Cinsel Yaşam Kocam ne istiyor ya anlamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 İsteksiz olduğumda niye isteksizsin diyor istekli olduğumda neden böylesin ne oldu diyor. Ne istiyor ki? Yeter bıktım artık sadece kendi istediğim zaman yapacağım ben de. Güncellemeler10 ay Kocamınki küçük bir de Güncellemeler10 ay Yetmiyor yetmiyot Kocam ne istiyor ya anlamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bu insanlarda bi garip ya karşındaki kadın kardeş robot mu illaki isteği olacak arzusu olacak kırmamak gerek sevdiğini 0 2 Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay Kaç cm Yorumla Hatırlasevgilim55 10 ay Akşam yaptınız mı kızzx Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kocan bencil seni doyuramiyor skeside bildigini dusunmuyor 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 10 ay zaten kadınlar hep öyle yapıyor. adamcağızda ondan şaşırıp duruyor. 0 0 Yorumla
-neo- Takip Et Guru Yaş: 42 10 ay bi de daha 2-3 yıl falan olmuştur evleneli dimi. bunun 10. yılını bi hayal et istersen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Oda ne dediğini bilmiyor 🙂 kac yıllık evlisiniz? 0 2 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Komplek yapmış olmasın? Yorumla Cevap sahibi 10 ay Kompleks Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hep söylüyorum her erkeğe kadın anatomisi ve psikolojisi eğitimi verilmeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay İsteksiz olduğunda neden beni istemiyorsun modu ile kompleks yapıyor, istekli olunca acaba seni neden veya kim bu hale getirdi diye düşünüyor... 0 0 Yorumla
17lik-Keser-sapı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 10 ay sen ne kadar sık olmasını istiyorsun?küçük derken ideali ne kadar olmalı seni doyurmak için? 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Konuşmak gerek bence şifre tarik önemli 0 0 Yorumla
yedigüzelkaranfil Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Tokadı yapıştır gitsin😂 0 2 Yorumla yedigüzelkaranfil 10 ay Çorum da yım ya sen Yorumla yedigüzelkaranfil 10 ay Bul bizi işte, Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sana saygı göstermeli 0 2 Yorumla fairtail 10 ay Haklısın kızmakta kocana. Küçük ise işte o daha önemli bir sorun. Senin isteklerine , hazır olduğun ana saygı göstermeli Yorumla fairtail 10 ay Sakin ol lütfen dinliyorum seni Yorumla
Positive__man Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 10 ay Geçmiş olsun sana gercekden üzüldüm senin adına 0 1 Yorumla Positive__man 10 ay Hayda gercekden mi diyorsun Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İletişim sıfır yaa görücü usulü ile mi evlendin? 0 2 Yorumla by_kowboy 10 ay Cinsel hayatın sıfıra yakın geçecek anlaşılan Yorumla by_kowboy 10 ay Şu anda bende doruklardayım aynı senin gibi. Umarım bu arzularınıza düzelir. Ruh eşini bulmak çok önemli Yorumla
_redarmys Takip Et Xper 6 Yaş: 24 10 ay Me istediğini bilmiyor 0 1 Yorumla _redarmys 10 ay Kaç lazım Yorumla
Cemkayacem Takip Et Xper 7 Yaş: 37 10 ay Nasıl ki cinsel hayatin 0 1 Yorumla Cemkayacem 10 ay Ne kadar Yorumla
avira_07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Çok mu zorluyor 🙂 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demi 0 0 Yorumla
Naughty_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 104% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. mantıklı :D 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. senin adam yumuşamış 0 1 Yorumla johnrocco44 10 ay kocan takviye istiyor bebeğim eyt li ollmuş o :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Değişik 0 2 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ne kadar küçük Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yardımcı olalım Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Soğutur insanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Bu insanlarda bi garip ya karşındaki kadın kardeş robot mu illaki isteği olacak arzusu olacak kırmamak gerek sevdiğini
Kaç cm
Akşam yaptınız mı kızzx
Kocan bencil seni doyuramiyor skeside bildigini dusunmuyor
zaten kadınlar hep öyle yapıyor. adamcağızda ondan şaşırıp duruyor.
bi de daha 2-3 yıl falan olmuştur evleneli dimi. bunun 10. yılını bi hayal et istersen
Oda ne dediğini bilmiyor 🙂 kac yıllık evlisiniz?
Komplek yapmış olmasın?
Kompleks
Hep söylüyorum her erkeğe kadın anatomisi ve psikolojisi eğitimi verilmeli
İsteksiz olduğunda neden beni istemiyorsun modu ile kompleks yapıyor, istekli olunca acaba seni neden veya kim bu hale getirdi diye düşünüyor...
sen ne kadar sık olmasını istiyorsun?
küçük derken ideali ne kadar olmalı seni doyurmak için?
Konuşmak gerek bence şifre tarik önemli
Tokadı yapıştır gitsin😂
Çorum da yım ya sen
Bul bizi işte,
Sana saygı göstermeli
Haklısın kızmakta kocana. Küçük ise işte o daha önemli bir sorun. Senin isteklerine , hazır olduğun ana saygı göstermeli
Sakin ol lütfen dinliyorum seni
Geçmiş olsun sana gercekden üzüldüm senin adına
Hayda gercekden mi diyorsun
Kocana da sor bence bu soruyu
İletişim sıfır yaa görücü usulü ile mi evlendin?
Cinsel hayatın sıfıra yakın geçecek anlaşılan
Şu anda bende doruklardayım aynı senin gibi. Umarım bu arzularınıza düzelir. Ruh eşini bulmak çok önemli
Ne bilim ya cukunden as
demkki çok uyumsuzsunzu kanka
Me istediğini bilmiyor
Kaç lazım
Nasıl ki cinsel hayatin
Ne kadar
Çok mu zorluyor 🙂
Demi
Değişik
mantıklı :D
senin adam yumuşamış
kocan takviye istiyor bebeğim eyt li ollmuş o :D