Hiç ağlama, çözülme, bağırma isteği falan olmuyor mu? Kadın kadar zevk almıyor gibiler. Kadın orgazmı nerdeyse trans benzeri bir şeyken erkekler son derece kontrollü gözüküyor. Erkeklerde neden orgazm esnasında gözlerin kayması, baş dönmesi, gözlerde flash patlaması bulanık görme ya da tüm vücutta istem dışı titremeler vs olmuyor? sıkılıyonuz mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İstem dışı titreme oluyor çok sık olmasada, göz kayması oluyor belki ama o sırada göz kapamak daha iyi geliyor.
Kadınlar zevki bütün vücudunda hissediyor, erkeklerinki penisten ibaret00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayerkeklerde çok zevk lır ama kadınlar erkekten 3 kat daha fazlaymış diyor araştırmalar🤔 ama erkekler başlamadan transa geçiyor zaten 2. beyin kontrolü ele alıyor 😋
00 Yorumla
10 ayAslında oluyor, bazıları belli etmiyor. Ve genelde kadının içine boşaldığımızda o durumları yaşıyoruz. Ya da 2 kere üst üste boşalma yaşadığımızda.
00 Yorumla
Erkekler böyle durumlarda gey gibi hissediyor çok net. O "hükmeden" tavırlarını asla kaybetmek istemiyorlar asğsğdç
26 Yorumla- 10 ay
Aslında hiç öyle davranmamak lazım. Bazı kadınların erkek inlemesinden zevk aldığını görüyorum.
- 10 ay
Gevşeyip zevk almayı bilmeyenleri hemen çöpe atın.
- 10 ay
Güzel sevişin penislerine eziyet edercesine o zaman çözülebilirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)10 ayOnlar daha çok zevk veriyolar. Kulağını kaşıyınca kaşığın kulak pamuğu değil kulak zevk alır 😅 bence zevk vermek veya zevk verme fikri çok hoşlarına gidiyor.
52 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadının aldığı zevk başka erkeğinki başka ayrıca erkek kontrollü ilerlemek zorunda yoksa kadın zevk alamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayah bir akışına bıraksalar sanki incileri dökülecek kazmaların
00 Yorumla Boşalma olurken sesler çıkartıyorum titremeler oluyo ve daha da sert davranıyorum kadına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. siz tum vucudunuzla bosaliyorsunuz biz sadece kafamizlaa
00 Yorumla
10 aySaçmalama hırlama kasılma üzerine yığılma daha sayım mı
00 YorumlaKadın erkek aynı olsaydı hayatta zevk kalmazdı.. Bence bu ayrıntılara kafa yormaya değmez.. Yapı meselesi kadın her duyguyu daha somut davranışla gösterir erkek göstermez
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÇünkü kadınlar bizden kat ve kat fazla zevk alırlar. . Bağıran inleyen dalan da inan bana siz zevk alın diye numara yapıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTelefonda sıcak sohbet yaparken sormuştu final yaparken omurilikten başlar ve ayağa doğru gider harici öyle zevk almayız
00 Yorumla
10 ayBenim zonkluyor önce. Sonra hirlaya hirlaya boşalıyorum. Fena oluyorum. Basım donuyor
00 Yorumla
10 ayKadınlar çok zevk alıyor mu
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın olan inim inim inletir.
02 Yorumla
10 ayZevk almasak yapar mıyız sence
02 Yorumla- 10 ay
Erkeklerin çoğu seks esnasında kontrollü olsa da özellikle orgazm sırasında kontrolü pek olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
10 ayben zevk alırım ama fena zevk veririm
00 Yorumla yoo aslında alıyor ama bağırmayı vs sevmiyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayOlanda var olmayanda ve belli etmeyenlerde var.
00 Yorumla
10 ayO kisiye göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Cünkü kadinlar daha fazla alir amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayAmaç sizi orgazm etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİçimiz yanıyor ama belli etmiyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ayO an nükleer patlıyor çünkü kasıklarda 😂
Gizli Üye(36-45)10 ayAhaha erkekler 5 kat daha zevk alir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayNumara yapmıyor
00 Yorumla Ben Alıyorum Şahsen Yapmacik Olamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBelli olmaz o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySizin kadar zevk almıyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi10 aySensin kanka loser bippp gotunu * giriyor yani ondan zevk alıyorsun sinirler zevkin mantığı anladin
10 ayYoo oluyor
02 Yorumla- 10 ay
Hepsi daha fazlası belki
10 ayAlmıyoruz çünkü
02 Yorumla- 10 ay
Noldu😄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri