ön sevişme
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden yanlış anlaşılma olmasın diyorsun kadının zevk almak istemsi ayıp mı
13 Yorumla
Soran+1 yılDeğil tabii ki. Sadece sanki yalnızca zevk almak için yapıyormuşum gibi anlaşılmak istemem.
Cevap sahibi+1 yılanladım bebiş bi doktora görünün olmazsa fiziksel bir muayene olun eğer bir şey yoksa ilişki terapistlerinden yardım almalısınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda detaylı bilgi verip yardımcı olabilirim yanlış anlamayın ulaşın bana detaylı konuşalım. Yanlış anlama olmasın sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ilişkiye girerken kendini sıkıyor muydun?
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk an sakin olmaya çalışıyorum, eşim kendimi çok sıktığımı söylüyor ama ben hissetmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılvajinismus tarzı bişi olabilir bence ruhsal ve psikolojik destek alın birinden derim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olmalısın. Önemli bir konu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir tedavi?
- +1 yıl
Vajinusmus türü bi problem olabilir
iyi sokamıyordur şeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini tamamen bırakıp odaklan. Islanıyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bırakamıyorum ki. O an canımın yanıyor olması da odaklanmamı zorlaştırıyor. Islanmada çok problem yok gibi aslında ama bazen azalıyor.
Cevap sahibi+1 yılKayganlaştırıcı kullanın. Ya da ön sevişme uzun olsun tamamen kaygan olman gerekiyor. Aynı sıkıntıyı yaşadık ama bizimki on gün sürdü
Islanma yok mu
06 Yorumla
Soran+1 yılVar ama bazen azalıyor.
Soran+1 yılAma çok ıslakken de bir şey hissetmiyorum. Kadınlarda ilişki başladıktan bir süre sonra falan mı his oluşuyor yoksa hemen başlıyor mu?
Soran+1 yılNedir?
+1 yıltecrübeli birinden yardım al
00 YorumlaEşin etkileyemiyor ve hazırlayamıyor seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz olsun diye yapıyorsunuz çünkü zevk için değil
02 Yorumla
Soran+1 yılCanım yanıyor haliyle de rahat hissedemiyorum ama hiç yapmamak da çözüm değil.
Cevap sahibi+1 yılEvet değil ama illaki çözümler vardır ki var
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezisi yap
00 YorumlaBir gün zedeleyin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne