Yaklaşık 5 yıldır evliyiz. Evliliğin ilk gününden ereksiyon kaybı yaşadı ve bu yuzden ilişkiden hep kaçtı. Ayda bir ancak ilişki oluyordu. Zar zor hamile kaldim hamilelik boyunca hic ilişki yaşamadık. Oğlum 2 yaşında o doğduktan sonra 5 kere ancak ilişki olmuştur. Yani son 3 yıldır 5 ilişki. Son 5 aydır da hiç ilişki yok. Doktora ilk evlendigimizde gitmişti ama gitmiyor artik. O kadar çok reddildim ki belki bin kez artik ben de ona yanaşmıyorum. Bütün bunlar yetmez gibi evde gecelik vs seksi seyler giymem de onu çok rahatsız ediyor. Sevişmek isteyeceğim diye ödü kopuyor. Dun yine saten bir gecelik gitmiştim gece yatağa geldi benden sonra diyor ki bunu giyme çıkar sabah gün aydınlanınca karşıdan komşudan balkona çıkar senin kalçanı görür. Dedigi sey mümkün değil karşı komşu cok uzakta. Giymem onu rahatsız ediyor. Sonra sinirlendim ve surat astım ona diye bozuldu. Amacı ne? Sevismek istemiyor ama geceliğim niye onu bu kadar rahatsız ediyor?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılsenin işin zor tedaviyi kabul etmiyor olması çok kötü , yani hijyenden dolayı desek bukadar olanaz gerçekten tamamen piskolojik sorunu var, bence seviyorsan biraz destek ol cinsel isteği işin yani istek artırıcı damlalar var çaltırmadan yiyeceği ya da içeöegşne koy zamanla artış olur, 2side bu şekilde yaşamak zor yani cinsellik olmadan insanda stres sinir olur, ya kendine vibratör al en azından kendini doyurursun ya da boşan, söylemek kolay diyeceksin ama hayat bu şekilde pişmanlıklarla dolu oluyor, daha varda var yazacaklarım ama..
01 Yorumla- 1 yıl
kaç yaşındsın bu arada?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılCunku senin giydiğin ya da yaklaşımın onu ürkütüyor.. Gene mi yanaşacak diyor.. Anlamadıgım doktora neden gitmediği. Hayatı zorlastirdigi.. Bunun içn bir. Sürü tedavi yöntemi var gayet sağlıklı bir cinsel hayatı olabilir.. Nereye kadar kaçacak.. Sqnq da yaptıgı yanlış. 'kendinde.. Muhtemel performans korkusu gene olmayacak algısı onu uzak tutuyor... Eşinle konuş ve doktora gitmesini sağla.. Gerekirse sende git onunla.. Daha çok erken herşeyden vazgeçmek için :))
02 Yorumla
Soran1 yılDenedim tekrar git dedim defalarca kez. Eswt prp canımı cok yaktı sonuç da olmadi doktor doktor gezdim düzelmiyor boyle kabul edeceksen et yoksa da boşan demeye getirdi. Onu gerçekten seviyorum o yuzden mecburen vazgeçtim
- 1 yıl
Ya bir kere bu bir bahane.. Eğer tüm yollartikqliysq cerrahi müdahale yapıyorlar.. Yani gene çözüm var.. Hormon testleri var.. Şekeri varsa çok etkiler onq göre diyeti var.. Kısaca çözüm isteyene var.. Senin ki bezmiş ve artık sorunu kafasına yerleştirmiş bu kötü olan.. Sende biraz diretince rzst çekmiş.. Peki deyip restini gör bakalım bir.. Ben böyle yasqmqk istemiyorum de ne yapacak..
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Demekki senin hormonların kadınsılığın bile rahatsız ediyor onu. Kendini yetersiz gördüğünden.
Doktora gittiğinde yararını görmüşmüydü?
Doktora gitmesini sağla mutlaka
Hayat öyle geçmez
Senden etkilenmeyecek bir durummu var senin kilo problemin vs gibi?
Kendisinde stres alkol kilo vb bir sorun var mı?00 Yorumla
1 yılYapamayacağı fikri onu üzüyor veya asabi hale getiriyor. Sen öyle seksi bir şekilde gezerken onun istediği seni yatağa atıp evire çevire becermek olsa da bu sağlık sorunu yüzünden depresyona giriyor. Ya da ikinci seçenek onu yeterince tahrik edecek bir durum yok ortada.
06 Yorumla
Soran1 yılTahrik olmuyor dersek yine de rahatsız olması sacma degil mi?
- 1 yıl
Az önce söyledim içgüdüleri seks isterken biyolojik sorun her neyse şimdi yapmaya kalksam iki dakikada boşalacağım düşüncesi esas onu rahatsız eden
Soran1 yılİkinci secenek icin sormuştum.
- 1 yıl
İkinci seçenek zor ve evliliği bitirecek bir mevzu. Eğer ki sorun psikolojikse başa çıkması daha zor. Eşcinsel eğilimi mi var, yeni tabirle içinde cuckold arzular varda açığa mı çıkarmıyor belli değil. Senin tarzından rahatsız olması tamamen kıskançlık sebebiyle değil.
Soran1 yılBen de tamamen kıskançlık kaynaklı olduğuna inanmıyorum. Dedigi sey sacma. Beni gecelikle görmek istemediği icin oyle diyor bence
- 1 yıl
Seni mutlu edemedikten sonra kıskansa ne ifade edecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
1 yılMuhtelemen tahrik oluyor ama yapamayacağı için de sana yanasmiyor. Karşı komşunun işi gücü kalmamış sizin evi mi dikizleyecek. Ayrıca böyle bi sorun varsa her erkek gibi oda tedavi olmalı bu sunla alakalı aslında erkekligine yakistiramiyor. Bu tamamen. Gitsin tedavi olsun bu ayıp değil günah değil her insanın başına gelebilir. Gelebilecek şeyler. Hayatında biri var desem problem var diyosun öyle bi ihtimal düşük görünüyor şuanda. Bunun öncesinde gidemiyorsa psikolojik destek alıp öyle gitmeli. Bunun bi eksiklik değil de kalp rahatsızlığı gibi şeker hastalığı gibi kolesterol hastalığı gibi hastalık görmeli.
00 Yorumla
1 yılSeni kiskanmasi esinin escinsel vs olmadiginin kaniti aslinda. Yani o şık elenmiş oluyor. Oeki doktora gittiginde doktor ne dedi? Bir tedavi uyguladi mi? ya da esin bu konuda ne diyor? Neden istemedigini soyluyor mu? Gercekten saglik sorunu mu yoksa esin mi isteksiz?
04 Yorumla
Soran1 yılGerçekten sağlık sorunu. Pense giden kan damarlarında sorun varmış. İlaç falan kullandı eswt prp yapıldı sonuç olmadi. Psikolojik etkisi de cok ama. Bence su an kayıp olmayacak bile olsa o o kadar emin ki olacağından olur yine kayıp
- 1 yıl
Ameliyatlik durumu var mi? İyi bi doktor bel ki bu durumu duzeltebilir. Esinin bunu kovalamasi lazim. Olmuyor diye hayata kusmemesi lazim. Kustugu zaman soyledigin gibi psikolojik olarakta coktugu zaman daha cok etki ediyor malum seye. Bir sekilde onu bu durumdan kurtarip tedavi olmasini saglamalisin. Sevdigin icin bu sekilde kabullendim demissin ve en iyisini yapiyorsun. Evet bu sekil zor , hayat boyle gitmez ama esinin yaninda durmaya devam et. Asgidaki sacma yorumlara aldirma. Sen ne yap ne et esini ikna et tedavi olmasi icin. Ama onunda bir sekilde cabalamasi gerek. Bu konuyu sadece ikiniz mi biliyor bu arada? Esini ikna edebilecek biri var mi?
Soran1 yılKimse bilmiyor. Bu konudan o kadar çok utanıyor ki kimseye onun da benden gizli anlattığını sanmam. Tekrar doktor icin konuşayım o zaman bu gecelik meselesi açılmışken.
- 1 yıl
Konus ikna et. Yani tanidigi kimseye soylemez. Senin buraya yazdgndan da haberi yok yabi
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılburada o dediğinde ince bi detay var dikkat et kendi yapamıyor ama komşunun sadece kalçanı göreceğini söylüyor bu konuda biraz üstüne gitsene bakalım ne çıkacak görsün noolcak zaten sana aitim gibi şeyler söyle ordan kimse göremez gibi konuş
Acaba içinde başka bişiler mi var adamın kendi yapamıyo01 Yorumla- 1 yıl
Başkası yapar dite mi telaş ediyor yoksa başkası yapsın mı istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Onun Pili bitmiş. Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok merak ettiğim için soruyorum psikoloğum ben normalde yatakta böyle mutsuz olduğunda aşırı mutsuz oluyor kadınlar bunu herkese anlatamayınca mecbur psikoloğa anlatıyorlar bu olayın olmaması sana nasıl hissettiriyor yani gecelik giymemeni istememesi çok saçma zaten onun tarafından kadınsı hissetmiyorsun belki bu tarz şeylerle kadınsı hissediyorsun bunuda elinden alamaz ki umarım görürsün yorumumu düşünceni merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGecelik giyince bir ümidin oluyor bunun olmasını istemiyor demek ki sen bu konuyu konuştun mu duzgunce herkesin başına gelebilir doktora gidelim tedavisi var daha mutlu oluruz ilişkiye girsek ihtiyaç sonuçta bu deseydin
01 Yorumla- 1 yıl
Komşu görecek diye gecelik giyme demesi de saçma perdeniz de kapalidir zaten nasıl görecek ve kalcani görür ne alaka vücudunu görür demiyor kalcani görür diyor fiziğini falan beğeniyor mu hiç iltifat etmiyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılÇok zor durum çok geçmiş olsun, sizin yerinizde kim olsa muhtemelen ha boşanır ya aldatırdı. Siz kocanıza epey aşıksınız anlaşılan her şeye rağmen.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aşığım
- 1 yıl
O zaman itiraz etmenizin bir anlamı yok, her türlü aranızda hiçbir şey geçmese de şikayet etmeden seveceksiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bence bu sağlık sorunu eşinin psikolojisini de bozmuş. Gecelik örneğinden bunu anlıyorum. Evliliğinizin başında da evin içinde giyimine karışır mıydı?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten ilk geceden beri bu sekilde.
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Ziyan olmuşsun sen kocan senin kadınlık hakkını veremiyor 3 yılda 5 ilişki ne demek yahu ben 3 günde yaparım o kadarını tedavi olması lazım kesinlikle eşinin yaşı kaç
00 YorumlaBelkide onu kışkırtmanı bekliyordur. Sana öyşe söylediğinde kalçanın biraz daha açılmasını sağlayıp beni böyle mi görücek karşı komşu. Görsün görürse ne olucak. Benim kocam var desen dayanamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı şeyler netleştirmek için birkaç sorun olacak eşiniz de görücü usulü mü evlendiniz sevgili olarak mı evlendiniz nasıl başladı evlilik ve bu olay en başından itibaren eşiniz de sorun olarak var mıydı
04 Yorumla
Soran1 yılSevgili olarak evlendik. Evet en başından vardı.
Cevap sahibi1 yılAnladım O zaman ikiniz de maalesef cinsel problemler var uzak durma sebebi şu olabilir İlk olarak kendini yeterli görmediği için ve bu problem devam ettiği için yaklaşmıyor olabilir çünkü yaklaşsa bile Zaten başarısız bir sonuç oluyor erkekler için bu çok önemli bir durumdur yani cinsel ilişki durumunda bir erkek istediği performansı sergilemiyorsa kendisini ezik hisseder güçsüz hisseder ve erkek gibi hissetmez o sebeple de kalkışmamaya çalışır ama şöyle bir durum var bir erkeğin bu durumu bilip de çözüm arayışı içerisinde olmaması da ayrı bir problem Sonuçta bahsettiğinize göre bu adamın bir problemi var ama bu adam bu problemi çözmek için herhangi bir adım atmıyor bu olayın ilk kısmı bir de ikinci kısmı var bu kısım ise sana karşı cinsel isteği arzusu olmayabilir veya cinsellik yaşamak istemiyor olabilir yani sevgili olarak başlasanız bile belki de bazı nedenlerden dolayı kendini evlenmek zorunda hissettiği için de evlenmiş olabilir buna arkadaş çevre baskısı aile baskısı diyebiliriz Hani bunların netleşmesi lazım
Soran1 yılEvlenmek zorunda olduğu icin evlendiğini düşünmüyorum. Sonu kötü olacak diye başlamak istemiyorum diyor. Cinsel olarak uzak olsa da cinsellik dışı konularda beni el üstünde tutar gözümün içine bakar. Doktora basta benim de zorumla cok gitti birçok tedavi uygulandı ama tam cozum olmadi o yuzden artik doktordan yana umudu kalmadi
Cevap sahibi1 yılBelki doğru doktora gitmemiştir yani bunda çözüm arayışı devam etmek lazım insanlar çok daha zor durumda olmasına rağmen çözüm üretebiliyor Yani eşinin sonuçta bir şeyler var hiç yok değil bizim bir akraba senin eşinin durumundan çok daha kötü durumdaydı yani tedavi oldu belirli bir yol kat etti yani eşin tamamen bu konuda sıfır değil En azından bir şeyler var Yalnız bir kadının Başka konularda el üstünde tutulması cinsel anlamda dayıma ulaşmadığı zaman pek bir önemi olmuyor
Gizli Üye(25-29)1 yılBende anlam veremedim, tamam insandır ereksiyon sorunu olabilir ama doktora gider tedavi olursun ama hiç istememesine anlam veremedim, mesela banyo yaptıktan sonra önüne çıplak çık dolaş ortada tepkisi ne olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSebebi basit kadinin gozu acilir bir baska eekekle Evk almaya bakarsa diye odu kopuyor. Yani sen bu jadar nasil sabrettin anlamis degilim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni öyle görmek moralini bozuyor
Anlamadığım konu nasıl dayanıyorsun
Hem böyle bir eşe hem böyle bir hayata
Eşin kaç yaşında neden tedavi olmak istemiyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKendini seni beceremedigi zevk veremedigi 8çin dipte hissediyor olabilir ke di i yetersiz gormek hissi kotu olur bence
00 Yorumla
1 yılBitkisel özlü yardımcı ilaçlar ile deneyin, belki düzelecektir, isim vermekte sakınca yok ama reklam nedeniyle zorda kalmayalım.
01 Yorumla- 1 yıl
İlaçların etkisi olursa belki kendi durumunu bir üroloji uzmanı ya da gerekiyorsa bir psikologla konuşabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılKocaya bak biz de olsa bayram edicez bu koclarda istemiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılBaya evhamlı kocan anlasilan zor işin perdeler hep açık snaki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gurur ve oterite Allah kimsenin başına vermesin şey şefkat gosterin
00 Yorumla
1 yılSenin isteklerine karşılık veremediği için kendini haklı çıkarmaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor bir durum gerçekten. Bende bir dönem ereksiyon kaybı yaşadım eşimle ama iyiyim. Bu süreçte bir şekilde seni tatmin edebilmesi gerekiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOnun içinde zor bir durum erkekliğin olmaması inşallah düzelir
00 Yorumla
1 yılYa yapamıyor bari izin versin senin sexsi giyimine seninde ihtiyacın var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbu yol yol değil. artık karşı komşumu olur, bimde çalışan bi gençmi, kargocumu, kuryemi.. biri bu ızdırabına fena şekilde son verecek, vermeli. düşmanını s gibi s. cek seni. ama kim?
00 YorumlaSen hiç bazı şeylerde denedin mi bunun basks sebepleri vardır hiç aklına o ihtimalleri getirdin mi
00 Yorumlaİşte böyle arzulu şehvetli kadınlar iş bilmeyen lavukların yanında heba oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende son 1 yıldır yaşıyorum bu ereksiyon sorununu hemde hiç ilişkimiz olmadı. Ama onu senin eşinin sana yaptığı gibi hiç sıkmadım boğmadim. Zaten zor bir durum içindesiniz. Anlayışlı olmak gerek...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGay falan mı bu yoksa yaa olabilir mi acaba nedir bu korku bu kadar normalde atlamaları lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFazla yorum gelmiş benim yorumumu gorurmusun bilmem eşinde diyabet şeker hastalığı var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle yaşlar kaç? İşi gücü ne? Senden önce cinsel tecrübesi olmuş mu?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani işi gücü aşırı stresli ya da aşırı bedenini yoran bir şey mi?
Gizli Üye(25-29)1 yılYa onu tatmin edemiyorsunuz ya da adamda cinsellik dürtüleri yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCinsel arzusu bitmiş (doktora acilen) fakat seni çok seviyor kıskanıyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karşı komşu nasıl görecekmiş, perdeniz kapalı değil mi? Ya da tek sorun bu muymuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBuradaki asıl soru şu böyle bir adamdan çocuk yapmak için neden uğraştın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİş arkadaşım da senin ilgisizlik vs sorunlar yüzünden hayata küsmüştü. Sonra biz dertleşirken çareyi birbirimizde bulduk. Tekrar hayatı sevmeye başladı. Kadınlığını yaşayınca mutluluktan gözleri parlıyordu
00 Yorumlason 3 yılda 5 ilişki mi? 🤔 böyle evlilik mi olur , yazık değil mi sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılseni kendi doyuramadığı için aslında yanlış yolara başvurmandan korkuyor, çözüm arıyor mu, hayır.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbide kalkmıyor mu, yoksa erken mi boşalıyor
1 yılKarşı komşunun altına yatmanı istiyor
01 Yorumla
Soran1 yılKarşı komşu dediği ev en az 50 metre uzakta evin önü acik. Karşı komşu diye birini tanımıyoruz ve bence bu hayatta en son isteyeceği şey eşim kıskanç biri
1 yılSeninki gay falan olabilir mi acaba?
01 Yorumla
Soran1 yılBence gay degil
1 yılsenin durumun kötü maalesef. yedek oyuncu bul.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılProblemleri varken bu tepkiler normal
00 Yorumla Psikolojik sorunları var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılNeden devam ediyorsun onunla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSeni seksi veya güzel bulmuyordur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin durum vahimmis yazik heba oluyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFizigin güzel degilmi kilolu falan misin niye istemiyor bu nasil erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer erkeğin hayali böyle bir kadın ya yuh canım mı bu
00 YorumlaEşcinsel olabilir mi eşin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Kadın için çok zor bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. istekli olman onu rahatsız ediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam eksik, ve bu eksiklik onu üzüyor herhalde
02 Yorumla
Soran1 yılÜzüyor evet biliyorum ve artık onu üzmemek icin cinselligin olmadığı bir hayatı kabullendim. Bu konuyu açmıyorum, ona yaklaşmıyorum. Kendi isteğimi yok sayıyorum. Benden daha ne istiyor ki? Kendimi kadın gibi hissetmek icin giydiğim bir gecelik bile gözüne batıyor. Benim icin kolay mı tüm bunlar? Ben uzulmuyor muyum?
Cevap sahibi1 yılYanlış anlıyor, stres oluyor işte, ama bu da hayat değil, Allah şifa versin
Gizli Üye(36-45)1 yılSen mastürbasyon mı yapıyorsun o halde?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİkiniz de kaç yaşındasınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdama bak zorla bana ziktir çek diyor garip
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖdü kopuyor birini azdıracan sende azacan diyee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden bosanmayi dusunmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka birini düşündüğün oldu mu bu süreçte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmiş olsun pasif herifi almışsın🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değiştir ya da birini alın araniza
00 YorumlaEtkilenmiyor demek ki senden
06 Yorumla
Soran1 yılEtkilenmeme de degil sadece rahatsız oluyor gecelik giymemden. Geceliğimi giydim uyuyordum o geldiğinde. Ondan bir cinsel beklentim yoktu ama o yine de bunları söyledi beni uyandırıp. Anlamıyorum ne zararı var ona geceliğin? Etkilenmiyor tamam da yatsın uyusun yani o da ben onun üstüne atlamadikca üstümdeki kıyafetin ne önemi var?
Soran1 yılBence sebep bunlar degil ya. Sevmese her sekilde belli olur. Normalde beni üzecek incitecek diye ödü kopar. Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapar. Gay olması zaten cok düşük ihtimal
Soran1 yılBulamıyorum sadece secenek eliyorum
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler