Cinsel Yaşam İç dudaklar cinsel ilişkide erkekleri rahatsız eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İç dudaklar cinsel ilişkide erkekleri rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. etmez. 0 0 Yorumla
Bivtivtiv Takip Et Xper 6 Yaş: 21 10 ay Kesinlikle hayır derdim ben. Bana göre fark etmez herkes farklı nede olsa 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 10 ay Olduğunu hissettin mi hiç 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yaşamadım hiç Yorumla ax2akrep 10 ay Yaşamadan bilinmez Yorumla
Drhouse11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Çok mu sarkık? Ya da çok mu kara 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ne alaka onu mu soruyorum kardeşim Yorumla Drhouse11 10 ay Niye rahatsız etsin ki normalse Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Öpüşcen işte hem üst dudakla hem alt 😅😂 0 2 Yorumla Soran 10 ay 🤷🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi 10 ay Niye ya bu da fantezi kdkdkdldld Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Hayir etmez sevmiyor musun goruntusunu 0 4 Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kac yasindasin Yorumla Soran 10 ay 22 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kendinke barisik olmalisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Neden etsin. Etmez tabiki de... 0 28 Yorumla Soran 10 ay Bilmem. Sevmiyor çoğu kişi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sevmeyen de işi bilmiyordur... Yorumla Soran 10 ay Hmm Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yani... Yorumla Soran 10 ay İyi o zaman Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen takma kafana hiç problem olmaz. Yorumla Soran 10 ay 😊 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Sen begenmiyormusun yoksa kendinin kini? Yorumla Soran 10 ay Yani evet Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neden ki? Yorumla Soran 10 ay Özgüvensizim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Anladim. Hiç yasadin mi bir seyler? Yorumla Soran 10 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ama daha yasamadan bu güvensizlik sence de anormal değil mi? Yorumla Soran 10 ay Bilmem🤷🏼♀️ biraz fazla takıyorum kafaya Yorumla Cevap sahibi 10 ay Boş yere takıyorsun. Tam olarak neye gore begenmiyorsun Yorumla Soran 10 ay Estetik açıdan Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ozellikle iç dudaklari mi? Yorumla Soran 10 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nesini begenmiyorsun? Rengi mi şeklimi boyutunu? Yorumla Soran 10 ay Şeklini Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nesi var seklinin Yorumla Soran 10 ay İç dudaklar tamamen vulvanın içinde değil ve dışarıya doğru. Beni görsel açıdan rahatsız ediyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bir çok kadinin ki oyle zaten. Sen netten gördüklerinde kıyaslama onlar estetikli Yorumla Soran 10 ay Bilmiyorum tek kusurum bu gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ee kusur değil ki o. Bak kendin söylüyorsun. Sana oyle geliyor. Yorumla Soran 10 ay 🤷🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bak samimi söylüyorum. Artışı var eksisi yok. Sakin takıntı yapma. Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevk dahi verir 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Etmez. 0 10 Yorumla Soran 10 ay 🥲 Banker_Bilo 10 ay Aksine, görünen iç dudaklar yalarken çok zevk verir. En azından benim için öyle. Banker_Bilo 10 ay Pıttığınızın görünüşüne bu kadar kafayı takmayın. Onu görecek kadar size yaklaşabilmiş bir erkeğin umurunda bile olmaz. Soran 10 ay Bilmiyorum ya çekici gelmezse Banker_Bilo 10 ay Cinsel arzu öyle basit şeyleri görünmez kılar... Banker_Bilo 10 ay Pıttığının görünüşünü beğenmedim diye sevişmekten vazgeçen erkek aptaldır. Bir aptalla da senin işin olmamalı. Soran 10 ay Basit mi Banker_Bilo 10 ay Ayrıca, asil bir y. rrak asla pıttık seçmez. Soran 10 ay 😂ay alemsiniz hiç güleceğim yoktu Banker_Bilo 10 ay 🤣🤣🤣
SalihC4n Takip Et Xper 6 Yaş: 30 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Ne kadar büyük o kadar iyi 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yok artık Yorumla SalihC4n 10 ay Ben öyle seviyorum:/ Yorumla
_redarmys Takip Et Xper 6 Yaş: 24 10 ay Hayır yeter ki gireyim 0 2 Yorumla Soran 10 ay 😅 Yorumla _redarmys 10 ay Öyle ama 😂 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kabarık mı 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hayır ne zararı var 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Etmez 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Etmiyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oralde önemli 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. rahatsız etmez 0 2 Yorumla Soran 10 ay Güzel Yorumla devilish_humanity 10 ay neen rahatsız ettıgını dusunuyorsun kı Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
etmez.
Kesinlikle hayır derdim ben. Bana göre fark etmez herkes farklı nede olsa
Olduğunu hissettin mi hiç
Yaşamadım hiç
Yaşamadan bilinmez
Çok mu sarkık? Ya da çok mu kara
Ne alaka onu mu soruyorum kardeşim
Niye rahatsız etsin ki normalse
Öpüşcen işte hem üst dudakla hem alt 😅😂
🤷🏼♀️
Niye ya bu da fantezi kdkdkdldld
Hayir etmez sevmiyor musun goruntusunu
Evet
Kac yasindasin
22
Kendinke barisik olmalisin
Neden etsin. Etmez tabiki de...
Bilmem. Sevmiyor çoğu kişi
Sevmeyen de işi bilmiyordur...
Hmm
Yani...
İyi o zaman
Sen takma kafana hiç problem olmaz.
😊
Sen begenmiyormusun yoksa kendinin kini?
Yani evet
Neden ki?
Özgüvensizim
Anladim. Hiç yasadin mi bir seyler?
Yok
Ama daha yasamadan bu güvensizlik sence de anormal değil mi?
Bilmem🤷🏼♀️ biraz fazla takıyorum kafaya
Boş yere takıyorsun. Tam olarak neye gore begenmiyorsun
Estetik açıdan
Ozellikle iç dudaklari mi?
Evet
Nesini begenmiyorsun? Rengi mi şeklimi boyutunu?
Şeklini
Nesi var seklinin
İç dudaklar tamamen vulvanın içinde değil ve dışarıya doğru. Beni görsel açıdan rahatsız ediyor
Bir çok kadinin ki oyle zaten. Sen netten gördüklerinde kıyaslama onlar estetikli
Bilmiyorum tek kusurum bu gibi geliyor
Ee kusur değil ki o. Bak kendin söylüyorsun. Sana oyle geliyor.
🤷🏼♀️
Bak samimi söylüyorum. Artışı var eksisi yok. Sakin takıntı yapma.
Zevk veriyor sürtünürken
Olabilir
Zevk dahi verir
Niye rahatsız etsin ki anlamadım
Etmez.
🥲
Aksine, görünen iç dudaklar yalarken çok zevk verir. En azından benim için öyle.
Pıttığınızın görünüşüne bu kadar kafayı takmayın. Onu görecek kadar size yaklaşabilmiş bir erkeğin umurunda bile olmaz.
Bilmiyorum ya çekici gelmezse
Cinsel arzu öyle basit şeyleri görünmez kılar...
Pıttığının görünüşünü beğenmedim diye sevişmekten vazgeçen erkek aptaldır. Bir aptalla da senin işin olmamalı.
Basit mi
Ayrıca, asil bir y. rrak asla pıttık seçmez.
😂ay alemsiniz hiç güleceğim yoktu
🤣🤣🤣
Ne kadar büyük o kadar iyi
Yok artık
Ben öyle seviyorum:/
Hayır yeter ki gireyim
😅
Öyle ama 😂
Kabarık mı
etmez
Etmez
Belli olmuyor ya ayrıntılar farkediyor