Bazıları iliskinin iki ogesinden biri cinsellik diyor birlikte olmadıkça veya yakınlaşma olmadıkça aldatilirsin. Sizce bu genel kural mi? Erkekler illa sevgililikte yakınlaşma mi bekliyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 ayTabii ki de şart değil kişilerin kendi kararlarıdır ama cinsellik yaşanırsa erkeğin yarı yolda bırakıp gitme ihtimali daha yüksektir Çünkü istediğini almıştır Ama yaşlanmazsa Kazanırsan olursun Çünkü kalbin ruhun ve Vicdanın Rahat olmuş olur zaten gitmek isteyen erkek yaşasan da yaşamasan da gidecektir gözünün üzerinde Kaş var deyip bahane edip yine gider
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Hayır degil tabiki neden şart olsun insanlar istemediği sürece hiç bir zorunluluğu yok çünkü sevgili daha evli değil ve ileriki zamanlarda ne olacağını bilemeyiz ben çok kişi gördüm sevgililik döneminde ilişki yaşayıp sonra evlenemediler evet erkek acısıdan sorun yok ama kadının bekareti gidiyor ve ilerde evleneceği zaman ona sorun olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok bee bunlar erkeklerin argumanı..: erkeğe verirsende gider vermezsen de. Ama vermezsen elinde tutma şansın daha yüksek. Verirsen kesin gider, vermezsen bunun değerini bilecek bir erkek cıkabilşr
22 Yorumla
Soran8 ayBen de buna inanıyorum evet
8 aySevgililik evresi uzun sürecekse libidosu yüksek bireyler için cinsellik kaçınılmaz onun haricinde hızlı ciddi evliliğe giden süreçte cinsellik olmadan sabredilebilir
18 Yorumla
Soran8 ayBizim şu an evlilik beklentimiz yok yani daha doğrusu zamanı değil pek, tahmini 2 3 sene sonra olur en az
- 8 ay
İkinizin kararına bağlı ancak çok zor cinsellik olmadan yürütmek
Soran8 ayYani bu beni korkutuyor, ilişkimiz cinsellikyen dolayı bitmemeli diye düşünüyorum ileride
- 8 ay
Sevgilinin libidosu çok yüksek değilse belki bekleyebilir sende durum nasıl istemiyor musun
Soran8 ayOnun bence yuksek bana karşı özellikle, ben de onu arzuluyorum ama malum değer yargıları
- 8 ay
Nişanlansanız en azından adım atmış olursunuz öyleyse ciddi ilişkiniz varsa bekleyin bakalım bir süre. Evlendikten sonra da hayatınızı yoluna sokabilirsiniz çokta beklemek gereksiz
Soran8 ayOlabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayşart değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
8 ayŞart değil ilişkiye girmek istemiyorsa zorlamanın anlamı yok
115 Yorumla
Soran8 ayErkekler bence hep istiyor da
- 8 ay
İsteyenden ayrıl
Soran8 ayYok sevgilim benden istemedi, sen ne istersen o demişti, sadece ileride evleneceksek bence nişanlı iken falan olabilir ciddiye binmeden tarzi konuşmuştuk ama bizim evlilik işi 3 4 seneyi bulur
- 8 ay
Sabredemiyorum diyorsan karar senin ama bekle
Soran8 ayYok benim için sorun yok, sevgilim de ben ne dersem o diyor ama bazıları aldatilirsin diyo, oysa erkek arkadaşım öyle biri de değil ve uzak mesafe ilişkimiz vardı
- 8 ay
Her insanın sözüne inanma ona güvenmeyi dene bence
Soran8 ayYani o bana senin pişman olacağın şeyi yasamani ben de istemem demişti taa iliskimizin basinda, biz her şeyi basta net konuşmuştuk, birkaç kez flört döneminde ama 6. Ay dolarken sexting tarzi şeyler yapmıştık, uzak mesafedeydik isten dolayi ama yuzyuze de öyle yakinlasmalarimiz olmadı yani ben çekiniyorum biliyor
- 8 ay
Sexting yapmak normal yan yanyanayken çekiniyorsan demek ki istek var sene
Soran8 ayOnu da sevgilim gerçekten arzulu idi de yapmıştık ama ben de ona bir süre sonra arzularmaya başladım, ama evlenmeden istemiyorum hep demiştim
- 8 ay
Sexting artık normalleşti yani seks yaşmaya iyi düşünüp karar vermelisin tabi aklında istek varsa
Soran8 ayYapmayacağız onda netim, evlenmeden olmaz yani
- 8 ay
Senin bileceğin yani ama şart değil buna emin ol
Soran8 ayBence de daha değerli olurum gibi duruyor minik yakınlaşma belki olabilir ama ilerisine gerek yok bir anlamı kalmaz
- 8 ay
Kimisi senin düşüncede kimisi zevk peşinde
Gizli Üye(30-35)8 ayE öyle, sağlıklı bir ilişkide cinsellikte şart. Diğer türlü erkekler yanaşmıyor.
70 Yorumla
8 ayŞart değil. Sen istemediğin sürece kimse buna seni zorlayamaz , zorlayan biri sevmiyordur. Tunusol gibi düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayGenelde öyledir evet ama bence karşılıklı severken cinsel birleşme olmasına gerek yok. Çok fazla zorlanıp dayanamayacak hale geliyorsa elinle yaparsın onunla bile yetinir hatta mutlu olur seven adam, evlenene kadar böyle bir baskıda bulunmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİlk önce sevgi saygı sadakat sohbet gelir ondan sonra cinsellik ama bazı cahil ve kanı bozuk insanlar hiç ailesi terbiyesi alamadığı için anlamazlar iyi seçim yapın lütfen kızlar
10 Yorumla
8 ayİki taraflı istek önemli zaten nişanlı olunca gerdege gerek kalmıyor 🤭
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Toplumsal erdemler devirden devire degisiyormu. Devrin anasını s**tiler. Flört etmenin bile bir seviyesi olmalı. Bir de düşüp kalkacaklar... Neymiş! Moderniz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayBu devirde kim kiminle belli değil
41 Yorumla
Soran8 aySahi yani cag gerçekten değişiyor
8 ayeğer ki erkek çok aşıksa çok seviyosa onunla evlenmeyi düşünüyosa cinsellik olmasa da olur. cinsellik için evliliği bekler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayŞart değil düyeceğim fakat öyle şeyler görüyorum ki bir erkek böyle bi durumda aldatmadan duramaz gibi geliyor
31 Yorumla- 8 ay
Ne gördün
8 ayAşk tene değil kalbe hissedilir🙂😌🐥🦋
23 Yorumla
Soran8 ayHep buna inanırdım ama sanki bir süre sonra fiziksel bağ kurulmaya başlanıyor bilmiyorum ki
- 8 ay
Cinsellik yaşayıp yaşamamak sana kalmış bir şeydir ama kural değildir 🙂
Soran8 ayBenim şu an fikrimde yok :)
Yok öyle bir şey. Ben sırf cinsellik konuşuyor diye biriyle konuşmayı bırakmıştım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değil ama evlilik dışı ilikileri aklamak için yapılan bahane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Herkes bunun icin sevgili oluyor seni sevdiğinden değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayerkeklerin hormonları böyle. o yüzden tasarımcı tarafından evlenilmesi emredilmiş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aysevgiliysen karşılıklı zevk alacaksın rahatlamadan olmaz
00 Yorumla Önceden beklemez hatta kıyamazdım Artık öncelik bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
8 ayDevir sadakat uzerine iliski kurmuyor zevkleri ugruna oluyor ve daima sonu husran oluyor...
00 Yorumla
8 ayİnsan sadece akıl ve plan ile hareket eden bir varlık değildir. Nefs ve Şeytan gerçeğini asla gizlemeyemezsin.
00 Yorumla
8 ayŞöyle söyliyim cinsellik yaşayacak doğru kişiyi bulmalısın.
Benim için şart değil mesela
Ama aradaki bağı kuvvetlendirir o ayrı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySadece erkekler değil kız erkek farketmez bence de şart sevişme demek değil bu ama cinsellik olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
8 ayşart ya da zorunluluk diye bir şey yok bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayKişisel tercih bunlar. İlişki olmadan da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayŞart erkek oraya girmeyince bişeyi kabul etmiyor, o nedenle girecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 aybaksanıza kızlar bile şartlandırmış kendini cinsellik açmayınca sevmiyormu diyorlar
00 Yorumla Olmadan çoğu ilişki yürümüyor
20 YorumlaKızlar sanki istemiyor mkk ilk bulusmada istiyorlar hemde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şart değil ama günümüzde cinsellik oluyor
10 Yorumla
8 ayGerçek aşk sevgi kalmadı. O yüzden şart 😘
40 Yorumlakesınlıkle seksız ılıskı olmaz olsaydı tek cıns olurdukk
00 Yorumla
8 ayYok ya ne alaka evlensin benimle her gece bebim olur ne güzel 🤭😈
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHayir herkesin hayati farkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
8 ayAsıl bu devirde şart artık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Doğru cevap hayır ama reel cevap evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence degil seven bekler herzaman amasyada
00 Yorumla
8 ayKişiden kişiye değişir, benim için olmalı
00 Yorumla
8 ayŞart tabi bu zamanda her şey serbest
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uyum, güzel saatler daha önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sevismedigim kız sevgilim olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
8 ayAteşle barut yan yana durmaz pek
00 Yorumla olmamasi sart olmali bence
30 YorumlaŞart değil
10 Yorumla
8 ayşart
10 YorumlaDeğil
10 Yorumla
8 aySevgililik boş iş evlenin direk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aysen acık sozlu erkek mı sevıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBiraz öyle oldu gibi evet
00 Yorumla
8 aySakın yapma
02 Yorumla
Soran8 ayYok düşüncem yon
- 8 ay
Hmm oksuynmu
8 ayDoğal olarak ihtiyaç sonuçta
11 Yorumla- 8 ay
Sevgililikte de değil normalde de şart gibi artık ya
- Cinsel Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı.
8 ayUzak duruyorum
00 Yorumla Karsilikli istege bagli
00 Yorumla
8 ayYoo şart değil
00 YorumlaMaalesef devir öyle olmuş
00 YorumlaEvet şart tabi ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. bilsek
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayEvet
00 Yorumla Herkesin isteğine bağlı
00 Yorumladeğil
seviyorsa bekleyebilir
00 Yorumla
8 ayher şey senin elinde
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi