Cinsel Yaşam Hangi burcun kadını yatakta daha iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Objektif olun arkadaslar kendi burcunuzu secmeyin lutfen 😜 aslan terazi koç akrep boğa yay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi burcun kadını yatakta daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cnk3535 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 10 ay Akrep ve aslan iyidir ama kadının dişiliğini venüs gösterir daha çok 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aslanı zamanında yakalarsan çok iyi.Onun dışında boğa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Akrep falan aşırı abartiBen Boğa ve oğlak kadını dışında harika sevisen bir kadın görmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Valla ben başak derim 😂😂 4 27 Yorumla Mardinllii3447 10 ay Sanmam Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Mardinllii3447 sanma Yorumla Mardinllii3447 10 ay Başak mısın Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Mardinllii3447 hahahhaha evet Yorumla Mardinllii3447 10 ay Obaa Yorumla erdogan_demir 10 ay Yani sen sekste iyisin Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir tahmin etmiştim canım nasılım bilemiyorum Yorumla erdogan_demir 10 ay Hmm yani cinsellikte karşı tarafı tatmin ediyor isen eğer bu konuda iyisindir güzelim Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir biliyorum canım Yorumla erdogan_demir 10 ay Peki canım hiç seks yaptın mı yaptığında bu konuda çok iyidin diyen oldumu sana Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir iyi geceler canım Yorumla erdogan_demir 10 ay Canım gel zevk ile bu konuyu konuşalım Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir hiç havamda değilim sana iyi eğlenceler Yorumla erdogan_demir 10 ay Neden havanda değilsin ben senin havanı alırım Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir iyi geceler Yorumla erdogan_demir 10 ay Sana da en azından üzerindeki iç çamaşırı tarzını söyle ☺️ Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir seni evli dul ya da olgun kadınlara veriyorum defol dbdndn Yorumla erdogan_demir 10 ay Vay demek ki inceledin beni demek ki sende vereceksin genç kız olarak kesin vereceksin 😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir ya bi git be adam ne saçmalıyon bdjdjd Yorumla erdogan_demir 10 ay Ya tamam gidiyorum da iç çamaşırını çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir merak iyi değildir canım Yorumla erdogan_demir 10 ay Güzelim o zaman tahmin edeyim dantelli siyah iç çamaşırın var üzerinde Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir hayırr dantel rahat değil canım Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir hadi ben kaçtımm Yorumla erdogan_demir 10 ay Tamam kaç iyi geceler o zaman geriye tanga ve düz kalıyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay @erdogan_demir hahahaha evett iyi gecelerr Yorumla erdogan_demir 10 ay Sana da iyi geceler güzelim rüyada seviş bari Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. akrep boğa oğlak koç aslan bu dördü şaşmaz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Balık, boğa, başak ve akrep kadını 0 0 Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Tutkulu olur 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Akrep kadını net. 0 0 Yorumla
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Aslan boğa ve akrep 0 1 Yorumla romantizmbeyi 10 ay Sen hangisisin Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Akrep net 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Akrep ve aslan iyidir ama kadının dişiliğini venüs gösterir daha çok
Aslanı zamanında yakalarsan çok iyi.
Onun dışında boğa.
Akrep falan aşırı abarti
Ben Boğa ve oğlak kadını dışında harika sevisen bir kadın görmedim
Valla ben başak derim 😂😂
Sanmam
@Mardinllii3447 sanma
Başak mısın
@Mardinllii3447 hahahhaha evet
Obaa
Yani sen sekste iyisin
@erdogan_demir tahmin etmiştim canım nasılım bilemiyorum
Hmm yani cinsellikte karşı tarafı tatmin ediyor isen eğer bu konuda iyisindir güzelim
@erdogan_demir biliyorum canım
Peki canım hiç seks yaptın mı yaptığında bu konuda çok iyidin diyen oldumu sana
@erdogan_demir iyi geceler canım
Canım gel zevk ile bu konuyu konuşalım
@erdogan_demir hiç havamda değilim sana iyi eğlenceler
Neden havanda değilsin ben senin havanı alırım
@erdogan_demir iyi geceler
Sana da en azından üzerindeki iç çamaşırı tarzını söyle ☺️
@erdogan_demir seni evli dul ya da olgun kadınlara veriyorum defol dbdndn
Vay demek ki inceledin beni demek ki sende vereceksin genç kız olarak kesin vereceksin 😂
@erdogan_demir ya bi git be adam ne saçmalıyon bdjdjd
Ya tamam gidiyorum da iç çamaşırını çok merak ettim
@erdogan_demir merak iyi değildir canım
Güzelim o zaman tahmin edeyim dantelli siyah iç çamaşırın var üzerinde
@erdogan_demir hayırr dantel rahat değil canım
@erdogan_demir hadi ben kaçtımm
Tamam kaç iyi geceler o zaman geriye tanga ve düz kalıyor
@erdogan_demir hahahaha evett iyi gecelerr
Sana da iyi geceler güzelim rüyada seviş bari
akrep boğa oğlak koç aslan bu dördü şaşmaz
Balık, boğa, başak ve akrep kadını
Aslan güzel s****lir😅