Yapılan seks içerisinde bir çok pozisyon arayışı için sorulmuştur.

Yapılan seks içerisinde bir çok pozisyon arayışı için sorulmuştur.

pozisyon çeşitliliği tam tersine yorucu değil dinlendiricidir
çünkü durmadan bir pozisyonda kalmak hem yorar hem de sıkıcı bir hal aldırır
pozisyon değiştirmek bu durumu bi nebze olsun düzeltir
bi anlığına başka pozisyona geçmek erkeğin boşalmasını bile kontrol edebilir dur başla taktiğine benzer
pozisyon çeşitliliği bazen gerçekten yorucu olabiliyo o anki istekle her şeyi denemek istiyorsun mesela önce misyonerle başlıyorsun bakışların kilitleniyor nefesin hızlanıyor sonra üstüne çıkıp kontrolü almak istiyorsun kalçalarını ileri geri oynattıkça onun derine girişini hissettikçe içinden sıcak dalgalar geçiyor sonra doggy’e dönüyorsun kalçalarına vurdukça çıkardığın o sesler odada yankılanıyor her vuruşunda daha da derine giriyor ve o an dilin dolanıyor kelime falan kalmıyor sadece inliyorsun bazen yoruluyorsun ama o his seni öyle delirtiyor ki yorgunluğu bile fark etmiyorsun çünkü her pozisyonda farklı bir haz yaşıyorsun ve o an tek düşündüğün daha fazlası oluyor o yüzden evet yorucu ama o zevkin yanında yorgunluk hiçbir şey gibi geliyor
Kucakta da süper oluyor
Vay vay vayyyy tecrübeye bak
Offf ya @wild_angeel
O an iki taraf bir bütünken, yapılan paylaşılan her şey ortak olduğu için iki tarafında zevk aldığı her şey denenebilir. Yorgunluk olsa bile bu tatlı bir yorgunluk olur. Sonunda çırılçıplak sarılıp uyumak var. Yorgunluk mu kalır 😉
gençken olur ama 31 yaşındaysanız yapma mahmut belim ağrıyor şöyle bir dönsek komşuyu çağırsak o mu tutsa saniye bacağını kaldırıver acaba amuda mı kalksak eyvah ne oluyor koptu galiba bu
Cevap
157Cevap
Yorucu değil zaten bir seks esnasında öyle 6-7 pozisyon yapılamıyor 2-3 pozisyonda film bitiyor
Çeşitlilik derken filmlerdeki gibi 2-3 dakikada bir pozisyon değiştirmekse hem yorar hem de bütün konsantrasyonu bozar. Dolayısıyla tıplamda 3-4 pozisyon makul ve mantıklıdır.
Aslında cinsel monotonluk bireylerin sıkılmasına sebep olur bu nedenle bu konuda farklılık iyidir..
yorucu değildir zevklidir tabi ki de
Yani pozisyonlar çok fazla aslında bunları da tek bir seks de yani aynı gün içinde denemek zevkten çok yorulmaya ve tat alamamaya neden oluyor... Bu yüzden ilişki anında bence birkaç pozisyon denemek yeterli... Ki çok fazla pozisyon denemeye çalışmak yerine veya boşalmaya çalışmak yerine zevk almak ve akışa, hazza bırakmak gerekiyor kendimizi... Yani şu kadar şu pozisyonda yaptım bu kadar şöyle yaptım demek değil zevke bırakıp anı yaşamak lazım... Zaten karşılıklı uyum varsa o an pozisyonlar istemsiz olarak gelişir ve olur... Hatta her güne sadece 1 pozisyon diyebiliriz...

@hazan49 kazı kazan şeklinde kazıyınca çıkıyor...
Kart, jenga, monoply tarzı ve tarz olarak falan da oluyor 😂😂😂
Hiçbiri 😂
Pozisyon çeşitliliği bazen yorucu olabilir, özellikle uzun süre veya fazla hareket gerektiren pozisyonlarda. Ama çoğu zaman bu çeşitlilik, sekse renk katar, heyecanı artırır ve partnerle bağ kurmayı güçlendirir. Tabii bedeninizin sınırlarını ve enerjinizi dinlemek önemli; eğer çok yoruluyorsanız, daha rahat ve keyifli pozisyonları tercih etmek en iyisi.
Sonuçta seks, keyif almak ve yakınlaşmakla ilgili, zorlamak değil. Siz ne düşünüyorsunuz? Pozisyon değiştirmek size enerji mi veriyor, yoksa yorucu mu geliyor?
