Cinsel Yaşam Sevişirken ışıklar açık mı olmalı, kapalı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler8 ay Fiziğinizi beğeniyor musunuz da açık istiyorsunuz Sevişirken ışıklar açık mı olmalı, kapalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
OzanKaya23 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Ben açık seviyorum. Hatta karşımızda ayna olacak. Kadının yalvarmasını izlemek hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Servance Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. O kişinin benim malafati görmesi lazım zaten gören direk etkileniyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tamamen karanlık iyi değildir aydınlık da öyleloş ışık olmasını öneririm 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. açık olmalı ama kadın güüzel değilse karanlık olsun 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Loş ışık bence iyi ya da gündüz zaten aydınlık oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Kapalı zifiri karanlıkta yapmıştık çok iyiydi 0 11 Yorumla Bennj 8 ay Baya olmus gibi yazmıssın Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Bennj 1 sene oldu Yorumla Bennj 8 ay Oo yanıyor olmalısın ya Yorumla Bennj 8 ay Baya olmus Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Bennj hayir yanmiyorum ondan başkasını istemiyorum Yorumla Bennj 8 ay Bir senede nasıl yanmadın isteksizlik falan mı durum farklı mı Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Bennj sevgilimdi ayrildik ve ondan sonra düşünmedim kimseyi Yorumla Bennj 8 ay Anladım bence senin için kötü bir durum çünkü mahrum kalıyorsun bir sene ciddi bir süre Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Bennj olsun ondan başkası olmadı olmayacak Yorumla Bennj 8 ay Saglıklı mı sence bu dusuncen Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Bennj sağlıklı mi değil mi bilmem ama düşüncem bu başka erkek elini dahi sürmeyecek Yorumla
Gizlisorular340705 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 8 ay Çok takılma bence ister açık olsun ister kapalı konu aynı nede olsa 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Loş ışık olsa daha iyi 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. açık seviyorum güzellikleri görmek övmek isterim 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen nasıl istersen. Jartiyer giyecek misin? 0 0 Yorumla
uzmnhavaci Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Romantizimse amaç loş bir ortam daha güzel. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. İkisi de olabilir bence 0 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Loş.. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Oanki istek belirler 0 0 Yorumla
i-love-female-orgasm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 8 ay Mümkünse tüm kıllar görünecek şekilde aydınlık 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Açık olmalı 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kapalı olmalı 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Açık olmalı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Açık 0 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Ben aćık seviyorum 0 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Açık 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hic farketmez 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Loş olsa süper olur 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Loş ışık iyidir ya 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. açık olmalı 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Fark etmez 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fark etmiyor bana 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
ahmet_goktas06 Takip Et Yoda Yaş: 25 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. açık olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ben açık seviyorum. Hatta karşımızda ayna olacak. Kadının yalvarmasını izlemek hoşuma gidiyor
O kişinin benim malafati görmesi lazım zaten gören direk etkileniyor
tamamen karanlık iyi değildir aydınlık da öyle
loş ışık olmasını öneririm
açık olmalı ama kadın güüzel değilse karanlık olsun
Loş ışık bence iyi ya da gündüz zaten aydınlık oluyor
Kapalı zifiri karanlıkta yapmıştık çok iyiydi
Baya olmus gibi yazmıssın
@Bennj 1 sene oldu
Oo yanıyor olmalısın ya
Baya olmus
@Bennj hayir yanmiyorum ondan başkasını istemiyorum
Bir senede nasıl yanmadın isteksizlik falan mı durum farklı mı
@Bennj sevgilimdi ayrildik ve ondan sonra düşünmedim kimseyi
Anladım bence senin için kötü bir durum çünkü mahrum kalıyorsun bir sene ciddi bir süre
@Bennj olsun ondan başkası olmadı olmayacak
Saglıklı mı sence bu dusuncen
@Bennj sağlıklı mi değil mi bilmem ama düşüncem bu başka erkek elini dahi sürmeyecek
Açık tabiki partnerimin her detayını mimiğini görmek isterim
Çok takılma bence ister açık olsun ister kapalı konu aynı nede olsa
Loş ışık olsa daha iyi
açık seviyorum güzellikleri görmek övmek isterim
Pantnerim. ne derse o
Sen nasıl istersen. Jartiyer giyecek misin?
Romantizimse amaç loş bir ortam daha güzel.
Loş ortamda olabilir an a göre
Acik olmalı o an her yerini görmek isterim
İkisi de olabilir bence
farketmez her şekilde hedefi tek hamlede bulurum
Loş..
Oanki istek belirler
Mümkünse tüm kıllar görünecek şekilde aydınlık
Açık olmalı
Kapalı olmalı
loş ışık daha hoş
Açık olmalı
Bnce loş bir ışık olmalı