ՏҽӀɑʍՏ
Sessiz ama göz göze, derin bakışmalı mı¿ Sesli ve sert, kendini kaybettiren mi?

ՏҽӀɑʍՏ
Sessiz ama göz göze, derin bakışmalı mı¿ Sesli ve sert, kendini kaybettiren mi?

Bu tamamen kişisel tercihe bağlı ama bence en ateşli seks, gözlerinle konuştuğun, bakışmalarla hissettirdiğin ama arada çıkan tutkulu seslerin ve enerjinin dengesiyle yaşanan anlardır.
Sessiz ama bakışmalı anlar derin bir bağ ve gizem yaratır, tutkuyu yükseltir. Öte yandan, sesli ve sert anlar ise yoğun heyecan ve özgürlük hissi verir, kendini tamamen bırakmayı sağlar.
En güzeli, partnerinle birlikte neyin size daha çok keyif verdiğini keşfetmek ve o dengeyi bulmak. Aşk ve seks, iletişimle daha da ateşlenir.
bence en ateşli seks sessiz bakışmalı da olabilir ama sesli ve sert olduğunda o zevk bambaşka bir boyuta geçiyor mesela o an vücudumun her yerini hissediyorum ya nefesim kesiliyor kalbim deli gibi atıyor belimden tutup kendine çektiğinde o gücü hissetmek… işte o an tüm sınırlarımı unutuyorum arkadan tuttuğunda her girişinde kalçalarım kasıklarına çarpıyor o tok ses var ya odanın her yerine yayılıyor ve o ses beni daha da delirtiyor içimde her hareketinde vücudum elektrikleniyor içimden kontrolsüz sesler çıkıyor susturmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü o his o kadar yoğun ki o an sadece ona ait olduğumu düşünüyorum bazen saçımı tutup başımı geriye çekiyor boynumu öpüyor o sıcak nefesiyle titretiyor beni öyle sert girip çıkıyor ki vücudum kasılıyor, bacaklarım titriyor gözlerimi kapatıp kendimi bırakıyorum o an tek istediğim daha derin daha hızlı daha sert olması çünkü o an tek gerçek şey o zevk o tutku ve o deli eden temas oluyor sesimle, inlemelerimle, kasılmalarımla onun aklını almayı seviyorum çünkü o da benim nefesimden çıldırıyor işte o zaman seks sadece seks olmaktan çıkıyor iki beden değil iki ruh birleşiyor ateş oluyoruz resmen.
Bence en güzeli yavaş başlayıp ritmi birlikte yakalamak. Sessizlikte gözlerin konuştuğu anlar da, sonrasında kontrolün kaybolduğu o yoğunluk da ayrı bir tat. Dolayısıyla, duygu da tempo da dozunda olunca, en ateşli hâli o oluyor.
Aynennnnn
Sessiz sinema gibi olmaz sıkar… Sert ve biraz bağırmalı olabilir… 🤦🏼♀️
Çığırmalı jdjd
youtube.com/shorts/tpMi9RUZgiw?si=eZslXyvcuLy7H02D
Nedense bu geldi aklıma djdja
youtube.com/shorts/YFqF10vuqWg?si=0WOCPmYaTu7PmrGK
Benimde aklıma bu geldi… 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahauahahafjah koptum 😅
Cevap
99Cevap
Sesli ve sert olmalı. Tüm mahalle evimizde seks olduğunu bilmeli 😂
Yanınıza megafon koyalım jddj
Sesli ve sert beni bagirtamazsa zevk alamamisim demektir
Vay pe dhd
Sekste sohbet edilmemeli diye düşünüyorum. Minik iltifatlar yapılabilir ama "falanca yere gitmiştik hatırlıyor musun, en iyi sevişmemiz bu mu" gibi dikkat dağıtıcı veya sohbet temalı konuşmalar yapılmamalı. O anki duruma ve zevke odaklanılmalı. Sesliden kasıt dediğim gibi minik iltifatlar ve inlemeler çığlıklar olmalı. Karşıdakinin yüzünden anlaşılmalı duyguları
-önce bakarsın kesersin sadece odaklanırsın gözbebeklerin sadece karşındaki yüzü üçgene alır o eksende gidersin, anlarsın.. herkesin bir başlangıcı vardır serenatı yaparsın başlarsın sesssizden sesliye doğru gidersin.. araları geçelim orası özel bir mevzu.))
Sonra partnerinle kapıdan çıkarsın çıkarken karşı komşu kapıyı açar bakar ve kapatır anlarsın ki sesli gürültülü heyecanlı anlar yaşanmış😂
Ynagından mal kaçırır gibi patara kütere sekse karşıyım! Göz temasından, partnerinin nefes alıp verişine kadar kontrollü ve usulca başlamalı! Ve kadının orgazma yaklaştığı anlarda giderek sert ve hunharca girerek, 2'ye katlanmalı kadın her pompalayışta! Pozisyona göre ya saçlar bilekte toplanmalı ya da kalçalarına tırnak izleri çıkmalı! Onun boşalması bitene kadar en sert ve sarsıntılı devam edip, ardından erkekte kendini bırakıp fışkırmalı homurtular içinde ;)
Ateşi harlananan sobanın yanında olan her seks ateşli olur 🤪 ateş benim!!
Yakıyon mu sen shdjs
Yakarım
Bu geldi aklıma😁
😂😂
Tecrübem yok ama tercihen bakışmalı ve sert olabilir
Sacinizi niye cektiriyonuz ya neden yani nedeeeeennnnnn
Sakin ol aşkım çektirmeyiz ahah
Sakin olamiyom😕 insanin sac dipleri aciyo ve hos degil bence yani erkeklerin kendi saclarini cektirmeye izin verceklerini hic sanmiyom bi de
Saçları olsa izin verebilirlerdi jdfj
Bence yine izin vermezlerdi ya
Sence sessiz seks zevk verirmi? Bencede hayır vermez, seksin tadı oral yaparken ve ilişki girerken sert yapıp bağırttırarak alınır, yani öyle yapmak lazımki kadın zevkten çıldırsın aynı zevki erkeye de versin
Bence, önce bakışlarla sonra dokunuşlarla usul usul tensel temasla başlayıp sindire sindire neyse burada keseyim ön sevişmeyi sjsjs
Sonrasında belirli bir ritimle sertleşilmeli tamamen doğal akışına bırakıp...
seks soft olucak ufak dokunuşlarla partnerini kıvrandıracaksın onun kıvranışıyla zevk dolacak insan ufak inlemelerle ateşi daha da yükseltecek ama kontrollü olacaksın ağır ağır gideceksin hedefine ve uzun süre orgazmın tadına varacak iki tarafta.
Sert ve kendini kaybetmeli vahşileşip hırçınlaşmalı izler bırakılmalıı
ikisi de çok ateşli oluyor bazen sesli ve sert olmak aşırı haz verirken bazen de o bakışlar inleme gibi geliyor
Tercih meselesi biraz karşı tarafın isteği belki de karşı tarafın senin ne istediğini bilmesi
Bakire kızla çok sert olan. iniltisi hayla kulaklarımda
çok minion kızdı. kıyamadım canını yakmaya. Rahat girdim.
Bu muhabbetleri sorumun altında döndürmeyin lütfen
Bencede ve erkekler sapık
her ikisinden ortaya karışık olmalı. Bazen istemsizce ortalığı inletmeli bazen ise bakışlarla her şeyi anlatmalı diye düşünüyorum
Sonunda nefes nefese kaldigin mahvettin beni dedirten
Gıcırdayan yatak, dile gelen ayna ve duvarların eşsiz akustiği.
Hiç seks yapmadım ama sesli serttir sanırım dfdf
Sesli ve sert olmalı. O zaman insan zevk alır.
Gözlerle konuşarak hard bir seks 🔥tek konuşma inmeler ve ahlamalar olmalı
Seks dediğin sesli ve sert olur sessiz bakismali seven evcilik oynasın
Sesli sert ve kendini kaybettiren 😈
Bu citlere ve kişilerin humerine arzusuna heycanlarina goore degisir
Sessiz sert bakış olmak güzeldir diye düşünüyorum bilemiyorum pek.
Sertsede dozu önemli pata kute olmaz her şey tadında olmalı
Yavaş başlayan ve hızlanan bazen sert bazen soft geçişleri olan makbuldür
Sessiz ama bakışmalı bence kronometre de açın tadında kalsın
Bence hiçbir şey söylemeden bakışlar ile ateş etmek gerekiyor. Sessiz fakat derinden, içten ve çılgınca olmalı. 😉
Sessiz bakışarak başlayıp sesli ve sert devam eden 🤌
Sert aga serttttttttt bunca yıl sessiz yaşadık da ne oldu
Sessiz sedasız geçiyorsa zevk almıyorsundur zaten dhfkfjk
Çığlıklarından komşuların rahatsız olması lazım değil mi ama
Sessiz ve bakışmalı olsun ki iyi bir sevişme olsun
Yuksek sesli 😊
Sert ses getirir zaten 😅
@SpaceLoverTeacher iste yuksek ses getirsin mumkunse 😂
Çok sert diyorsun o zaman 😂😂
Kalça kizartir 😂
Öyle mi sesli mi seversin
Sesli Ve Sert Kendini Kaybetmiş Zirveyi Yasatmali Yaşamalı Vücuttaki Bütün Enerjisyi Sömürmesi Tarftariyim
en ateşlisi serttir güzel olur ama başbaşa kimsenin olmadığı yerde sadece o ve ben olmalıyız
Sadece şöyle olmalı diye kısıtlamak istemiyorum. Çok farklı değişkenler var seks sırasında, bence sessiz ve derin bakışlarla da sert ve sesli bir şekilde de olmalı o anlarda
🔥🔥Karşılıklı ateşleyici cümlelerle sesli ve sert🔥🔥
Her zaman yapınca bilirler nasıl yapacaklarını, saç oral da değil dogy de çekilirse daha güzel
Düz ve uzun saç daha güzel oluyor
Sesli ve sert demeyen ılık falandır
🤦🏼♀️
Patik ne alaka dkdj
😅 aa ne tatlı
Tatlı tabii sen ne anlarsın
Sessiz ama bakışmalı başlayıp sesli ve sert biten
Bazen de arada sert başlamak gerekiyor sonra sessiz
İstek atmm reddetmişsin😬
O anın ritmine göre değişir 😍
Gözle konuşan bir kadın dünyadaki bütün kadınlardan çekicidir benim. Ama o kadınlardan cok nadir yaratmış allah
Bu arada görsel harika 😇🫠 seks sesli ve sert olmalı ses oldukça arzu istek artar
Sessiz bakışmalı kimseyi rahatsız etmeyelim 🤣🤭
Sesli 🫣 devamına utanıyorum 😂
Ortası olsa olmaaz mi
Olar tabii, sadece hangisi 'daha' hangisi 'nirvana' gibi skfk
😄😄
Aynı resimdeki gibi sert saçlardan kavramalı olması gerekiyor
Ben ayak kölesiyim. Başkası becerir ben anca ezik gibi ayak yalarım
Sert ve seslii tabi kiiii
Sesli kendini kaybedeceğin şekilde
Sert olmalı 😌
Tamamen içgüdüsel o anki ruh haline bağlı😂
Kız sen cinsel yaşam sorusu sormuşsun ben şok 😱😱🤣
Fenomen olduğum konu etiketi al bir daha şok ol
Cidden mi 😱😱
şu an ben şok içerisindeyim çıkışa ilerleyebilir miyim acabası?😱🤣
Çıkışlar sizin
Tamam be aaaa de gidiyom ben🤣
5 tane fenomenliğin varmış sen çok tehlike 😂
Sesli ve sert daha iyi gibi
En ateşli seks sesli ve sert olmalıdır..
Çok sesli çok sert :D
Benim burada ne işim var neyse cvp yaşam bari
Sevişirken bakismali
Seks anında sesli