Tezgahta sevişmenin tadı ayrı mıdır? Yoksa günah mı dersiniz? 😂

Tezgahta sevişmenin tadı ayrı mıdır? Yoksa günah mı dersiniz? 😂
yufka açmak için tabla var ya biz onun üzerinde tercih ediyoruz bazen de havamız değişsin diye tezgaha çıkıp altıma doğrama tahtası koyuyorum. ondan da sıkılırsak yere geçiyoruz ben doggyde oluyorum kafamı çamaşır makinesinin içine sokuyorum. ben makinenin içinde inlerken de sesler yankılı ve robotik çıkıyor ayrı bir hava katıyor. bizim tarif kitabımız böyle
tezgâhta sevişmek tarif kitaplarında yok belki ama bazı ilişkilerde tam bir favori menü çünkü düşün mutfakta yemek yaparken aniden gelip arkandan sarılması boynuna eğilip sıcak nefesini hissettirmesi ellerinin belinden kalçana kayması sonra seni yavaşça tezgâha oturtması o soğuk tezgâhın tenine değmesiyle vücudunun ürpermesi ama onun ellerinin sıcaklığıyla o üşümeyi bile hissetmemen tezgâhta sevişmek öyle normal bir pozisyon değil tam bir vahşilik ve tutku karışımı çünkü o an yemek falan kalmıyor aklında tek düşündüğün onu içine almak hissetmek onun sana bakışı ellerinin senin bacaklarının arasındaki hâkimiyeti dudaklarının her öpüşte biraz daha sertleşmesi o yüzden tarif kitaplarında yok belki ama gerçekten tutkuyu sevenlerin gizli tarifi kesinlikle tezgâh çünkü orada sadece bedenler değil nefesler de birbirine karışıyor ve o mutfakta yayılan yemek kokularına senin arzu kokun da ekleniyor işte asıl iştah açıcı olan da bu
Cevap
20Cevap
Günah kavramına inanmıyorum fakat konforlu olduğunu sanmam. Kısa fanteziler için ya da başlangıç ve bitiriş için olabilir uzun süreli olmaz
Günah değil yer temiz olduğu ve yemek olmadığı sürece. ama ben tercih etmem, oda daha rahat olur.
Benim inancım olmadığı için bana ne yasak var ne de günah, bam bam bam😃😃😃
Orjinal has dinsiz 🤌
Ahahaa
Daha ufaksın ama tecrübeliyim diyosun 😀
Mutfakta sadece yemek pişmemeli benceee.. 😂 Bazı tarifler var ki, anlatılmaz… yaşanır.
Cinsellik de bir nevi yemek pişirmek gibi aslında. Ateş desen var 😂
Çok doğru 😂
Herkesin kendine göre bir fantezi anlayışı vardır değişik yerlerde denemek Evet bazen insana ayrı bir tat verir ama bazen yakalanma korkusu bu heyecanı biraz daha arttırır Aslında ve 2 milyare göre bana göre de öyle yani değişik yerlerde değişik fanteziler denenmelidir diye düşünüyorum
Tarif kitaplarında yazmaz çünkü özel menüdür😉Günah mı orası yorum meselesi. Kimi fantezi der, hayatın tadı der zevk almaya bakar. Kimi ise tezgah yemeğe, yatak sevişmeye der. Bence sevgi, saygı, rıza varsa menüye yazılmasında sakınca yok 😄
Neden tezgah yani? Zaten or@l ve an@l da gunah. Gunahini gectim de. Neden tezgah yani? Sen kerametin tezgahda oldugunu mu saniyorsun. Mesele o degil. Spontane gelsitigi icin guzel geliyordur. Spontane seksde anlik olarak yukselen libidonun istegin eseridir. Spontane gelisen seks icin hic bir yerin onemi yokdur. Dagda bayirda ormanda bile asiri haz verir zaten.
Neden günah olsun taş üzerinde sevişmek ve bundan keyif alma durumu sonuçta. Tabi görüşe göre günahlar değişken olabilir 🤔
Tezgahta yapanın dötüne çatal bıcak saplansın emi he evye noktasına düşüp fantasi yapılacaksa o baska tabıkı 😂
Bence en favori menülerden biri. Tarife de gerek yok zaten el lezzeti varsa tadına da doyum olmaz
Spermler etrsfa mi bulassin yemek yapilan yerde ama etraftan etrafa vurursa benj kabul ederm
@Kaanboz1x yatagi boş ver ayakta iyidir
@MagarsuS oradan oraya attirmali tabi
Buna günah diyenler sokakta orada burada çocuğa hayvana karıya kıza... yor.
Belim yamuluyor her tarafım ağrıyor tezgahta yaptıktan sonra bi de o ara ereksiyonum düşüyor pozisyonu ayarlıcam diye, sandığınız kadar romantik olmuyor yani
Normal ve p*rno filmlerden esinlenmiş görüntüleri insanın yaşantısına yerleştirdiler ve normal hale geldi gibi bir şey
Sevişmenin yeri zamanı olmaz
Hiç yaşamadim öyle bir şey hep filmlerde gordum
İstedin mi peki?
Muhteşem bişey aslında sadece tezgahta değil her an her yerde yapmak ayrı bı zevk
günah hem hiç ergonomik değil
yatak varken gerek yok bence.
Etrafta yemek ekmek yani nimet yoksa bam güm dalmak sakıncalı deyildir bence
Konforlu ortamları tercih ederim
en güzeli yatak odası ve misyoner
Olabilir tabii ki 😀
Bence monotonluk günahtır.🤣
Yatak kadar rahat değil kfmf
Tarifi imkansız aşksa mümkündür..
tezgahta değil ama bar tezgahında olmuştu
Mutfak tezgahını mundar etmeyin oğlum 😝
1 posta atılır sonra yatağa geçilir🔥
G. tüne bıçak sokma riskini alıyorsan sorun yok bro 😃
Mutfakta öyle şeyler yapılmaz ya iğrenç.
Günah be
Kocayla yapılır
Rutine binmemeli ama eksik de kalmamali
@Kaanboz1x off süper
Bencede güzel olabilir
Temiz olduktan sonra bam bam bam
Gunah ya yatak yokmu
çatalkaşık batar
olabilir
Günah gibi gelmiyor
Tercih etmem
Olur