10 ay45 yaş olgun güzel bir kadın olmalı. Şevkatle sevip, hırçınca sevişir. Kaptı de girmez, pozisyondan kaçmaz. Aptal aptal konuşmaz. Yanlışlarını düzeltir. Gerçek bir öğretmendir. Olgunla sevişen erkek, genç kızlara aşık olmaz. Günün her anı seks isteğinizi cevap verir. Zamanı durdurur ve anı yaşatır. Nerden biliyorsun diye sormayın...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aygerçekten bazı erkekler genç kadın ister çünkü o genç tenin tazeliği onları baştan çıkarır sanki dokunduğunda daha sıkı daha diri daha masum ama bir o kadar da yaramaz bir teni hissetmek isterler o bakışlardaki çekingenlik ya da ilk defa dokunuyormuş gibi verdiği o ince tepki bile erkeğin içindeki şehveti delirtiyor gibi olur ama diğer yandan birçok erkek olgun kadın ister çünkü olgun kadın neyi nasıl istediğini bilir nasıl dokunulmak istediğini nasıl öpülmek istediğini hangi hızda hangi sertlikte en çok tahrik olduğunu bilir o yüzden olgun bir kadına dokunmak başka bir his verir çünkü o an sadece tenine değil ruhuna da dokunduğunu bilirsin genç kadınlarda o bilinmez masumluk tahrik ederken olgun kadınlarda o kendini bırakmış şehvet erkeği ateşe çevirir sonuçta bir erkeği en çok etkileyen şey yaş değil kadının o anki bakışı sesi teninin kokusu ve o çıplak bedeniyle nasıl teslim olduğudur çünkü gerçekten arzulayan bir kadın her yaşıyla erkeği öyle bir yakar ki genç mi olgun mu diye düşünemez bile.
31 Yorumla- 10 ay
Evet işte aynen bu
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
10 ayYani genel olarak hep hanımlar küçük olmuştur, yaş bakımından kanaatim odur ki erkek de büyük olduğuna göre daha çabuk düşüyor (yani elden ayaktan falan biliyormusun kandinda o yaşlarda hala diri olduğu için kadın bakiyor erkeğe
Böyle gelmiş böyle gidiyor
Seks boyutuda vardır illaki 10 yaş küçük birini aldığını düşün taş gibi vücut 😅00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
10 ayErkeklerin çoğu kendi perfarmansini çok yüksek sanır oysa Bolton gibi birden yükselir ve Soner patlar aynı performansida tekrarı için alamaması i kadına suç bulurlar işte hep geç kadınlar daha aktif yüksek algısı vardır akılda oyuzden genç kadın düşüncesi oluşur oysa tamamen yanlıştır senne verirsen karşı tarafa onu alirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gencine yaşlısına bakılmaz kim eline geçerse geçirir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayBen olgun kadın severim.. 35-40 yaşlarında. ama cinsellik için değil aşk için isterim tabi ki de.. benim için sevgi daha önemlidir
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence artık erkekler akıllandı artık ne istediğini bilen kadın arıyorlar. Sürekli söylenen erkeklerin ne istedikleri belli değil kısmı hurafe oldu. Kadınlar ne istedikleri bilmedikleri için erkekler artık uğraşmak istemiyor. Bu da erkeklerin farklı arayışlara itti.
13 Yorumla- 10 ay
Yoruma imzamı atıyorum ✍️✍️✍️
- 10 ay
🙏🤗🙋
Bu kişiden kişiye değişiklik gösterir cinselliğin genç ya da olgun olması çok büyük bir ayrıntı değil cinsellik konusunda eğer iki tarafta kendini geliştirmiş ne yapacağını ne yaptığını biliyorsa yaşın çok bir önemi yoktur fakat genç olsa ya da olgun olsa ya da ellili yaşlarda olsa bile kadın ya da erkek ne yapacağını bilmeyip kaplumbağa modunda takılıyorsa o zaman hiçbir anlamı kıymeti yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında genç istiyolar ama olgun gibi tecrübeli arıyolar ne istediklerini aslında kendileri de bilmiyo
22 Yorumla- 10 ay
Doğru
Gizli Üye(30-35)10 ayburada genç olmakta ki kasıt yaşla alakalıysa çok saçma geliyor 20 yaşlarda olup hiç genç göstermeyen vücudu kötü olan erkek veya kadınlar var 40 lı yaşlar da olup taş gibi herkese taş çıkarır diyebilecek kadın erkekler var. Aslında yaş değil önemli olan genç göstermek.
50 Yorumla
10 ayOlgunluğun bir cazibesi var bence.
Kendini keşfwden kadın erkeğe daha çok haz verebilir.23 Yorumla- 10 ay
Olgun...
- 10 ay
👍🤗
- 10 ay
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
10 ayTaraflardan biri daha olgun ve daha tecrübeli olduğu durumlarda seks çok daha zevkli yaşanır. Bu nedenle de olgun erkekler genelde genç kadın ister. Ben de bir olgun erkek olarak benden daha genç kadınları arzularım.
10 Yorumla
10 ayValla bu devirde her yerde olgun seven görüyorum nedense arttılar çok
50 Yorumla
10 ayÖnce kafa uysun duygusal bağ olmadan cinsel birşeylee hissetmeyen biriyseniz ki şayet öyleyim tensel çekim ilk hislerle başlar. Sonrasında geriye kalan tek şey ten uyumu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayHer erkek aynı degil
Her kadında aynı değil
burada kişilerin ne istedigine bağlı.
Yaş dengesinin korunmasından yanayım.
Ne çok küçük ne çok büyük birini hayatımda isterim. Dengeler korunmalı.10 Yorumla Başka istekleri var mı? Herkes kendi yaşına göre istesin😀
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence kızlar genç istesin malum işlenmiş gıdalar bunların hormonları bozdu
75 Yorumla- 10 ay
Bende olgun seviyorum
Cevap sahibi10 ayBen de olgun seviyorum nolcak şimdi
- 10 ay
O zaman gel olzdn konuşalm 🙈😁😁
Cevap sahibi10 ayYok seyirlik değil ömürlük olsun
- 10 ay
😬😬😬
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde öyle ama ne istediğini bilen olgun kadın da başkadır yani. djdj
Seksokolog dkdj20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYaşlı olmasın yeter modunda diyebiliriz. diri olacak yani. Buruşuk bir kadınla genelde sapık tipler ilişkiye giriyor. Ya da malına göz koyan tipler.
30 YorumlaGencle yaptiktan sonra olgun ister olgunla yaptiktan sonra genc ister doymayiz yani
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aygenç değil ama aktif olmasını istediklerini düşünüyorum, ben aktif olmasını tercih ederim açıkcası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
10 ayHamilelik endişesi olmadığı için bazen 50 ve üzeri de tercih edilebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBu tercih kişiye göre değişir. Şu an ki partnerim 46 yaşında eşinden ayrılmış biri ama fizik olarak gayet iyi, enerjik biri yani, bende 25 yaşındayım sorunumuz yok
14 Yorumla- 10 ay
sen kafayı yemışsin iğrenç 46
Cevap sahibi10 ayKadını görmeden böyle konuşma derim, düzenli spor yapan, beslenmesine dikkat eden biri, 20lik kızlara taş çıkarır
- 10 ay
ay yok ya içi kokmuştur onun :))
Cevap sahibi10 ayYav he he neyse iyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çıtır olmalı.. genç olması değil dinç olması daha iyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Gençten öte aktiviteye dahil olsun, kadir kıymet bilsin. Ölçüler daha önemli.😊
10 Yorumla
s 10 ayAynı kadınlar gibi çokta bir fark yok. Gençler olgun, olgunlar genç istiyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Belli bir yaştan sonra evet. Buda neslini devam ettirme dürtüsünden dolayı
10 YorumlaOlgun olması önemli gibi, gerçi bu benim için fark etmiyor hayatıma alacağım kişiye bağlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayBen kendimden büyük seviyorum 19 um ama 25-30 istiyorum
12 Yorumla- 10 ay
yok artık neden
- 10 ay
@Yangın09876 tabi yaşıtım falanda seviyorum da büyükler daha hoş oluyor hiçbirşeyi reddetmiyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayYoo, şart değil... 35 yaş civarı kadınlarla da çok zevkli olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayGenç kız tabi zevkli olur fizik görüntüsü güzel yüzleri ve dar oldukları için ama genç kız olgun kadın kadar tecrübeli olmayabilir ve sertliye olgun daha dayanıklıdır bence ama seks için ekstra genç aramam, ha biri gelir derse yazarsa o ayrı
00 Yorumla
10 ayMilf seviyolar, ben şahidim hakim bey 😂
101 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ayErkeklern ne istediği belli degl
41 Yorumla- 10 ay
Hahaha hemde hiç değil
Evliliğimi düşünüyorum. gençliğimizdeki tad farklıydı şimdi farklı, hepsinin tadı ayrı güzel. şimdiki deneyimimizin, bilgimizin 10 sene önce olmasını isterdim ama.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Gençken olgun severler tecrübe ve beceri sunar öğretir sınırsız ve doyumsuz
yaş ilerledikçe genç sever tabiri caizse çitir diye tabir edılır 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayGenç değil bence olgun daha iyi. Hem daha ağır hemde daha iyi anlaşabiliyoruz
10 Yorumla
10 ayBüyükler genç , bu devirde genç erkekler de kendinden yaşça büyük kadın istiyorlar.
10 Yorumla
10 ayOlgun kadın gibi kadın istiyoruz çoluk çocuk vakit kaybı
10 Yorumla
10 ayEvet genç istiyorum daha çok hoşuma gidiyor ve zevk alıyorum tercih meselesi
10 YorumlaBen Daha Doğrusu Ne İstedigini Bilen Kadinla Olmayi Tercih Ederim Genelde Olgun Olur Ne İstedigini Bilen Kadin
10 Yorumlaİkisinin de tadı farklı ama olgun her zaman en iyi tercihtir. 👌
20 Yorumla
10 ayzevkler renkler kanka kişiden kişiye değişir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim öyle bir derdim yok. Benimki hala bana seksi ve çekici geliyor. Başka aramıyorum.
00 Yorumla
10 ayOvv evet olgunun tadi bir başkadır ama genç çıtır olması bir erkeğe cok daha iyi hissettiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayOndan biraz korkcakmışsın. Benim için öyle diyolar hep :P
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
10 ayOlgun bayan seviyorum tecrübeli yillanmış şarap misalı🔥🥰
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBilinçli tecrübeli işi iyi bilen olsun yaş önemli değil kırıterim 25 yaş altı olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
10 ayOlgun varki beş çıtır bedel ne yoruldum ne incindim der :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
10 ayBu işi bilen kişi arıyorlar dkkd
31 Yorumla- 10 ay
Bende tam öyle birini istiyorum 🙈😂
Taş istiyor genç değil
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayGenç değil biraz sınırsız olsun yeter
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvet genç güzel sarışın istiyor
63 Yorumla- 10 ay
Yok olgun da olsa olur
- 10 ay
Aynen daha çok iyi biliyor o işi olgunlar ne istesen verir gençler gibi naz yapmaz
Gizli Üye(25-29)10 aygenç değil dinç istiyorlar
63 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@SertKaan :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayYoo tam tersi olgun istiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aybenle yaşıt olsun isterim ayol niye benden çok küçük veya büyük olsun kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBence gençlikle alakalı değil istekli işini bilen daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayFarketmiyor türüne bağlı, peki kadınlar genç erkek mi arıyorlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySevgilim var ikimizde çok istekliyiz buluşmak için gün sayıyoruz resmen 😊🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
10 ayEvet yaşlıyı ne yapalım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genç görünüm ve tecrübe daha iyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayOyle bir tercihim olmadi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
10 ayİstemiyorum ben diğerlerini bilmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
10 ayolgun sevenleri isterim
10 Yorumla
10 ayfark etmez dar olsun yeterli :)
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne