Sevgilimin amacı ne?

9 aydır tanıdığım ve şu an 2.5 aydır sevgili olduğum biri var. Sevgili olmadan önce araya zaman da girdi kesintiler oldu. Kendisi flört dönemimizde bile konuyu sextinge getiriyordu, konuşmuşluğumuz oldu. Şu anda da istiyor ama bana çok sık istiyormuş gibi geliyor. Ben onaylasam haftanin 4 günu bile konuşur gibi. Şu anda şehir dışında olduğundan töleranslı olmaya çalişiyorum ama aynı şehirdeyken de istiyordu ve bu bana mantıksız geliyor. Cinsellik yaşamak istemediğimi söyledim, o sebepten sanal mı karşılamak istiyor yoksa kullanmak, sadece kendini tatmin etmek mi istiyor bazen emin olamıyorum. Belaltı espri yapıp, zaman zaman instagramdan yine belalti gonderiler atıyor. Sevgisinden nasil emin olabirim ve güvenebilirim? Şüpheden kurtulmak istiyorum. Ve boydan resim istemişti, 1 kere iç çamaşırlarimla atmiştim o sıra aramiz iyiydi. Sonra tekrar istedi ama bende bu ara güvensizlik oluştugundan 2 3 kere istese de daha atmadim, öncekiler de tamam dedi ama en sonki istemesinde çok ısrarcı oldu bu sebepten bayaaa tartıştık yakın bir zamanda. Bunlar normal mi?
Sevgilimin amacı ne?