Selams
böyle bir şey Türkiye’de olsa, nasıl olurdu ki acaba¿

Selams
böyle bir şey Türkiye’de olsa, nasıl olurdu ki acaba¿

Almanyayı hiç bilmiyorum kültürü nasıl ama ben değişik yerlerde sevilmeyi sevmem. sadece bana ve eşime özel olmalı, mesela kendi evimizde olmalıyız dışarıda asla sevişmem. birde en rahat yer yani odamız da yapardık. diğer yerleri de rahat olduğunu düşünmüyorum cinsellik için.
Ev dışında sevişmek için başka bir yer varsa o da çadır dır Birde eşinle ten uyumu varsa anlık bile sevişilir tabi sonuca ulaşmadan bırakmak kötü hissettirir sonuna kadar devam etmek en son duş alıp sarılıp uyumak lazım
İzlenme yakalanma korkusu.. gizli saklı işler.. adrenalini yataktaki seksten daha çok tetikler .. harika olurdu 😅
Millet evinde daha düzgün şeedemezken trnde falan hiç olmaz 😂😂
Mahremiyetin korunduğu her alan denene bilmeli
😂😂 beni ırgalamaz, ilerlememiz gerekiyor
Ateşe yürürüm senle ❤😍😘😄
🤤♥️ gel de sevme..
Gel de yanma 🔥
😘😘
Bal bal balllllll ❤
Kaymağımmm 💞
😘😘
En güzel anne adayı, günün kutlu olsun. ❤
Senin de bitanem 🫠💚
Cevap
45Cevap
Yani farklı farklı mekanlarda olabilir elbette hem çiftler arasındaki monotonluğu giderir bide yakalanma korkusu olan bir yerde baya heyecanlı olsa gerek 😅
Dün aşkımla geziyoruz, ağacın altında iki liseli sevişiyorlar.. İzlenme fantazisi falans, keyiflidir..
falansss kelimesinde takılı kaldım :D
Çok güzel değil mi falansss😅
Tam benlik falanıma filanss djsja
😅 yakışır
Yakıştı 🤤😅
ilişkide değişiklik şart
Asansörde yaparken basılanlar vardı geçenlerde görmüştüm 🤣
Nerde :D
Zamanında aşık oldugum kadınla terasta herkese açık alanda ama kimsenin görmediği bir yerde seviştim çok zevkliydi sesler geliyordu katlardan terasa cikan yoktu aşağıya inen komşularımız vardı onların sesinin gelmesi acaba yukari gelirler mi diye hem seslere odaklanıp hem işime odaklanmam cok heyecanlıydı eskiyi hatirlattın
Yapmayın kuzum böyle şeyler.. biz o kadar medeni değiliz , biz memlekette şortla bile gezemiyoruz. Değişik yerlerde sevişmek mi 🤦🏻♂️
Haha ajitasyon yapma :D b’k gezemiyorlar b’k b’k 😂
Acıtasyon dersin tabi 😏🤣 hayır her ben keyif alıyorum 🙂
Eşimle evlendikten sonra bir kez ayak üstü asansörde seviştik tabii penetrasyon mümkün olmadı güzeldi heyecanlıydı ama ben yatak konforu arayan biriyim
Devlet bu işten gelir elde edeceğini bilsin evli çiftler şartı ile kesin yapar 😂😂😂
Öyle şart koşulması saçma.
Pendik metrosunda asansörde bir kaç kez inip çıkmışlığımız var yukarı aşağı 😄
Bunu öğrenmek istememiştik 😂
Düşün işte mekanın önemini 😄. Ben onu anlatmak istemiştim oysa ki 🤣
Anladık tamam lan anladık :D
@Nonameoo çok mu beklettik kusura bakmayın 😊
Ahaha @nonameoo 😅
Almanya daki adamla Türkiye de sevişince nesi değişecek ki😂
Almanya’daki adamla Türkiye’de sevişmiş olacaksın :D neyin değişmesini bekliyorsun ki
Sen demişin ben bişey demedim. Böyle bişey Türkiye de olsa demişsin ben ne bileyim😂
Türkler insan değil mi :D olsa da sevişseler djdjs
Havaya girememe riski artıyor bence. Ama aşırı yükselipte, uygunsuz yerlerde yaşamışlığım var ve ne hikmetse her iki tarafta da çok hızlı orgazm yaşanıyordu :P
Kimsenin görmeme şartıyla en çok istediğim şeylerden. ❤️🔥
Aynen katılıyorum sıcakkahvem :)
Zaten görme değil görme ihtimali olmalı
Hazzı arttirmaz. Kendi yatağında rahat rahat sevişmek gibisi asla olamaz. Bir tek açık denizde güverte kaldı, bakalım onu da deneyecegim bir gün.
Kesinlikle çok heyecan verici.. 😍 Yakalanma riskinin yüksek olduğu ortak bir terasta sevişmişliğim vardır yani 😅 Çok heyecanlı oluyor... 👍
Kimse hissetmesin ama bence olmalı. Mekanın sınırı olmamalı kendinde özel olmak kaidiyle. Ben öyle düşünüyorum sevdiğini özel olarak dünyanın her noktasından her imkanda ger farklı mekanda hissettirmek güzel bir bakış açısı
Yani ben canım ne zaman isterse partnerimle sevisirim. Her zaman da bu spontane gelişen olay olumlu karşılanır
Public olmayan mekanlarsa eğer ve partnerler bu konuda hemfikirse tabiki arttırır. Rutinden çıkmak her daim iyidir ama ben public sevmiyorum 🙈🙌🏻😂
Birir görür korkusuyla yaşanan seks üfff güzel bir duygu yaşanan haz ve adranalin nirvana
Arttırır tabii ki özellikle yakalanma düşüncesi daha çok arttırır
Artırır bence 😅
Deneme kabini, asansör, tuvalet, otopark falan
Evet arttırir yenilikçi olmak. sart hergun aynı şey cam. sikar
Adrenalini arttırır bu da sevişmenin hazzını doğru oranda etkiler
sadece evden farklı olarak çadır kampı ve avm wc si denemiştim gayet iyiydi
Heyecan iyi gelir ama libidoyu arttırır hep yatak hep yatak nereye kadar
yatakta yapti millet de fantazisi kaldi
kendin hic yaptin mi
Kesinlikle arttırır :P
Türkiye’de AVM’lerde aile WC leri var.
Iyy wc ve tren arasındaki farkları bulun :D
Biri buzlu cam diğeri tuvalet 🚾 😃
İğrenç :D
Kesinlikle artırıyor, heyecan katiyor
Olabiletesi var ama denemedik bilmiyoz sjfn
Ahlaksızlık kol geziyor
Hem de nasıl arttırır var ya..🔥
doğru partner ile evet
Tabi arttırır. Ha biri geldi gelecek hissi
Bilemiyorum olabilir belki 😁
Attırır sosyatik admin
Başka sorun
Evet heyecanlı oluyor
Evet artırır , yakalanma korkusu en güzeli ama
Mesela misafirler içerdeyken mutfakta elleşmek öpüşmek birinin gelme ihtimali korkusu o heyecan...
Sen nerede heyecanlanırdın
Asdfggj
@İmanlıAtayız asdggj random mu yoksa bi anlamı var mı?
Hemde çok hazla heyecan tutku yaşamak lazım
Arttırabilir ama genelde düşürür bence
Güzel ve çok tutkulu oluyor
Tabiki arttırır
Evet artırır
Merhaba nereden?
@Muratyeniden2 bazıları heyecan verici yerleri tercih ederler anlık heyecan ekstra heyecan artırıyor deniliyor ben ise evi tercih ederim öyle değişik yerler bana ters
@Muratyeniden2 Ankara
Evet alınan hazzı arttirir
Of be resim çok erotik. İnsanı azdırıyor
Sanmıyorum
Arttırır tabii
Adam kadını öğlen yemeği yapmış jzjxjdn
Hiç fark etmez
Denemek lazim simdi burada evet demekle olmuyor
Çok güzel olurdu.
çokkkkkk
Tabikisi
Hayır