Bazı pozisyonlar zorlayıcı olabiliyor hatta vajina ve penis için tehlikeli olanlar bile var. Penis kırılması, vajina yırtılması gibi tehlikeler. Lakin özellikle Türkiye'de yaygın olanlar misyoner, cowgirl ve doggy. Bunlarda partnerlerin birbirine karşı sertliğin dengesi tehlike faktörü. Daha değişik pozisyonlar için bunlar bir kağıda yazılıp çekiliş gibi yaparak oyuna dökülebilir bu da partnerler arasında yine ilişkiye renk katan ve bağı güçlendiren unsurlardır. Tabi bazı fiziksel faktörlerden dolayı "hadi yapalım" deyip yapmayınca birlikte gülüşmek de ayrı bir güzellik oluyor
Kişilerin yeterli gücü ve kenmondisyonu varsa değildir 😀
Fakat her pozisyonu yapabilecek ve aynı tempoyla devam ettirebilecek gibi fit olmayan kişiler için yorucu olması doğal.
Yoksa çeşitlilik seksi rutinleşmeden çıkartır ve çok daha renkli bir duruma getirir. Ne demişler papaz her gün pilav yemez onun bile canı başka şeyler isteyebilir 😂
Kenmondisyon nedir
Ürettin de cinselliği çağrıştıran bişey bulsaydın 😄
Aa trafik detayını bilmiyordum, şimdi nerdesin?
Neden cinsellik için uydurduğun kelimede cinsel çağrışım yok beğenmedim 😂😂
Şimdi bi itirafta bulun ve söyle uydurduğum kelimeler, var olan hal için iyi 😀
Ay çen utanıcan mı çen 😂😂 niye itiraf etmiyormuşsun.
O sözcük daha çok odağı kaybolmuş, wl göz kordinasyonunun olmadığı durumlarda kullanılırsa cuk olur 😀
Ona yer bul diye soru sorucam 😂
Çeyiz paket ne ya aahajaja bi de dantelli😂
😂😂 sponsora bak sen 😂😂 yazayım da yollasınlar inceliyim 😂
Bunun da çeyizi var demek 😂
Ne kadar yorucu olsada bazen farklı pozısyonlarında partnerinizi arzular ya da farklı bır pozıyonda ruh halınıze göre daha farklı yaşamak istersınız ya da bır erkek olarak olayı bıtırmek boşalmak yerıne pozısyon degıstırerek nefes kontrolü ve boşalmayı engellemek isteriz
Tam tersi!
Mesela
Kucakta ziplamaktan yorulursun. Yatış pozisyonuna geçersin dinlenirsin 😉
Saniyede bi tane değiştirmiyorsan yorucu olmaz
Sen her türlü sırtüstğ yatıyorsundur zaten 😀
Evet yorucu birine alışamadan lap lup diğer pozisyona geçen biri olmuştu. Bi halt anlamamıştım
Cıddı mısın
Boşalacağın an olmaz o iş
Birsey sorabilimiyim
@Engineer16bs sor
Buradan soramam
@Engineer16bs neyle ilgili soru da burdan soramazsın
Sorucak olsam zaten burdan sorardim
Merhaha hanımefendi bende bir soru sorabilir miyim
@Youngboss1 sor
Kadını seks uzmanı yaptılar herkes soru sormak istiyor 😂
Sevdiğiniz ve sevmediğiniz pozisyonları hangileri örnek verir misiniz
@Youngboss1 erkeğin elini ayağını bağlayıp suratına oturup nefessiz bıraktığım pozisyon adı neyse artık
Onu bende seviyorum ama el ayak bağlı olması tuhaf hissettiriyor
İnsana cenneti yaşatacak bir konuşman var gibi duruyor
@SekWhiskey1 şaka yapıyorum
Bu yazdığın cevaplar troll muuu. 😂
@SekWhiskey1 evet trol :)
Bizde ciddi sandık 😊😅
Valla ben ciddi sandım herkes ciddi sandı ben dobra bir adamım 😂 ama senin gibi kardeşim değilim youngboss1 soru sorabilir miyim hanımefendi diyip durdun lan 😂
heyecanlandınız mı içiniz hop etti mi :)))
Valla ben heyecanlandım yalan yok 😂 sohbetin sarar diye düşündüm çünkü 😂
Öyle bir pozisyon anlattın ki heyecan olmaz mı hshhss
Hayır aksine dinlendiricidir. Sürekli aynı pozisyonda yorar.
Hakimiyet sirasida degismeli
Hayır. Mesele yavaş yavaş sevilerej geçmektr. Mesela ilk misyoner sevişerek göğüsten aşağı yalayarak vajina sonra bacak omuz ardından doggy sonra ters misyoner sonra üstte hoplatma sonra alttan seri vurma gibi. Yavaş yavaş olacak geçişler. Vakit bol.
Duruma göre yorucu olabilir duruma göre olmaz. Yorucu olduysa "bürsst" der yavaşlatırsın, dinlenince istersen yine değişik arayışlara girersin... Hiç bir sevişme diğeriyle aynı olmak zorunda değil ki
Hay sokayım pozisyonunuza ya. Altı üstü bi seviseceksiniz abi. Canınız nasıl yapmak istiyorsa öyle yaparsınız ne kastınız be sanki hakkında yazılmış kanun var gibi
Erkekler için yorucu, kadınlar böyle ölü gibi yatıyor zaten
Kadin ve erkek fitse sorun olmaz diye dusunuyorum 😊
tam tersi yorucu değil bence daha uzun ve geç boşalma sağlar , ama haldur huldur yaparsan tabiiki yorar😊
bence değil hepsinin tadını çıkarmak lazım, özellikle benim sevdiğim poz... olmalı
Hayır, yorucu değildir.
Bu, erkeği daha çok tahrik eder, kadın ise zevk alır bundan..
Farklı pozisyonlar farklı ortamlar ilişkiye renk katar mesela eşiniz duşta işe basılabilir yemek yaparken mutfakta ilişkiye girilebilir eğer cesaretiniz varsa sinemada ya da ormanda arabanın içinde de çok güzel olur
çeşitlilik cinsel hayatı ayakta tutar. hep manuel vites araba kullanan birinin otomatik vitesin zevkini anlamasını bekleyemezsin.
Bana kalırsa belli pozisyon dışında mekan değişikliği ve kıyafet etki edebilir diye düşünüyorum. En önemlisi tutku
Neden yorucu olsun? Tam tersine tek pozisyon yorucudur. Bir süre sonra yön değiştirmek istersin. Yormasa bile sıkıcı olur.
Kesinlikle yorucudur ama hersey bittikten sonra bu yorgunluk ortaya çıkar alınan ve verilen zevk yorgunluğu bozar atar...
sonuçta güç harcayan bizi değilmi :)) kucağa alıyorum ayakta derken her şey erkeğin kontrolünde..
Bayanlar icin idiali otur üstüne kontrol sende şap şap devam yorulmiycan kontrolun sende oldugu en iyisi
Tam ritmi yakalamışken zırt pırt değiştirmek değil ara ara değiştirmek iyidir yorucu bulanın çocuğu olmaz djdj
her ilişki sırasında 2-3 pozisyon yeterli, diğer ilişkilerde daha farklı şeyler denenebiliyor.
tam aksine bence full aksiyon her zaman iyidir tüm organlar çalışıyorsa neden yorucu olsun? her seferinde bir yensini eklemek gerekir
Hayır çeşitlilik yormaz, yorucu pozisyonlar var onlar yorar, zaten seks ekstra yorucu bir şey yorulacaksın ki zevk alasın
Yorucu olsa da sorun olacağını sanmıyorum güneşin altında çapa yapmak gibi bir durum değil sonuçta:)
Partner ile alakalı bence. Tecrübem yok ama farklı pozsiyonlar denemek isterim açıkçası
Kan ter içinde dizleri titremeyecekse neden sevişelim.
Neden yorucu olsun ki, aksine daha keyifli ve zevki hale getirir seksi...
Çevredeki eşyaları kullanmak daha hoş kuru kuru pozisyondansa.
Ritim tutturduyssn uğraşmaya gerek yok tadı kaçıyor
o an yorulduğumu fark etmem acısı sonra çıkar
İlişki esnasında sık sık pozisyon değiştirmek yorucu değil sıkıcı oluyor
Aksine hazzı arttıran bir şey tabiki dayanıklılık önemli
Tek bir pozisyon yeterli bence
Erkeklerin fantezileri bitmiyor zaten.
Bu tipe fantezi cümlesi bile fazla ))
Doggy misyoner ve kucak en iyileri ve yeterli oluyor bence
Yorucu olmasi degil onemsiz bence onemli olan seksteki fantazinin verdigi zevk enguzeli
Aksine kışkırtıcı ve zevkli olmasına yol açar
Ağırlık antrenmanı yormuyor beni, pozisyon değişimleri sinek ısırığı gelir. Sdfgh
Niye olsunki. Zaman ve enerji varsa dön dön yap
Bence daha zevkli bisexsüelim ben erkeklerde pasif kadınlarda aktifim
Bu soruyu biz sorsan direk siteden atarlar soran kadın olunca vitrine qliyorlar
Yorucu pozisyonlar vardır ama karşılıklı akışı bozmadan değişiklok iyidir.
aynı pozisyon yorar :D çeşitlilik enerji verir
Yorucu ama zevkli oluyor tabi bunu o an anlamıyorsun
Pozisyon değiştirirken arada taş tasimiyoruz ki niye yorucu olsun 🤣
Gençken filmlerde gördüğümüz her şeyi denerdik 😅
S. E. K. düt yorucu değil, pozisyon nasıl yorucu olsun?
Yoruluyorsanız yapmayın kardesim
@enthusiasticpq ağzına sağlık
Sanki misyonerle domalma dışında pozisyon bildiğiniz var
Yorucu, uğraşmaya değmez. Cowgirlden devam, erkeği yormadan
Yorucudur herhalde bi sağa dön bi sola aşağı yukarı falan