Cinsellikten zevk alamıyorum? Eşimle birlikte olurken mutsuz oluyorum mecbur birliktelik yaşıyorum sizce neden?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ten ve ruh uyumu yok demekki bir çekim hissetmiyorsunuz
Bilmiyorum evlediğimiz günden beri zevk alamıyorum. Paralı kadınları da denedim yine mutlu olamadım
Eşim orgazm yaşıyor bende boşalıyorum ama boşalırken zevk alamıyorum
Belkide kadinlara Ilgın yoktur hemcinsine karşı olabilir çünkü bunun başka açıklaması yok
Bilmiyorum acaba ergenlikte çok mastöbarsayon yaptım. Bide karım benimle zaman geçirmiyor sevişmek istiyorum kendisi istemiyor direk mevzuya giriyor işi bitince direk uyuyor. Ne bileyim Bi seni seviyorum ilişki sırasında bir öpücük vermiyor.
*demiyor
Bunlar erkek için bir sorun teşkil etmiyor ki kadın için eder ama sizin için geçerli değil bu
Ediyor malasef. Uzun sürmesini istiyorum sevişmek istiyorum inanın sadece sevişmenin tadını daha çok seviyorum
Çok mastürbasyon yapan bir kişi normal ilişkilerden zevk almadıgi bilimsel olarak kanıtlanmıştir zaten oyuzden sık sık yapmak çok zararlı
Ama ergenlikte yaptım yani şimdi yapmıyorum
Çok yaptığın zaman bağımlılık oluyor işte hep o hissiyati ararsın hiç bir ilişki şans haz vermez
Bıraktım yani
Eşinin şanssızlığı bir yerde uyum yoktur bedensel ruhsal
Senin arayışın farklı kadınlar değil kendi...
Farklı hayallerin varsa ve onları gerçeklestiremiyorsan sebebi budur
Yazık valla evlilikte zoraki ilişki.
Evet. Karım benimle pek ilgilenmiyor
Mecburi ilişki insanı cinsellikten soğutur.
Bilmiyorum yani zamanında severek evlendik. Ama işte işini bitiriyor sonra gidip başka yatakta uyuyor.
Arada muhabbet sohpet yoksa sarilmalar öpüşmeler yoksa gir çık bir rutin haline gelmiştir yapacak bişey yok. eşinden bekledigon şeyleri anlattinmi hiç
Sen biliyorsun bu durumu
Beni görmezlikten geliyor. İşe gidiyoruz akşam oluyor yemek yiyoruz işte mutfağa gidiyoruz filan bazen elimden tutuyor yatağa atıyor sonra işini halledip gidiyor. Ama ben sevişmek öpüşmek istiyorum
Demekki kullan at durumu sadece erkeklerde yok 😂
Ahahah evet bunun duruma içler acısı
Bilmiyorum. Bu gidişle boşanacağım yeter girdir çıkar bırak olayı beni çok yıprattı diğer evli arkadaşlarım anlatıyor karıları uzun uzun sevişiyorlarmış. Bide benim üstüme çıkıyor kendimi erkek gibi hissetmiyorum
Çocuk var mı kaç yıllık evlisin. o neden kaynaklı sadece sana consel plarak ihtiyaç duyuyor ve ihtiyacını giderip senden uzaklasiyordur ki zaten araya dağlar girmis.
Sadece kullanıyor sevgi bitmiş gibi geldi
2 tane çocuğumuz var. Yani duşumu alıyorum hijyeniğim ama bilmiyorum ya. Geçen duş alırken beni gözetliğini fark ettim. Neden bir kadın bir erkeği duş alırken gözetler
Aşk ve tutku biterse sonuç bu. ama unutmaki hiç bişey tek taraflo değildir. hepmi böyleydi yoksa zamanlami böyle oldu. eğer zamanla olduysa bunda ikinizonde payı vardır. bastan beri böyle ise pnun evlilikten anladigi sadece bosalmaktir.
Şöyle diyim biz nişanlıyken onların evindeyken zorla ilişkiye zorladı. Sonra evlendik erkek kadını soyar o beni soydu ne bileyim ilişki sırasında sanki tecavüz ediliyor gibi hissediyorum.
Kararımı verdim boşanacağım ya. Çocuklarını da alsın istemiyorum onları da
Şimdi şöyle diyeyim. gunluk işler çocuklar kadınları yorar. kendinize vakit ayirabiliyormusunuz. başbaşa ne kadar vakit geçirebilirsiniz. gün içinde işte iken ararmisin. sevdiğinden bahsedermisin. ise giderken öperek veda edermisin.. kendini sinadiginda onu tetilleyevek şeylerde bilunuyormusun. mesela atıyorum bir iç çamaşırı alıp bunu senin üzerinde görmek istiyorum gibi küçük jestler yapiyormusun. fantezileriniz hep hayaldemi kalır. esini tanımadığım için sadece size yönelik soruyorum.
Onun eril enerjisi daha fazla bastırıyor anladığım kadarıyla. tabiki kaçınılmaz son. yazik oluyor çocuk Lara. pişman olmayacaginiz kararlar alın. zira yastık değişir kader degismezmis. düşün ki bosandiginda bu kadar ilişki bile yasamayabilirsin.
Bilmiyorum inanın. Her şeyi denedim tanga aldım çocukları annem gile gönderdim yemeği masaya koyarken yemekten sonra koyayım mı kız dedim hemen açtı verdi yani ben anlamıyorum ben uğraş verirken o hemen oldu bittiye getiriyor.
Ben artık sevişmek istiyorum seksi istemiyorum. Paralı kadınlarda aynı hemen bitirmenin peşinde
Arada aşk falan bitmiş sebebi bu. boyle olur zaten bir taraf kovalarsa bir taraf kaçar. şöyle biseyde var koyayimmi demek yerine bunu konusmak planlamak yerine sarılıp okşayıp uyarmak daha mantıklı drgilmi. banada bu tür konusmalar çok itici geliyor
Söylerken dokunuyorum. Öncesinde romantik olaylar yapıyorum yemeği yapıyorum güller koyuyorum kadın bir sözde gidiyor ben napim
Anlıyorum. erkeklerin çok takıldığı bir konu sevisme konusu. iyi düşün iyi taşın çocuklar buyuyene kadar sabredin en azindan. iyi günler fazla almayim vaktinizi.
Sen evli misin ki
Teşekkür ederim
@İnatçıbirkoç heralde evliyim. bu kadar şeyi mamadımdan uydurmuyorum.
Mamad mı o ne yaa ilk defa duydum :)
@İnatçıbirkoç mabadimdan olacaktı klavyenin saçmalığı
Ahahah :) bende şimdi mabad olmasın yazacaktım :) yapıyor bazen klavye ;) peki neden böyle rutinleşir evlilikler
fantezi denemelisin. Biz öyle kurtardık
Eşinden dolayı mı?
Başka kadınlarda da aynı sıkıntıyı yaşamış ama
@r_engarenkyollar o zaman adamdan dolayı. Demek ki karısı da şikayetçi
Yani sıkıntı beyefendi de bu durumda belki de kadınlara karşı ilgisi olmayabilir diye düşünüyorum
@r_engarenkyollar hmmm o zaman daha büyük bir sorun olur. İlişkiye girip zevk alamayan ilk defa gördüm
Şöyle bir şey var önceden çok mastürbasyon yapıyordum diyor bu gerçektenten bir sorundur çünkü çok mastürbasyon yapan kişi normal ilişkilerden zevk almadıgi bilimsel olarak kanıtlanmıştir bu yüzden çok yapılmasınin zararlı olduğu söylenmistir çok yaptıysa oyuzden almaz zaten
@r_engarenkyollar bunu ilk defa duydum. Çok mastürbasyon zevki azaltıyor muymuş?
Evet isterseniz bir araştırın
@r_engarenkyollar siz bu konuda uzman mısınız?
Hayır sadece araştırmayı çok seviyorum bu durum bu kadın içinde geçerli
@r_engarenkyollar kadınlarda da mastürbasyon yapınca zevk azalıyor mu?
Ne zamandır evlisin ve böylesin
Aldat