Yav saka yatakta domunant degilim. Ama reelde de çok sevmen emir kipiyle falan konuşulirsa içimde aslan çıkar o yüzden olmaz aslanla hersey yatak degil ya
sana efendi adam gitmez. sen gerçekten libidosu olan, yatkta sana hükmeden, kasığındaki şehvetini senin bedenine aktaracak bir beyefendi istersin. sıcakkanlı, şık, modern bir erkek ama o şıklığının altında yatan istekli bir boğa lazım. naif erkeklerden uzak dur derim :D
Boganın da beyefendisini bulmak zor çogu hödük ya sa sapkın derecedeler. Bu ara pesimde bi koç var birde terazi var terazi çok yakışıklı ama hiç çekmiyo koçta ne biliim normal. Zor ya çok zor bulmak.
Hayır çok nadir bulunan bişey istiyorsun. Bana bile 1 defa erkek dünk geldi mars akrep. Venüs akrepse dolu ve benimde mars akrep diye venüs mars kavuşumu oluyor enfes bişey bu yatak için ama ilişki olur mu bunlarla nooo. Sevgide b. ok gibiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Boğa kadını fena oluyor.
Başağı merak ediyorum bide :D
Onlarda istekli
Bilmiyorum hiç başak kadınıyla olmadım ve tek merak ettiğim o kaldı ama boğalar fena
Akrebin adı çıkmış boga erkegide çok fena
Akrep iyisi çok iyi kötüsü çok kötü oluyor.
Aslan erkeğini demen lazım o zaman
Aslan iyide çekilmiyo ya bazen
Ne yönden be :D
Ben yatakta kükreyen degil inleyen seviyorum sjsj
Dominantım diyorsun :D
Kadın tamamen baskın olamaz ki
Yav saka yatakta domunant degilim. Ama reelde de çok sevmen emir kipiyle falan konuşulirsa içimde aslan çıkar o yüzden olmaz aslanla hersey yatak degil ya
Evet o durumda biraz konuşurken emir kipini fazla kullanırız. Sen hangi burçsun bu kadar sert :D
Ben teraziyim ama marsım akrep o yüzden sert halim sert normal halim hanım hanımcık. Damarıma basılırsa s. iker atarım ortalıgı
Normal hal iyi o zaman :D
Sert de güzeldir :D
Boğa ve akrep kadının eline kimse su dökemez
burc olarak bilmirem yattiklarima hic hangi burvlusun diye sormadim
Ben kesinlikle boğa erkeği olarak boğa ve aslan kadini diyorum. Akrepler kendini bir halt saniyor. Sadece görsellik var 😂
Bulamadimki gönlüme göre bi bogaa
Senin burcun ne
mars burcu akrep olan kadın... kendi burcunun önemi yok.
Hmm bu bende akrep
felaket bişeysin o zaman sen
Yaani. Senin burcun ne
normal burcum başak
Burçlardan anlar mısın? Venüs terazi mars akrep nasıl sence. Benim bu 😁
sen var yaa, dışarıda güzel bi restoranda akşam yemeği yiyip eve geçtiğinde yataktan ateş çıkartılacak kadınsın işte
Hahaha tşkler ama daha beyaz atlı prensimi bulamadım. Bana nasıl bi erkek önerirsin. Sjsj
sana efendi adam gitmez. sen gerçekten libidosu olan, yatkta sana hükmeden, kasığındaki şehvetini senin bedenine aktaracak bir beyefendi istersin. sıcakkanlı, şık, modern bir erkek ama o şıklığının altında yatan istekli bir boğa lazım. naif erkeklerden uzak dur derim :D
Valla ne yalan söyliyim ben de boga arıyorum. Bir denk gelmiyor ki m. na koyim🤣
boğa iyi gider sana. bana da başak olduğuna emin misin derler genelde :D
Boganın da beyefendisini bulmak zor çogu hödük ya sa sapkın derecedeler. Bu ara pesimde bi koç var birde terazi var terazi çok yakışıklı ama hiç çekmiyo koçta ne biliim normal. Zor ya çok zor bulmak.
terazi hep denge arar. ne kadar sevgi o kadar tutku. yatakta da aşırıya kaçmaz. canın acıyacak diye sert becermez hatta :D
Canımın acımasını önemsememesinden iyidir. Sjsj yatakta p. ic normalde beyefendi adam yok anam bulamıyom ya hepten pi. cler ya da degiller.
yatakta oldukça pç normalde acayip beyfendiyim de benden sana olmaz maalesef :D ama mars akrep kadını beni yakıp geçmişti ama. sen de çok kıymetlisin
Sen en az 10 yıl buyuksun benden napam seni
o yüzden dedim benden sana olmaz diye. vala bekliceksin prensini, aklında ne fanteziler var, prensini bulmadan evlenirsen yarım kalırsın :D
Onları aşkıma sakladım ulu orta herkese diyemem
ha yoook aklında ne fanteziler var derken soru manasında değildi zaten :D ne fanteziler var bilirim manasındaydı :D
yok mu yakışıklı boga çevrende bi kiyak yap bana🤣
çevremde boğa olsa bi dk durmam sana yaparım. bana dua eder adam :D ama yok. ne sıklıkta mastürbasyon oluyor sende
Ahajahaja😂😂😂😂 sagolasın. Bu kdr konuşma yeter sana boga varsa hergün hazırım ben.
yolun bahtın açık olsun :D
Eski sevgilim olan boga da ayrılırken böyle demişti🤣
işte ben başak değilim bence. bana 30+ kadın lazım mars akrep olan yaa. başka türlü ben doymuyorum :D yok mu çevrende mars burcu akrep olan :D
Hayır çok nadir bulunan bişey istiyorsun. Bana bile 1 defa erkek dünk geldi mars akrep. Venüs akrepse dolu ve benimde mars akrep diye venüs mars kavuşumu oluyor enfes bişey bu yatak için ama ilişki olur mu bunlarla nooo. Sevgide b. ok gibiler.
tek yatak olması erkeğe hayatının lezzetini yaşatır ama siz kadınlar sevgi de arıyosunuz doğal olarak
Her insan sevgi arar sadece yatagı ver erkekte mutlu olmuyor.
vala ben dümdüz duygusuz ilişkiden haz almıyorum açıkçası dediğin gibi
Demekki neymiiiiş 🤣🤣 ilan vericem boga erkegi araniyor diye bi 50 kişi çiksa elesem içinden yemegü çiksam bulirum ya bitane
sıradaki sorun bu olsun. kimlik fotokopisi mutlaka iste :D
🤣🤣🤣 alemsin. Bumbledan bulmayı düşünüyorum burç yazıyor orada
o alanlara giremedik. mail adresiyle giriş olmadığından :D tamam orada ara :D
🤣🤣🤣 karın yakalar dikkat et
o yüzden cısss işte oralar :D
Yay, aslan , boğa 😬
Tecrübe konuştu
🤷
Terazinin azgını fena
Burçlara bu kadar takılmayın
Valla hiç birine burcunu sormadım
Balık boğa yengeç