Çünkü bazı kapalı namaz kılanlar bile yaşamıyoruz diyorlar ama konuşuyorlar sadece böyle mi olması lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim bundan 1 önceki ex kapalı namazında niyazında bi kızdı tanıştık falan benimde cinsellik düşkünü olduğumu biliyordu ama sevgili olmak istiyordu dedim swn benim isteklerimi karşılarmısın vs dedi ki sevgili olırsak bakarız vs aradan birkaç gün geçti sevgili olduk o gün güzelce bi heryerini ııı kontrol ettim diyim birkaç hafta sonra da kucaktan inmememye başladı
023 Yorumla
Soran10 ayKafanda uyduruyor olabilir misin çünkü bir tesettürlünün böyle olması imkansız
Cevap sahibi10 ayKızın kapalı halide nudeleri de hala var elimde ama sana kanıtlamak zorunda değilim
Soran10 ayEğer gerçekten böyle yapıyorsa basindakini bi çıkarsın mk
Cevap sahibi10 ayHatta ilk buluşmamızda sev olduktan sonra kendi elimi göğüsüne götürmüştü
Cevap sahibi10 ayİşimizi yaptıktan sonra duş alıp namaz kılardı jdmdkd
Soran10 ayAllah sizi bildiği gibi yapsın 🤢
Cevap sahibi10 ayBu arada ben müslüman da değişm
Cevap sahibi10 ayBu arada nude atan çok oldu da ilişkiye girdiğim bi bu var
Cevap sahibi10 ayAynn knk kız nude atıyo sonra diyo dişarı çıkıyom kombinime bak kapalı aaa
Soran10 ayHanımefendinin amacı ne Allah'ı mı kandırmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi10 ayBilmem günah ta yaparım sevapta dengelesin diyo dkldld
Soran10 ayŞu şekil insanlar yüzünden kapalıların gördüğü muamele gerçekten kötü
- 10 ay
Sizin gibiler de bi tane aile zoruyla başını kapatan gördü diye herkese aynı muameleyi yapmasın. Evlenmeden bırak yapmayı, konuşması dahi olamaz. Olmamalı
- 10 ay
@Nightwalk35 inan hiç aile zoruyla değil. Normal tesettürlülere saygım sonsuz. Şuanki kız arkadaşım da tesettürlü. Ama bazıları aile zoruyla değil adı kuzum çıkmasın diye türbanı kalkan olarak kullanıyor
- 10 ay
@Wexwexwex yani sonuç olarak bu tipler harama helale bakarak değil bir şeyleri kamufle etmek, zorla, veya çıkar için kullanıyor diyorsun. E bunun farkındaysanız tesettürlü insanlar hakkinda ne diye ileri geri konuşuyorsunuz
- 10 ay
@Nightwalk35 tüm tesettürlüler demedim yalnız. Veya çoğu tesettürlü demedim. Çok var böyle tesettürlü dedim. Aslında aynı şeyi söylüyoruz ama farklı yerlerden. O yüzden pek anlaşamadık gibi
- 10 ay
@Wexwexwex açık olanların da düzgün ola o düzgün olmayanı var, kapalı olanın da aynı şekilde. Bu durumların açık veya kapalı olmakla değil ahlakla, karakterle ilgisi var.
- 10 ay
@Nightwalk35 orası öyle elbette ama burada mesele aşikar olan tesettürlülerin taşıdığı sorumluluk. Elbette ahlaki olarak türban dediğiniz bir bez parçası ama o bez parçasının getirdiği sorumlulukları taşımak farklı. Burada mesele açık kapalı olması değil. Bir tesettür var ve bunu kullanan ahlâksızlar mesele. Yoksa tesettürü çok güzel taşıyan da var. Şöyle düşün sufle giyene lafımız yok, dapdar pantolon giyip üstüne dapdar bluz giyip tüm boynunu açarak sadece saçını kapatana burada laf. Bir laf etsen ona tesettürüme laf etti şöyle böyle der.
- 10 ay
@Wexwexwex peki o zaman sana bir soru. Zina tesettürlülere daha mı çok günah? Tesettürlü olunca günah oranın artıyor mu yani? Hayır. Kadın erkek dahi fark etmeksizin herkese aynı günah, cezası da aynıdır. Burada kimse zinayı savunamaz tamam tesettürün de getirdiği bir ağırlık ve sorumluluk var sonuçta bişeyi temsil ediyorsun ama kıyafete bakarak böyle yorumlar yapmak da kimseye yakışmaz. Herkesin günahları olabilir bu 1, 2. si senin zina yapman ne kadar günahsa kılık kıyafet fark etmeksizin başkasının yaptığı zina da o kadar günah. Hani günah olan bir şeyin karşısında duruyorsanız eğer bunu herkes için yapacaksınız. Adil olmak lazım
- 10 ay
Peygamber hariç herkesin küçük de olsa günahları vardır. Tesettürlü de olsan, açık da olsan, erkek de olsan, kadın da olsan fark eden bir durum yok. Amellere açıklığa, kapalılığa göre değil bireysel olarak bakılır.
