Erkekler neden doyumsuz?

Evlenmişsin ne güzel hala başka kadınlara bakıyorsun başka şeyler istiyorsun p*rno izliyorsun. Bak şimdi eğriye eğri doğruya doğru konusalim. Turkiyenin p*nis ortalaması belli kimse kimseyi kandırmasın on sevisme olmadan süreyi hesaplarsak b*salma süresi de çok tatmin edici değil. Ve genelde Türkiye'de erkekler zevk almasını bilen kadınları tatmin etmeyi bilmiyor. Biz de sizin gururunuz incinmesin seviyoruz diye tatmin oluyormusuz gibi davranıyoruz. Ee şimdi siz neden tek bir kadıni elde edince sanki her şey normalmiş başka bir kıza geçmek zorundaymissiniz gibi davranıyorsunuz? Ya tabii ailevi, ahlaki tabular siz bakire kız istersiniz etrafta bakire kız birakmazsiniz. Bari dürüst olun karşı tarafa ben ilişki istiyorum evlilik düşünmüyorum cinsel hayatımın devamlılığını ve çeşitliliğini seviyorum istersen bu şekilde olur istemezsen saygı duyarım deseniz tabii siz de haklısınız kandirilmadan bu coğrafi ahlak koşullarında kimse bunu kabul etmez ancak evlilik hayalleri ile kandirilmali. Ya da yüzüğü takip etrafa evli damgasını aldıktan sonra istikrarlı olarak aldatmali

Erkekler neden doyumsuz?