@uzaylıruba yaş 23. medeni durum ne arkadaşım senin? bu yazdığım bi düşünce değil, saçma hiç değil. bu böyle. anladın mı. böyle yani. ve çok mantıklı. ilk söyleyen de ben değilim
Birbirinize karşı saygı duymuyorsunuz. Sevgiyle iyileştirmeye çalışmıyorsunuz. Aylayış? Oda yok. Gerekli olduğunda da birbirinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sonra da gelip 'evlilik komple sıkıntı, bulaşmamak lazım' diyorsunuz. Olur mu bu? Olmaz.
@uzaylıruba ya evli değilsin sen ve yorum yapıyorsun :) birbirimize karşı saygımız sonsuz. sevgi var ama cinselliği iyileştirmeye yetmez o sevgi 13 sene sonra :) evlen bakalım birbirinden nereye uzaklaşıyorsun. aşkla evlen. evlendiğinde cinselliğin süper olsun. ama 13 sene muazzam bi zaman. sen bi evlen 5 sene dayan evli kalmaya, sonra konuşalım. izlediğin dizilerden okuduğun kitaplardan farklı gerçekler
Evli olmamam, ilişkiler hakkında gözlem yapamayacağım ya da düşünemeyeceğim anlamına gelmez. Sevgi sadece cinsellikle sınırlıysa zaten zamanla tükenir. Ama saygı, anlayış ve ruhsal bağ varsa, cinsellik de canlı kalır. Yani mesele evli kalmak değil, kaliteli bir bağ kurabilmek. Bu da emek ister, bahane değil.
@uzaylıruba ol-maz. evlenmeden yaptığın yorumların geçerliliği yok. bilemezsin. anlayamazsın. gözlemlerin subjektif kalır. sevgi cinsellikle sınırlı değil. sevgi ayrı bi olgu. cinsellik ayrı. tek sorun cinsellik de değil. evlenince anlarsın ne olduğunu. saygında olsa ruhsal bağında olmaz. o cinsellik 10 yıl canlı kalamaz. evlenince kaç yıl ne kalıyo görürsün. ama enişteyi çok fazla bunaltma şimdiden söyliyim. alıntı: 2024 yılında gerçekleşen boşanmaların %33,7'si evliliğin ilk 5 yılı. bak incele görürsün
Bu mesele en kolay şey: gider, çalışılır, ödenir. Bu kadar. Ama her gün evliliğe canlılık katmak, iki tarafın da çabasıyla olur. Bu sadece fatura ödemek için uğraşmak değil, ilişkiyi ayakta tutmak için de uğraşmak meselesidir. Eğer ilişki için çaba yoksa, maddi stres bahaneye dönüşür. Benim annemde babamda çalışıyordu evde sevgi dillere destan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir birine sınır çizgileri yoksa sıkar evet
Aslinda sinirlarin kalkmasi gerekmiyormu?
Yanında osurma yanında hayvan gibi gegirme vb bu tarz şeyler kanka
Bir birine saygı sınırı olmalı
Ona sikiniti tabi benim soruda sordugum baska tabi
13 sene aynı kadınla olunca soğuma oluyor cinsel olarak.
Senin 13 sene herhalde
evet tanışalı 13
Sikinti uzun iliski yapmamak lazim.
evlilik komple sıkıntı hiç bulaşmamak lazım
Aynen
Niye bune saçma düşünce
@uzaylıruba yaş 23. medeni durum ne arkadaşım senin? bu yazdığım bi düşünce değil, saçma hiç değil. bu böyle. anladın mı. böyle yani. ve çok mantıklı. ilk söyleyen de ben değilim
Evlilik teoride guzel pratikde degil
Birbirinize karşı saygı duymuyorsunuz. Sevgiyle iyileştirmeye çalışmıyorsunuz. Aylayış? Oda yok. Gerekli olduğunda da birbirinizden uzaklaşmıyorsunuz.
Sonra da gelip 'evlilik komple sıkıntı, bulaşmamak lazım' diyorsunuz.
Olur mu bu? Olmaz.
@uzaylıruba ya evli değilsin sen ve yorum yapıyorsun :) birbirimize karşı saygımız sonsuz. sevgi var ama cinselliği iyileştirmeye yetmez o sevgi 13 sene sonra :) evlen bakalım birbirinden nereye uzaklaşıyorsun. aşkla evlen. evlendiğinde cinselliğin süper olsun. ama 13 sene muazzam bi zaman. sen bi evlen 5 sene dayan evli kalmaya, sonra konuşalım. izlediğin dizilerden okuduğun kitaplardan farklı gerçekler
Evli olmamam, ilişkiler hakkında gözlem yapamayacağım ya da düşünemeyeceğim anlamına gelmez.
Sevgi sadece cinsellikle sınırlıysa zaten zamanla tükenir. Ama saygı, anlayış ve ruhsal bağ varsa, cinsellik de canlı kalır.
Yani mesele evli kalmak değil, kaliteli bir bağ kurabilmek. Bu da emek ister, bahane değil.
Evlilikte stres cok fatura kira dogalgaz vb zaten bide maddiyat yuzunden hergun ayni hayat nadil olacak
@uzaylıruba ol-maz. evlenmeden yaptığın yorumların geçerliliği yok. bilemezsin. anlayamazsın. gözlemlerin subjektif kalır. sevgi cinsellikle sınırlı değil. sevgi ayrı bi olgu. cinsellik ayrı. tek sorun cinsellik de değil. evlenince anlarsın ne olduğunu.
saygında olsa ruhsal bağında olmaz. o cinsellik 10 yıl canlı kalamaz. evlenince kaç yıl ne kalıyo görürsün. ama enişteyi çok fazla bunaltma şimdiden söyliyim.
alıntı: 2024 yılında gerçekleşen boşanmaların %33,7'si evliliğin ilk 5 yılı. bak incele görürsün
Bu mesele en kolay şey: gider, çalışılır, ödenir. Bu kadar.
Ama her gün evliliğe canlılık katmak, iki tarafın da çabasıyla olur.
Bu sadece fatura ödemek için uğraşmak değil, ilişkiyi ayakta tutmak için de uğraşmak meselesidir.
Eğer ilişki için çaba yoksa, maddi stres bahaneye dönüşür.
Benim annemde babamda çalışıyordu evde sevgi dillere destan.
Tamam evlendikten 10 yıl sonra görüşelim abi 😂
@uzaylıruba hep aynı yaşta kalıp hep aynı yaşta hissetmen dileğiyle
Aynı yaşta kalamayacağımızı hepimiz biliyoruz.
Nekadar az şey bilirsek okadar mi iyi yoksa?
@uzaylıruba ben mental olarak demiştim. hep genç hisset diye
Kötü insanlar denk gelmezse iyi olurum😁
Sevdiğiniz bir insandan darbe yemek çok kötü bir şey ya
Biraz zor.
@uzaylıruba onu da yaşadık. yaşamadığımız bişey kalmadı zaten
Her şeye rağmen, hâlâ bizi gülümsetecek çok şeyimiz var. Yeter ki fark edelim.💜
@uzaylıruba haklısın öyle
monotonluk varsa işin içinde saygı vb durumlar bitmişse soğursun
Monotonluk sıkar
O zaman evlenmemek en iyisi
Yo hayır farklı şeyler denemek oyunlarla hareketlendirmek keyif verir sıkılmaz kimse
Sikilir ayni kisi cunki