Cinsel Yaşam 50 yaşında ve üstü bir erkek yatakta nasıldır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet sorum yukarda 50 ve üstü erkekler yatakta nasıldır bir de genç kız sevgılısı varsa tahmın bıle edılemez yaşayan var mı aranızda? 50 yaşında ve üstü bir erkek yatakta nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Daha 10 seneden fazla Amar 10 sene sonra bu sorunu yanıtları 1 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Adamın tecrübesine fiziğine gücüne yaşam tarzına bağlı o çıtırı memnun edip edemeyeceği 1 0 Yorumla
malabsorbsiyon Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl belli olmaz kendisine iyi bakmışsa o yaşa kadar uçurur senı yatakta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet zaten uçuruyor da Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 20 yaşında ergenden kat kat iyidir. ama ergenler kıskanır şimdi. çünkü kendileri yalnız genç kadınlar olgun seviyor diye :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ahahaha kesınlıkle haklısın kudursunlar :))))))) Cevap sahibi +1 yıl bir başka soruda yorumda gördüm seks yok sevişiyoruz diye. o sen miydin yoksa
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen ne yasadın da bu soruyu sordun ou anlamadım Oyle bır ıstegın mı var? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet sevgılım o yaşlarda ondan bu soruyu sordum görüş almak istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlık olarak senı mutlu edebılır ama 2 veya ustu olmaz bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl baban yasinda ya ayip 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nıye ayıp olsun bana çok zevk verıyor millet yapınca ayıp degıl de ben yapınca mı ayıp ilerde evlenmeyı de düşünuyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayir oglum o senin deden degil baban ba-ba cocuk: de-de Yorumla Soran +1 yıl offf amacın ne senın belkı ben çocuk yapmıcam olamaz mı sen de olgunsun halden anlaman gerekırdi Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl bu soru kizlara sor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl herkese açık sordum işteee Yorumla spitzbub +1 yıl aha 27 yasindayim ben sen Yorumla Soran +1 yıl 22 noldu Yorumla spitzbub +1 yıl yani 50 yasina gelmedik 50 yasindaki erkek naisldir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha 10 seneden fazla Amar 10 sene sonra bu sorunu yanıtları
Adamın tecrübesine fiziğine gücüne yaşam tarzına bağlı o çıtırı memnun edip edemeyeceği
belli olmaz kendisine iyi bakmışsa o yaşa kadar uçurur senı yatakta
evet zaten uçuruyor da
20 yaşında ergenden kat kat iyidir. ama ergenler kıskanır şimdi. çünkü kendileri yalnız genç kadınlar olgun seviyor diye :D
ahahaha kesınlıkle haklısın kudursunlar :)))))))
bir başka soruda yorumda gördüm seks yok sevişiyoruz diye. o sen miydin yoksa
Sen ne yasadın da bu soruyu sordun ou anlamadım Oyle bır ıstegın mı var?
evet sevgılım o yaşlarda ondan bu soruyu sordum görüş almak istiyorum
Anlık olarak senı mutlu edebılır ama 2 veya ustu olmaz bence
Kişiden kişiye değişir
baban yasinda ya ayip
nıye ayıp olsun bana çok zevk verıyor millet yapınca ayıp degıl de ben yapınca mı ayıp ilerde evlenmeyı de düşünuyoruz
hayir oglum o senin deden degil baban ba-ba
cocuk: de-de
offf amacın ne senın belkı ben çocuk yapmıcam olamaz mı sen de olgunsun halden anlaman gerekırdi
50 olmadık henüz.
Herhalde yavaştır
bu soru kizlara sor
herkese açık sordum işteee
aha 27 yasindayim ben sen
22 noldu
yani 50 yasina gelmedik 50 yasindaki erkek naisldir