Adamın yeme içmesine göre değişir. Gücüne göre değişir. Zayıf çiroz biriyse biter. Ama aslan gibi bir adam alırsın. 45 yaşında bile pozisyondan pozisyona sokar. Adamına bakacaksın. O da sana bakacak. kavrulmamış fındık fıstıkla besle sonuçları gör. Sevgilin mi 38? Yapamıyor mu?
bu uydurma... Senin yaş kaç? Mutlaka gelirken bir şey almıştır. İmkansız... Çıkmadan. İki tane vaat ederim. Üçüncüde de sabaha kadar boşalmam ama karşı taraf da boşalmadığımdan şikayet eder. Zevki olmaz yani
iyi olur ya... ne abarttın. 38 yaş bitik gibi anlatıyorsun. Erkeğin zirvde olduğu yaşlar. Eğer para kazanıyorsa, özgüveni yüksekse, fazla stres altında değilse takır takır götürür. Sen yetmezsin ona
@Gizemlii_-Adam sağlık alanında eğitim alan kişiler dolaşım ve tansiyon değerleri hakkında gayet yorum yapabilir ve genç sayılır hala enerjiktir etkilenmesi durumunda gençlerden farkı kalmaz
@_SorunZamanDilimi Son yılların şeyhi naydanakan da bir türlü otlatamadiklarimiz başa gelince çetin mevsimler harb yaratmıştır lakin küçük enişte menşei bazı zırtolar bu nazik ültimatoma cevaz vermemiştir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Takır takır yapar... Ama uzun sürmez. yani haftada bire sonra da ayda bir düşebilir. Seks senin için önemliyse bir bak derim
ne kadar yıl sonra düşer
Adamın yeme içmesine göre değişir. Gücüne göre değişir. Zayıf çiroz biriyse biter. Ama aslan gibi bir adam alırsın. 45 yaşında bile pozisyondan pozisyona sokar. Adamına bakacaksın. O da sana bakacak. kavrulmamış fındık fıstıkla besle sonuçları gör. Sevgilin mi 38? Yapamıyor mu?
Ben 45 yaşında biri ile oldum. 5 kez çıkmadan atmıştı
senin yaşın kaç
Maşaallah barekeallah
@albaym01 inandırmak zorunda değilim
@prophetx 19
bu uydurma... Senin yaş kaç? Mutlaka gelirken bir şey almıştır. İmkansız... Çıkmadan. İki tane vaat ederim. Üçüncüde de sabaha kadar boşalmam ama karşı taraf da boşalmadığımdan şikayet eder. Zevki olmaz yani
İnanmıyorum zaten ansnsnsnsnsksl
Olgun iyidir
@Serkan3207 candır can
Aynen kendimden biliyorum:)
Maşallah Barekallah ya kuvvet-i ya kudret-i subannallah!
Takviye alıyorsa ölmüş o zaten sal gitsin onu
38 erkek üçin geç bir yaş degil farklı bir sorunu yoksa takır takır çalışır hemde
erkek 45 50 yaşına kadar aktiftir korkma gayet güzel yapar, tabi göbek vs kilo yoksa
Yapar. 38 yaş geç değil. Takviyesiz 50 yaşında da yapar.
70 yaşında demiyosun 38 diyorsun… Takviyesiz zikişir sen rahat ol
Niye yapamayasın
Adam ysaşlı
daha genç yapması lazım
38 yasindayim takviye almıyorum
emin msnln
Eminim neden sordun ki
Yapar heralde
peki nasıl zayıf mı olur performansı sence yoksa iyi mi ortalama bir erkek için soruyorum?
Ne bilim bacim
Tahmini
Bilmiyom
iyi olur ya... ne abarttın. 38 yaş bitik gibi anlatıyorsun. Erkeğin zirvde olduğu yaşlar. Eğer para kazanıyorsa, özgüveni yüksekse, fazla stres altında değilse takır takır götürür. Sen yetmezsin ona
Sportif biriyse yaş ile hiç alakası olmaz bu işlerin
Yaşlı fantaziside nedir aq
yani yapamaz diyosun
Olm mal mısın silah gibi gençler varken o ne aq
ya iş yapar mı yapamaz mı diyom ona cevap verseneee
Sen mı yatacan altına
Değişir
Derken
Kişiye göre
Takviyesiz 1 saat zaten bir de öyle olsa ölürsün
O yaş erkeklik için gayet verimli yaşlar
38 yaş ne ben bile almıyorum
Şuana kadar sorun yaşamadım
Sporla olur erkek 50 sonra yapar sen kendini düşen
Performansına, sağlığına göre değişir
Ne alaka ne takviyesi 38 takviyeyle ne ilgisi var
Oldukca iyi yapabiliyorum
yapıyorum hiç Bi takviye olmadan
Sacmalamissin. O yastaki rm
Sağlıklı biriyse evet
Yatağı bile kırar
Hacı sorması ayıp yaşın 20 sen nerden biliyorsun 35 lik adamın performansını? Aklımda deli sorular 😏
@Gizemlii_-Adam sağlık alanında eğitim alan kişiler dolaşım ve tansiyon değerleri hakkında gayet yorum yapabilir ve genç sayılır hala enerjiktir etkilenmesi durumunda gençlerden farkı kalmaz
Evet yapar kendine bakmissa
Yine mi yarım bıraktı seni?
Bırakmış
Ben olsaydım mümkündü
38 genç neresi ileri yaş
@Matraktan sen ne diyon dayı ne içtin gece gece
@_SorunZamanDilimi Son yılların şeyhi naydanakan da bir türlü otlatamadiklarimiz başa gelince çetin mevsimler harb yaratmıştır lakin küçük enişte menşei bazı zırtolar bu nazik ültimatoma cevaz vermemiştir
Perfomans istiyosan genç erkeğe bak boş ver 38 i
38 ne ki. Yapar
Yapar bence
Sağlıklıysa rahat yapar
Pancar motoru gibi patapata calisir merak etme.
Saglikli ve sportifse evet
Makinalı tüfek gibi çalışması lazım
Ben hep hazırım. Zaten ne yesem yariyor
36 yim Hiçbir şey Kulanmiyorum Çok Şükür
ver bi kere dene aklında kalacağına
Yapar
Evett
Yapabilirim 5 yapiyorumm
Tam makine zamanlar
Yaşım 38
yapar yappar
Elbette yeter