soru acık net erkekler neden doyumsuz olmuyolar..aslında doyumsuz ve sürekli olması istemeleri gerek ama neden 1 kere oldugunda 2.kez olmuyo yapamıyolar..
Cevabın nedir?
+1 yılişte böyle her cahil soru cevaplarsa tabiki kimse aydınlanamaz erkeklerin doğasında vardır boşalma zirvedir ve boşaldıktan sonra zirve yaşanır ve bir anda düşer bu erkek fizyolojisinde allah tarafından verilmiş işte bunu değiştiremessin ne biliyim klozet sifonunu çekersin boşalır tekrar tam boşalma için zirveye kadar dolması gerekir gibi düşün mesela öyle birşey yani kısacası bunu böyle kabullenmek zorundasın erkek ilk boşalmadan sonra 10-20 dk kendine gelemez doymuştur çünkü tekrar acıkması sadece 10- 20 dk kdr kısa bir süredir :D ama önceki kadar azgın olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBu iş karşılıklı olan bir durumdur, yani bir erkeğin karşısı cilve yapmayı bilen, sevişmeyi bilen, erkeği tahrik etmesini bilen bir bayan olursa, o erkek 3-4-5-6.. yani ister de ister.
Bunlar yapmasını bilmeyen sok çıkartın bir seks olduğunu düşünen bir bayan olursa, o zaman kim olursa olsun isteksiz olur.17 Yorumla- +1 yıl
benim istekli oldugumu bildiği etkilendiği halde yapmıyosa..?
- +1 yıl
Olayı tek taraflı düşünmek yanlış olur. Sen kendine göre istekli gözüküyor veya onu etkilediğini düşünüyor olabilirsin. Olaya birde onun açısından bak, belkide o böyle düşünmüyor ve seni kırmak istemediği içinde durumu sana belli etmiyor olabilir. En doğru olanı onunla açık ve net bir şekilde oturup konuşman olur.
- +1 yıl
Bunlar kişiden kişiye değişir. Kimisi bir dilim baklava ile doyar kimisi 2 porsiyon. Kişiye göre devgişen bir durum olduğu için soran kişi herhalde kısa ve belirli bir ilişki ile yetindiğinden karşısındaki kişinin de doyasıya yaşama isteğine "doyumsuzluk" gözü ile bakıyor olabilir. +1
- +1 yıl
Sn.tırıvılıdünya
Dediğinize aynen katılıyorum. - +1 yıl
bakın hayatta nefret ettiğim şeylerden biri tek taraflı düşünce adam gelmiş yalvarıo iştio okey bişi demiorum..o istediği zmn tamam ama cabuk doyuyo sorun orda istio istemio değil..
- +1 yıl
Maalesef bu konuda çok haklısın, Bir çok erkek cinselliği sadece sok çıkardan ibaret olduğunu sanır ve çoğu erkek partnerini yatakta mutlu ettiğini sanır. Aslında durum hiçte çoğu erkeğin düşündüğü gibi değildir. İnanın bayanların çoğu kırıcı olmak istemiyor ve erkeğe doğruları söylemiyor. Bir bayan arkadaşım yattığı erkeklere bu konuda dürüst cevap verir ve bana söylediğinden şunu anlıyorum: Beraber olduğu 10 erkekten sadece 2 tanesi kadını yatakta mutlu edebiliyor. Diğerleri iseazı laf yapıyor
- +1 yıl
işte ben onu mutlu ediyorum ama o etmiyo bugun buluşalım dediğinde hyr diorum hep senn dediğin oluyo diyip artistlik yapıo..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
46Cevap
+1 yılNeden doyumsuz olmuyor değil bence. Neden karşı tarafı düşünmüyor olacaktı sorun.
Cinsel ilişkilerde biz erkekler kendimiz nasıl zevk alıyorsak karşı tarafı da memnun etmek zorundayız diye düşünüyorum. Karşı taraf orgazm olmadan cinsel ilişki bitmemeli bence. Bunun bir kezle iki kezle alakası yok partnerin eğer biraz bir şeyler biliyorsa seni çok mutlu edebilir, havalara bile uçurabilir...05 Yorumla- +1 yıl
partnerim sadece kendini düşünse :@
- +1 yıl
O zaman problem var demektir. Ben her zaman söylüyorum karşı tarafı bir klozet olarak görmemek lazım diye. Öyle iki dakikada işi bitir çık falan yok böyle bir muhabbet. İki kişilik bir şey yapıyorsan eğer bu işin hakkını vereceksin erkek olarak ne kadar tatmin oluyorsan kızı da o kadar tatmin edeceksin. Orgazm olmadan bir ilişki bitmemeli. Ama gel de bunu bizim millete anlat. İşi bittikten sonra uyuyan çok erkek var, evli olup da yıllardır orgazm olmamış çok kadın var ülkemizde.
- +1 yıl
ya ben bişi istemiorum sadece saygı ona bişileri en fazlasıyla veriosam oda değerini bilsin..
- +1 yıl
Saygı yoksa eğer sana ne olarak bakıyor bu çok önemli.
- +1 yıl
aslında saygı kavramı cok geniş..bana benm erkek oldugumu hatırlatmayı ii biliosun dio heralde dogru bunu bikaç kişidende duydum saygı derken biraz ilgi heralde karıştı hastayımda biraz kafam dumanlı..kusra bakma..
- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılsorun senın yanındakı erkeklerdeymıs canım. ben gayet ısteklı oluyorum :) ama sen 1 ncıden sonra beklemeden 2 yı ıstersen bu zor olur. once beynın fonksıyonlarını n yerıne gelıp sonrsında kanın tekarar asagı pompalanması lazım..
ortalama bı erkek 30 dakıkada bı sex dusunur. kımısı 10 - kısmısı 5 dakıkada bı. vucut saglılıgı ıle alakalıdır.02 Yorumla- +1 yıl
hımm saol canım..
- +1 yıl
sende saol canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim gibisine denk gelirsen artik ;) ben 2 kere yapiyorum basladigimda ama zaten hepsi rahat 1-2 saat suruyor.. bide uyandigimda yapiyorum onun zamanini ayarlamam gerekiyor bazen:) uzun suren iliskimdede yaptim kisasindada tabiki.. kimileri olmaz oyle desede kendimi biliyorum yawrum diyorum onlara ;) hanimlarda genelde hep erkegin azginindan kotu bahsederler ama oylesinede taparlar :D
04 Yorumla- +1 yıl
aynen cok doğru bi teşhis o anda itediğini desin canım onda sorun yok..
Cevap sahibi+1 yılkiz millleti cok fena iste napcan :)
- +1 yıl
:D deme öyle zaten fenayım..
Cevap sahibi+1 yılbelli eleman hep tek sknca sana bosluklari dolduramiyosn :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah bizi öyle yaratmış; ikinci-üçüncü... için bir müddet dinlenmemiz gerekiyor. İstemediğimizden veya doyduğumuzdan değil...
Ben bazen çok dinlenmiş olursam, boşalınca penisimde yumşama olmuyor ve ikinciye hemen devam edebiliyorum. Ama bu nadir oluyor.
Sonuç olarak, sizin gibi üstüste devam edemiyoruz-gelemiyoruz. (Konu fizyolojik.)00 Yorumla
+1 yılseks makinası gibi konuşmıycam ama 1 kere gerçekten çok sorunlu.bir gecede 3 tanenin altı sıkıntılıdır.Ha tabii biraz oralle desteklemen gerek :)
019 Yorumla- +1 yıl
kadın önemli etkendir yoksa erkek 2.de ister
- +1 yıl
istemiosa işte..
- +1 yıl
Fatmaçelik çok doğru söylüyor. Olayda en önemli etken kadındır. Erkek boşaldıktan sonra kendini koyuverir arkasını dönmek ister. ama kadın boşalımdan sonra bırakmayıp eğer devam ederse işte erkek o zaman "orgazm" olur. Ve de tekrar ereksiyon sönmeden ilişki devam eder. Böylece en az 45 dk. bir sevişme yaşanır. Ama chocolatew sen zaten baştan istemediğini söylemişsin. Keşke hiç odaya girmeseydin, hiç soyunmasaydın adamda mast yapıp sende oda kurtulsaydı.
- +1 yıl
güzelim söle diyim adam bütün zorluklara karşı istio eyw.ama bn istiyince trip yapıo hep benim dediğim oluyo oluyo..bıktım ama ona gününü göstermek farz oldu..
- +1 yıl
Gününü nasıl göstericeksin tatlım.Adamın olayı belli işte.
- +1 yıl
kimse ona dünyanın kac bucak oldugunu farkettirmemiş ..ama görücek
- +1 yıl
Ne yapabilirsin ki , aldatmaktan başka :)
- +1 yıl
sen öyle san kimle ugraştını bilmio..
- +1 yıl
Ders verebileceğin bişey yapabileceğini sanmıyorum.Pipisini kesecek halin yokya :s
- +1 yıl
valla nasıl biri oldugumu anlatmak isterdim ama kurallar var o kdr da basit değil herşey kısaca burda bi arkadaş var o bilio nasıl biri oldugumu ..yani arkamda kimlerin oldugunu bn bişi yapmam..büyüklerim var onlar yaparlar..
- +1 yıl
senin arkanda birileri varda , onun yokmu ? ne yani sırf yatakta seni tatmin etmiyo diye mi dövdğrğceksin adamı *
- +1 yıl
hyr onun için neden yapım adammı yok..ben artistliğine kızıyorum..nese ya..salla dostum..
- +1 yıl
Canım erkek mi yk piyasada.Yıpratma kendini , koyver gitsin.Yeni birey çok :)
- +1 yıl
:D tamam dostum ya :D
- +1 yıl
zencimisin sen, ne bu dostum dostum :D bak kafam güzel,ben bile daha iyiyim yani :D
- +1 yıl
bn bile daha iiyim derken ?
- +1 yıl
bunu dediğime göre iyi değilmişim demek ki
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Bugün İyiyim valla bak
belki senden kaynaklıdır. yatakta odun gibiysen ondan da olabilir
015 Yorumla- +1 yıl
:D sanmam...
- +1 yıl
işimiz burclara kaldıysa vay halime..
- +1 yıl
:D üzülme ya :D çokda kötü durumda değilim :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
nieki?
- +1 yıl
:( ağğlarım bak :(
- +1 yıl
:D:D off 1 yetmiyo işte..sonra nie aldatıosun..
- +1 yıl
naparsın gec-nçlik...
+1 yılsen şimdi erkekler 1. seferde doyuma ulaşıyor mu dedin,ben mi yanlış anladım :)
yok yaa yanlışın var,cıık inanamam...
allah senin eline doyumsuz erkekleri düşürmesin...:)04 Yorumla- +1 yıl
düşürsün ya nie..aa
- +1 yıl
yaaa,düşürmesin işte.
onları doyuracam diye helak olacan oralarda :) kıyamam... - +1 yıl
ah canım benide düşünürmüş :D
- +1 yıl
herılt yani :)
Bünyeye bağlı olarak rahatlıkla 5 e kadar çıkar ))
zorlanırsa 24 saat içinde 10 geçer bayaa antremanlı olmak gerek :P )))00 Yorumlasınırları zorlamayı severim, doyumsuz biri olsun yeterki ;)
024 Yorumla- +1 yıl
wayy kanka :D sınırları zorlayanmı yok yoksa :D
- +1 yıl
ah kankamya bide beni anlasalar..
- +1 yıl
zor olmakda zor be kankam :(
- +1 yıl
ah balım ya sende olmasan kimse düşünmicek..
- +1 yıl
biliorum canım benm...
- +1 yıl
bitanesi :D:D
- +1 yıl
kalbindemi aklındamı..?( zor soru ) :D
- +1 yıl
pislik gercekten zor oldu:D:D ne cevap yazcam şşimdi ben bunun altında kalmamam lazım :D
o kalbe girmek zor değil cok zor ama sen cok zoru başarmış biri olarak bn olmasamda sen kalbimdesin..( nasılım ) :D - +1 yıl
zormu bnce kolay ben girdiğime göre..:D
- +1 yıl
konu benim kalbim değil canım benm senn kalbine girişim bn zor kalbin zor benim için basit oldu :D
- +1 yıl
benim keyfim yerinde çıkmak isteyen kim..
- +1 yıl
yok..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızlar da da ikinci veya üçüncü sevişme yapanlar çok nadir... Şu doyumsuz kızlarla da ben bi türlü tanışamadım.
01 Yorumla- +1 yıl
ah canım ya kıyamam..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam 1 kere kaldırabiliyorsa onda sıkıntı yok kalkıyormuş sonuçta. Ama asıl marifet onu kaldırmaktaa.. Yani kaldıran kişide. Sen maharetsizmişsin dostum kışkırtamıyorsun.
03 Yorumla- +1 yıl
nie işine gelince şeytansın sen demeyi bilio..
Cevap sahibi+1 yılİşine gelsede gelmesede adam haklı gerçeği söylüyor kadınlar şeytaaaann :D
- +1 yıl
tamam doğru biraz şeytan olabilirim ama kadınları şeytan yapanda erkekler..
çabuk o adamı terket :))) kim demiş olmuyor diye .ne 2 si 12 ye kadar yolu var o işin :)))
03 Yorumla- +1 yıl
diii sorun bnde olsa bi kere 6 senlik sevgilim ve 1 senelik svgilim bırakır ve bu kdr caapkın olmazdım..
- +1 yıl
:D 18 die yapamammı?
benim içinde nedense tam tersi denk geliyor yoksa ben yanlış yerde mi yaşıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılöyle ölü gibi sırt üstü yere yatarsınız romanın yandığını uzaktan izler gibi kolay tabi,git gel ne kol kası kalıyor insanda ne sırt ne bacak ne kalça.bunların hepsi yerdeki ölü ve ufaklık için çok yorucu:D:D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDepo boşalıyor.2.kere yapmak için 10dk beklemek lazım.Haa yok ben öylede yaparım diyenler yarı erekte haliylede iş halledebilirler.Boşaldıkdan sonra daha kalın gibi duruyor bende ama yarı erekte yani. :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Soruya bak :D Kaç erkekle beraber oldun da doyumsuz olmadığımızı anladın :D sen erkeğe denk gelmemişsin :D
06 Yorumla- +1 yıl
:D genelleme bu istisnalar olabilir ama emin ol doyumsuz diyosam öylelerdir benm gibi bir kız diyosa hele..
- +1 yıl
heya bir adam denk gelmedi..
- +1 yıl
pes etmek yokkk :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl0 ne 2 si ne 3 ü diyenlere kanma güzelim onlar seksin s sini yapmamış insanlar. bekara karı boşamak kolaydır
41 Yorumla- +1 yıl
hahahh aynen öyle bende ilk düzenli seks hayatım olmadan önce bi postadan sonra bitiyodum :) şimdi en son dün gece rekor kırdım ve 5 posta kendim boşalıp sevgilimi de 7 kere boşalttım ve şimdi yine azdım :)) tamamen zamanla olan bişe 31 den normal sekse geçiş zor :D 31 çekmeye benzemiyor o yüzden 31 çekmekle aynı sanıp atıp tutuyolar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer konuda dır dır dır ağzı çalışan kadının 1. Den sonrada ağzı çalışsa 2 de gelir 3 de
02 Yorumla- +1 yıl
yokya allah allah ..
Cevap sahibi+1 yıleee öyle tabi yan gelip yatıp 2. yi istemek yok. İlk boşalma sonrası penisi ağzına alacaksın. Ağzının içinde büyüteceksin. Oral en iyi sertleştirme yöntemlerinden biridir.
ne alakası var her erkek için değilki benim için durma dinlenme noktası bes .. sonradan olanlar da extradan
00 Yorumlaakrep burcu erkekleri olarak doyumsuzluk bizim diğer adımız :( hatta biraz fazla doyumsuzum ben.
05 Yorumla- +1 yıl
oseni biliorum sen canım ben dert etme sen :D
- +1 yıl
icraatmı lazım :D
- +1 yıl
:( ağlarım
Cinsellik konusunda 414 cevap paylaştı. Doyum mu ? 1 mi? Ardarda 4 5 kafadan varım :) bence partnerinde sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden olcak sende is yok o zaman.. yaparken oyle kutuk gibi yaparsan adam onuda yaptigina pisman olur... azdiramiyoun sinifta kaldin ;)
017 Yorumla- +1 yıl
ne biliosun dicem anlatıcam ne var yoksa akşam akşam şimdi tövbe est..
Cevap sahibi+1 yılbisey bilmeme gerek yok ... bi eleman 1 kere yapip kapatiyorsa ya sen yapamiyorsn yada senden sklmstirr artik.. ikiside sen merkezli sonucta ;) diger turlu dersen eleman kaldiramiyor baska demektir,
- +1 yıl
elemanda sorun varsa?
Cevap sahibi+1 yılelemanda sorun varsa senden hiiic sorun yoksa artik bikereye razi olcan :D yada bi kere onunla gerisini manuel kendin kendini tamamlican .. fakat dersenki olmaz o zaman sapkani takican kendine baskasini arican :DDD :P
Cevap sahibi+1 yılpardon bi lafi yanlis yazdim.. saclarini tara kendine baskasini ara :P yaa bi laf ettik onuda yanlis ettik iyimi :PPP :)
- +1 yıl
aldat diyosun resmen ..:D
Cevap sahibi+1 yılsen onuda yapiyosundur zaten belli :D hehehhe.. aldatma birak elemani sende.. suna bak yha ne yardan vazgecioo ne sex ten :D heheheh :P
- +1 yıl
şimdiki zaman işte :D
Cevap sahibi+1 yılgotur ne diyim :)
- +1 yıl
gel diyom gelmio ::(
Cevap sahibi+1 yılelemani kuruttun o zaman sen.. kalkista problem yasiyor iste :D
- +1 yıl
valla halinden mutlu değilse 6 senedir bıraksaydı 1 senedir bıraksaydı..
Cevap sahibi+1 yılikiside mi kaldiramiyor 2.yi ?
- +1 yıl
yok canım haklarını yiyemem biri kaldırıyo da bn ondan bahsetmiyorum onlar bu konunu dışında..
Cevap sahibi+1 yılkim konu icinde disinda karisti valla :)
- +1 yıl
:D:D boşver takıl sen..
Cevap sahibi+1 yılvalla senin ihtiyacn var biseye takilmaya... bizde var sukur :D
bu konuda sana katılmıyorum eğer aşk ve tutku varsa defalarca ilişkiye girebilir br erkek
05 Yorumla- +1 yıl
ya sen ?
- +1 yıl
hımm başarılar o zmn
- +1 yıl
peki :)
sana hanzosu denk gelmiş kanka bırak salla iktidarsız çıktı herif demek ki haha
03 Yorumla- +1 yıl
kanka yapma ya :(
- +1 yıl
ayyaşım benmm..:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de 3-4 tane sevgili yap , arka arkaya olur, grup olur ... doyarsın iyice ...
03 Yorumla- +1 yıl
var zaten:D
Cevap sahibi+1 yıliyi işte grup yap ... senin gibilerden iğreniyorum ... 3-4 tane var ve o kadar rahatsın...
bir de çok tipsiz olabilirsin adam işini hemen bitirmek istiyordur... kendine bak biraz erkeklerde kusur arama ...- +1 yıl
olur..
+1 yılsen bir ikizler burcu bul kendine. boş otobüsde ayakda gidersin :D
10 YorumlaSna kötüleri denk gelmiş çıkarmadan iki atan arkadaşlar. İbile var 2 dediğin ne ki
00 Yorumlaben yapıyorm sorun yok :D 2.3. eğer ortam musaıtse rahat olabılıyorm
00 Yorumlakızım senin herifte iş yoksa bize ne mal ediyn bu olayı.. taramalı tüfek gbym çk şükür..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin fiziksel yapısı ile alakalı. bir bayan defalarca orgazm olabilir ama bir erkek ancak birkaç sefer yapabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaha kim yapamıyomuş o bozuktur bozuk. gizli yap kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen değil de bir tane Rus ya da Norverçli falan ver yanına bak bakalım 1 mi atıyo 10 mu
03 Yorumla- +1 yıl
kadın olduklarını erkeklere öyle bir gösteriyor ki biz türk kızları sanki yarım kadınmışız gibi hissediyoruz türk kadınlarında neden özgüven yok anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılözgüvenle alakası yok.o ülkelerin kadınları çok güzel çünkü normal değiller.genetik bu işler. Erkekleri çok yakışıklı kadınları çok güzel kabul etmek lazım
- +1 yıl
özgüven bndede yoksa kimsede yoktur heralde..o kdr diyorum yani.
+1 yılyoo hiçte bile sana denk gelmemiş sen doyumsuzmusun :)
00 YorumlaSeninki tek atımlıkmış demek ki.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldevamını getirirler ama ilki gibi olmaz. sende zevk almazsın daha sonrasına..
00 Yorumla
+1 yılohooo gece muhabbet varmış..
01 Yorumla- +1 yıl
kaçırdın..
Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı. Adamina denk gelmemissin sexsten sogursun valla:))
14 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
aynen yukardaki kelimeleri kopyalıyım sana yapıştırıyorum oku ordan..
+1 yılben olsam yapardım doyumsuzum çünkü :)
03 Yorumla- +1 yıl
işte herkes sen değil :P
- +1 yıl
benim gibisi zor bulunur :)
- +1 yıl
wayy artist :D
ya deme öyle şimdi, olan var olmayan var
01 Yorumla- +1 yıl
neden ki?
yapanda var yapamayanda..
00 YorumlaHer erkek bir değildir yaa:)
03 Yorumla- +1 yıl
ewet değilmiş sevgilimi buldum :D
- +1 yıl
inş..
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav siz kızları doyurmakta mesele valla :)
011 Yorumla- +1 yıl
Sizde doyumsuz oolun nolcak :))
Cevap sahibi+1 yılne ypalım ya namluyu tekrar doldurmak için biraz zamana ihtiyacımız var:)
- +1 yıl
İi omrumuz sizi beklemekle gecti..
Cevap sahibi+1 yıl:) sen hızlı çıktın galiba yoksa diğer kızlar bu kadar istekli değiller sanırım
- +1 yıl
Bni dierleriyle bir turma ve gizliligide kaldirsn ii olar..
Cevap sahibi+1 yılbirinin havasından yaklaşılmıyor biri tam tersi doyumsuzluktan şikayet ediyor artık biz de şaşırdık doğrusu.. gizli olunca daha aktraksiyonlu oluyor ahaha:))
- +1 yıl
O zmn by..gizlilikden kalkinca mesaj atarsin..
Cevap sahibi+1 yılmuhabbet olsun da gizli yada değil her türlü olur..:) iyi geceler.
- +1 yıl
Sni mrk ediyorum..lutfen gizliliktn kalkarmisin..
Cevap sahibi+1 yılgizli olunca çekici geliyor demi:d
- +1 yıl
Hyr ismin cıkınca cekici oluyo..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kere olurda bede 3 u yapamıyorum
00 Yorumlapek mümkün değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelleme yapma bana 5 bile yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücut yapısından dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKudurmuşsun sen
12 Yorumla- +1 yıl