- 10 ay
@Nightwalk35 günahı ben bilmem yaratan Allah bilir ama tesettür kullanan birisi insanlara rol modeldir. İnsanın dini yaklaşımını gösterir. Bana şu an verdiğim örneğe "kıyafete bakarak böyle yorumlar yapmak kimseye yakışmaz" diyerek öyle giyineni savunamazsınız. Ağırlığını kaldıramıyorsa takmayacak. Öyle takıyorsa da kendisine vurulan lafları da evet haklılar diyip kaldıracak.
- 10 ay
@Wexwexwex Allah'ın farz dediği bir şeye ağırlığını kaldıramıyorsa takmayacak demek kimsenin haddine değil bu 1, 2. si en büyük alimlerin hocaların dahi günahları varken (ki bu normal çünkü peygamberler hariç istisnasız herkes günahkar) insanların günahlarının olması onları ibadetlerden alıkoyma gerekçesi olamaz. Tesettür farz ise farzdır. Müslüman her kadın bu ibadeti yapmakla yükümlüdür. Namaz farz ise farzdır. İstersen bütün günahları işlesen de o namazı kılmak ZO-RUN-DA-SIN. İbadet eden herkesin 4-4 lük falan olmasını bekliyorsunuz ama bence daha gerçekçi beklentiler içine girin. Dört dörtlük insan diye bir şey yok. Herkesin günahları oluyor ve olacak. İslam'ı öğrenirken kimin ne yaptığına değil, İslam'ın kendi kaynağına bakarak yorum yapacaksınız. Tesettürlüyde hiç günah işlemesin, alimse hiç günah işlemesin, işliyorsa başını örtmesin veya hocalık yapmasın diye bir düşünce gerçekçi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayOncelikle herkesin icinde vardir konusma istegi ama insan bilenle olgunla konusur herseyi heryerde herkesle konusmaz bende namaz kilan biriyim benimde fikirlerim cok hos kendimce ama dedigim gibi kimse bilmesine gerek yok
02 Yorumla
Soran10 ayİnsanın bazen fikirleri kendine kalmalıdır bence
- 10 ay
Hemfikiriz ama bazende o fikirleri disari cikarmak istiyor cokca bastirilmis duygulsri varsa
10 ayCınsellık hayatın bır gerçeği..
Bence olmalı dini ınanclarına tersse yaşamazsın ama degılse yaşanmalı
Ama bazi seylerı insanlar cok basite ındırgemıs durumda Bu kadar basit olmamalı10 Yorumla
10 ayDevam eder ama milleti kandırıyorlar etmez etmez diye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayArtık zaman degistii herkes deneyip şurup test ederek aliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
10 ayBence yürümez artık evet. Yapmasanda konuşursun illaki.
01 Yorumla Konu cinselliğe gelene kadar konuşacak o kadar konu, yaşanacak o kadar şey var ki...
00 YorumlaHiç gerek yok. En doğrusu zaten konuşmadan, yaşamadan evlenip yapmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayCinsellil ihtiyaç önemli olan karşı taraftaki kişinin sana bakışı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu zamanda artık ilişkiler cinsellik üzerine duygusallık yok. Hatta ilk başlarda açık açık dile getiriliyor. Zamana kaybetmemek için.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Nasıl olması gerektiği kişiden kişiye göre değişir sonuçta anayasa değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik nude seksting yoksa hayatınıza erkek almayın türk kadınları defolup gidin Filistine sizinle uğraşmak zorunda değiliz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBelli bir samimiyetten sonra ilişki o raddeye geliyor ama sınır bilinmeli
05 Yorumla
Soran10 ayBn saçma buluyorum
Cevap sahibi10 aySaçma değil aslında güven var ve samimiyet var. Sınır korunuyor. Mesela ben kız arkadaşımın asla boynunu görmedim bile. Tesettürüne dikkat eder benim de giyimime dikkat eder. Örneğin şey diyorum laf arasında evlenince ben sana yapacağımı biliyorum o zaman görürsün sabahlamayı. O anlıyor demek istediğimi ama üzerine oturup konuşmuyoruz. Ne yaparsın demiyor, anlıyor asıl denileni
Soran10 ayYani uzun ilişkisi bu normal bu tarz konuşma normal ama
Cevap sahibi10 ayBir yıllık bir ilişkimiz var uzak mesafe
Soran10 ayAllah kavuştursun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayGerek yaşayan gerek konuşan herkesde var kimse yalan konuşmasın kimisi içinde kimisi göz önünde bunu yaşıyor bence seks yoksa hiç bişi yok
00 Yorumla Yani geneli konuşup yapıyor namazli niyazli insanlar da normale döndü bu
013 Yorumla
Soran10 ayÇok saçma
Soran10 ayİstek herkes de olur ama her önüne gelenle de yaşanmaz adam diyor sevgilim gidip birlikte oluyor bunun şeyden hiçbir farkı yok ki hani parayı basıp eskorta olacağını iki çiçek alıp sevgiye sevgiliye basıyor böyle iş mi olur
Soran10 ayİlişki seviyesi ne olursa olsun bence yaşanmamalı kadın konulur öyle
Soran10 ayÇivisi çıktı ya
Soran10 ayHer konuştuğunun konuyu bu tarafa çekmesi sinir bozucu engellemekten yoruldum çünkü
Soran10 ayMaksimum 2 ay geçiyor sonra hemen konuyu bağlıyorlar bu hiç hoş değil ben böyle şeylere gelemiyorum
Soran10 ayOlmamalı evliliğe kadar
10 ayetmez cunku eksık kalır sen karsımısın
010 Yorumla
Soran10 ayNesi eksik kalır
- 10 ay
ten uyumu ve doyum eksik kalır, buda ilişkiyi devam ettırmez
Soran10 aySen uyumu da cinsellik için iyi bir bahane oldu ha
- 10 ay
hyr arastırsan anlarsın
Soran10 ayAynen kank ten uyumu adı altında ne haltlar yendiğini biliyoruz biriyle oluyor ten huyumu yok diye ayrılıyor başka biriyle oluyor aynı şekil başlarım böyle işe
- 10 ay
sen cınsellıge karsıysan saygı duyarım
Soran10 ayEvlilik öncesi cinselliğe karşıyım
- 10 ay
Libidon dusukmu peki
Soran10 aySeni hiç alakadar etmez hocam
- 10 ay
Ok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aySen ne olsun istiyorsun onu söyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayEtmiyor konu bi şekilde cinselliğe geliyor
00 Yorumla
10 ayBen o kapalılardan neler gördüm
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe kapalılar neler yaşıyor
03 Yorumla
Soran10 ayEvet kapanıp dini benimsemeyen insanlar var fakat bunun için dini kötülemek saçma olur
Cevap sahibi10 ayAma yatakta da fenalardayım
Cevap sahibi10 ayFenalarda lar
Gizli Üye(25-29)10 ayBence seks olmadan olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi10 aySen yaptın mı hiç seks
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkesin kuralı kendine, öyle düşün
00 Yorumla
10 ayYaşanmaz kimse kendini kandırmasın
00 Yorumla
10 ayEtmez
00 YorumlaEder niye etmesin ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayDevam etmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayEdebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayYani ilişkinin amaçlarından biri cinsellik ya hani
03 Yorumla
Soran10 ayİlişkinin amacı iki tarafın birbirini sevip saygı duyması birbirini anlaması ama şimdiki ilişkiler genel eve gitmeyi üşenip sevgili yapıyorlar el altında
Cevap sahibi10 ayAmaçlarından biri dedim. Ne alaka cinsellik için niye genel eve gidiyoz karşılıklı daha iyi
Soran10 aySizin kafanıza göre benimkine değil
Gizli Üye(18-24)10 ayKapalıların bile yaptığını duydum
017 Yorumla
Soran10 ayOha atma
Cevap sahibi10 ayEvet ciddiyim sen hiç duyamadın mı
Soran10 ayYani duymadım
Cevap sahibi10 ayKaç yaşındasın
Cevap sahibi10 ayÇokta bir çevren yok galiba yalnız mı takılırsın
Soran10 aySeni hiç alakadar etmez
Cevap sahibi10 aySana düzgün konuştuğum için böyle bir tavır sergiliyorsun
Soran10 ayHayır ilgimi çekmediğin için bir şekilde ters cevap veriyorum
Cevap sahibi10 ayNe diye sorusunu soruyorsun ilgini çekmediği için peki
Cevap sahibi10 ayYalancısınız
Soran10 ayBen burada soru soruyorum insan tanımak istemiyorum
Cevap sahibi10 ayTanışalım diyen olmadı sana
Soran10 ayO niyetin vardı oe
Cevap sahibi10 aySensin o kardeşim
Cevap sahibi10 aykardeşim seni
Cevap sahibi10 aykuzum seni
Cevap sahibi10 ayOe anandır
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
10 aypopo güzelmiş
00 Yorumla
10 ayİllaki olur
00 Yorumla
10 aybu bi ihtiyacım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu devirde cinsellik konuşmadan ya da yaşamadan ilişki devam etmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat