Bazı insanlar cidden neden böyle ben anlamıyorum :D Hayır abi kargosun sen neden böyle şeyler yapıyorsun.. Teslimat mı yapacak, öpüşecek mi belli değil tövbeler olsun

Bazı insanlar cidden neden böyle ben anlamıyorum :D Hayır abi kargosun sen neden böyle şeyler yapıyorsun.. Teslimat mı yapacak, öpüşecek mi belli değil tövbeler olsun
Burada hemen bir cinsel haz duyuyor anlamına gelmez ama toplum arasında bilinen bir şey var ki bir karşı cins sana bakarak sadece dudak ısırması değil daha farklı hareketlerde yapması sana karşı cinsel isteğin olduğunu belirtisini gösterir derler ama bu bir kıstas değil Bunu çok iyi anlamak lazım Çok iyi sezmek lazım
Yıllar önce diksiyon eğitimi aldığım zaman öğretilen şeylerden birisi de bununla ilgiliydi. Konuşurken birbirinin gözüne bakılması gerekir. Bakışların dudaklara kaymasıyla memelere kayması arasında bir fark yoktur, ikisi de cinsel olarak etkilendiğin ve cinsellik içeren düşünceler içinde olduğunu ifade eder. Dolayısıyla buna çok dikkat etmek gerekir. Eğer karşındakine cinsel olarak güçlü bir çekim duymuyorsan ve bu duygulara karşılık bulacağına dair güçlü bir inancın yoksa bakışlarını dudaklara kaydırmamak gerekir.
Bu durum bazı çekingen erkeklerde var. Durumu erotizm olarak düşünmeyin. Konuşma nereden geliyorsa o bölgeyi göz ile takip etme durumu. Göz teması kurmak bazı insanlar için zor olabilir. Kendimden bilirim kız çirkin dahi olsa dudaklarına bakarım, erkeklerle konuşurken bile böyle. Ne yani gay mi oluyoruz?
Odak sorunu olan insanlarda olur bu genellikle veya uzun konuşmalarda sürekli göz içine bakmak rahatsız edici olabiliyor başka yöne bakmakta o kişiyle ilgilenmiyor dinlemiyor algısı oluşturduğu için yüz genelinde dudaklara kaşlara gözlere falan bakıldığı oluyor
Cevap
20Cevap
Müsait bir ortamsa dudaklarına yapışırım
Beni daha çok istediğini tabi ki 😂
Benden hoşlandığını düşünürüm ya da öpüşmek istiyor diye yorumlarım :D
Bir gün bir köy kahvesinde adamın birinin yüzünü gazete sayfasında gezdirdiği gördüm. Şu dayının adı ne diye sordum, Ökkeş dediler. Vardım yanına sıra tam boy manken fotosuna gelmiş, şöyle dedim :
Ökkeşşş emmiii neye bakıyon içine bakıyon mankenin
O da :
Benim gözler az görür, dudaklarına battım...
Şöyle dedim :
Deme ya,, her şey toz pembe başlar zaten, selpak verim, ağzını silersin...
Beden dili olarak eğer dudaklarına bakıyor ise öpmek istemesinden kaynaklı'dır ama kimileri bazen duyamayabiliyor anlamak içinde bakıyor olabilir ama genellikle öpmek içindir , özellikle de ruj var ise ve ya oje bilmiyorum sen anladın onu
Bazı insanlar dudaklara bakmadan algılamıyor söylediklerini onlardan olabilir diye düşünürüm önemsemem
Dudaklarını kirazlarımda eritmek istiyordur 😂
Istır beni mi demek istiyor, yoksa sesimi duymuyor ve ağzımı okumaya mı çalışıyor. Her ikisi de makul bence :D
Kesin dişlerimin arasında maydanoz sapı kalmış diye düşünürüm 😀
Arzulu olduğu hissine kapılırım. Doğru mu sence de?
Genelde cinsellik isterler ve bu hep doğru çıkmıştır kendim için
Etkilendiğim sohbetim yakın biriyse gözüm kayar aksi halde sapık gibi herkese öyle bakılmaz. sjdj
Sevgilim veya kocamsa direkt yapışırım dudaklarına gerisi ne olur bilemem.
Buna üçgen taktiği denir karşı cinsle konuşurken gözler dudaklar ve tekrar gözler yapmak bilinç altında "acaba" sorusunu sordurur
Sapık mısın derim parmağımı gözüne sokarım ahhshs
neyse ki gözüne 🤣🤣
Aksi olamaz 🤮😅
hahaha hayal gücüm durmuyor seni düşünemedim elde eldivenle 🤣🤣
Eldivensizdir o 😅
Yükseliyooooooooo, kaçırma
djdjddsh :)
Birşeylerin başlayacağının işareti..
Bulaşık falan mi kaldi acaba
:))))
Sapık olduğunu düşündürür
Bişey hissettirmez bi bitmedi sanal cinsel tatmin sorularınız, anladık en cesur şehvetli ateşli felan sizsiniz yeter aw
Dedi evde ağlayarak a.. nı okşayan aşiftee shxhdx
Benim hoşuma gitmez uyarırım..
Ay ne romantik ne romantik
Libidosunun tavan yaptigini 😀
Öpüşelim de bitsin bu eziyet
Dikkati dağılıyordur diye düşünürüm sjsjs
Begendi galiba derim :D
bir şey düşündürmez
Çekim varsa odaklanılır.
Ne düşündürecek s€kse açık davet
Öpecek sanarım
Direkt kaçmayı düşündürür sbhdhdh