İlişki esnasında "sonrasını dusunmesem seni paylaşırım" dedi.
Beni test ediyor olabilir diye istemem felan dedim ama gerçekten istiyormudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişki esnasında "sonrasını dusunmesem seni paylaşırım" dedi.
Beni test ediyor olabilir diye istemem felan dedim ama gerçekten istiyormudur?
midem bulandı
eşin gerçek bi erkek değil g*vatın teki ve ciddi şekilde bu bi hastalık parafilik bozukluktur bu aşağıda yazmış olan kendi de g*vat olana inanma o tarz ilişkilerin en başarılı olduğu yer olan amerika da bile başarı oranı %7 ki bu oran kalan ülkelerde daha da düşük intihar eden veya katil olanından tut kronik majör depresyona kadar yolu var sana her istekli kadının hayalidir diye yazmış ya zıttt yanlış cevap eğer istekliden kastı s*rtükse çünkü ancak böyle bir kadın böyle bir şeyi ister ki sonu da eğer kadın gerçekten öyle biri değilse isterse 30 yıl sürsün pişmanlıktır bunları meslek gereği bu tarz hastalarla tanıştığımdan söylüyorum
Kesinlikle ayak yapıyor sana bı kabul etsen sonrasını falan hiç düşünmez emin ol. Zaten onun derdi seni başkalarına vermek ve karşınıza geçip izlemek çok böyle tuhaflar
Bunu yapmaktan nasıl zevk alirki aklım almıyor
Cevap
36Cevap
burada bos konusanlara bakma. Kocani anliyorum bende oyleyim. Bazi erkekler esini baska erkeklerin altinda hayal edip asiri tahrik olurlar. Bu kiskanmamak, sevmemekten degil bambaska bi zevktir. Kocanda istiyor ama sonra pisman olmaktan korkuyor. Sende istekli bi kadinsin belli ki. Seni denemiyor emin olabilirsin. Onu gaza getir, hayalide olsa baska erkeklerden bahsedin yatakta, goreceksiniz mjhtesem zevk alacaksiniz ikinizde.
Evet bunu yaşayan biri olarak güzel yorum yapmışsın Peki sen eşin açılabildin mi korkmadan çekinmeden ve tepkisi ne oldu
Esin ne tepki verdi
Esimle biz sevgiliydik 4 yil sonunda evlendik. Sevgiliyken bu fanteziler basladi ve cilginca hayaller kurardik. Bi ara sorgjladi ama onunla ciddi oldugumu, onu sevdigimi gorunce sorun etmedi tadini cikardi. Her istekli kadinin hayalidir sekste 2 erkekle olmak. Gercekte ya da hayalde
Yaslariniz kacti acaba
Şu an 39 ve 27 yiz
Hmmm
Biz 23 25
Esinin seni sevdigini hissediyosun dimi
Evet ondan yana şüphem yok
Belli ki seninde hosuna gidiyo aslinda bu dusunce. Esine gaz ver guzel seyler olacak. Gercegini yapmak zorunda degilsiniz. Zaten kolay degil oyle. Ama konusmak bile inanilmaz tahrik eder.
İstiyor ki söylüyor bunu. İlişki esnasında bu erkekleri ağzı çok gevşek oluyor. Yani gerçekler.
Seni paylaşma düşüncesi ona çok zevk veriyor ve bu söylediği kendini psikolojik olarak hazırlama cümlesi. Yakında 3’lü veya 4’lü çalışmalara başlarsınız.
Eğer olaya sıcak bakarsan 3. kişi gelebilir aranıza
Seni test ediyor olabilir diye istemem dedim demek. Aslinda icinde boyle bi istegin olsufunu gosterir.
Bence istiyor ama senin vereceği tepkiden pek emin değil yani 😊
Oda olabilir
Her erkek ve kadında hayaline getirdiği fantazidir. Izlemek ve izlenilmek..
bence istiyor sana böyle zarf atıyor bir yandan da kendini de ikna etmeye çalışıyor
peki böyle bir düşünce seni heyecanlandırdır mı?
Kesinlikle çok ama çok istiyor bunu Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda
Sen gerçekten istiyor musun? Önemli olan soru bu değil mi?
bazen sadece hayal etmesi güzeldir.. eşide böyle düşünüyor muhtemelen..
Senin tepkini ölçüyor tabii istiyor hemde deli gibi nabzını yokluyor yoksa dile getirmez adam seni paylaşmak istiyor şanslısın
Test etmiyor evli bir çift vardir. Gerçekten böyle bir ortam vardır seni haziliryor dur. Nabız ölçüyor ve alistiriyor boşa o kocayı
Amacı büyük ihtimalle seni paylaşmak istiyor ama tepkini ölçmek için soruyor ne tepki vereceksin diye
Yanlışlıkla bi he desen ertesi akşama safir çağırabilir aman ha
İlişki esnasında sorsana?
doğru cevabı o zaman alabilirsin.
sen ne istiyorsun?
İlişki esnasında istiyo evet. Ama sonrası yok bı anlık zevk hayal kurarak rahatlıyor sanirim
İlişki esnasında tekrar sormalısın.
Sende bunu istediğini söylemelisin. 😉
bundan daha önemlisi senin bu soruyu ortada imiş gibi sorman :)
asıl sen ne istiyorsun? :)
enistte kavatmis bacim
Hmm
Sen istiyormusun
Benimkisi anlık
Umarım istemiyordur . d
Ovvv işler sıkıntı ben sana diyim
istiyorsa ben talibim ;)
İstiyordur sana zarf atiyor
Kocan güzel kardeşim bence..
Nasıl anlamadim
gaavat yazdım öyle çıktı
Paylaşır belki. Paylaşırsa haber et
gözlerimi bağla deneyelim desene.
iki kişi aynı anda alırsın
fantezisi müthiş. fikri neyse zikri de odur.
Sende istiyorsun sanırım paylaşılmak
belki de gerçekten paylaşma isteği var
Evet grup için yoklama çekiyor
Hayalinde grup ve cucklond var onun
Bunu söylemesi bile saçma değil mi
Düşüncesi var demekki
Ağzını arıyor bence istiyo gibi
Galiba
Sen ne düşünüyorsun peki
İstiyomusun
Grup istiyor
Sen istiyon mu