Ben p*rno sektörünün pompalaması olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllardır masaj sedyesinde seks sahneleri çekile çekile bu algıyı yerleştirdiklerini düşünüyorum.

Ben p*rno sektörünün pompalaması olduğunu düşünüyorum. Uzun yıllardır masaj sedyesinde seks sahneleri çekile çekile bu algıyı yerleştirdiklerini düşünüyorum.
Niye seksle alakalı olduğunu ben de soruyorum jdkd
Normal yatağa yatıp vücudunu rahatlatmaya çalışıyorlar, bunu seksle ilgisi olduklarını düşünmelerini anlamıyorum.
Aslında hiç alakası yoktur, sağlık için yapılan masaj ve fizyo terapiler vardır , çocukları olanlar da çok iyi bilir özellikle yeni doğan bebeklerimize , Bebek yagi ile sürekli yüz üstü ve sırt üstü masajlar yaparız özellikle banyo sonrası , bu onun kaslarının gevşemesini kas gelisimini sağlar ve rahatlamasını sağlayarak daha rahat uykuya gecmesinde kolaylık sağlar aynı şekilde , karın bolgesine yapılırsa karın sancısını giderir vss , ama bunu eş ya da sevgili yapıyorsa tene birebir temas olduğu ve arada cinsel çekim olduğu için haz almaya ve cinselliği tetiklemeye sebep olur ve çokta zevkli olur özellikle kadına yapılırsa
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
:)
Çünkü tensel temas var. Karşındaki kişi çıplak ve sen her yerine dokunabiliyorsun. Masaja gidilince bunun karşı cinsin uygulamadı istenir. Ellerindeki enerji dolayısıyla karşı cinsler yaratılış dolasıyla birbirini çeken ve birbirine iyi gelir şekilde var olmuş.
Tüm bunları toplayınca dokunma, ulaşabilme ve heyecanlandırma algıları birleşiyor
Güzel yorum ama yurt dışında bu böyle değil. Sadece eğitim almış insanlar masaj yapıyor ve olayı cinsel boyuta taşımıyor.
burada da herkesin yaptığını sanmıyorum. Her yerde profesyoneller ve "mutlu sonlu masaj" alanları var. Bu ülke bazında değil, aranma bazında değerlendirilmeli
Haklısın hepsi öyle değildir. Ama p*rno sektörü bu fikri insanların kafasına sokuyor işte.
p*rno bir film sektörü nasıl ki uçan araba filmleri izlenip araba aramıyorsak ya da büyücü filmi izleyip asayla dolaşmıyorsak. O da bir film sektörü tabi ki güzellemeler, abartılar ve uçlar olacak ki ilgi çekilsin.
Bunu normal hayatında sıklıkla istiyenler hayal kırıklığına uğrar
🙏🎈
:)
Bedenle doğrudan temas içerdiği ve rahatlama, haz gibi duyguları tetiklediği için cinsellikle ilişkilendiriliyor. Ancak temelde fiziksel ve zihinsel rahatlama amaçlıdır. Algı, niyete göre değişir😊
Cevap
4Cevap
Çıplak yapıldığı ve temas olduğu için olabilir. genellikle zaten karşı cinse yaptırırlar bunun da hormonlarla ilgisi var. ama tabi ki de bu ülkeye göre de değişir mesela yabancılar da durum farklıdır belki gitmediğim için bilmiyorum. ama vücuda karşı cinsin dokunması keyif verdiği için genelde öyle algılar.
Birey karşı cinsin tenine dokunup okşarsa tahrik olur
Bilmem; kendi üzerimde düşünüyorum bi karşı cins bana masaj yapsa tahrik olur muyum, evet. Sonuçta ten teması var ve masajın amacı gevşetmek sonrasında da akla seks geliyor.
Türk kadınlarının pozisyon bilgisi mi varmış. Pehhh
Kesinlikle aynı fikirdeyim
biraz öyle ama