Bence hepsi güzelde şu ayakta kucağa almayı gereksiz buluyorum hani hem yorucu hemde ne farkı var çözemedim aksine aşırı komik 😁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSahi sen söyleyince farkettim yorucu olmaktan başka bi esprisi yok gibi birde kaşık pozisyonu olmasa da olur sanki çünkü yaparken pek pratik değil
05 Yorumla
Soran1 yılDemi kucak pozisyonu aşırı yorucu ne gerek var ki enerjini başka pozisyona verirsin. Kaşık pozisyonunda şu avantaj var daha fazla his oluyor
Cevap sahibi1 yılYani zaten yoruluyorsun birde kucakta yapayım dedin mi x2 yoruluyorsun çokta bi zevk farkı yok bence onunla yorulacağıma doggy veya flatiron yaparım daha iyi hem daha sert daha derin hem de açıyı ayarlayınca g noktası uyarımı da mümkün hem elle klitoris de uyarılabilir. Kaşık pozisyonu fazlasıyla pasif geliyor bana birde alışılmışın dışında git gel yapmaya çalışıyorsun garip oluyor ama evet his benim için biraz daha fazla ama kadın için ne kadar farklı hissettirir tam bilmiyorum
Soran1 yılKadın içinde his fazla oluyor da kaşıkta swn diyince evet erkeğin hareket sınırı daha az oluyor valla sen diyince bende fark ettim
Cevap sahibi1 yılHem hareket alanı az hem de bu sıcak havalarda yapılması keyifli değil bedenler yapışık olduğundan çok çabuk terliyorsun kış mevsimi pozisyonu bence ya da klimayı açmalısın o da terliyken üfleyince hasta olmaktan kaçınılmaz
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHer pozisyonun kendine has bir özelliği ve ayrı bir zevki vardır ama tabii ki ayakta olan pozisyonun uygun partnerle yapılmadığı zaman zorlukları vardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gereksiz enerji israfı ayrıca biraz da p*rno ozentiligi 😅
12 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun valla beni anlayan çıktı 😁
Kucakta birleşme tam anlamıyla sağlanıyor, hem kadın için hem de erkek için muazzam bir haz veriyor bu pozisyon
16 Yorumla
Soran1 yılUzanarak kucak pozisyonunu demiyorum ki ayakta kucak pozsiyonunu diyorum
Soran1 yılBilemiyorum ya bana gereksis geliyor tabi herkesin zevk noktası ayrı
Soran1 yılDenedim merak etme 😏😏
1 yılAyakta kucağa alırken hem spor yapıyorum hemde aerobik
Spor salonuna gitmemek için sekste bütün hareketleri yapıyorum 😂
11 Yorumla
Soran1 yılBak bu olur söylesin dambıl yerine seni kaldırayım okey 😁
1 yılGereksiz olabilir doğru :D Bana reverse cowgirlde gereksiz geliyor. Ama kadına extra bir zevki varsa bilemem
018 Yorumla
Soran1 yılO ney oluyor 😁
- 1 yıl
adam altta kadın üstte ama kalça adama dönük olan pozisyon :D
Görsel açıdan bana sıkıcı geliyor ya sadece kalça :D
Soran1 yılHee biliyorum onu şey pozsiyonu kocama küsüm ama o işten de geri kalmayayım pozisyonu 😁 ama tehlikeli pozisyon o valla şeyin gider 😁
- 1 yıl
Yani kadın kırabilir penisi hahaha b enim çok ilgimi çekmiyor o ya :D Kalçasına ilgi seven kadın da seviyor onu şimdi ama :D
Bence cok daha iyi pozisyonlar var kesinlikle hahah
Soran1 yılYani ben denedim onu da aşırı yorucu pozisyon bence ama kalça seven erkek için güzel
- 1 yıl
Sıkıcı sıkıcı boş ver. Sevişrken ve başkarlen ben kadının yüzünü ve memesini görüp emmeyi tercih ederim. O memeler sallansın hfghg :D KAlça göreceksem doggy var miss gibi ahahah
Soran1 yılDogyy pozisyonların kralıdır sevmeyen kadınlar var şaşırıyorum en zevk veren pozsiyon halbuki
- 1 yıl
Yani bir şey diyemem şimdi herkesin zevki kendine ama doggy seven kadın da kıraldır yani ahah :D Doggy i doggy yapan ama erkeğin full kontrolünü seven kadınlar için. Adamın ne yapacağını hiç bir şekilde bilmiyorsun. Sert mi kökjleyecek hızlanacak mı tempoyu nasıl devam ettirecek. Bilinmemezlik heyecan veriyor olabilir.
Bir de doggy de penisin içerde temas ettiği yerler bile değişiyor
Soran1 yılAynen zaten erkeğin gücünğ hissettiğin için daha çok zevk alıyosun
- 1 yıl
Ama prone da çok fena ya şimdi. Onun da hakkı yenmemeli :D
Soran1 yılYaw sen yabancı yazıyosun anlamıyorum sen kadınlara bu şekil de diyosun ilişki de hadi proneye geldi felan 😁
- 1 yıl
Yooo ilişkide senin adam sana gel sunu yapak mı diyor? :D Pozisyona sokmuyor mu direkt ahaha :D
Ya Türkçesini bilmiyorum ya :D
Kadın düz uızanuyor karnında yastık, kalçayı havayı kaldırıp belden ya da kalçadan bastırıp ezerek yaptığın pozisyon işte :D
Soran1 yılSen o pozisyona geçerken kadını çevirip anında yastığı karnına mı koyuyorsun 😁
- 1 yıl
Doggyden su yastığı ver diyorsun daha ne dicem :D O ara konusma zamanı mı gözünü sevdiğim ahahah :D
- 1 yıl
Konuşmaları önsevişme kısmında yapmak daha güzel şimdi :D :D
Soran1 yılO pozisyonu biliyorum da yastık niye 😁
- 1 yıl
Kalçayı daha yukarı çıkıyor ve o pozisyonda öyle köklediğinde daha derinde hissettiriyor :D
Diğer türlü daha yavan kalıyor demişti kız :D O farkı da sen kadın olarak bana anlat :D - 1 yıl
Evett?* :D
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılZevk aldığin her pozisyon güzeldir aynen kucakta güzel ama sadece duşta güzel oluyor bence
116 Yorumla
Soran1 yılDuşta ayağın kayıp düşme tehlikesi var dikkat et
- 1 yıl
Kaç kilosun? tek bacağını kaldirmanda yeterli olur denge için
Soran1 yılBen uzun boyluyum ya
- 1 yıl
Waaoowwkilon kaç hafifte balık etlimisin
Soran1 yılHayır 173 56 kiloyum
- 1 yıl
Ayni boydayız ben birazcık senden kiloluyum☺️
Soran1 yıl😁😁😁😁
- 1 yıl
Severek zevk aldığin pozisyonlar neler😉
Soran1 yıl@Alp1744 kimi sordum be
Soran1 yıl@Alp1744 savunuyorum mu demek istedin
Soran1 yıl@Alp1744 tam tam anladım bacılarımı savundum 😁😁
1 yılValla severek kullanılan pozisyondan şikayet etmişsin ahahah
116 Yorumla
Soran1 yılValla gereksiz hani aman aman da zevk aldığın pozisyon da değil şimdi dersin senin Partnerin yapamamıştır 😁
- 1 yıl
Yani bu pozisyon için uyum lazım ayrıca kadın minyon zayıf olmalı yani sonrasında illaki zevk alırsın
Soran1 yılYapabilen erkek varsa minyona bakmaz bu pozisyon erkeğin güç göstergesi gibi bişey
- 1 yıl
E sonuçta boy pos lazım 😅 kamasutra okudun mu sen 😂 ben okudum boş ver
Soran1 yılNece konuşursan 😁
- 1 yıl
😂 aha Azerbaycan 😂 bir kitaptan bahsediyorum
Soran1 yılYok onu bilmiyorum da konuyla ne alâkası var bee sen beni onayla yeter 😁
- 1 yıl
Kamasutra seks sanatının kitabıdır 😅 dünyadaki bütün pozisyonlar o kitaptan çıkmıştır diyeyim sana anlarsın partneri nasıl orgazm edersin erkek nasıl zevk alır kadın neyle nefesi kesilir hepsi yazar bunda 😅
Soran1 yılHeee anladım şimdi ayakta kucak pozisyonu nefes mi kesiyor erkeğin kesin de kadın için bişey dıyemem 😁
- 1 yıl
Yahu yok be kitabın adı kamasutra bunda her pozisyon yazıyor diyorum kadını nasıl mutlu edersin vs konunun bu pozisyonla alakası yok 😂 niye anlaşamadık
Soran1 yılYahu biz pozisyon üstünden konuşuyorduk sen kitabı söyledin hani ben bilmiyorum 😁
- 1 yıl
Araştır bulursun 😂 ben ezbere biliyorum ahahah
Soran1 yılMaşşallah bunu öğrenince hayatında değişiklik oldu mu 😁
- 1 yıl
Çok işime yaradı 😅 bir kere deneyen bir daha istiyor 😂😂😂
Soran1 yılBaşarılar o zaman ne diyim 😁
- 1 yıl
Teşekkürler 🫡
Hiçbiri gereksiz değil, hepsi insanların yüzyıllar boyunca deneme yanılma yöntemleriyle günümüze kadar gelmiş pozisyonlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazar şunu dio 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanının üstü yatınca bana ölü şey ediyomuşum gibi geliyo 😂 bence çok gereksiz
08 Yorumla
Soran1 yılValla bişey anlamadım 😁
Cevap sahibi1 yılYa hani kadın yan yatarken erkek arkadan giriyoya adını diyemedim o pozisyondan bahsediyorum 🙂
Soran1 yılŞey mi makas mıydı o yok oda değil. Şey şey yab pozisyon işte adını bende unuttum o pozisyon güzel de aman aman bişey değil
Cevap sahibi1 yılOlmasada olur yani 😂
Soran1 yılHeee ama güzel baskı hissediyosun o pozisyon da
Cevap sahibi1 yılEvlimisin
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılD. m gelmek istermisin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDenizin içinde güzel ayakta kucağa alma dediğin pozisyon.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKomik değil ayakda ama bazen aşırıya kaçınılırsan kadın arkadaşda olması gereken fizikdeyse güzel olabilir düşününce de şuanda gğzelgeldi minyon biri ya da kilolunolmayan biri ile☺️
010 Yorumla
Soran1 yılOnu yapmakta ne var sıkıysa kilolu kadınla yap 😁
Cevap sahibi1 yılAman benden uzak olsun bir kaç kez sanaldan tanılıarak mecbur buluştum ama üzülmesin diye konusmayı bitirmedm zevkli olmuyor 😐
Soran1 yılNiye bee kilolu kadın güzeldir sıktın mı ele avuca geliyor miss 😁
Cevap sahibi1 yılFazlası çok kötüüüü en fazla balık etli olacak ya da hiç olmucak bana göre
Cevap sahibi1 yılEn yükselmiş halimde iken bile istemem kilolu birini 😐
Soran1 yılÖyle ayırt etme bence hayır sen mi çık fitsin 😁
Cevap sahibi1 yılKilolu değil şükür hep aynı kilodayım iki aşağı iki yukarı göbekde yok az da göbek bölgesi sert yağ yok yeter bence fazlası nı istemem 😅
Soran1 yılBoyun kilon kaç
Cevap sahibi1 yıl1.78 66
Soran1 yılHee kısasın 😁
1 yılBu kadar doğru bi tespit gerçekten çok iyi
80 YorumlaBencede 👍👍👍
10 Yorumla
1 yılSen öyle diyince bana da saçma geldi
02 Yorumla
Soran1 yılDemi
- 1 yıl
Harbiden
Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. O senin gereksiz dediğin popozisyonda amaç farklı
011 Yorumla
Soran1 yılNeki amaç
Soran1 yılAyakta kucak pozsiyonun da
Soran1 yılBunu dogyy de de yaparsın ki
Soran1 yılDogyy de orgzm olamayan kadın kesinlikle psikolojik tedavi görsün 😁
Soran1 yılValla ne dersen de dogyy de aşırı baskı hissediyosun buda klotoriste baskı uyguluyor ve orgzmı kolaylaştırıyor kucak pozisyonu ve misyoner de öyle tabiki ama ayakta kucağına alıp zıplatmak hem erkeği yorar hemde gereksiz
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güç göstersi ayakta kucağa almak
02 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle dogyy varken hepsi tırt
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEn çok zevk aldığın hangisi?
02 Yorumla
Soran1 yılDogyy mük
- 1 yıl
Benim de en sevdiğim
Gizli Üye(25-29)1 yılDoggy sevmiyorum
610 Yorumla
Soran1 yılAyy ben bayılıyorum kız niye ki
- 1 yıl
İlk defa sevmeyen çıktı 🙂
Cevap sahibi1 yılSevmeyen çok var genelde erkekler seviyor kadınlar genelde kucak sever.
Cevap sahibi1 yıl@ŞuTigin1 hayır
Cevap sahibi1 yıl@ŞuTigin1 kadın genelde iki turlu baskı olan pozisyonları daha sever x2 olduğu için illa bunu mu açıklayayım doggy erkeklerin sevmesi en net baskı yaptığı pozisyonlardan o sebeple ve kalça görüntüsü estetik geliyor kadınlar açısından çok daha zevkli pozisyonlar var klasik bir pozisyon olduğu için öyle görmen normal ama anatomi olarak kucak daha baskın gelir
- 1 yıl
Çok zevkli kız arkadan şaplak atarak şap şap şlap şlap
1 yılKızın yüz üstü yatdı pozisyon
04 Yorumla
Soran1 yılAmuda kaldır sende daha anlamlı olur 😁
- 1 yıl
Evet evladım seni amuda kalkarken yaptım derim artık
Soran1 yılÇocuk hava atar
- 1 yıl
UMARIM
1 yılZaten zevkli olmuyor o denedim hic guzel degil
02 Yorumla
Soran1 yılYaw bide yorucu hani hiç gösterisine ne gerek var ki göster dogyy de erkekliğini olsun bitsin
- 1 yıl
Evet kucaktada guzel oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKaşık pozisyonu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılMerak ettim evli misin
00 Yorumla Doğru yapıldı mı gayette zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen bende katiliyorum
00 Yorumla
1 yılBence gereksiz yok yerine göre var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen öyle san ne komigi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Komik mi buluyorsun gerçekten de
02 Yorumla
Soran1 yılYaa komik değil mi pozisyon bir kere komik
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHiçbiri
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kucakta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKucak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMisyoner çöp
02 Yorumla
Soran1 yılYani sıradan
Cevap sahibi1 yılBence de :)
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yıl😄😄
00 Yorumla
1 yılNiye gereksiz olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?