Gizli Üye(18-24)10 ayBu çok ciddi bir hastalık psikolojiyle de çok alakası var genelde travmatik olaylar yaşamış özellikle taciz gibi şeyler yaşamış kişilerde ortaya çıkabiliyor kişi seks yapmadan duramaz partnerine genellikle sadık kalamaz tatmin olamaz sürekli daha fazlasını ister sürekli cinsellik düşünür cinsel davranışlarını kontrol etme girişimleri başarısız kalır. Bu kişiler genellikle cinsel ihtiyaçlarını herşeyin üstünde tutarlar öncelikleri cinselliktir...
Not=Seks bağımlısı bir kişi genellikle hayatı olumsuz etkilenene kadar yardıma ihtiyacı olduğunun farkında değildir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aybazen kendini düşünürken yakalarsın gün içinde kaç kere aklına seks geliyor farkında bile değilsin sabah uyanırsın ilk düşündüğün şey onun vücudu olur nasıl dokunduğunu, nasıl içine girdiğini hayal edersin öğlen işteyken bile bir anda dalıp gidersin o an gözünün önüne gelir dudaklarının boynunda gezinişi, ellerinin beline sıkıca sarılışı, nefesinin kulağında hissedilişi için bir anda ısınır kasıkların hafifçe karıncalanır kendini tutarsın ama akşam olduğunda dayanamazsın belki ararsın onu sesini duyunca bile titrersin belki de evde tek başınasındır ama yine de ellerin vücudunu keşfetmeye başlar o dokunuşların bile yetmez bazen ne kadar yaparsan yap tatmin olamazsın çünkü yetmiyor istersin ki o gelsin seni belinden kavrasın, sertçe kendine çeksin, içine girerken bakışların birbirine değsin o bakışlarda hem arzusu hem de seni ne kadar istediği okunur işte o an vücudun tamamen teslim olur ne kadar hızlı girerse girsin, ne kadar derine inerse insin yetmez daha fazlasını istersin çünkü sen sadece seks yapmak istemiyorsundur o an seni tamamen ele geçirmesini istersin işte seks bağımlılığı dediğin şey tam da budur her düşündüğünde daha çok istersin her yaptığında daha fazlasını beklersin ve hiçbir an yetmez çünkü artık seks senin için sadece bir zevk değil nefes almak gibi bir ihtiyaç haline gelmiştir.
41 Yorumla
10 ayHer an bunu düşünür yapmak ister... Aklı fikri hep ordadır, mastürbasyon yapınca zevk almaz biriyle seks yapmak ister her an her yerde... Tabi bu karşılıklı duyulan hazdan da kaynaklı olabilir😅😅😅... Ama buna tamamen bağımlı olanlar için diyorum ben...
30 Yorumla
Normalde kişileri sekse güdüleyen şey libido tetiklenmesidir. Bu da belirli tetikleyiciler sayesinde olur fiziksel veya zihinsel. Bu olmadan kişiler seks düşünmez.
Fakat Nemfomani gibi durumlarda da olduğu gibi kişi sürekli seks düşünüyorsa ve uyarılıyorsa bağımlıdır 😀
23 Yorumla
Soran10 ayHiç seks yapmamış yapmaya fırsat bulmamış ama sürekli seks isteyen seks düşünen ve uyarılan biri de nemfomani olabilir mi yoksa bunun için seks yapmış olma şartı var mı😀
Soran10 ayAnlaşıldı 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bu cok güzel bir soru eline sağlık...
Eğer belirli bir peryotta oluyorsa şayet birliktelikler ve ortada his yoksa , histen daha çok sanki yapmaya mecbur olduğu bir şey gibi yapılıyorsa bundan vazgeçilemiyorsa bu bağımlılıktır. "Bence"
Dipnot - ilk defa öyle bişi duydum12 Yorumla
Soran10 ayİlk defa ne duydun😀
Aslında bunu kişinin kendisi anlamıyor yani kendilerine konduramıyorlar mı desem adlandıramıyorlar mı desem bilemedim.
Fakat kişi sürekli olarak seks veya onu çağrıştıran düşüncelerdeyse bağımlıdır. Bazı objeleri obje değil seksde ne amaç için kullanılacağını düşündüyorlarsa tam bağımlılar diyebiliriz😃
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
10 ayseks bagimliligi yokki. Bu yemek yeme bagimliligi, demek gibi. Bisey oldu. seks de bir ihtiyac. Ihtiyac olan herseyin bagimlisiyizdir. Sadece bazi benim gibi yemek yeme istahi cok olanlar olabilir burada da saglik acisindan beslenmede nevsi kontrol etmek lazim. Ve ayni sekilde seks de de tutkulu libidosu yuksek hayvan gibi testosteron sagliyan yuksek hormonlara sahibim. Ama burada da neevsimi kontrol ediyorum. Hepimiz sexe aslinda bagliyiz. Ama bazilari bunu amac edinmis Sadece.
10 Yorumla
10 ayAynı partnerle tatmin olamamak sürekli farklı vücutlar farklı tenler istemek elde edemediğinde ya da yokluğunda tıpkı nikotin bağımlısı gibi ağır yoksunluk çekmek saldırganlaşmak hayatına odaklanamamak intihar düşüncelerinin gelmesi, bağımlılık ile düşkünlük arasındaki fark budur. Birçok insan -itiraf etmese de- s*ksi sever ama sadece seven insan yokluğunda da bi şekilde idare eder ya da aynı partnerle uzun süre devam ederken yine tatmin olur ama bağımlılar ne yazık ki öyle değildir
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüksek libidoya sahip olmak çok ilişki yaşamak vs bunlar anormal durumlar değil seks bağımlılığı yanlış biliniyor, seks bağımlısı kişiyle hiçbir partner baş edemez defalarca üst üste yaşasada ara vermeden yine ister böyle birinin ihtiyaçlarını kimse karşılayamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayAçıkçası libidosu yükseklik bir kenara koyayım o ayrı. Lakin psikolojik olarak sıkıntılı olan insanların cinselliğe daha düşkün olduğunu Düşünüyorum düşükünlük derken kendine hakim olamama hormonları ile hareket etme gibi. Çevrem de bunun gibi insanlara şahit olmuştum takıntılı, bipolar, kişilik bozukluğu , mazor depresyon gibi rahatsızlığı olanlar da düşkünlük daha fazladır ama aşırı aşırı. Buna da dikkat etmek lazım göz ardı çok ediliyor
415 Yorumla- 10 ay
Senin böyle bir durumun var mı
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç hayır yok ama arkadaşımın var
- 10 ay
İradesi mi zayıf
Yoksa cinsellige zaafı mi var onun
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç cinsellik bir duygudur bir yandan hiç bir duygusuna hâkim olanadığı gibi cinsellik duygusuna da hakim olamaz. Bu tür insanlar kimin ne dediğine değil veya ne istediğine değil kendi ne istiyor ona bakar mesela sen zevk alıyo musun almıyor musun buna takılmaz aslaaa önemli olan kendi zevki
- 10 ay
Kibir oluyor ama bu
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç tabi ki narsist oluyorlar genel de o Yüzden bu tür insanlara dikkat etmek lazım
- 10 ay
Meme vereyim dese bile istemem böylesini 😝
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç sen isteme o yine verir emin ol
- 10 ay
Hayır demesem mi acaba 😝
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç senin hayatın da böyle biri mi var
- 10 ay
Ben boga burcuyum
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum
Ama böylesi bir kadın yok hayatımda
Sen böyle miydin peki
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç ay ben senin sürekli bu yorumunu görüyodum
- 10 ay
Sana uyuyor mu zevkim 😝
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç valla sapık gibisin yaaa seninle evlenene acıyorum
- 10 ay
Tam tersine
Bence çok şanslı o garı 😆
10 ayHer gördüğü karşı cinsle çiftleşmeyi düşünüyorsa bence bağımlıdır. Tamamen diğer bağımlılıklardan yola çıktım 😂
51 Yorumla- 10 ay
@kanka35 hemcinslerinin çoğu hayvan o zaman 😂
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Sürekli olarak libidosunun yüksek olmasından ziyade libidosu düşük olsa dahi cinselliği yaşama isteği ve çabası seks bağımlılığın göstergesi sayılabilir.
10 YorumlaGenelde Seks Bagimlisi Bir Hastalikdir Surekli İlgi Ve Sevgi Olmadan İliskiye Girmeye Calisanlar Seks Bagimlisi Zaten Önüne Gelenle Yatmak İstiyen Ve O An O Kisinin Kim Oldugu Önemli Değil Aldigi Zevk Önemlidir Onun İçin Baglilik Yok Kendini Tamamen Zirvenin Zirvesinde Bulmak Yasamk İster Nerdenmi Biliyorum Böyle Bir Arkadaşım Var maalesef
10 Yorumla
10 ayAklı sürekli cinselliğe kayıyorda günlük işlerinde bile dalıp gidiyorsa, bunu sürekli yaşamak istiyorsa bağımlı demek doğru olmaz, seks yapmayı seviyordur
11 Yorumla- 10 ay
Evet bağımlı olması için yoksunluk çekmesi, yapamadığında hayatına devam edememesi, fazla depresifleşmesi ve saldırganlaşması, hayatı anlamsız bulmaya başlaması, diğer aktiviteleri reddetmesi gerekiyor baya kriz gibi yaşıyosun bağımlı olunca
10 ayo ne ya seks bağımlısı ahah soru olsun diyemi bu peki sevdiğim insana özel davranışım ve yaptığım muameleden anlar diyelim:)
22 Yorumla- 10 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 aySeçici olmaksızın rastgele kişilerle seks yapmaya başladığında anlar.
31 Yorumla- 10 ay
Hiç seks yapmamışsa, ancak sık sık düşünüyor ve uyarılıyorsa ona nemfomani denmez.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aypartneri olmasına rağmen başkalarını arzulaması ve seks yaptıktan sonra tekrar başka birisi ile seks yapabiliyor olması, gibi gibi belirtiler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklı fikri oradaysa her an her yerde düşüncesine giriyorsa gördüğü duyduğu şeyden çabuk etkileniyorsa tebrikler bağımlısınız
10 Yorumla
10 aylibidon yüksekse bağımlısındır çok sık canın istiyorsa birşeyleri sekse yoruyorsan alakasız birşeyi bağımlısındır
10 YorumlaSürekli istekliysen yapmadan veya cinsel içerikli şeyler izlemeden duramiyorsan bağımlısındır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
10 ayKendimi anlatmicam galiba bende var tjhfngjgyg
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayAklına normal bişi gelse bile cinselliğe çeker düşünceyi
10 Yorumla
10 ayKötü birr şey değil bu hergece boşalması gerekir bir erkeginn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 aySeks bağımlılığı kötü bir şey deyil, anlatmak için aynı yatağa girmek lazım diye düşünüyorum
10 Yorumla
10 aySürekli onu düşünüp onu yapmadan uzun süre duramıyorsa bağımlıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen bu nemfomani rahatsızlığını efsane olarak düşünürdüm ta ki arkadaşımın eşini bilip öğrenene kadar.
12 Yorumla
Soran10 ayEfsane değil o ya😀
Cevap sahibi10 ayValla değilmiş yaa kadında gördüm ya ağzım açık kaldı. 🙄
Gizli Üye(36-45)10 ayseks bağımlılığı diye bir şey yok kız erkek fark etmez seks yapmak ister partneriyle
10 Yorumla
10 ayYüksek fanteziler isteyip sürekli orgazm olma isteği varsa
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
10 ayGörünce duramiyorsa😝
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
10 ayHal ve hareketlerinden
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşünüyorsan
Sürekli yükseksen
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 aySürekli cinselliğe gelirse konu
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duysulsa bağlam olmadan sürekli haz arayışı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBir kişiyle yetinmeyip başka başka kızlarla erkeklerle ilişki yaşayan kız erkek seks bağımlısıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
10 aySürekli istek ve arayışta olur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sanırım ben öyleyim 🤦♂️🤷♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
10 aySürekli seks yapmasından
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dokunarak ona anlar amasyada
10 YorumlaHer gün yapalım denilse tabii
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayGünde kaç kere sevisiyorsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
10 aySürekli aklında o varsa bağımlısın işte
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKendim soyunuyorsam
81 Yorumla- 10 ay
Aynıyız 😅
Gizli Üye(30-35)10 aySurekli surekli istiyorsa bagimlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHer zaman canım istiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYapmadan duramiyorsa
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
10 ayEşim ve ben öyleyiz
10 Yorumla
10 ayanlatığımda anlarsın
10 YorumlaAklında hep o varsa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayNasıl yaptığından
10 Yorumla
10 ayben bağımlıyım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
10 ayHareketlerinden
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
10 ayAnlayamaz
10 Yorumla
10 ayKonuşma ve hareketlerden belli olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySürekli seks isterse ve arzularsa
21 Yorumla- 10 ay
Sen surekli istiyon mu peki
Gizli Üye(30-35)10 ayGözler belli ediyor
10 Yorumlakızlarda yok
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri