Karanlık mı yoksa loş bir ışık mı daha tutkulu hissettirir sizce?

Karanlık mı yoksa loş bir ışık mı daha tutkulu hissettirir sizce?
ışık kapalı olunca o karanlığın içinde tenin tenime değdiği her an daha bir ateşleniyorum dudaklarının gölgede kayboluşu, nefesinin tenime hafifçe dokunuşu kalbimi deli gibi hızlandırıyor ellerim vücudunu keşfederken göz göze gelemesek de o karanlıkta hislerimiz çıplaklaşıyor her nefes alışımız, her inlememiz daha derin daha hırçın oluyor kapalı ışıkta bedenlerin dansı, tenlerin birleşmesi daha gizemli daha baştan çıkarıcı oluyor ama bazen ışık açık olmalı çünkü o zaman gözlerindeki arzu ve şehveti görebiliyorum terin parıldıyor tenin ışıl ışıl parlıyor dudakların tam üzerimdeyken, ellerin belimde dolaşırken her ayrıntı canlı ve gerçek oluyor ışık açıkken sevişmek bir itiraf gibi o yüzden bazen karanlıkta kaybolmak bazen aydınlıkta yıkanmak lazım o karanlıkta tutkunun alevini büyütürken, açık ışıkta ise birbirimize ne kadar sahip olduğumuzu hatırlıyoruz erotizm sadece dokunuşta değil, ışık ve gölgede, bakışlarda ve nefeste yaşar
Cevap
25Cevap
açık tabi ki de
Yani daha önce yaşamadığım için bilemiyorum lakin ikisininde ayrı bi heyecanı vardır diye düşünüyorum
Alacakaranlık asla sevmem! Loş ışık tercihimdir her zaman! Gözler, n birbirine teması yaşanmalı kesinlikle
Loş daha tutkulu olur bence denemedim bilmiyorum ama bence yani
Loş ışık daha keyifli.. vücut hatlarının belli olması falan..
Loş ve karanlık iyidir.
Sevişirken de iyidir, sevişmezken de.
Loş ortam daha çok tahrik eder arada görmek lazım
Bence sigortaları bile indirmek lazım
Açık ortam daha iyi.
Loş daha çekici
loş bir ortam her zaman iyidir
Hafif ışıklar altında sevişmek
Ben tecrubeliyim fark etmez bulurum
Açık olsun ya. Görmelşyim gözlerindeki zevki...
Loş ışık
Bence açık olması daha güzel
açık yahu kapalı neymiş?
Los ışık tabii ki
Açık.
Açık
Loş kırımızı ışık
Loş kesinlikle
Hepsinin zevki farklı bence
Ve hepsi yaşanmalı sevgili veya eş ile
Farketmez
Hiç fark etmez
Loş ışık seviyorum
kaplı loş
Açık olması daha iyi
Işık açık ve aynalı bi ortam olsun isterim.
Loş en güzeli
Loş güzel